48 najboljših šal in šal za pasji rojstni dan! (2022)

Predloga za rojstni dan psa in šale

Je pasji rojstni dan, zato je čas, da naredite nekaj šapa-nekaj besednih besed, da se na njihov poseben dan polepšate z lajanjem! Ne glede na to, ali želite prijatelju napisati voščilnico, narediti serenado svojemu kosmatemu prijatelju ali si okrasiti zabavne igre s pasjimi zabavami, smo vam na voljo.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Napisi za rojstni dan psa za družbena omrežja!

Osnovne pasje igre

Pasji rojstni dan šale in šale

Začeli bomo z vzpostavitvijo nekaj osnovnih pasjih besed. To je nekaj gradnikov, ki jih bomo uporabili za ustvarjanje besed/šal, specifičnih za rojstni dan. Te lahko uporabite tudi za izdelavo lastnih pasjih besed za rojstni dan!

 • Pawsitive (pozitivno)
 • Pawfect (popoln)
 • nesrečen (srečen)
 • Pupular (priljubljeno)
 • Očarljiv (očarljiv)
 • razburjam te (ljubim te)
 • Furbulous (čudovita)
 • Furever (za vedno)
 • Ruff (grobo)

Pasje rojstnodnevne čestitke

Pasje rojstnodnevne čestitke

Najprej se bomo poglobili v nekaj besed za vesel rojstni dan, ki dobro delujejo v kontekstu rojstnodnevne voščilnice. To pomeni, da kadar koli želite nekomu (običajno človeku) vesel rojstni dan z uporabo kombinacije besedila in slik. Te besede delujejo tako na fizični rojstnodnevni voščilnici kot na besedilnem sporočilu. Uživajte!

Preverite za več: Najbolj smešni memi psa Johna Wicka! in smešni memi nasmejanih psov!

Pasje igre za rojstni dan

Pasje igre za rojstni dan
 1. Ko se obrneš eno leto starejšine pozabite: vse je mogoče, ne glede na to, koliko ste stari!
 2. Nekdo mora imeti rojstni dan – mladiči-arazzi so tukaj! Opomba: ta je najboljši, če ga spremlja slika psov, ki držijo fotoaparat.

 3. Tvoj rojstni dan je! Danes vas praznujemo! Ne terierjajte se!

 4. Kdo je pustil notri slavljenko, ki je videti tako privlačna?

 5. Za tvoj rojstni dan ti podarim ključ do svojega srca.

 6. Jaz sem mogočni čarovnik Labracadabrador! Poslušajte mojo razglas na ta veliki dan. S tem ti podarim čudovit rojstni dan. razjezim te! Opomba: ta deluje najbolje, če na prvo stran postavite prva dva stavka s sliko strogega psa v čarovniškem klobuku, nato pa zadnja dva stavka na notranji strani s tem istim psom, ki ga zdaj krasijo srčne oči.

 7. Tvoj rojstni dan je: začnimo to šapko!

 8. Danes žariš! Moral bi biti na naslovnici Vanity Fur.

 9. Opažen! To je rojstnodnevni fant/deklica/otrok! Opomba: to najbolje deluje s sliko dalmatinca, po možnosti s povečevalnim steklom.

 10. Pes-gone it, bi si pogledal to! Še eno leto je postal modrejši, izkušenejši in lepši! Vse najboljše! Upam, da vas čaka še veliko.

 11. Srečen rojstni dan, upajmo, da je lep dan!

 12. Začnite svoj poseben prosti dan pravilno: z nekaj Woofles in lončkom čaja Earl Greyhound. Opomba: to je najbolje spremljati slika psa hrta, ki srka čaj in je vaflje.

 13. Si celo leto starejši?! To je premišljevanje uma!

 14. Dvajseta/trideseta/štirideseta/itd. so končali svojo vladavino terierja, naj taca – kakšnih tridesetih/štiridesetih/petdesetih/itd. začeti!

 15. Spredaj: Upam, da imaš grrr-ape rojstni dan! Notranjost: Ampak prosim, ne imejte grozdnega rojstnega dne. To bi bilo zame zelo strupeno. Opomba: tako spredaj kot notranjost morata biti opremljena s sliko psa.

 16. Spredaj: Vesel rojstni dan! Nekaj ​​sem ti prinesel… Notri: To je deska za lubje! Opomba: na sprednji strani vključite sliko psa, ki drži nekaj za hrbtom. Na notranji strani naj isti pes obdari desko s pasjimi priboljški.

 17. Spredaj: moram ti se-paw-logizirati… Znotraj: sem spustil vse svoje prijatelje, da ti zaželim vesel rojstni dan! Opomba: na sprednji strani vključite psa, ki izgleda ovčje. V ozadju lahko upodobite tudi gospodinjske predmete, v katerih se večinoma skrivajo različni psi. V notranjost vključite prizor vseh teh psov, ki izskočijo in bralcu zaželijo vesel rojstni dan.
 18. Spredaj: Za tvoj rojstni dan sem ti dal Furr-ari! Znotraj: Nisem, to je bila laž. Zelo mi je žal. Upam, da imaš vseeno vesel rojstni dan. Opomba: To deluje še posebej dobro, če darilno kartico prilepite na notranjo stran kartice ali jo spremljate z majhnim darilom v obliki ključa. Redka alternativa, ki bi jo morali razmisliti, je preprosto podariti pravi Ferrari.

 19. Spredaj: Za tvoj rojstni dan te bom pozdravil domov z nekaj… V notranjosti: Paw-cussion! Opomba: za to vključite sliko psa, ki igra bobne. Verjetno je najbolje imeti psa, ki ne igra bobnov tudi spredaj.

Splošne pasje šale

Splošne pasje šale
 1. Morda ne želite srečen rojstni dan prijatelju, ki ljubi pse, in iščete samo pasje šale kot temo rojstnodnevne zabave. Če je tako, lahko te splošnejše igre besed za pasje zabave delujejo odlično.
 2. Zakaj se psi tako pogosto lulajo na drevesa? Drevesa vedno lajajo nanje!

 3. Moj pes ni glasen. Na robovih je le malce razjed!

 4. Gotovo dišiš po mojem vrtu – ker te moj pes koplje.

 5. Ste že slišali za nov film o jazbečarju v prehranjevalnem tekmovanju? Slišim, da je Oscar Weiner!

 6. Človek sredi nevihte potrka na sosedova vrata in sosed odgovori. Moški pravi: »Živjo! Oprostite, da vas motim, ampak moja streha se je začela razpadati. Celotno podstrešje nam je poplavljeno, naša hiša pa je v drugi sekundi uničena. Ali si lahko izposodim vaš telefon, da pokličem izvajalca? Sosed odgovori: »Lahko ti naredim nekaj bolje – nič ne skrbi. Moj pes je popolnoma dober woofer!”

 7. Prejšnji dan sem šel v najbolj čudno veterinarsko ordinacijo. Obljubila je, da bo mojega psa “ozdravila”, a sta se ves čas skupaj sprehajala!

 8. Ne vem zakaj je moj pes tako razpoložen. Razvajam jo s priboljški in ji posvečam toliko pozornosti – skoraj ves čas se zdi celo srečna. Ko pa jo vprašam, kako ji poteka dan, je vse, kar mi reče, “grobo, grobo, grobo”!

 9. Katera pasma psov je najboljša za risanje? Zlati doodle.

 10. Zakaj jazbečarji sovražijo toplo vreme? Čudno je biti hot dog.

 11. Kam gredo psi po nov rep? Maloprodajna trgovina!

 12. Kaj psi naročajo kot filmske prigrizke? Mladička koruza.

 13. Zakaj je pes imel eksistencialno krizo? Preveč razglabljanja o smislu življenja.

 14. Kaj pravijo psi, ko imajo težave z dihanjem? Vozim se z avtobusom Pug-gle!

 15. “Ste že slišali za psa, ki je delal v banki?” “Ne morem reči, da imam.” “Bil je tako navdušen, da so ga postavili za vodjo podružnice!”

 16. “Ste slišali za novo zastavo pravic psov?” “Obstaja zastava za pravice psov?” »Ja! To sta Indogo in Grrr-een.”

 17. “Zakaj psi ne dobijo vozniških dovoljenj?” »Iz številnih razlogov. Nimajo rok, palcev ali človeških nog. Njihovi možgani…« »Ne, ne – to je zato, ker mislijo, da je odhod na DMV dog izguba časa.« »Ah. V redu.” “Redki redki, ki opravijo vozniški izpit, vedno držijo avto v lajanju.” “Da, razumem.” »Lahko pa jim pomagaš. Obstaja dobrodelna organizacija za obdarovanje samovozečih avtomobilov psom.” “To je noro.”

 18. “Pomagaš si lahko z majhnim mesečnim dalmatincem.”
 19. “Kaj je pes rekel zlobnim dekletom v šoli?” “Ne morem si predstavljati, da bi pes kaj rekel.” »Nehaj me klicati debela! Jaz sem dobesedno le malo husky.”

 20. “Ali ste slišali za gledališko družbo za pse, ki prihaja v mesto?” “To se sliši neverjetno čudno.” “Predstavljajo Winter’s Tail.” “Ah, vidim.” “Tisti William Shakes-paw.”

Ideje za rojstnodnevno zabavo za pasje igre

Ideje za rojstnodnevno zabavo za pasje igre

Če imate prijatelja, ki obožuje igre besed, prijatelja, ki obožuje pse ali celo psa, ki ga želite proslavitilahko uporabite katero koli od teh besed in šal, da načrtujete čudovit večer.

Eden od načinov za to bi bil, da skrijete različne po celotnem prizorišču in dovolite ljudem, da jih odkrijejo, ko gredo na stranišče ali vzamejo drugo pijačo.

Druga možna dejavnost je, da vsakemu ponudite polovico igre igre besed ali šale in nato podelite nagrado prvi, drugi in tretji osebi, ki se na zabavi ugotovi, da se njihova šala »ujema«.

Všeč vam bo tudi: