5 najboljših frizerjev za pse v Spokanu! (2022)

Frizerji psov v Spokanu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše negovalce psov v Spokanu. Spokane pogosto imenujejo Lilac City zaradi subtilnega lila odtenka, ki se širi po slikovitem in čudovitem mestu. Brez dvoma je čudovit kraj za življenje in preživljanje časa z ljubljenimi.

Med temi ljubljenimi niso le prijatelji in družina, ampak tudi dragoceni hišni ljubljenčki, ki nas spremljajo skozi vse dni. Če ste lastnik hišnih ljubljenčkov na tem območju in iščete najboljše negovalce psov v Spokanu, ste prišli na pravo mesto.

V tem vodniku bomo raziskali nekaj najboljših frizerjev psov v Spokanu in vse, kar lahko ponudijo svojim kosmatim strankam. Pogledali bomo ponudbo storitev, vzdušje, kakovost osebja in še marsikaj. Torej, če želite izvedeti več, ostanite z nami.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu frizerjev psov v Spokanu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši vrtci za pse v Spokanu.

Poiščite frizerja psov blizu mene v mestu Spokane

Poiščite frizerja psov blizu mene v mestu Spokane

Po številnih raziskavah in pregledu številnih pregledov smo se odločili, da vam priporočamo te najboljše negovalce psov v Spokanu. Spokane ima veliko odličnih salonov, a da bi bile stvari kratke in sladke, smo pristali le na teh pasjih frizerjih.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši zobni robčki za pse in Najboljši zdravilni šamponi za pse.

1. Bark’R Boutique – Mačje mijavkanje

Bark'R Boutique – Mačje mijavkanje

Začnimo ta seznam najboljših frizerjev za pse v Spokanu z Bark’R Boutique – salonom za nego hišnih ljubljenčkov The Cat’s Meow. Ta salon je specializiran za nego psov in mačk ter služi prebivalcem Spokana.

Lastnica obrata Margaret Ferrell je profesionalna negovalka psov z več kot 15-letnimi izkušnjami na terenu. Ona, skupaj s svojim zelo dobro usposobljenim osebjem, poskrbi za skrb za vašega ljubljenčka tako kot za svojega. Imajo ekipo 6 strokovnjakov za nego in osem podpornega osebja, ki vodijo celotno nego.

Na izbiro imajo tudi široko paleto storitev, pri čemer se cene razlikujejo glede na stanje vašega kužka. Nekatere negovalne storitve, ki jih lahko pričakujete tukaj, so kopanje, izražanje žlez, ščetkanje, prirezovanje nohtov in celo striženje po celem telesu.

Bark’R Boutique – podrobnosti o mačjem mijau

2. Mladiček Yuppy

Mladiček Yuppy

Naš drugi kandidat za najboljše frizerje psov v Spokanu je The Yuppy Puppy. Tako ljubko ime, kajne? Ta postaja za nego in samopranje psov je na voljo za vse mladičke, ki živijo v Spokanu. Z njihovo storitvijo samopranja lahko z lahkoto okopate svojega ljubljenčka, hkrati pa uporabljate popolnoma naravna čistila v salonu. To je odlično, če želite svojega psa na hitro oprati namesto celotnega negovanja.

Ta salon ima tudi skupino maskot, ki so tam, da pozdravijo in se družijo z vašimi hišnimi ljubljenčki, ko pridejo na sejo. Odlični so tudi s stresnimi, tesnobnimi ali prestrašenimi hišnimi ljubljenčki, ki potrebujejo malo posebne nege in pozornosti. Na izbiro imajo široko paleto storitev negovanja, ki vključujejo kopanje, čiščenje ušes, prirezovanje nohtov, striženje in še veliko več.

Podrobnosti o podjetju Yuppy Puppy LLC

3. Nega odtisov Spokane tace

Nega odtisov šap Spokane

Naslednji salon, ki sodi med najboljše negovalce psov v Spokanu, je Spokane Paw Prints Grooming. Ta negovalni salon deluje od leta 2015 in je znan po odlični storitvi in ​​usposobljeni ekipi negovalcev.

Znano je, da sprejemajo pse različnih velikosti in pasem ter obljubljajo, da bodo vsakega psa ljubeče razvajali na vsaki seji. V tem salonu lahko dobite tudi storitve nego mačk. Poleg tega lahko uživate v njihovih številnih negovalnih storitvah. Za svojega kužka lahko opravite tudi storitve prevzema in oddajanja.

Poleg tega imajo zelo lep in čist objekt, opremljen z nekaj najboljše opreme za nego. So tudi popolnoma zavarovan salon. Nekatere negovalne storitve, ki jih lahko dobite v salonu Spokane Paw Prints Grooming, so striženje, kopanje, čiščenje ušes, prirezovanje nohtov, razmaščevanje, zdravljenje z bolhami, tetovaže hišnih ljubljenčkov itd.

Podrobnosti o negovanju odtisov tač Spokane

4. Deejeva nega psov

Deejeva nega psov

Še en najboljši frizer za pse v Spokanu je Dee’s Dog Grooming. To je eden najstarejših salonov na tem seznamu, katerega datumi lansiranja segajo v leto 1967. Imajo nekaj najboljšega osebja, ki je izjemno usposobljeno in izkušeno na področju negovanja psov.

So družinsko vodeno podjetje z zelo zvesto bazo strank, ki k njim prihajajo že leta. Svojim strankam nudijo edinstveno negovalno izkušnjo, tako da prilagodijo vsako sejo tako, da ustreza specifičnim potrebam psa. Vsi člani osebja ravnajo s svojimi kosmatimi strankami z veliko ljubezni in skrbnosti ter so zelo nežni v postopku negovanja.

Znano je tudi, da so zelo dobri s psi, ki imajo posebne potrebe ali so morda prestrašeni in tesnobni. Na izbiro imajo široko paleto negovalnih storitev. Dobite lahko striženje nohtov, čiščenje ušes in oči, tretmaje proti bolham in klopom, pedikuro in še veliko več.

Podrobnosti o nego psov Dee

5. Podloga za mladička

Podloga za mladička

Zadnji na seznamu najboljših negovalcev psov v Spokanu je “Podloga za mladička.” To je ustanova za nego psov, ki obstaja že od leta 2010. Svoje storitve nudijo nekaterim pasmam, vključno s pudli, haskiji, borderji in drugimi. Imajo ekipo štirih strokovnjakov za nego hišnih ljubljenčkov, ki ponujajo svoje storitve tako v paketu kot v obliki a la carte. Njihova lastnica Christina je nekdanja veterinarska pomočnica in tehnik za vkrcanje psov.

Tudi ta salon uporablja sistem Thera-Clean z mikromehurčki pri svojih negovalnih sejah. Ta sistem pomaga osebju, da se znebi umazanije, kvasovk, alergenov ali bakterij v vašem mladičku, ne da bi čutili nelagodje. Nekatere druge negovalne storitve vključujejo kopanje, krtačenje, striženje nohtov, izražanje žlez in še veliko več.

Podrobnosti o podlogi za mladiče

In to zaključuje naš seznam najboljših negovalcev psov v Spokanu. Nadaljujte s tem iskanjem in odkrijte druge odlične negovalce psov na tem območju.

Kako izbrati frizerja za pse pri Spokanu

Kako izbrati frizerja za pse pri Spokanu

Tukaj je nekaj vprašanj, ki vam bodo v pomoč pri iskanju pri izbiri najboljšega frizerja za vašega malega kužka.

  • Kako dobro ohranjen je objekt? Preden odložite svojega kužka, preverite objekt in okolje salona. Preverite čistočo in higieno salona ter opremo, ki jo uporabljajo.
  • Bi morali rezervirati termin? Rezervacija termina je najboljši način za nego. Z obiskom ne boste prepričani, ali ima salon čas in prostor za nego vašega ljubljenčka. Zato je bolje, da se pripravite in rezervirate termin.
  • Ali ste pri frizerju psov preverili certifikate? Preden odpustite svojega ljubljenčka, preverite potrdilo in dokumentacijo o negovanju. Certifikat vas lahko pomiri, da je frizer dovolj izkušen, da obravnava vašega psa in njegove potrebe.
  • Ste pregledali ocene strank? Povprašajte okoli za ocene in priporočila za salon, v katerem se odločite. Od ust do ust se hitro širi, tako da če ima salon slabo oceno, boste o tem izvedeli, če povprašate naokoli.

Povezano: Ali dajete nasvet frizerjem za pse in Kako dolgo traja striženje psov?

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju psov iz Spokana

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju psov iz Spokana

Poleg teh nasvetov lahko razmislite tudi o tem, da frizerju pred sejo postavite nekaj vprašanj. To je zelo pomembno pri razumevanju, ali je to pravi negovalec za vas in vašega kužka.

Če niste prepričani, kje začeti, smo zbrali nekaj pogostih vprašanj, ki vam bodo pomagala pri začetku:

  • Kako ravnate s hišnimi ljubljenčki, ki so zaskrbljeni ali prestrašeni?
  • Imate že kakšne izkušnje s pasmo mojega psa?
  • Ali uporabljate ogrevane sušilne stroje?
  • Kje in kako zadržujete hišne ljubljenčke, medtem ko čakate na striženje?
  • Kako dolgo že to počneš?
  • Kakšne priboljške uporabljate med negovanjem?

Na ta seznam lahko dodate več vprašanj. Dodate lahko tudi vprašanja frizerja, ki ustrezajo potrebam in zahtevam vašega psa.

Zaključek za “Najboljše negovalce psov v Spokanu”

Zaključek za The

No, to je vse od nas za najboljše negovalce psov v Spokanu. Ne pozabite si vzeti časa s tem postopkom in preučiti vse vidike, preden se odločite za salon.

Preden se odločite, morate upoštevati tudi posebne potrebe svojega ljubljenčka. Privoščite jim razvajanje, ki si ga bodo zaslužili, in izberite med najboljšimi negovalci psov v Spokanu danes.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu negovalcev psov v Spokanu, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v Spokane, lahko izveste več o stroških tako, da si ogledate »Stroški storitev negovanja psov” spodaj: