5 najboljših frizerjev za pse v Atlanti! (2022)

Frizerji psov v Atlanti

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše negovalce psov v Atlanti. Rojstni kraj naše najljubše pijače Coca-Cola. Atlanta je glavno mesto Gruzije z bogato zgodovino in raznolikimi kulturami.

To mesto ni samo odličen kraj za življenje družin, ampak tudi za njihove ljubljene pse in mladičke. Če ste eden od prebivalcev Atlante in iščete popolnega negovalca za svojega ljubljenčka, ste prišli na pravo mesto.

Danes se bomo pogovarjali o najboljših frizerjih psov v Atlanti in o vsem, kar lahko ponudijo svojim kosmatim strankam. Poglobili se bomo v njihove storitve in kaj lahko pričakujete od njih.

Govorili bomo tudi o nekaterih stvareh, ki jih je treba upoštevati pri izbiri negovalca, in kakšna vprašanja jim zastaviti. Se vam zdi zanimivo? Nato nadaljujte z branjem.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu frizerjev psov v Atlanti, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši vrtci za pse v Atlanti in Najboljši rejci avstralskih labradoodlov v Atlanti.

Poiščite frizerja psov blizu mene v Atlanti

Poiščite frizerja psov blizu mene v Atlanti

Naši najboljši izbori temeljijo na ocenah, priporočilih, vrstah storitev in še veliko več. Bodite prepričani, da smo poskrbeli, da smo pokrili vse baze in priporočamo samo najboljše v Atlanti. Brez odlašanja začnimo.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši šampon za matirano pasjo dlako in Najboljši šampon za kodraste pse.

1. Pasja hiša sloga

Pasja hiša stila

Prvi na našem seznamu najboljših negovalcev psov v Atlanti je nihče drug kot Canine House of Style. Ta salon ponuja celotno paleto storitev negovanja psov za različne velikosti, pasme in vrste. Kot že ime pove, ta salon pusti, da se vaš kužka počuti le čudovito.

Vaš hišni ljubljenček bo imel edinstveno izkušnjo v Canine House of Style. Skrbniki so zelo nežni in pozorni do svojih kosmatih strank. V svojem objektu imajo storitve dnevnega varstva in dobro usposobljeno in izkušeno ekipo strokovnjakov.

Njihove storitve urejanja vključujejo sušenje rok, čiščenje ušes, striženje in obrezovanje nohtov, oblikovanje itd. Svojim strankam nudijo tudi kopeli proti klopom in bolham. Pri teh storitvah salon uporablja zdravilne šampone in šampone iz ovsenih kosmičev.

Nekatere dodatne storitve Canine House of Style vključujejo umivanje zob, popolne spa tretmaje in celo nego obraza. To bo vašemu ljubljenčku zagotovo omogočilo sprostitev.

Podrobnosti o pasji hiši sloga

2. Best in Show

Najboljši na razstavi Dog Groom

Najboljši v razstavi” salon za nego psov zagotovo sodi med najboljše negovalce psov v Atlanti. Negirka HHilde Haakensen ima več kot 25 let poklicnih izkušenj s nego. Ona, skupaj s svojo izkušeno ekipo, se bo zagotovo zabavala vašemu najboljšemu prijatelju.

Imajo osnovno nego, ki je na voljo za vse pasme in velikosti psov. Imajo tudi storitev razstavnega negovanja, ki je primerna samo za šnavcerje in terierje. Če imate enega od obeh po naključju, lahko razmislite o ogledu tega salona.

Best in Show ponuja vkrcanje, nego in celo dnevno varstvo za mladičke po vsej Atlanti. Salon je član International Professional Groomers, Inc. in National Dog Groomers Association of America.

Njihove storitve urejanja vključujejo mini ženina, ki ima striženje nohtov, čiščenje ušes, kopanje, izražanje žlez, kolonjsko vodo in sanitarne obloge. Njihov polni ženin je mini paket za ženina plus svetovanje o negi, striženje, sušenje s fenom in bandana ali pentlja.

Najboljše v podrobnostih razstave

3. Palača Paw v Atlanti

Palača Paw v Atlanti

Palača Paw v Atlanti, kot že ime pove, je kraj razkošja za vašega najboljšega kosmatega prijatelja. Ta salon ponuja vse vrste luksuznih storitev za pse in mladičke. Glavna frizerka Sarah ima več kot desetletje negovalnih izkušenj in svoje stranke obravnava kot svoje hišne ljubljenčke.

Imajo čudovito spletno stran, kjer si lahko ogledate njihovo dobro usposobljeno osebje v akciji. Da ne omenjam, da ima ta negovalni salon celo aplikacijo. Precej kul, kajne? S to aplikacijo se lahko dogovorite za sestanke in rezervirate njihove storitve na poti.

Njihove storitve urejanja vključujejo kopanje, šamponiranje, sušenje, krtačenje, striženje in brušenje nohtov, prirezovanje tac, čiščenje ušes itd. Imajo dva glavna paketa, storitev kopanja in storitev negovanja. Kopalniški servis ima vse zgoraj omenjene storitve.

Storitev nege je storitev kopanja ter popolno striženje in izražanje žlez. Prav tako lahko dobite vkrcanje, dnevno varstvo in spa tretmaje za svoje hišne ljubljenčke v palači Paw v Atlanti. Zagotovo so eni najboljših negovalcev psov v Atlanti.

Podrobnosti o palači Paw v Atlanti

4. Mladič in kadi

Pup and Tubs

“Pups in kadi” je nedvomno eden najboljših frizerjev psov v Atlanti. Pups and Tubs je znan po široki paleti storitev in zelo izkušenem osebju, priljubljen med domačini. Salon je v lasti frizerja za hišne ljubljenčke iz Midtowna po imenu Raymond DeLeon.

Ta frizer ima več kot 15 let izkušenj na področju nege in negovanja hišnih ljubljenčkov. Pups and Tubs je popolna storitev za nego, ki skrbi za številne pse in hišne ljubljenčke. Svoje storitve nudijo strankam različnih pasem in velikosti.

Nekatere negovalne storitve vključujejo striženje nohtov, popolno kopanje, čiščenje ušes, puhanje dlake in sanitarne obloge. Svoje hišne ljubljenčke lahko tudi postrižete glede na vašo pasmo, dlako in tip psa.

Njihove cene so precej razumne, vendar bodo odvisne od stanja vašega ljubljenčka. Njihove storitve negovanja so razdeljene na paket za kopel in krtačo, mini paket za ženina in komplet za ženina s polno storitvijo.

Kontaktni podatki za mladiče in kadi:

5. Doggie Style Atlanta

Doggie Style Atlanta

Zadnji salon, ki omenja najboljše negovalce psov v Atlanti, je Doggie Style Atlanta. To je spa in butik za nego hišnih ljubljenčkov s popolno storitvijo v Atlanti. Salon je odprt za vse pasme in je specializiran za ščetkanje zob in sušilne stroje. V salonu je na voljo tudi samopostrežna pralnica psov, če potrebujete prostor za čiščenje vašega kužka.

Imajo dvignjene kadi, da zmanjšajo obremenitev hrbta med kopanjem vašega ljubljenčka. Njihovi kopalni stroji so odlični tudi za kosmate stranke z umazanimi plašči. Imajo storitev mini ženina, ki vključuje svetovanje o dlaki, ušesih, nohtih in koži vašega ljubljenčka.

Ietcon, lahko dobite tudi njihove storitve a la carte. Izbirate lahko med borovničevimi masažami obraza, zdraviliškimi tretmaji ali tretmaji za odstranjevanje luskanja. S storitvijo mini ženina vašega hišnega ljubljenčka očistijo, očistijo ušesa, postrižejo nohte, umijejo šampon itd.

Doggie Style Atlanta Podrobnosti

No, to je vse, ljudje. To so naši najboljši negovalci psov v Atlanti. Kot smo že omenili, ti temeljijo na več dejavnikih, ki smo jih upoštevali. Vendar pa vas spodbujamo, da poiščete več salonov za nego, za katere menite, da bodo boljši za vas in vašega ljubljenčka.

Kaj je treba upoštevati pri izbiri pravega frizerja za pse v Atlanti

Kaj je treba upoštevati pri izbiri pravega frizerja za pse v Atlanti

Izbira pravega negovalnika za vaš najboljši brstič ni lahka naloga. To zahteva veliko raziskav in časa. Izberete lahko prvega negovalnika, ki ga vidite, vendar ni nobenega zagotovila, da bo vaš ljubljenček všeč.

Če izberete napačnega negovalca, se lahko vaš ljubljenček boji za življenje, vi pa tega ne želite. Torej, imejte v mislih nekaj stvari, ki smo jih omenili spodaj, preden frizerju rečete da.

  • Poiščite čim več pregledov in priporočil: To vključuje spletne in offline ocene. Spletne ocene lahko preverite na spletnih mestih, kot sta Yelp ali Google Reviews. Spraševanje med družino in prijatelji je lahko tudi dobra ideja.
  • Poiščite oceno certificiranja na seji: Certifikat lahko poiščete za negovalca in celoten salon. Salon, ki deluje brez certifikata, verjetno ne bo dovolj strokovno izkušen, da bi lahko obravnaval vse pse.
  • Preden pridete na sejo, razmislite o dogovoru: Čeprav je vhod v zadnjem trenutku na splošno sprejemljiv (če te ne moti čakati), predhodno pokličete, da postavite vprašanja in potrdite, da je seja boljša. Nočete tvegati, da bi se odpravili na to potovanje s svojim ljubljenčkom za nič.

Vprašanja, ki jih zastavite svojemu frizerju psov iz Atlante

Vprašanja, ki jih zastavite svojemu frizerju psov iz Atlante

Kot smo že omenili, je razpis za sestanek lahko odličen čas, da frizerju postavite nekaj vprašanj. Lahko tudi obiščete salon in jih vprašate iz oči v oči. Če niste prepričani, kaj vprašati, je spodaj nekaj možnih možnosti.

  • Ali imate izkušnje z ravnanjem z mojo pasmo psov?
  • Ali lahko vidim vaš certifikat?
  • Kako boste ravnali z zaskrbljenimi ali prestrašenimi psi?
  • Kakšne postopke v sili imate?
  • Ali lahko pogledam po objektu?
  • Ali potrebujete kakšno dokumentacijo za sejo negovanja?

Zaključek za “Najboljše negovalce psov v Atlanti”

Zaključek za The

Čeprav ni popolnega načina za izbiro frizerja za pse, pri izbiri najboljšega frizerja psov v Atlanti upoštevajte svoje posebne zahteve. Lahko imajo posebne slabosti ali potrebe, ki jih mora skrbnik upoštevati. Upoštevajte vse in še danes izberite pravega negovalca za svojega ljubljenega kužka.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu negovalcev psov v Atlanti, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v Atlanti, lahko izveste več o krajih za nego psov tako, da si ogledate »Stroški storitev negovanja psov” spodaj: