5 najboljših negovalcev psov v Austinu v Teksasu! (2022)

Frizerji psov v Austinu v Teksasu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše negovalce psov v Austinu v Teksasu. Austin v Teksasu je znan po izjemni hrani, neverjetnih prizoriščih z živo glasbo in fantastični kulturi. To je odličen kraj za življenje in daje prebivalcem barvito življenje.

Austin, TX je znan po tem, da ima nekaj najboljših frizerjev za pse v državi in ​​vsi imajo nekaj odličnega za ponuditi vašemu ljubljenčku. Enako velja za naše kosmate prijatelje, ki nas spremljajo v vsakodnevnem življenju. Če iščete najboljšega negovalca v Austinu v Teksasu, ste naleteli na popoln članek.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu frizerjev za pse v Austinu v Teksasu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe pri We Love Doodles: Najboljši vrtci za pse v Austinu, Teksas, in Najboljši reševalci jazbečarjev v Teksasu.

Poiščite frizerja psov blizu mene v Austinu v Teksasu

Poiščite frizerja psov blizu mene v Austinu v Teksasu

Ta vodnik bo priporočil najboljše negovalce psov v Austinu v Teksasu in vse, kar lahko ponudijo. Pogovarjali se bomo tudi o stvareh, ki jih morate upoštevati pri izbiri negovalca, in upamo, da vas bomo vodili skozi ta postopek – vas zanima več? Potem nadaljujte z branjem.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši naravni šamponi za pse in Najboljši komplet za nego psov.

1. Austin Dogtown

Austin Dogtown

Austin Dogtown je vse-v-enem objekt za vašega ljubljenega kužka. Ponujajo storitve striženja psov za vse vrste pasem in imajo široko paleto storitev, med katerimi lahko izbirate. Lastnica objekta Rebecca Brannian ima več kot deset let izkušenj z negovanjem.

Objekt je velik več kot 5000 kvadratnih metrov, z notranjimi in zunanjimi enotami za vašega psa. Poleg storitev striženja imajo tudi varstvo psov in dnevno varstvo. Ne samo to, Austin Dogtown daje vašemu psu osnovno vedenje med bivanjem.

Njihove storitve nege vključujejo kopanje s posebnimi šamponi, regeneracijo, izražanje žlez, prirezovanje nohtov, striženje, oblikovanje in še veliko več. Njihove cene se razlikujejo glede na velikost, pasmo, temperament in stanje dlake psa.

Podrobnosti o Austinu Dogtownu

2. Skrb za otroke

Skrb za krzno za otroke

Salon Fur Kids Grooming ima sedež v Round Rocku in nudi negovalne storitve že od leta 2011. Imajo ekipo profesionalnih frizerjev, ki lahko obvladajo različne vrste psov v različnih pogojih. Za svoje stranke imajo celoten nabor negovalnih storitev in verjamejo v njihovo zabavno in prijetno izkušnjo.

Njihove storitve vključujejo negovanje, kopanje v toplicah, pospravljanje, čiščenje ušes, striženje nohtov in še veliko več. Za svoje kosmate stranke imajo tudi storitve vkrcanja in dnevnega varstva. Salon ima tudi prijazno spletno stran, kjer si lahko podrobno ogledate vse storitve. Nekaj ​​ocen in priporočil drugih strank si lahko ogledate tudi v salonu Fur Kids Grooming.

Podrobnosti o negi krzna za otroke

3. Storitve ženina

Storitve ženina

To je še eden izmed najboljših negovalcev psov v Austinu v Teksasu. Groom Service je negovalni salon, specializiran za nudenje storitev hišnim ljubljenčkom z anksioznostjo, hudimi težavami ali hišnimi ljubljenčki, ki so nagnjeni k kakršni koli bolezni. Torej, če je vaš hišni ljubljenček krhek, je ta čistilec morda za vas.

Imajo storitve negovanja, ki vključujejo globinsko čiščenje, krtačenje, sušenje s fenom, prirezovanje nohtov, izražanje žlez, čiščenje ušes in še veliko več. Imajo dodatne storitve, ki jih lahko dobite skupaj s storitvami negovanja.

Prav tako nudijo mobilne storitve negovanja vašega psa. Za vaše kosmate prijatelje imajo na voljo dvotedenske, tedenske in mesečne programe vzdrževanja. Vašega psa bodo obravnavali glede na pasmo in stanje. Groom Service vodi Deb, profesionalna frizerka z več kot 30-letnimi izkušnjami.

Podrobnosti o storitvi ženina

4. Mod Mutt Salon

Mod Mutt Salon

Salon Mod Mutt se je odprl leta 2017 in je bil posvečen zagotavljanju kakovostnih storitev za svoje kosmate stranke. Sodobni salon priznava, da nega ni samo videz, ampak je pomemben za zdravje in higieno vašega psa.

V salonu so na voljo all-inclusive paketi nege, ki vključujejo skoraj vse, kar bi vaš ljubljeni ljubljenček lahko potreboval. Njihove storitve obsegajo ročno kopanje, sušenje rok, striženje nohtov, čiščenje ušes, ščetkanje zob in še veliko več.

Salon Mod Mutt ima tudi negovalce, ki so certificirani za oživljanje in prvo pomoč hišnih živali prek Akademije za zdravje hišnih ljubljenčkov. Tako ste lahko prepričani, da bo vaš ljubljenček v dobrih rokah. Lahko brskate po njihovi spletni strani, če želite izvedeti več o salonu in si ogledate nekaj mnenj strank.

Podrobnosti o salonu Mod Mutt

5. Laurin Doggie Doo

Laurin Doggie Doo

V najboljših frizerjih v Austinu v Teksasu je zadnji omenjen Laurin Doggie Doo. V tem salonu so pod eno streho nekaj najboljših profesionalnih stilistov hišnih ljubljenčkov. V poslu so od leta 2004, pred kratkim pa so odprli novo lokacijo v Južnem Austinu.

Specializirani so za kreativno barvanje in oblikovanje ter imajo veliko storitev negovanja, med katerimi lahko izbirate. Njihove storitve nege vključujejo kopeli, čiščenje ušes, prirezovanje nohtov, ščetkanje, izpiranje žlez, masažo, striženje in še veliko več.

Obljubljajo, da bodo s svojimi kosmatimi strankami ravnali z največjo skrbnostjo in naklonjenostjo. Obiščete lahko njihovo res srčkano spletno stran, če želite izvedeti več o poslanstvu njihovega podjetja in o storitvah, ki jih ponujajo. Za to mesto je nekaj odličnih mnenj in vredno si ga ogledati.

Podrobnosti o Laurinem psu Doo

Kako izbrati pravega negovalca za vas v Austinu v Teksasu

Kako izbrati pravega negovalca za vas v Austinu v Teksasu

Izbira pravega frizerja za svojega psa je nedvomno odločitev, o kateri morate razmisliti. Pri tej odločitvi je treba upoštevati veliko stvari. Najbolje bi bilo, da poskrbite, da kamor koli se odločite poslati svojega ljubljenčka, imajo odlično izkušnjo.

Prvič obisk frizerja za vašega ljubljenčka ne bo zabaven. Morda jih je strah in skrbi, da bi stopili na neznano mesto, da bi jih očistili. Torej, preden izberete negovalnika, upoštevajte naslednje točke.

  • Poiščite čim več pregledov in priporočil. Pomagalo vam bo, če prosite svojo družino in prijatelje, da vidijo kakšen koristen prispevek. Ogledate si lahko tudi spletne ocene, ki jih lahko dobite na Yelp ali Google Reviews.
  • Rezervirajte termin, preden greste v salon. Čeprav so obiski običajni za številne stranke, vam lahko predhodno posvetovanje s frizerjem pomaga, da ostanete pripravljeni na sejo negovanja. Med tem pogovorom lahko govorite tudi o kakršnih koli posebnih zahtevah, ki jih ima vaš pes.
  • Prepričajte se, da je salon, v katerega peljete svojega kužka, certificiran in licenciran. Prisotnost usposobljenih in certificiranih frizerjev je tudi bonus, na katerega morate biti pozorni. Svojega ljubljenčka ne želite pustiti v neizkušene roke.

Povezano: Kako dolgo traja striženje psov?

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju psov iz Austina

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju psov iz Austina

Razen tega, da upoštevate te stvari, bi bilo najbolje, da frizerju postavite toliko vprašanj, kot se vam zdi primerno. S temi ljudmi boste zaupali svojemu ljubljenčku, zato je bolje, da se vsa vaša vprašanja umaknete, da boste lahko mirni.

Če niste prepričani, kaj vprašati svojega frizerja, vam bomo pomagali začeti s spodnjimi.

  • Ali imate izkušnje z ravnanjem z mojo pasmo psov?
  • Kako dolgo bo trajal termin?
  • Ali si lahko ogledam negovalni prostor?
  • Kakšno opremo in orodje uporabljate pri negovanju?
  • Kje bo moj pes čakal na sejo?
  • Ali potrebujete kakšno dokumentacijo za sejo negovanja? (vsaj enega bi morali prositi za steklino)

Spremenite ta vprašanja glede na svojega psa in bodite tako obsežni, kot je potrebno. Ko odgovarjajo, jih pozorno poslušajte. Če opazite kakršne koli vrzeli, ko odgovorijo, razmislite o odhodu k drugemu frizerju, ki je bolje pripravljen za ravnanje z vašim psom.

Povezano: Ali frizerji pomirjajo pse?

Zaključek za “Najboljše negovalce psov v Austinu, Teksas”

Zaključek za The

Austin je veliko območje in mnogi negovalci psov trdijo, da so najboljši. Med vsemi morate poiskati tisto, ki ima v mislih najboljše interese vašega psa. Z ljubeznijo in pozornostjo morajo biti sposobni zadovoljiti potrebe in zahteve vašega psa. Pri končni odločitvi upoštevajte vse, kar smo danes omenili.

Čeprav ni popolnega načina za izbiro negovalca, lahko ostanete obveščeni in se tako bolje odločite. Vedno se morate odločiti glede na osebnost, lastnosti, značilnosti in občutljivost vašega psa.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu negovalcev psov v Austinu v Teksasu, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete frizerju v Austin v Teksasu, lahko izveste več o okolju tako, da si ogledate »TikTok zbirka za nego psov” spodaj: