5 najboljših rejcev Basset Houndov v Kentuckyju! (2022)

Rejci Basset Houndov v Kentuckyju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Basset Houndov v Kentuckyju. Naj vas njihove žalostne oči ne zavedejo: Basset Hounds so čudoviti hišni ljubljenčki. Basset Hounds so prijazni in lahkotni psi.

Pasma, ki izvira iz Francije v 16. stoletju, je bila vzrejena za sledenje zajcev. Njihove kratke noge in močni nosovi jim omogočajo, da tečejo po vsakem vonju, ki ga zavohajo. Basset Hounds imajo povprečno življenjsko dobo 12 let.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Basset Houndov v Kentuckyju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Kentuckyju in Najboljši rejci Cavapoo v Kentuckyju.

Mladički Basset Hounda naprodaj v Kentuckyju

Mladički Basset Hounda naprodaj v Kentuckyju

Tukaj je seznam zanesljivih rejcev Basset Houndov v Kentuckyju, če ga želite kupiti.

Priporočila izdelkov za Basset Hound: Najboljši komplet za nego psov in Najboljša dehidrirana pasja hrana.

1. PuppySpot’s Basset Hounds za Kentucky

PuppySpot's Basset Hounds za Kentucky

Ker v Kentuckyju iščete vzreditelje Basset Houndov, vam priporočamo, da pobrskate po spletni platformi za pse PuppySpot. PuppySpot je tržnica, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladičke Basset Hounda kar iz udobja svojega doma v Kentuckyju.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci Basset Houndov opraviti postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Kentuckyju. Preden nadaljujete na pot za mladička Basset Hounda za prodajo v Kentuckyju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Buck’s Basset Hounds

Buck's Basset Hounds

Buck’s Basset Hounds je družinska psarna, ki obožuje basete. Leta 1999 so začeli vzgajati Bassets kot hišne ljubljenčke, ko so kupili samca in samico. Pridelali so pet legla, telefoni pa so zvonili brez prestanka. Posledično so dodali še dve samici in se postopoma širili. Kmalu so imeli hektarje dvorišča, namenjene svojim Bassetom.

Živijo v oddaljenem majhnem mestu v Mammoth Cave, KY. In nikjer v njihovem okrožju, Edmonson, ni niti ene rdeče luči. Družina živi med nacionalnim parkom Mammoth Cave in državnim parkom Nolin Lake. To je majhen košček raja, ki ga imajo radi. Vsi njihovi Basset Houndi so registrirani v AKC.

Posledično jih letno pregleda AKC, da zagotovi natančno in temeljito vodenje evidence, pripravo čiste vode in hrane ter spodbuja zdravo življenje psov z zagotavljanjem velikih ograjenih parcel. Poleg tega so mladički opremljeni s popolno registracijo AKC in jih je tukaj mogoče mikročipirati, če želite.

Buck’s Basset Hounds Podrobnosti

3. Hacker Hounds

Hacker Hounds

Hacker Hounds ima sedež v Whitesburgu v Kentuckyju. Njihovi mladički Basset Hounda so vzgojeni doma in skrbijo za njihovo socializacijo, da se zlahka prilagodijo novemu življenju. Vsak od mladičkov, ki jih vzrejajo, je pripravljen na uspeh v novem domu.

Uživajo v delu s svojimi novimi družinami, da jim pomagajo samozavestno vzgajati svoje spremljevalce. Prosimo, obiščite spletno stran Hacker Hounds, da se prijavite za mladička. Rejci vas bodo prosili za podatke o sebi in o tem, kaj iščete, da bi vam pomagali najti pravega psa.

Ko se prijavite, vas bo Airionna kontaktirala in se pogovorila o razpoložljivosti, cenah in nadaljnjih korakih. 50-odstotni evropski mladiček stane 1200 $ s pologom 300 $. Njihovi 100-odstotni evropski mladiči so registrirani pri AKC za gospodinjstva samo za hišne ljubljenčke in imajo le omejeno registracijo.

Stanejo 1500 $ s pologom 300 $. Varščina se odšteje od celotne cene mladička. Ko se odločite za mladička in se uvrstite na moj seznam, morate plačati vse depozite. Depoziti so nepovratni, razen če gre kaj narobe na njihovi strani.

Podrobnosti o Hacker Hounds

4. Cumberland Basset Hounds

CUMBERLAND BASSET HONDI

Cumberland Basset Hounds se nahaja v Somerset, Kentucky. Njihovi psi imajo posebno mesto v njihovih srcih, saj so veliki ljubitelji živali. Njihov cilj je zagotoviti najboljše možne spremljevalce. Zavezali so se, da bodo vsakega kužka pripravili, da bo uspeval v novem domu, in uživata v delu s svojimi novimi družinami in samozavestno vzgajata svoje ljubljene spremljevalce.

Prijavite se, če vas zanima mladiček iz Cumberland Basset Hounds. V prvem tednu po rojstvu bodo mladiči pregledani pri veterinarju in cepljeni. Po dveh tednih bodo mladički začeli z zdravljenjem proti glistam.

Varščina se ne povrne, razen če se na njihovi strani zgodi kaj, zaradi česar vam ne morejo zagotoviti mladička. Naslednji razlogi so stroški veterinarja, hrana, moj čas, ki sem ga porabil za oglaševanje, in pogovor s potencialnimi strankami.

Podrobnosti o basetih Cumberland

5. Big Timber Bassets & Bloodhounds

Big Timber Bassets & Bloodhounds

Big Timber Bassets & Bloodhounds se nahaja v Marshfield, Missouri. Njihove mladičke vzgajajo doma. Njihovo druženje za lažji prehod v novo življenje je prednostna naloga. Poleg tega doma vzgajajo legla, da pomagajo postaviti temelje za srečne, samozavestne mladičke, ki bodo dobro prešli v svoje domove za vedno. Zanje je privilegij, da lahko pozitivno vplivajo na vsakega kužka.

Za mladička se lahko prijavite pri Big Timber Bassets & Bloodhounds, tako da obiščete njihovo spletno stran. Med postopkom povezovanja bo vzreditelj zahteval podatke o vas in o tem, kaj iščete. Lexi vas bo obvestil o razpoložljivosti, cenah in naslednjih korakih, ko se prijavite.

V nekaterih primerih morda ne bo izvedljivo leteti ali se odpeljati v Missouri po svojega mladička. Dobra novica je, da niste sami, in rejci Big Timber Bassets & Bloodhounds ponujajo rešitve, ki vam bodo pomagale varno pripeljati svojega kužka domov. Če sami ne morete leteti, vam lahko pomaga varuška. Varuška med letom sedi z mladičem v kabini, da zagotovi udobje in varnost psa.

Big Timber Bassets & Podrobnosti o Bloodhounds

Mladički Basset Hounda v Kentuckyju

Mladički Basset Hounda v Kentuckyju

Pomagalo bi, če bi svojega Basset Hounda nahranili s pravim obrokom, saj se nagibajo k prekomerni teži, kar vodi v hude težave s hrbtom. Bassetom ni treba teči vsak dan, vendar se morajo občasno hitro sprehoditi, da ohranijo kondicijo. Baseti običajno živijo od 12 do 13 let. Kot tovorne živali Basset Hounds čuti potrebo po družbi in so najsrečnejši, ko so s svojimi družinami.

Zato niso učinkoviti čuvaji. Čeprav lajajo, z veseljem pozdravljajo tujce. Ohlapne ustnice povzročajo veliko sline, zato mnogi lastniki hranijo brisače strateško nameščene po hiši za čiščenje. Če ostanejo sami, lahko Basseti postanejo nadležni lajavci in kopači. Čeprav so Bassetovi briljantni psi, jih ni najlažje trenirati.

Prosimo, da že na začetku opravite veliko pozitivnih treningov s mladički, da bodo ostali zavzeti. Lov in sledenje sta zabava, ki ju uživata, čeprav sta le priložnostna. Postopek negovanja je enostaven in vključuje brisanje enkrat ali dvakrat na teden s čopičem. Vendar pa Bassets zaradi svoje majhne rasti in velikih stopal zasledijo veliko blata v hišo med negovanjem.

Kako izbrati vzreditelja Basset Hounda v Kentuckyju

Kako izbrati vzreditelja Basset Hounda v Kentuckyju

Kadarkoli stopite v stik z vzrediteljem, se prepričajte, da se predstavite in na kratko opišite svoje izkušnje s psi. Ko pokličeš vzreditelja in vprašaš: “imaš kakšne mladičke?” kratek odgovor bi lahko bil “št.” Večina uglednih rejcev želi vedeti nekaj o vas, preden vam povedo, ali imajo ali morda imajo mladičke.

Če ne menijo, da ste primeren dom, se ne bodo prepirali. Ker je večina uglednih rejcev zaposlena z delom in družino, se lahko vprašate tudi, ali je boljši čas za pogovor z njimi. Pomagalo bi, če bi naredili nekaj raziskav o svojem vzreditelju. Basset Hound lahko stane med 1.700 in 10.000 $. Posledično jih mika pohlepne rejce. Na tem seznamu lahko najdete ugledne rejce.

Za kontaktne podatke uglednega rejca vprašajte svojega veterinarja, trenerja psov ali nekatere lastnike basetov. Vedno morate preveriti, kako dolgo je vzreditelj v poslu, njihovo lokacijo in ocene. Pridružite se skupinam za zagovorništvo psov in se pozanimajte. Vzreditelj mora biti sposoben zagotoviti vso dokumentacijo in teste za mladička. Dober vzreditelj vam bo z veseljem razkazal svoje papirje in mladičke.

Kje najdete vzreditelja Basset Houndov v Kentuckyju?

poiščite vzreditelja Basset Houndov v Kentuckyju

Čeprav zavetišča in zasebne reševalne skupine včasih ponujajo pasemske mladičke basetta za posvojitev, je večja verjetnost, da boste našli mladičke mešanih pasem ali čistokrvne odrasle. Če morate imeti čistokrvnega psička Bassett, je najboljša možnost, da poiščete uglednega vzreditelja, ki se ukvarja z vzgojo zdravih, temperamentno zdravih mladičkov.

Pridobite napotitve rejcev tako, da obiščete spletno stran Basset Hound Club of America. Ameriški klub Basset Hound ponuja sezname in druge javne napotitve kot storitev za kupce mladičev in psov, da bi pomagali pri iskanju rejcev, ki so člani BHCA in so podpisali Kodeks etičnega ravnanja svojega kluba. Za pomoč se obrnite na koordinatorja javnega izobraževanja.

Močno priporočamo, da si vzamete čas in poiščete uglednega vzreditelja, pri katerem se počutite udobno pri nakupu Basset Hounda. Preden se zavežete k nakupu, morate temeljito raziskati rejce in njihove Bassets. BHCA kupcem zagotavlja informacije, ki jim pomagajo pri sprejemanju informiranih odločitev.

Zaključek za “najboljše rejce basset v Kentuckyju”

Zaključek za The

Basset Hounds so znani po svoji sladki naravi in ​​nežni naravi. Zaradi svoje prijazne in ljubeče narave. Če iščete kosmatega prijatelja, se lahko obrnete na katerega koli rejca zgoraj.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Basset Houndov v Kentuckyju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Basset Hounda od vzreditelja v Kentuckyju, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Basset Hound” spodaj: