5 najboljših rejcev angleških buldogov v Indiani! (2022)

Rejci angleških buldogov v Indiani

Rejcev angleških buldogov v Indiani je deset centov, a kako izbrati tistega, ki je zanesljiv? Ta članek obravnava rejce z odličnim ugledom v Indiani, da vam olajša iskanje. Življenje je lepše, če imaš ob sebi angleškega buldoga. Čeprav obstaja veliko pasem psov, je vredno kupiti.

Je nabita žogica, napolnjena z ljubeznijo, ki uživa ves dan v spanju. Povešene oči, čeljusti in gube bodo ljubke. Angleški buldog vas bo nasmejal in poskrbel, da vam nikoli ne bo dolgčas. Polna je osebnosti. Vedno vas bo pozdravil objem. Poleg tega je pasma popoln posteljni partner.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev angleških buldogov v Indiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Cane Corso v Indiani in Najboljši rejci rottweilerjev v Indiani.

Mladički angleškega buldoga naprodaj v Indiani

Mladički angleškega buldoga naprodaj v Indiani

Če želite zagotoviti, da boste domov prinesli popolnega angleškega buldoga, morate izbrati kakovostnega vzreditelja. Da bi vam pomagali, delimo nekaj najboljših možnosti v Indiani.

Priporočila za izdelke angleškega buldoga: Najmočnejše udarne ovratnice za pse in Najboljši zobni robčki za pse.

1. PuppySpotovi angleški buldogi za Indiano

PuppySpot's angleški buldogi za Indiano

Ker iščete rejce angleških buldogov v Indiani, iz več razlogov toplo priporočamo PuppySpot. PuppySpot je zelo verodostojna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete razpoložljive mladičke angleškega buldoga kar iz udobja svojega doma v Indiani.

Najbolje bi bilo, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci angleških buldogov opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Indiani. Preden nadaljujete na pot za mladička angleškega buldoga za prodajo v Indiani, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Elitni kakovostni buldogi

Elitni kakovostni buldogi

Eden najboljših rejcev angleških buldogov v Indiani je Elite Quality Bulldogs. Z več kot 15-letnimi izkušnjami z vzrejo angleških buldogov se lahko zanesete, da boste našli čudovitega in ljubečega kužka. Osredotoča se na zagotavljanje zdravih in srečnih psov, pripravljenih za začetek novega življenja.

Mladički, ki jih vodi zakonski par, ki ima strast do pasme, lahko živijo na prostem in uživajo v soncu, svežem zraku in zelenju. Vsakodnevna interakcija je zagotovljena, da se zagotovi zadovoljitev socializacijskih potreb psov.

Rejitelj je v stiku s posvojitelji, da zagotovi, da ne naletijo na težave in da dobijo podporo, ki jo potrebujejo. Sprejema obiskovalce, ki si lahko ogledajo mladičke, kadar koli želijo. Lahko si ogledate razpoložljive mladičke in se odločite, katerega boste kupili.

Kontaktni podatki podjetja Elite Quality Bulldogs

3. Premier Bulldog

Premier Bulldog

Naslednji vzreditelj, ki ponuja mladičke angleškega buldoga v Indiani, je Premier Bulldog. Zavzema se za proizvodnjo vrhunskih mladičkov. Če želite dobiti v svoje roke dobro vzgojenega, zdravega psa, vam ni treba iskati dlje. Odlična stvar pri Premier Bulldogu je, da svoje mladičke obravnava kot družinske člane.

Dobijo vso ljubezen in skrb, ki jo potrebujejo za uspeh. Zainteresirani starši hišnih ljubljenčkov so vedno dobrodošli, da obiščejo vzreditelja pred ali celo po nakupu. Vzreditelj poskrbi, da ima vsak pes odlično prehrano in veliko vadbe. Osredotoča se na kakovostno vzrejo za izpolnjevanje najvišjih standardov genetskih lastnosti.

Z veseljem boste izvedeli, da svoje mladičke posvojiteljem pošilja tudi s zemeljskim in zračnim prevozom za hišne ljubljenčke. Preglednost je zagotovljena, če se odločite za Premier Bulldog. Zagotavlja vam vse informacije, ki jih potrebujete za premišljeno odločitev. Lahko stopite v stik z vzrediteljem, da izveste čim več o psu.

Podrobnosti o Premier Bulldog

4. Bruiser Bulldog

Bruiser Bulldog

Bruiser Bulldog je pomemben vzreditelj, znan po zagotavljanju najboljših mladičkov angleškega buldoga za prodajo v Indiani. Je družinski vzreditelj, ki se ukvarja z zagotavljanjem zdravih mladičkov ljubiteljem psov. Ponaša se z bogatimi izkušnjami pri vzgoji mladičev in ponuja le kakovostne možnosti.

Poskrbi, da vsak pes najde ljubečo družino. Po vzpostavitvi razpoložljivih krvnih linij dajte prednost zdravju in temperamentu. Dams and Sires so testirani, da izpolnjujejo posebne zahteve. Vzreditelj zagotavlja etično zavest. Sprejema posvojitelje, ki so resnično zainteresirani, da bi domov pripeljali angleškega buldoga.

Ker ima postopek dolgotrajen, se morate zgodaj prijaviti, da boste imeli možnost posvojiti mladička. Ko posvojite mladička od Bruiser Bulldog, boste prejeli vse informacije, ki jih potrebujete za nego.

Vzreditelj ima namenski blog, ki ga lahko preberete, če želite izvedeti več o osnovnih zalogah za mladiče, prehrani, preprečevanju bolezni in socializaciji. Podpora posvojitelja je zagotovljena. Zato vam ni treba skrbeti. Vse kar morate storiti je, da preverite razpoložljive mladičke, da ugotovite, katere kupiti.

Kontaktni podatki Bruiser Bulldog

5. Točen klasični buldog

Točen klasični buldog

Zadnji na seznamu rejcev angleških buldogov v Indiani je Exact Classic Bulldog. Nahaja se v Auburnu in je tudi družinski vzreditelj, ki prideluje srečne, zdrave in kakovostne mladičke, ki jih boste vzljubili. Vzreditelj se drži standardov, ki jih postavlja AKC. Bulldog Club of America priznava svoja prizadevanja.

Exact Classic Bulldog je ustvaril več kot 50 prvakov AKC. Šteje se za rejca zaslug, priznava ga tudi Ameriška kinološka zveza. Čeprav večinoma vzgaja razstavne pse, je vsak mladiček popoln spremljevalec.

Prizadeva si preseči normo za temperament in zdravje. Izbere samo najboljše krvne linije. Cenili boste, da ima ceno za vsakega mladička, ki ga ponuja. Ne glede na to, katero vrsto psa morda potrebujete, se lahko obrnete na vzreditelja, da poišče tistega, ki ustreza vsem vašim zahtevam. Vzreditelj vam bo zagotovil vso podporo, ki jo potrebujete.

Točne podrobnosti klasičnega buldoga

Kako izbrati rejca angleškega buldoga v Indiani

Kako izbrati rejca angleškega buldoga v Indiani

Ko izbirate vzreditelja za posvojitev angleškega buldoga, morate upoštevati veliko stvari. Te so navedene spodaj.

  • Ugled: Ena od glavnih stvari, na katere morate biti pozorni pri iskanju vzreditelja, je ugled. Najbolje bi bilo, da razmislite, kaj imajo ljudje za povedati, da se prepričate, ali izberete najboljšo možnost. Ugled je vse, zato je smiselno prebrati spletne ocene o vzreditelju. Več informacij kot lahko zberete, bolje je, saj vam bodo pomagale ugotoviti, s katerim rejcem se obrniti.
  • Zdravstveni pregledi: Nato morate poiskati vzreditelja, ki opravlja zdravstvene preglede. To vam bo omogočilo, da ostanete na varni strani, saj nikoli ne veste, za katero boleznijo pes lahko trpi. Zdravstveni pregledi so potrebni, da se prepričate, da ne izberete vzreditelja, ki ne skrbi za svoje mladičke.
  • Zdravstvene garancije: Prav tako morate poiskati vzreditelja, ki poleg zdravstvenih pregledov zagotavlja zdravstvene garancije. Morate iti z nekom, ki bi zagotovil vračilo denarja, če se ugotovi, da pes zboli.
  • DNK testiranje: Naslednja stvar, na katero se morate osredotočiti, je testiranje DNK. Najbolje bi bilo poiskati vzreditelja, ki razume pomen testiranja DNK in je pripravljen deliti rezultate z vami. To bi zagotovilo, da ne boste imeli ničesar za stres.
  • Cepljenja: Poleg naštetega je dobro poiskati tudi vzreditelja, ki svoje pse cepi. Cepljenje je nekaj, česar si ne morete privoščiti spregledati. Izogiba se možnosti, da bi mladiček zbolel za kakršno koli genetsko boleznijo.
  • Komunikacija: Komunikacija je prav tako pomembna kot zdravje. Zato morate najti vzreditelja z namenskim programom socializacije. Omogočil bi vam, da domov pripeljete psa, ki nima težav pri komunikaciji z družino in prijatelji.

Ker je socialna anksioznost resen problem, se morate prepričati, da greste z vzrediteljem z dobro socializiranimi mladički. Zagotovil bo, da pes ob spoznavanju novih ljudi ne bo agresivno lajal.

Več informacij o rejcih angleških buldogov v Indiani

Več informacij o rejcih angleških buldogov v Indiani

Kakšni so stroški posvojitve psov v Indiani?

Posvojitev psa vas bo stala najmanj 350 $. Vendar pa boste morali biti pripravljeni plačati veliko več, da dobite oblikovalsko pasmo. Za priljubljeno pasmo boste morali plačati 2000 dolarjev ali več.

Ali v Indiani sploh obstajajo angleški buldogi?

Indiana ima raznoliko populacijo psov. Pričakujete lahko, da boste v državi našli vse vrste pasem, vključno z angleškimi buldogi.

Ali lahko prebivalci Indiane dobijo psa?

Da, prebivalci Indiane so ljubitelji psov. Ne glede na to, kam greste, boste zagotovo naleteli na pse. Zaradi tega ne bi smeli imeti težav s pridobitvijo psa.

Zaključek za “najboljše rejce angleških buldogov v Indiani”

Zaključek za The

Umirjen, zvest in len so tri stvari, ki jih lahko pričakujete, ko posvojite angleškega buldoga. Je zelo sprejemljiv in ne dvigne šape, tudi če ga nataknete na kavbojski klobuk ali tutu.

Kadarkoli se boste ulegli na kavč, se bo zvila poleg vas in vam pokazala, kako zelo vas ima rad. angleški buldogi kljub nekoliko zastrašujočemu stanju niso agresivni. Skozi in skozi sta zaljubljenca. Danes se obrnite na vzreditelja, da ga prinese domov.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev angleških buldogov v Indiani, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička angleškega buldoga od vzreditelja v Indiani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Pregled pasme angleški buldog” spodaj: