5 najboljših malteških reševalcev v Kaliforniji! (2022)

Malteški reševalci v Kaliforniji

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše malteške reševalce v Kaliforniji. Maltežan je ena najlepših pasem psov.

Ti psi so zelo priljubljeni zaradi svoje dlake, ki sega do tal. Poleg tega, da je zelo očarljiva, je ta pasma psov zelo igriva in prilagodljiva. Maltežani so zelo ljubeči psi in mnogi ljudje jih radi imajo kot igrače.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševalcev Malte v Kaliforniji, si oglejte ta druga priporočila: Najboljši reševalci jazbečarjev v Kaliforniji in Najboljši reševalci Yorkie v Kaliforniji.

Malteški reševalci blizu mene v Kaliforniji

Malteški reševalci blizu mene v Kaliforniji

Zanimivo je, da vam ni treba iti skozi stres zaradi vzreje ali iskanja malteškega mladiča za nakup. Lahko posvojite enega od malteških reševalcev v Kaliforniji. Tukaj je seznam najboljših kalifornijskih maltežanov, ki so reševali to pasmo psov.

Priporočila za malteške izdelke: Najboljša pasja hrana za malteške solzne madeže in Najboljše vlačilec igrače za pse.

1. Maltese Rescue California

 Maltese Rescue California

Maltese Rescue California je organizacija za reševanje živali, ki se ukvarja z reševanjem Maltežanov. So neprofitna organizacija, ki jo sestavljajo psi ljubeči in predani prostovoljci. Primarno poslanstvo tega reševanja psov je reševanje nezaželenih, neljubljenih, poškodovanih, bolnih, zlorabljenih, zapuščenih in izgubljenih maltežanov v Kaliforniji.

Maltese Rescue California upa na svet brez neželenih, zlorabljenih in brezdomnih psov. Rešujejo tudi druge majhne pasme psov, s čimer jim zagotavljajo varno in boljše bivanje. Poslanstvo te organizacije vključuje tudi iskanje ljubečih, za vedno domov in družin za rešene pse.

Psi so prejeli posodobljeno cepljenje, ustrezno nego in drugo. Ustrezna zdravstvena oskrba je namenjena tudi psom, ki jo potrebujejo. Psi prihajajo v to reševalno organizacijo prek več virov, vključno z agencijami za nadzor živali, zavetišči za živali, veterinarji, drugimi reševalnimi skupinami, predaji lastnikov in še več.

Pozdravljajo tudi Maltežane, katerih glavni skrbniki zamujajo. Maltese Rescue California ponuja storitve posvojitve za pse majhnih pasem, vključno z maltežani. Poleg tega uporabljajo odobrene rejniške domove za nego bolnih, brezdomnih in zlorabljenih psov.

Poleg reševanja življenj teh ljubkih psov, ta pasja reševalna služba seznanja javnost o lastnostih te pasme, usposabljanju in odgovornem lastništvu psov. Na njihovi spletni strani je poseben razdelek s seznamom maltežanov, ki so na voljo za posvojitev.

Podrobnosti Maltese Rescue California

2. Malteze & More Rescue

Malteški in več reševanja

Naslednji malteški reševalci v Kaliforniji na našem seznamu je Maltese & More Rescue. Ta popolnoma prostovoljna organizacija vlaga veliko časa in truda za reševanje maltežanov in drugih malih pasem psov. Vodijo rejniški program za pse, pri čemer je južna Kalifornija njihova glavna baza.

Ta organizacija namenja vse svoje vire zagotavljanju, da so psi malih pasem udobni, zdravi in ​​srečni. Zagotavljajo jim najboljšo pasjo hrano za male pasme, hkrati pa jim zagotavljajo najboljšo potrebno zdravstveno oskrbo. Poleg reševanja, zavetja in skrbi za potrebe teh psov, ta organizacija pomaga pri iskanju novih domov zanje.

Vendar svojih psov ne izpustijo v vsak dom; te pse izpustijo le v pse ljubeče in skrbne domove. Maltese & More Rescue ne financira vlada, zato se zanašajo na donacije in podporo ljubiteljev psov.

Posvojijo tudi pse maltežanov in drugih malih pasem, da zberejo sredstva s posvojitvami. Psa, ki ga želite posvojiti, lahko enostavno izberete, saj so ga s svojimi slikami navedli na spletni strani. Lahko posvojite mladička, odraslega ali starejšega psa iz tega reševalnega hišnega ljubljenčka v Kaliforniji.

Maltese & More Rescue sodeluje tudi z Oddelkom za storitve za živali in drugimi skupinami za reševanje živali za medicinsko zdravljenje, rehabilitacijo, rejo, sterilizacijo/kastracijo in namestitev psov, ki jih rešujejo, v kakovostne, ljubeče domove. Javnost tudi izobražujejo o humani in pravilni oskrbi živali ter pomenu sterilizacije/kastracije.

Malteški in več podrobnosti o reševanju

3. Psi brez meja

Psi brez meja

Psi brez meja so še ena zanesljiva malteška rešitev v Kaliforniji. Vodijo reševanje hišnih ljubljenčkov v rejniškem slogu, njihovi rejniški domovi in ​​psi pa so v Los Angelesu. Psi brez meja ne rešujejo le maltežanov, ampak tudi male pasme psov nasploh. Če iščete najboljše reševalce malih pasem psov v Kaliforniji, se lahko zanesete na njihove odlične storitve.

Ta reševalna skupina sodeluje z mednarodnimi reševalnimi partnerji, da bi zagotovila zavetišče za pse malih pasem. Ker vodijo rejniški program, so vsi njihovi psi malih pasem v različnih domovih. Pse so dali v posvojitev nekaj tednov po tem, ko so jih rešili. Vendar pa to reševanje psa zagotavlja, da so psi popolnoma zdravi, preden jih izdajo.

Psi se iz teh rejniških domov preselijo v svoje večne domove, zahvaljujoč trudu predanih prostovoljcev te reševalne skupine. Od svojega začetka so Psi brez meja v svoje večne domove namestili več kot 6000 psov. Potrebujejo podporo prostovoljcev, rejnikov in donacij, da bi rešili in rešili več psov.

Da bi bila posvojitev veliko lažja, ta neprofitna reševalna organizacija v Kaliforniji organizira sejme posvojitev. Na vrhu njihovega spletnega mesta si lahko ogledate datum in uro naslednjega sejma posvojitev. Rešujejo in posvojijo mladička in odrasle majhne pasme psov, vključno z maltežanom. Če ne morete čakati na sejem posvojitev za posvojitev maltežana, lahko izpolnite spletni obrazec za posvojitev, da začnete postopek posvojitve.

Podrobnosti o Psih brez meja

4. Save a Small Dog Rescue, Inc.

Save a Small Dog Rescue, Inc.

Rescue Save a Small Dog Rescue je v preteklih letih opravil impresivno delo pri reševanju malih pasem psov. Organizacija rešuje in posvoji različne pse majhnih pasem, vključno z maltežani. Vsak pes, ki ni posvojen, ostane pri njih, saj imajo politiko neubijanja. To reševanje psov ljudem olajša dodajanje pasjega spremljevalca v svoje domove.

S samo 125 $ lahko posvojite pasjega prijatelja iz tega reševalnega psa. Vendar pa lahko pristojbina za posvojitev naraste do 750 $, odvisno od pasme, ki jo želite posvojiti. Donacijo za posvojitev porabijo za kritje stroškov, ki nastanejo pri reševanju in oskrbi teh psov.

Poleg tega ta organizacija za svoje pse zagotavlja sterilizacijo/kastracijo, zobozdravstvo, dehelmintizacijo, letna cepiva, cepiva proti steklini in mikročipiranje. Vsi psi v tem reševalnem domu so zaradi ustrezne zdravstvene oskrbe vedno zdravi, varni in zdravi.

Ker je reševalni program rejniški, ni osrednje lokacije za ogled in izbiro psa, ki ga želite posvojiti. So pa na svoji spletni strani navedli vse pse, ki so na voljo za posvojitev. Izberete lahko psa, ki ga želite začeti s postopkom posvojitve.

Podrobnosti Save a Small Dog Rescue, Inc

5. Wags Pet Adoption

Posvojitev hišnih ljubljenčkov Wags

Zadnji na seznamu reševalcev Malte v Kaliforniji je “Posvojitev hišnih ljubljenčkov Wags.” Wags Pet Adoption je eden najboljših reševalcev maltežanov v Kaliforniji. Čeprav se to reševanje hišnih ljubljenčkov ne osredotoča samo na maltežane, je to eno najboljših krajev za posvojitev te pasme psov v Kaliforniji.

Storitve te organizacije za reševanje hišnih ljubljenčkov segajo na druge majhne in velike pasme psov; rešujejo in skrbijo tudi za mačke. Wags Pet Adoption zagotavlja visoko kakovostno zatočišče, zagovorništvo in skrb za brezdomce in izgubljene hišne ljubljenčke. Pozdravljajo te hišne ljubljenčke in jim nudijo ljubka, udobna mesta za bivanje.

Njihov program posvojitve pomaga pri iskanju novih, ljubečih in trajnih domov za rešene pse. Zagotavljajo tudi najboljšo zdravstveno oskrbo za svoje pse, zlasti tiste s hudimi zdravstvenimi težavami. Ta organizacija si prizadeva poučiti ljudi o odgovornostih lastništva hišnega ljubljenčka. Učijo ljudi, kako skrbeti za hišne ljubljenčke in pomagajo pri reševanju živali.

Podrobnosti o posvojitvi hišnih ljubljenčkov Wags

Zaključek za “Najboljše reševalce Malte v Kaliforniji”

Zaključek za najboljše malteške reševalce v Kaliforniji

Če vam je mar za živali, se boste vedno odločili za posvojitev hišnega ljubljenčka namesto za nakup. Obstaja napačno prepričanje, da je posvojiti psa bolj problematično kot ga kupiti.

Vendar to ni pravilno. Nakup psov, predvsem od neznanih rejcev, je lahko bolj problematičen, saj večina ne skrbi za varnost in zdravje psov.

Zato lahko posvojitev maltežanov ali drugih pasem psov iz uglednih malteških reševalcev v Kaliforniji pomaga razbremeniti skrivnost preteklosti vašega ljubljenčka.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu malteških reševanj v Kaliforniji, si lahko ogledate:

Preden posvojite maltežanca iz reševalnega zavetišča v Kaliforniji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »10 Guidance Tips