5 najboljših rejcev Basset Houndov v Indiani! (2022)

Rejci Basset Houndov v Indiani

Če iščete najboljše rejce Basset Houndov v Indiani, da bi lahko čudovitemu malemu kužku dali dlako vedno doma, ste prišli na pravo mesto. Izvor Basset Hounda je mogoče zaslediti v 1500-ih, ko je predrevolucionarna francoska družba za lov na zajce uporabljala nizke in težke pse. “Bas” je francosko za “nizek” in odlično opisuje postavo teh kratkonogih bitij.

Basset Hound je zelo zaželeni član družine psov, ki je znan po svojem izostrenem vonju, zaradi česar je idealna pasma za lov. Ti psi so izredno prijazni, odprti in igrivi, zaradi česar so odlični hišni ljubljenčki, ki jih ima skoraj vsak. Čeprav so včasih lahko nekoliko preglasni, so še vedno čudovita pasma.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Basset Houndov v Indiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci bernskih planšarskih psov v Indiani in Najboljši rejci labradorcev v Indiani.

Mladički Basset Hounda naprodaj v Indiani

Mladički Basset Hounda naprodaj v Indiani

Iskanje novega kužka za čudovit dom je lahko vznemirljiva izkušnja. Vendar pa imajo nekateri seznami dejavnike, ki jih je treba upoštevati pri izbiri idealnega rejca. Da bi vam olajšali stvari, smo sestavili seznam najboljših rejcev Basset Houndov v Indiani, če jih iščete na vašem območju.

Priporočila izdelkov za Basset Hound: Najboljše keramične sklede za pse in Najboljši zdravilni šamponi za pse.

1. PuppySpot’s Basset Hounds za Indiano

PuppySpot's Basset Hounds za Indiano

Ker iščete rejce baset v Indiani, vam toplo priporočamo ogled spletnega mesta PuppySpot, ki ga uporablja na tisoče ljudi. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in brskate po razpoložljivih mladičkih Basset Hounda iz udobja svojega doma v Indiani.

Ne pozabite, da morajo vsi rejci Basset Houndov iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Indiani. Preden nadaljujete na pot za mladička Basset Hounda za prodajo v Indiani, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Sandyhill Basset Hounds

Sandyhill Basset Hounds

Prvi na seznamu rejcev Basset Houndov v Indiani je Sandyhill Basset Hounds. Ta psarna je specializirana za vzrejo osebkov, registriranih v American Kennel Club (AKC), in deluje že od leta 1991. Cilj Sandyhill Basset Hounds je ponuditi pse najvišje kakovosti po 30 letih strasti, ponosa in predanosti vzreji Basset Hounds z največje lastnosti.

Cene za Basset Hounds iz Sandyhilla se začnejo pri 2000 $. Vendar pa so njihovi mladički naprodaj le jeseni in pozimi, zato morate svoje ime uvrstiti na čakalno listo, če želite pri njih kupiti hišnega ljubljenčka. Če želite biti uvrščeni na čakalni seznam, se morate prijaviti za posvojitev in položiti 250 $ depozita za psa po vaši izbiri.

Če želite, da vzredijo Basset Hounda z lastnostmi po vaši izbiri, morate plačati veliko večjo pristojbino, za pravice psa pa zaračunajo dodatnih 800 $. Psarna pošilja svoje mladiče po vsej državi in ​​ponuja različne načine plačila, zaradi česar so vsestranska izbira rejca, tudi če ne živite v Indiani. Vzreditelj je tudi akreditiran pri Better Business Bureau (BBB) ​​z oceno A+.

Podrobnosti o Basset Houndih Sandyhill

3. Steve’s Bassets

Steve's Bassets

Steve’s Bassets je naslednji na seznamu rejcev. Ta psarna se nahaja v Petersburgu v Indiani in lahko ste prepričani, da bo vaš mladiček odraščal v čistem, zdravem okolju, dokler ne pride čas, da gre z vami domov. Steve’s Bassets je specializiran za vzrejo evropskih in ameriških Basset Hounds.

Psarna vsako leto proizvede številna legla, kar vam omogoča nakup v katerem koli letnem času. Profil vzreditelja na Facebooku se ne posodablja pogosto. Zato je bolje, da jih osebno kontaktirate, da se podrobneje seznanite z njihovimi prihodnjimi legli in vzrejo.

Podrobnosti o Steve’s Bassets

4. Hyden’s Hounds

Hydenovi psi

Hyden’s Hounds se nahaja v bližini mesteca Macy. Družina vzgaja mladičke na 20-akrski kmetiji z več drugimi živalmi. Lastnika Traci in James sta gospodinja oziroma policist, v panogi pa sta že skoraj 13 let, odkar sta se poročila.

Rejitelj je specializiran za proizvodnjo psov Basset Hounds in Bloodhounds in trdi, da je eden najboljših rejcev Basset Houndov na svetu. Mladički bodo imeli popolno registracijo AKC, zdravstveno garancijo, veterinarski pregled in prejeli prve cepljenje. Prav tako jih bodo razglistili vsaka dva tedna od rojstva, preden bodo poslani na vaš dom. Kupec bo z varščino rezerviral mladička za kupca, dokler prodajalec ni pripravljen odpremiti psa.

Varščine vzreditelj ne vrača. Pred odpremo kužka je treba psa v celoti plačati, vključno s stroški pošiljanja. Po nakupu mladička ni nobenih denarnih vračil – v celoti ali delno. Cene Hyden’s Hounds se začnejo pri 2000 $ na mladička, njihova spletna stran pa zelo podrobno pojasnjuje pogoje zdravstvenega jamstva.

Toplo priporočamo, da preberete njihove ponudbe, preden jih kupite. Njihovi mladički so v družinah predvsem spremljevalci. Kljub temu je bilo veliko uporabljenih za iskanje in reševanje tako za zasebni sektor kot za organe pregona po Združenih državah v preteklih letih. En Bloodhound je bil usposobljen za požigalnega psa za gasilce.

Podrobnosti o Hyden’s Hounds

5. Baseti »Vsa ušesa«.

Baseti za vsa ušesa

Nenazadnje imamo na našem seznamu najboljših rejcev Basset Houndov v Indiani Baseti za vsa ušesa zate. “All Ears” Bassets ima sedež v Wabashu v Ohiu, le 86 milj od Indiane. Lastnica Sharon Blackburn od pomladi 2008 vzgaja in prodaja registrirane, čistokrvne pse in mladiče basetov.

Mladički, kupljeni pri njih, prihajajo s prvim krogom imunizacije, rednim razčiščevanjem, veterinarskim pregledom in prijavo za registracijo CKC ali AKC. Mladički so urejeni že od rojstva in so vajeni crkljanja in božanja, v prvih treh tednih pa jim strižejo nohte na nogah, tako da se navadijo.

Vzreditelj ima hektar zemlje z velikimi ograjami okoli dvorišča, tako da lahko psi dnevno tečejo in telovadijo. Poleg velikega dvorišča so psi nameščeni v ograjenem prostoru, odpornem na vremenske vplive. Svojim pasmam nudijo odlične zmogljivosti za bivanje, podrobno opisane na njihovi spletni strani in vredne ogleda.

Podrobnosti o basetih »All Ears«.

Kako izbrati vzreditelja Basset Hounda v Indiani

Kako izbrati vzreditelja Basset Hounda v Indiani

Če vas skrbi, da bi našli zanesljivega vzreditelja v Indiani in niste prepričani, kaj iskati, vam nudimo hrbet.

Tukaj je seznam meril, ki jih je treba upoštevati pri izbiri vzreditelja Basset Hounda v Indiani:

  • Vzreja zdrave mladičke
  • Zaveda se vseh genetskih bolezni, ki so pogoste v pasmi.
  • Sledi standardom vzreje do tee.
  • Mladički so vzrejeni v higienskih pogojih.
  • Zelo skrbi tako za pasmo kot za vzrejne pse.
  • Izvaja prve imunizacijske injekcije.
  • Ima ustrezen rodovnik.
  • Zagotavlja prve kroge veterinarskih pregledov.
  • Deworms.
  • Vsadki mikročipov.

Ko vaš mladiček prihaja od uglednega vzreditelja, ki prejme kljukice na vsem ali vsaj skoraj vseh naštetih, ste lahko prepričani, da je vaš kuža prišel iz ljubečega, negovalnega okolja. Zagotovljeno boste prejeli najbolj zdravega in srečnega kužka. Preden začnete iskati rejce, toplo priporočamo, da pripravite seznam poizvedb o njihovih praksah.

Več pomembnih informacij o rejcih Basset Houndov iz Indiane

Več pomembnih informacij o rejcih Basset Houndov iz Indiane

Svojega Basset Hounda morate izbrati pri uglednem rejcu v Indiani. Indiana ima veliko, ki si prizadevajo, da bi vam zagotovili najkakovostnejše pse. Ugleden rejec se bo držal smernic in etike pravilnih standardov vzreje, ki jih določijo organizacije, kot je AKC.

Edini cilj odgovornega rejca bi moral vzgajati čim bolj zdrave pse. To vključuje izvajanje številnih pomembnih testov, ki jih certificira OFA (Ortopedska fundacija za živali), preden se odločite za vzrejo določenega psa.

Spoštovanje standardov vzreje preprečuje prevladujoče bolezni in nadzoruje videz psa, temperament, vedenje in socializacijske sposobnosti. Posledično lastnosti, opisane v standardu vzreje, ohranjajo čistokrvnega psa zvest svojim koreninam in sposoben opravljati prvotno delo, za katerega je bil namenjen, ne glede na to, ali je to pasta živine, lov ali varovanje doma.

Nov mladiček od vzreditelja ima garancijo, ki zagotavlja, da bo zdravje vašega mladiča stabilno in da bo žival poskrbljena, tudi če se stvari odpravijo proti jugu. Vzreditelj iskreno skrbi za zdravje svojih živali in bo poskušal ostati v stiku z vami ter vam bo svetoval, kako skrbeti zanje skozi celotno življenje psa.

Zagotavljamo vam lahko, da je bila naša raziskava o teh rejcih opravljena neodvisno. Naša študija je dobra, zato lahko najdete najboljše možnosti rejcev, ki so na voljo v regiji Indiana, da najdete mladička Basset Hounda. Prav tako smo sprejeli velike ukrepe, da ne vključimo nobenih rejcev na dvorišču ali mlinov mladičev, ker ne podpiramo neetičnih praks vzreje. Želimo, da so naša priporočila čim bolj verodostojna.

Zaključek za “najboljše rejce basetov v Indiani”

Zaključek za The

Basset Hounds so ena najbolj umirjenih in prijetnih pasem psov. Ker so bili vzrejeni za lov v tropih, se dobro razumejo z drugimi psi in hišnimi ljubljenčki nasploh. Basset Hounds so družabne živali in zaradi svoje prijazne narave se razumejo z otroki, zaradi česar so odlični družinski ljubljenčki.

Zaradi njihovega sladkega vedenja in živahnega duha so dobra izbira za različna gospodinjstva. Če svojega psa basseta nabavite pri uglednem vzreditelju, ste lahko prepričani, da je bil vaš pes dobro oskrbovan in prihaja iz zdravega vzrejnega okolja. Upamo, da vam bo naš seznam najboljših rejcev Basset Houndov v Indiani pomagal pri sprejemanju informirane odločitve.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Basset Houndov v Indiani, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Basset Hounda od vzreditelja v Indiani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Basset Hound – 10 najboljših dejstev” spodaj: