5 najboljših frizerjev za pse v Vancouvru! (2022)

Frizerji psov v Vancouvru

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše negovalce psov v Vancouvru. Vancouver je brez dvoma eno najboljših krajev za življenje. Do roba je napolnjena z naravnimi lepotami in spektakularnimi razgledi. Hladno mesto je precej prijeten kraj za življenje, ne samo za svoje človeške prebivalce, ampak tudi za svoje kosmate.

Vancouver je dom nekaterih najslajših in najbolj srčkanih psov in mladičkov, ki se vsak dan sprehajajo po ulicah in si občasno zaželijo nekaj dobrega starega TLC. Če želite svojemu kužku omogočiti razvajanje, razmislite o raziskovanju našega seznama najboljših negovalcev psov v Vancouvru.

Kar nekaj smo se ozrli naokoli in to so tisti, ki so nam izstopali. Preden smo priporočili te vrhunske salone, smo preverili ocene, ponudbo storitev, okolje in še veliko več. Vas zanima več? Potem nadaljujte z branjem.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu frizerjev psov v Vancouvru, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci pomeranca v Washingtonu in Najboljši rejci psov v Washingtonu.

Poiščite frizerja psov blizu mene v Vancouvru

Poiščite frizerja psov blizu mene v Vancouvru

Želeli smo biti kratki in sladki, zato smo pravkar omenili naših 5 najboljših frizerjev za pse v Vancouvru. Brez odlašanja začnimo.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši tretmaji za lovljenje psov in Najboljši pasji pasji pasji Go Pro.

1. Pawsh Dog Spa in butik

Pawsh Dog Spa in butik

Prvi na našem seznamu negovalcev psov v Vancouvru je Pawsh Dog Spa and Boutique. Ta salon deluje od leta 2007 in ima nekaj najboljših negovalnikov na tem območju. Svoje storitve negovanja opravljajo tudi za mačke. V salonu vam bodo s svetovanjem pomagali ugotoviti, katere storitve striženja so dobre za vašega psa.

Njihovi cilji so poskrbeti, da se vaš ljubljenček dobro zabava, ko je urejen, hkrati pa dobi tudi temeljito čiščenje. Njihovo osebje je zelo znano po nežnem ravnanju s hišnimi ljubljenčki in psi. Imajo dolgoletne izkušnje in svoje kosmate stranke zasipajo z veliko ljubezni in skrbi.

Imajo tudi hipoalergene šampone in izdelke za nego. Nekatere storitve nege, ki jih lahko dobite v tem salonu, vključujejo kopanje, čisto britje, prirezovanje nohtov, izražanje žlez, čiščenje ušes itd.

Pawsh Dog Spa in podrobnosti o butiku

2. Dashing Dawgs

Dashing Dawgs

Naslednji salon med najboljšimi frizerji psov v Vancouvru je salon Dashing Dawgs. To je salon za nego psov s polnimi storitvami, ki deluje od leta 2016. Je salon za hišne ljubljenčke v neodvisni lasti in upravljanju. Verjamejo v ustvarjanje umirjenega in mirnega okolja za vašega psa, zato imajo razvajanje brez stresa.

Staršem hišnih ljubljenčkov nudijo tudi informacije o pravilni negi hišnih ljubljenčkov, prehranskih dietah in negovanju. Imajo profesionalne frizerje, ki so na tem področju že vrsto let in imajo veliko izkušenj z različnimi pasmami in psi. Imajo tudi japonsko nego s škarjami, ki omogoča brezhiben zaključek za vse vrste pasem.

V salonu nudijo tudi zdravljenje kože Nagayu v svojih sejah nege. To lajša vroče točke, ugrize in vonj, hkrati pa izboljša razdraženo kožo. Poleg tega imajo na izbiro tudi druge negovalne storitve. Te storitve urejanja vključujejo kopanje, čiščenje zob, pihanje, prirezovanje nohtov, ščetkanje, čiščenje ušes in še veliko več.

Dashing Dawgs Podrobnosti

3. Dharma pasje storitve

Dharma pasje storitve

Naš naslednji najboljši frizer za pse v Vancouvru je pravzaprav tudi eden vodilnih salonov za nego hišnih ljubljenčkov v Vancouvru. Poslujejo od leta 2013 in svojim kosmatim strankam nudijo širok nabor negovalnih storitev. Opazili boste, da v tem salonu posvečajo posebno pozornost ustvarjanju pomirjujočega in sproščujočega vzdušja za pse.

Verjamejo tudi v to, da svoje kosmate stranke zasipajo z veliko stiskanja, crkljanja in poljubov. Storitve prilagodijo tudi posebnim potrebam vaših psov. Da ne omenjam, poskrbijo za številne velikosti in pasme psov. Vendar pa se njihove cene razlikujejo glede na stanje, temperament in velikost vašega psa.

Nekatere storitve nege, ki jih lahko dobite v tem salonu, vključujejo kopanje, šamponiranje in kondicioniranje, čiščenje zob, čiščenje ušes in še veliko več. Imajo tudi posebne tretmaje z ovsenimi kosmiči, terapevtske kopeli, začasno barvanje itd.

Podrobnosti o pasjih storitvah Dharma

4. Spadog Organic Dog Spa

Spadog ekološko zdravilišče za pse

Naslednji salon na seznamu najboljših frizerjev za pse v Vancouvru je Spadog Organic Dog Spa. To je ustanova za nego psov s polnimi storitvami, ki je bila leta 2019 izbrana za najboljše v Vancouvru. Imajo dolgoletni sloves odličnega salona z zelo usposobljenim osebjem.

Lastniki te ustanove so tudi sami ljubitelji hišnih ljubljenčkov in obljubljajo, da bodo vašega psa med obiski obravnavali kot svojega. Uporabljajo in promovirajo tudi naravne izdelke za nego hišnih ljubljenčkov, tako da je lahko vaš kuža zdrav in varen pred vsemi ostrimi kemikalijami.

Čeprav sprejemajo veliko pasem, salon ne sprejema čaujev in večjih pasem, kot so doge in novofundlandci. Zato upoštevajte to, preden se odločite za ta salon. Pričakujete lahko kopeli, šamponiranje in regeneracijo, čiščenje ušes, prirezovanje nohtov, sanitarne obloge in še veliko več iz široke palete storitev negovanja.

Spadog Organic Dog Spa Podrobnosti

5. Negovanje odtisov tač

Nega odtisov tačk

Zadnji na seznamu najboljših negovalcev psov v Vancouvru je “Nega odtisov tačk.” So salon, znan po zelo usposobljenih stilistih in visokokakovostnih negovalnih storitvah. To je salon, ki ga zelo priporočajo starši hišnih ljubljenčkov na tem območju. Salon se zavzema za ustvarjanje pomirjujočega, varnega in brez stresnega vzdušja.

To podpira tudi njihovo skrbno osebje, ki vsaki kosmati stranki posveti posebno pozornost. Prav tako so ti frizerji vedno v koraku s sodobnimi trendi in tehnikami nege psov. Doslej so negovalci v salonu skupaj sodelovali z več kot 45.000 hišnimi ljubljenčki. Poleg odličnega osebja ima salon tudi nekaj odličnih negovalnih storitev.

Upoštevajte, da morate vzeti dokazilo o cepljenju, preden psa odpeljete na sejo. Med širokim naborom negovalnih storitev lahko dobite kopanje, šamponiranje in kondicioniranje, striženje nohtov, blazinice in sanitarno prirezovanje, ročno škarje in še veliko več.

Podrobnosti o negovanju odtisov tač

To zaključuje naš seznam najboljših frizerjev psov v Vancouvru. Kot smo že povedali zgoraj, je to le naših najboljših 5, zato lahko nadaljujte z iskanjem, če želite.

Izbira frizerja za pse v Vancouvru

Izbira frizerja za pse v Vancouvru

Vendar pa se izbira frizerja za pse ne konča samo s pregledovanjem ocen. Nekaj ​​stvari je treba upoštevati in upoštevati. Spodaj smo omenili nekaj točk, ki vam lahko pomagajo pri iskanju pravega negovalnika.

  • Preverite objekt: Preden svojega ljubljenčka oddate v salon, preverite objekt in njegovo opremo. Prepričajte se, da je vse čisto in higienično.
  • Zahtevajte potrdilo: Ko se pogovarjate s frizerjem, ga vprašajte o njihovem certifikatu. To vas lahko pomiri, da svojega dragocenega ljubljenčka prepuščate v sposobnih rokah.
  • Primerjaj cene: Preden se odločite za en salon, primerjajte cene nekaj, da dobite boljšo predstavo. Te cene je dobro poiskati na spletni strani salona.

Povezano: Kako dolgo traja striženje psov?

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju psov iz Vancouvra

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju psov iz Vancouvra

Razen zgoraj omenjenih premislekov si vzemite čas tudi, da frizerju pred sejo postavite nekaj vprašanj. Ne bodite sramežljivi glede tega in postavite čim več vprašanj. S tem želite biti natančni, saj je vaš ljubljenček v nevarnosti. Če niste prepričani, kako to storiti, smo spodaj omenili nekaj pogostih vprašanj, ki vam bodo pomagala začeti.

  1. Ste že imeli izkušnje z mojo pasmo psov?
  2. Kako dolgo se že ukvarjate z nego psov?
  3. Kako boste ravnali z mojim psom, če je prestrašen ali zaskrbljen?
  4. Kakšne postopke za nujne primere imate?
  5. Kaj je vključeno v paket za nego, ki sem ga kupil?
  6. Kako dolgo bo trajala seja?

Dodajte več vprašanj na ta seznam. Poskusite dodati vprašanja, ki so specifična za potrebe in zahteve vašega kužka.

Zaključek za “Najboljše negovalce psov v Vancouvru”

Zaključek za najboljše negovalce psov v Vancouvru

No, to je vse, ljudje. Čeprav ni pravega ali napačnega načina, kako to zaobiti, morate upoštevati nekaj stvari, preden se odločite. Ne pozabite vedno upoštevati osebnosti vašega psa in tega, v čem uživa, preden izberete negovalca. Med negovanjem morajo imeti lepo izkušnjo, zato je pomembno njihovo udobje.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu frizerjev psov v Vancouvru, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v Vancouver, lahko izveste več o stroških tako, da si ogledate »Stroški storitev negovanja psov” spodaj: