5 najboljših frizerjev za pse v Oklahoma Cityju! (2022)

Frizerji psov v Oklahoma Cityju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše negovalce psov v Oklahoma Cityju. Oklahoma City je eno najboljših krajev za življenje, ne samo za nas, ampak tudi za naše kosmate prijatelje. Tako je, in govorimo o ljubkih psih in kužkih, ki jim pravimo naši hišni ljubljenčki.

Biti lastnik hišnih ljubljenčkov teh dragocenih bitij pa prinaša številne odgovornosti. Poskrbeti morate, da je vaš pes občasno dobro negovan, da bo čist in razvajen.

Če ste na območju Oklahoma Cityja in iščete najboljšega negovalca psov v Oklahoma Cityju, imate srečo. Danes vam predstavljamo naše najboljše izbore in nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri najboljšega negovalnika za svojega kužka. Delili bomo tudi seznam pogostih vprašanj, ki jih morate zastaviti frizerju.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu negovalcev psov v Oklahoma Cityju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši vrtci za pse v Oklahoma Cityju.

Poiščite frizerja psov blizu mene v Oklahoma Cityju

Poiščite frizerja psov blizu mene v Oklahoma Cityju

Naj vas spomnimo, da smo ta priporočila temeljili na številnih pregledih, vrsti storitev, kakovosti osebja in še marsičem. Tako ste lahko prepričani, da smo pokrili vse naše baze, preden vam priporočamo te salone.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši naravni šamponi za pse in Najboljša krema za tace za pse.

1. Storitve spa za nego psov Bark Avenue

Storitve zdravilišča za nego psov Bark Avenue

Naš prvi izbor med najboljšimi negovalci psov v Oklahoma Cityju je Bark Avenue Dog Grooming Spa Services. Ta negovalni salon s polnimi storitvami deluje že od leta 2013. Izbirajo med širokim naborom storitev negovanja in kopanja.

Imajo ekipo zelo izkušenih in skrbnih negovalcev, za katere je znano, da so zelo nežni do svojih kosmatih strank. Tudi salon je zelo eleganten, da ne omenjam, da je opremljen z nekaj najboljše opreme in orodij za nego. V tem salonu lahko dobite popolno nego, kopanje, nego nohtov in britje.

Med temi širšimi kategorijami lahko dobite kopanje, šamponiranje in kondicioniranje, čiščenje ušes, prirezovanje nohtov, sanitarne obloge, izražanje žlez in še veliko več. Njihove storitve so cenovno ugodne in prilagojene vašemu kužku. Ne pozabite, da se cene lahko razlikujejo glede na stanje dlake, temperament ali velikost vašega ljubljenčka.

Podrobnosti o storitvah spa za nego psov Bark Avenue

2. Lucky Dog Lodge

Lucky Dog Lodge

Drugi kandidat za najboljše negovalce psov v Oklahoma Cityju je Lucky Dog Lodge. Podjetje obstaja že od osemdesetih let prejšnjega stoletja in je v lasti Sarah Thompson, ljubiteljice psov s 30-letnimi izkušnjami v industriji. Družinsko podjetje nudi najboljše storitve negovanja psov in mladičkov ter spodbuja čisto, veselo in zabavno okolje.

Imajo tudi zelo dobro usposobljeno osebje, ki je dovolj sposobno obravnavati številne pasme in vrste psov. Njihov prostor za nego je vrhunski in je zasnovan tako, da je najboljši prostor za njihove kosmate stranke. Svoje storitve ponujajo vsem pasmam, vendar se morate predhodno dogovoriti za termin.

Med njihovo široko paleto storitev lahko dobite kopanje in nego vseh pasem. Dobite lahko tudi osnovno kopanje, nadzor nad linjanjem, vkrcanje psov in še veliko več. V okviru svojih sej imajo tudi čas igranja, da so psi srečni in brez stresa.

Lucky Dog Lodge Podrobnosti

3. Best in Show Pet Styling

Best in Show Pet Styling

Tretji salon med najboljšimi negovalci psov v Oklahoma Cityju je nihče drug kot Best in Show Pet Styling. To je negovalni salon s polno storitvijo, ki deluje od leta 2004 in je eden najboljših v Oklahomi. Svoje storitve ponujajo mačkam in psom ter nudijo različne storitve negovanja za stranke.

V salonu delajo nekateri najboljši negovalci in stilisti. Best in Show Pet Styling sprejema tudi hišne ljubljenčke, ki so bili podvrženi kakršni koli travmi ali imajo težave, kot sta tesnoba in agresija. S takšnimi hišnimi ljubljenčki imajo izkušnje in obljubljajo, da bodo z njimi ravnali s posebno skrbnostjo in pozornostjo.

Nekatere storitve, ki jih lahko izkoristite v tem salonu, vključujejo kopanje, čiščenje ušes, nego za posamezno pasmo, striženje nohtov itd. Prav tako lahko dobite storitve po meri glede na pasmo in stanje vašega psa.

Best in Show Pet Styling Details

4. Odprta šola za nego hišnih ljubljenčkov

Odprta šola za nego hišnih ljubljenčkov

Unleashed Pet Grooming School je brez dvoma eden najboljših frizerjev psov v Oklahoma Cityju. Ta ustanova obstaja od leta 2009 in je salon za nego v lokalni lasti in upravljanju. V salonu je tudi prostor za usposabljanje, ki ponuja storitve striženja psov, mačk in zajcev.

Poleg storitev negovanja se lahko izobražujete tudi v primeru, da se želite naučiti umetnosti negovanja. Imajo zelo dobro usposobljeno in izkušeno osebje, ki ni samo strokovni negovalci, ampak tudi inštruktorji.

Če iščete sposobno ekipo za ravnanje z vašim hišnim ljubljenčkom, je to morda za vas in vašega kosmatega brsta. Poleg njihovih tečajev negovanja hišnih ljubljenčkov lahko v šoli za nego hišnih ljubljenčkov razumete tudi, kako pravilno skrbeti za svojega ljubljenčka. Svojim človeškim strankam nudijo številne uporabne nasvete in trike, kako ravnati tudi s svojimi hišnimi ljubljenčki.

Kar zadeva nego, lahko pričakujete kopanje, striženje nohtov, čiščenje in puljenje ušes, izražanje žlez, popolno nego in celo barvanje. Upoštevajte, da se njihove cene kot v drugih salonih razlikujejo glede na temperament, velikost in stanje vašega psa.

Nezakupljene podrobnosti šole za nego hišnih ljubljenčkov

5. Nega psov in mačk Arf N’ Annies

Nega psov in mačk Arf N' Annies

Naša zadnja izbira za negovalce psov v Oklahoma Cityju je Arf N’ Annies Dog & Cat Grooming. To je celoten negovalni salon, ki nudi storitve tako mačkam kot psom. Posel obstaja že več kot 30 let. Poskrbite lahko tudi za to, da zelo spretne in izkušene roke negujejo vašega psa v tem salonu.

Okolje je zelo čisto, varno in sproščujoče za vse pse. Njihovo osebje se zavzema za to, da se psi lepo in pomirjujoče zabavajo, hkrati pa se dobro očistijo. V podjetju Arf N’ Annies Dog & Cat Grooming lahko dobite storitve striženja.

To so kopanje, zdraviliški tretmaji, čiščenje zob, čiščenje ušes, kopeli proti bolham in še veliko več. Ne samo to, storitve lahko prilagodite tudi potrebam vašega kužka. Tako kot drugi negovalni saloni se tudi njihove cene razlikujejo glede na velikost, temperament in stanje psa. So odličen salon s strankami, ki prisegajo na njihove storitve zadnjih 30 let.

Podrobnosti o negi psov in mačk Arf N’ Annies

To so bili najboljši negovalci psov v Oklahoma Cityju. Čeprav so ti saloni najboljši z našega zornega kota, je na voljo še veliko več, ki si jih lahko ogledate. Zato ne ustavite iskanja tukaj in se prepričajte, da primerjate številne salone za nego, preden izberete končno izbiro.

Izbira frizerja za pse iz Rena

Izbira frizerja za pse iz Rena

Izbira frizerja se ne konča le s pregledovanjem nekaj pregledov. Pri iskanju najboljšega negovalca je treba upoštevati še veliko več stvari. Zato upoštevajte nasvete, ki smo jih omenili spodaj, da se premišljeno odločite.

  • Rezervacija termina: Čeprav so vstopi v mnogih primerih povsem v redu, bi bila morda boljša rezervacija termina v salonu. Ta čas si lahko vzamete tudi, da frizerju zastavite nekaj pomembnih vprašanj o seji.
  • Prebrskajte po dovolj mnenjih: Tega ne moremo dovolj poudariti. Oglejte si ne le 1 ali 2, ampak čim več pregledov za negovalni salon. Ocene lahko iščete tako na spletu kot brez povezave.
  • Preverite okolje: Eden najpomembnejših naših nasvetov je, da preverite objekt in njegova orodja. Prepričajte se, da je celoten prostor čist in higienično ter opremo, ki jo bodo uporabljali pri urejanju.

Povezano: Kako dolgo traja striženje psov?

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju psov iz Rena

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju

Poleg teh nasvetov in trikov razmislite o tem, da pred sejo frizerju postavite nekaj vprašanj. Ne bodite sramežljivi s temi in pozorno poslušajte, ko odgovorijo.

Če niste prepričani, kaj bi jih vprašali, smo spodaj zaokrožili nekaj pogostih vprašanj, da boste lahko začeli:

  • Ste že imeli izkušnje z mojo pasmo psov?
  • Kaj vključuje ta paket za nego?
  • Kako dolgo se že ukvarjate z nego psov?
  • Kako boste ravnali s psom, ki je zaskrbljen ali prestrašen?
  • Kako dolgo bo trajalo negovanje?

Povezano: Ali dajete nasvete negovalcem psov?

Zaključek za “najboljše negovalce psov v Oklahoma Cityju”

Zaključek za najboljše negovalce psov v Oklahoma Cityju

Vzemite si čas pri izbiri pravega negovalnika za vaš najboljši brstiček. Želite, da se imajo prijetno, zato je iskanje prave osebe bistvenega pomena za to.

Preden se odločite za negovalca, ne pozabite na nišne zahteve vašega psa. Raziščite nekaj najboljših frizerjev za pse v Oklahoma Cityju z našega zgornjega seznama in razvajajte svojega kužka še danes.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu negovalcev psov v Oklahoma Cityju, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v Oklahoma City, lahko izveste več o stroških tako, da si ogledate »Stroški storitev negovanja psov” spodaj: