40 najboljših imen psov Pixar! (2022)

Najboljša imena psov Pixar

Pixar slovi po ustvarjanju nepozabnih filmov, ki se dotaknejo in ganejo src ljudi. V marsičem so lahko naši psi kot Pixarjevi filmi. Pustijo pomemben pečat v našem življenju in z nami ustvarjajo čudovite spomine.

Glede na to je ime, ki ga je navdihnilo Pixar, zelo primerno dati novemu psu. Delimo naš seznam 40 najboljših imen psov Pixar, da spodbudimo vašo domišljijo in navdih.

Drugi članki, ki bi jih želeli: imena psov za dekleta Disney in imena psov za dečke Disney.

Imena psov Pixar: punčka

Imena psov Pixar

Tukaj je nekaj naših najljubših ženskih likov Pixar z neverjetnimi osebnostmi in zgodbami.

 1. Atta (Življenje hrošča): Atta je odgovoren lik, ki želi samo najboljše za svojo družino. Njeno ime bi ustrezalo psom z negovalnimi osebnostmi, kot so terapevtski psi.
 2. Colette (Ratatouille) Colette je močna in nadarjena osebnost, ki rada izpopolnjuje svojo obrt. Njeno ime je odlično za inteligentne pse, ki se radi učijo zapletenih trikov in se ne bojijo tvegati.
 3. Dory (Iskanje Nema): Doryjino ime je kot nalašč za predane pse, ki lahko dajo veliko ljubezni in vedno najdejo pot domov.
 4. Bo Peep (Zgodba igrač): To ime je za pustolovske in pametne pse. Predstavljamo si lahko, da bo to ime dobilo pse v pastirski skupini, ki radi poskrbijo, da so vsi upoštevani in se držijo skupaj.
 5. Edna (The Incredibles): Edna je polna paradoksov. Je majhna in drzna, ambiciozna in podporna ter glasna in zamišljena. Njeno ime je kot nalašč za čudnega psa, ki vedno počne stvari, zaradi katerih se popraskaš po glavi in ​​se počutiš zmeden.
 6. Elinor (Pogumno): Elinor je za pse, ki imajo osebnost mame medvedke. To je odlično ime za pse, ki so vdani, ljubeči in zaščitniški.
 7. Ellie (Navzgor): Ellie poskrbi, da se drugi počutijo srečne in prijetno, da so sami. Če najdete psa, ki vam vedno privabi nasmeh na obraz, je Ellie morda ime zanjo.
 8. Jessie (Zgodba igrač): Jessie je odločna in ji ne more kaj dosti ovirati. Njeno ime je odlično za drzne in zagnane pse, ki se ne bojijo izzivov, da bi dobili, kar želijo.
 9. Merida (Pogumna): Merida je sposobna in se ne umakne pred izzivom. Bonus je, če ima vaš pes rdeč plašč.
 10. Violet (The Incredibles): Violet je morda sramežljiva, vendar ima veliko za dati. Njeno ime je za pse, ki postajajo boljši, bolj ko jih spoznaš.

Imena psov Pixar: fant

Imena psov Pixar

Naš seznam moških imen Pixar vsebuje pester seznam likov z lastnostmi, ki ustrezajo vsem vrstam psov.

 1. Bing Bong (navzven): Bing Bong je neumen, a iskren. To je popolno ime za ljubeče pse, ki se želijo samo zabavati.
 2. Bruce (Iskanje Nema): Bruce je odlično ime za nežne velikane. To je ime za velike pse, ki so zaradi svoje velikosti nenehno narobe razumljeni.
 3. Dash (The Incredibles): To ime je za hudomušnega demona hitrosti. Na koncu dneva Dash želi biti samo svoboden in se zabavati, in mnogi psi lahko delijo to čustvo.
 4. Fergus (Pogumen): Fergus je velik lik z dobronamerno osebnostjo. To ime je kot nalašč za velike pse z negovalnimi temperamenti.
 5. Flik (Življenje žuželk): Flik je majhen, a pogumen. Je pustolovskega duha in uživa v učenju, da lahko pomaga drugim. To ime je kot nalašč za radovedne pse, ki radi pomagajo.
 6. Hank (Iskanje Dory): Čeprav je Hank trden, je pravzaprav mehak in uživa v družbi prijateljev. Če ima vaš pes odporno, a zvesto osebnost, bi lahko bil popoln Hank.
 7. Héctor (Coco): Héctor je lik, ki je večino filma napačno razumljen. Popolnoma lahko vidimo ljubkega in nerazumljenega psa, ki ga posvojijo in dobijo ime, Héctor.
 8. Strela (avtomobili): To ime je za bliskovitega psa v vašem življenju, ki se ne boji žarometov.
 9. Marlin (Iskanje Nema): Marlin je neizprosen in predan lik, ki bo naredil vse, da bi bil s svojimi najdražjimi. Psi z zaščitniškimi in zvestimi osebnostmi bodo nedvomno izpolnili to ime.
 10. Russell (Navzgor): Ljudje preprosto ne morejo biti dolgo jezni na Russella. To ime je kot nalašč za pse, ki se rešijo težav zaradi svoje čudovite osebnosti in pasjih oči.

Simpatična imena psov Pixar

Simpatična imena psov PixarPixar je skozi leta ustvaril številne ikonične srčkane like. Tukaj so naši favoriti.

 1. Boo (Monsters, Inc.): Boo se ne boji pošasti, ki so videti zelo drugačne od nje. Njeno ime je odlično za pse, ki imajo veliko ljubezni do vseh vrst psov in ljudi.
 2. Buster (Zgodba igrač 2): Buster je eden prvih psov v Pixarjevem filmu. Je klasičen dober fant in njegovo ime je kot nalašč za zveste jazbečarje, ki bodo postali prijatelji za vse življenje.
 3. Coco (Coco): Coco se spominja svojih najdražjih. To ime je odlično za pse, ki radi preživljajo čas s starši.
 4. Dante (Coco): Dante se zdi neumen, vendar je precej močan. Njegovo ime je odlično za vrste psov, ki se ne zavedajo povsem svoje moči.
 5. Dot (A Bug’s Life): To ime je zelo primerno za majhnega psa z veliko osebnostjo, ki ne dovoli, da bi velikost ovirala, da bi dosegla, kar želi.
 6. Dug (Up): Dug je najboljši fant. Želi se samo vklopiti, najti dom in ves dan loviti veverice.
 7. Forky (Zgodba igrač 4): Forky je nedolžen in čist. Če imate psa, ki ga želite zaščititi za vsako ceno, je Forky morda popolno ime zanj.
 8. Jack Jack (Neverjetni): Jack Jack je poln presenečenj. To ime ustreza psom, ki imajo osebnost, ki ne ustreza njihovemu videzu.
 9. Nemo (Iskanje Nema): ta lik ne dovoli, da ga omejitve obremenjujejo. Njegovo ime je kot nalašč za podlage, ki so postali malo verjetni junaki, ki premagajo vse možnosti.
 10. Squirt (Iskanje Nema): Ta lik dobesedno gre s tokom. Njegovo ime se dobro ujema s psi, ki se radi sprostijo, se zabavajo in vidijo, kam jih življenje pelje.

Imena psov Pixar za pare

Imena psov Pixar za pare

V filmih Pixar je več omembe vrednih dinamičnih duoov. Tukaj je nekaj imen za domove z več psi.

 1. Arlo in Spot (Dobri dinozaver): Arlo in Spot so malo verjetni prijatelji, ki ne bi mogli videti bolj drugačni drug od drugega. Čeprav ta par imen deluje za pse, smo lahko videli, da dobro deluje tudi s psom in mačko, ki se presenetljivo razumeta.
 2. Ječmen in Ian (naprej): Ječmen in Ian začneta s popolnoma različnimi prepričanji, a se zelo zbližata. Torej, ta imena ustrezajo psom, ki so postali malo verjetni prijatelji.
 3. Buzz in Woody (Zgodba o igračah): Buzz in Woody sta super imeni za par psov, ki imata različne temperamente, a si delita ljubezen do dobre avanture.
 4. Ellie in Karl (Navzgor): Ellie in Karl morda nista imela veliko časa skupaj, vendar veste, da sta skupaj živela dolgo in polno življenje. Vidimo lahko, da se ta par imen podeljuje psom, ki jih povezuje vseživljenjsko prijateljstvo.
 5. Harris, Huber in Hamish (Pogumni): Ta imena so odlična za pse, za katere se zdi, da se nagajajo drug drugemu in zaidejo v nagajivost. Čeprav se Harris, Huber in Hamish zapletejo v neumne norčije, so na koncu dneva dobri fantje.
 6. Mike in Sullivan (Monsters, Inc.): Ta imena sta kot nalašč za malo verjeten par psov, ki postanejo neločljivi najboljši prijatelji.
 7. Mirage in Syndrome (The Incredibles): To je zabaven par imen za zelo inteligentne pse, ki lahko včasih drug drugega spravijo v težave.
 8. Remy in Alfredo (Ratatouille): Ti imeni so odlični za par psov, kjer sta jasen vodja in privrženca.
 9. Tuck and Roll (Življenje hroščev): Če imate par psov, ki radi razveseljujejo druge in se spravljajo v nagajivost, so ta imena kot nalašč zanje.
 10. WALL-E in EVE (WALL-E): Ta niz imen je namenjen neločljivim psom, ki radi živijo in doživljajo življenje skupaj kot povezan par.

Končne misli o najboljših imenih Pixar

50 najboljših imen psov Pixar

Tako kot filmi Pixar vsebujejo pomembne življenjske lekcije, se lahko od naših psov veliko naučimo. Zato je primerno, da svojemu psu date ime, ki ga je navdihnilo Pixar. Izbirate lahko med številnimi bogatimi liki in vsako ime bi bilo čudovito ime za vašega psa.

Drugi članki, ki bi jih želeli: