5 najboljših frizerjev za pse v Salt Lake Cityju! (2022)

Frizerji psov v Salt Lake Cityju

Prišli ste na pravo mesto, če iščete najboljše negovalce psov v Salt Lake Cityju. Salt Lake City je eno najboljših krajev za življenje, če iščete spokojnost in mir. To slikovito mesto je tudi dom nekaterih najlepših mladičkov v državah.

Če ste prebivalec tega območja in iščete najboljše negovalce psov v Salt Lake Cityju, ste prišli na pravo mesto. Danes bomo raziskali absolutno najboljše negovalce na tem območju in vse, kar lahko ponudijo svojim kosmatim strankam.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu frizerjev psov v Salt Lake Cityju, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Bernedoodle v Utahu in Najboljši vzreditelj Cavapoo v Utahu.

Poiščite frizerja psov blizu mene v Salt Lake Cityju

Poiščite frizerja psov blizu mene v Salt Lake Cityju

Preden začnemo z našim vodnikom, je pomembno navesti, da so naša priporočila nepristranska. Ko smo pregledali številne preglede in preverili nabor storitev, okolja in drugih ključnih dejavnikov objekta, smo jih našteli tukaj. Torej, bodite prepričani, da smo pokrili vse naše baze, preden vam priporočamo te salone.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši pasovi pasovi Pro in Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico.

1. Paw by Paw Sugarhouse

Paw proizvajalca Paw Sugarhouse

Prvi na našem seznamu najboljših frizerjev za pse v Salt Lake Cityju je ustanova za nego psov Paw by Paw Sugarhouse. To je ustanova za nego hišnih ljubljenčkov s popolno storitvijo, kjer lahko dobite storitve nege psov ter izdelke in potrebščine za hišne ljubljenčke. Ta negovalni salon deluje kot butik in ima dve lokaciji v Salt Lake Cityju.

Svoje storitve lahko izberete iz njihovih paketov ali pa jih dobite individualno glede na potrebe vašega psa. V njihovi trgovini lahko dobite vrhunsko hrano za hišne ljubljenčke, dodatke, priboljške, igrače in še veliko več.

Lahko se celo odločite, da svojega psa umijete sami v njihovem samopralnem servisu. Poleg tega nudijo tudi usposabljanje za vaše pse in mladičke, če ga potrebujete. Med njihovimi paketi za nego lahko pričakujete kopanje, nego kože in plašča, striženje, sušenje rok, izražanje žlez, čiščenje ušes in še veliko več.

Podrobnosti o Paw by Paw Sugarhouse

2. Doggy Decadence Pet Salon

Salon za hišne ljubljenčke Doggy Decadence

Salon za hišne ljubljenčke Doggy Decadence je naslednji, ki sodi med najboljše negovalce psov v Salt Lake Cityju. To je profesionalna negovalna ustanova, ki posluje od leta 2016. Prebivalcem Salt Lake Cityja ponujajo široko paleto storitev negovanja.

Lastnica obrata ima certifikat Akademije za nego hišnih ljubljenčkov Utah, kjer je bila tudi učiteljica. Torej veste, da bo vaš pes z njo in njeno zelo usposobljeno ekipo v zelo sposobnih rokah. Salon obljublja, da bo svoje kosmate stranke razvajal in jih zasipal z ljubeznijo in pozornostjo.

Ob vsakem kopanju dajejo tudi veliko crkljanja, stiskanja, drgnjenja trebuha in celo ogrevanih brisač. Njihove storitve negovanja so razdeljene v pakete. Med temi paketi lahko dobite kopanje, fen, šamponiranje za nego kože, striženje, puljenje ušes in še veliko več.

Podrobnosti o salonu za hišne ljubljenčke Doggy Decadence

3. Pup Kad

Pup Tub SLC

Pup Tub je tretji salon, ki se je uvrstil na seznam najboljših negovalcev psov v Salt Lake Cityju. Zelo luštno ime, kajne? Ta salon je bil ustanovljen leta 2013 in je stanovalcem na tem območju ponujal storitve profesionalnega negovanja. Po želji lahko uporabite tudi njihovo samopostrežno pranje psov v salonu.

Njihove pralnice so opremljene z vsem, kar bi lahko potrebovali, da bo vaš mladiček videti čist in svež. To vključuje toplo vodo, pralne pripomočke in številne druge izdelke. Če želite za svojega psa profesionalno nego, lahko izbirate med njihovimi širokimi storitvami.

Zagotavljajo tudi FURminator, tretmaje proti izlivanju in spletno trgovino, kjer lahko dobite zaloge za hišne ljubljenčke. Kar zadeva njihove storitve negovanja, lahko pričakujete kopanje, striženje nohtov, striženje, izražanje žlez in še veliko več.

Podrobnosti o kadi za mladiče

4. Rez nad hišnim salonom

Rez nad hišnim salonom SLC

To je eden najstarejših med najboljšimi negovalci psov v Salt Lake Cityju. Salon za hišne ljubljenčke Cut Above deluje že od leta 1986 in ima dve ločeni lokaciji znotraj območja za lažje in udobje svojih strank. Skrivnost njihovega uspeha je njihova neomajna ljubezen in predanost svojim kosmatim strankam.

V tem salonu bodo z vašim hišnim ljubljenčkom ravnali kot s svojim in bodo med negovanjem deležni največ nege in pozornosti. Poskrbijo za številne velikosti in pasme psov, cene pa se razlikujejo glede na stanje psa.

Njihove storitve so razdeljene v pakete in imajo vse bistvene storitve negovanja. Nekatere storitve, ki jih lahko pričakujete, vključujejo kopanje, striženje nohtov, striženje, čiščenje ušes in drugo. Dobite tudi storitve vzdrževanja, kot so poliranje zob, odstranjevanje izpadanja in pavdikure v salonu.

Rez nad podrobnostmi salona za hišne ljubljenčke

5. Psi ves dan

Psi ves dan

Naš zadnji izbor za najboljše negovalce psov v Salt Lake Cityju je salon Dogs All Day. Ta salon je prostor za nego s polnimi storitvami, kjer lahko dobite raznoliko paleto negovalnih storitev za svojega kužka. Imajo tudi storitve dnevnega varstva in penziona za pse in mladičke, če vas to zanima.

Ta salon spodbuja prijetno okolje brez stresa za vse njihove kosmate stranke, da imajo prijetno izkušnjo med negovanjem. Imajo celo stanovanja za hišne ljubljenčke z igralnimi površinami za plavanje, lovljenje žoge in igranje.

Njihov moto je, da bi bila izkušnja psom čim bolj zabavna. In njihovo zelo dobro usposobljeno osebje omogoča ta moto. Kar zadeva negovalne storitve, lahko izbirate med kopanjem, striženjem, ščetkanjem, ščetkanjem zob, barvanjem las in celo lakiranjem nohtov.

Psi Celodnevne podrobnosti

Izbira frizerja za pse v Salt Lake Cityju

Izbira frizerja za pse v Salt Lake Cityju

Razen tega, da si ogledate najboljše frizerje za pse v Salt Lake Cityju, morate upoštevati še druge stvari, ko se odločite za frizerja. Raziščimo nekaj od teh točk spodaj.

  • Preverite ocene: Preverite ocene za salon tako na spletu kot brez povezave. Pobrskajte po spletu in poiščite čim več ocen o salonu po vaši izbiri. Prav tako poskusite vprašati družino in prijatelje, če imajo kakšen koristen prispevek.
  • Preberite, ali je frizer certificiran: Nočete, da bi vaš ljubljenček padel v nesposobne roke. Torej, ko greste na sejo negovanja ali pred tem, prosite frizerja za njihovo potrdilo in licenco.
  • Rezervacija termina: Nikoli ne veš, kako nabito so lahko frizerji, zato pokliči, preden greš in se dogovoriš za sestanek. Če je vaš hišni ljubljenček občutljiv na karkoli ali ima kakršne koli težave, se o njih predhodno pogovorite tudi s skrbnikom.
  • Oglejte si obrat: Preverite objekt in uporabljeno orodje, medtem ko so psi urejeni. Prepričajte se, da je vse sanitarno in higiensko, da boste lahko, ko odložite svojega ljubljenčka.

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju iz Salt Lake Cityja

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju

Poleg premislekov, ki smo jih omenili zgoraj, poskusite frizerju zastaviti nekaj vprašanj pred sejo, da pokrijete vse vaše osnove. Lahko odgovorite na vsa vprašanja, ki jih imate v tem trenutku. Poskusite biti pri tem natančni in pozorno poslušajte, ko odgovarjajo.

To je vaš dragoceni hišni ljubljenček na vrsti, zato ne želite pustiti vrzeli zaradi napak. Če niste prepričani, kaj vprašati frizerja, smo sestavili seznam vprašanj, ki vam bodo pomagala pri začetku.

  1. Ste že imeli kakšne izkušnje z mojo pasmo psov?
  2. Kako dolgo bo trajalo negovanje?
  3. Ali bo moj pes med sejo dobil odmor v kopalnici?
  4. Kako boste ravnali z mojim psom, če bo prestrašen ali zaskrbljen?
  5. Koliko let izkušenj imate z negovanjem psov?
  6. Kje bo moj pes čakal na sejo?

Na ta seznam lahko dodate več vprašanj, ki so specifična za vašega psa in njegove potrebe.

Zaključek za “Najboljše negovalce psov v Salt Lake Cityju”

Zaključek za najboljše negovalce psov v Salt Lake Cityju

Vzemite si čas s celotnim postopkom iskanja pravega negovalca za vašega ljubljenčka. Pri končni odločitvi ne pozabite upoštevati posebnih potreb vas in vašega psa. Raziščite naš seznam najboljših frizerjev za pse v Salt Lake Cityju, da boste svojemu kužku danes dobro razvajali.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu negovalcev psov v Salt Lake Cityju, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v Salt Lake City, lahko izveste več o stroških striženja tako, da si ogledate »Stroški storitev negovanja psov” spodaj: