5 najboljših rejcev Bernedoodle v Los Angelesu! (2022)

Predloga Top-Bernedoodle-Breeders-in-Los-Angeles

Ne iščite dlje kot Bernedoodle, če želite spremljevalca, ki vam bo za vedno ostal ob strani. Ta hibridna pasma, znana tudi kot bernski gorski poo, je kombinacija bernskega planšarja in pudlja. Združujejo najboljše lastnosti obeh pasem, kar pomeni, da bosta običajno večbarvni, nelinjajoči in hipoalergeni.

Inteligenca in nizka linja dlaka pudla ter sproščena, zvesta narava bernca naredijo bernedoodla enega najbolj priljubljenih psov v Los Angelesu. Vsak lastnik hišnega ljubljenčka, ki je lastnik katere od teh pasem, ve, da je Bernedoodle poseben pes!

Kljub smešnim imenom so ti psi odlični hišni ljubljenčki, še posebej pa so dobri z otroki. Zato ni čudno, da je ta oblikovalska pasma tako hitro postala tako priljubljena. Če želite puhastega psa, ki bo vaš življenjski sopotnik, so tukaj najboljši rejci Bernedoodle v Los Angelesu!

Drugi članki, ki bi jih želeli: Vodnik za pasmo psov Bernedoodle in Bernedoodle Rescues.

1. Medvedek Ljubezen Bernedoodles

Medvedek Ljubezen Bernedoodles

Teddy Bear Love Bernedoodles ima majhen program vzreje z majhnim številom psov za proizvodnjo te veličastne, inteligentne pasme, ki se malo odlije. Ranč se nahaja v čudoviti podeželski skupnosti v dolini San Jacinto v južni Kaliforniji. Nahajajo se na priročni lokaciji v bližini okrožij Riverside, Orange, San Diego in Los Angeles.

Družina se ukvarja z vzrejo psov že več kot 25 let in s svojimi strankami delijo ogromno informacij. Vsi mladički Bernedoodle, kupljeni pri Teddy Bear Love® Bernedoodles, imajo 5-letno zdravstveno garancijo brez primere.

Informacije o psičku medvedka Love Bernedoodles:

Velikost: Mladički medvedka, Mini in Standard Bernedoodle

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

2. Riverdoodles California

Riverdoodles California

Riverdoodles California ne vzdržuje psarn, temveč je družinsko podjetje. Kot rezultat, so vsi mladički vzgojeni v družinskem domu Brea v Kaliforniji na ranču 5 hektarjev. Dokler ne odidejo in postanejo del vaše družine, se vsi njihovi mladiči in psi štejejo za družinske člane.

Socializacija je dosežena z igrivim okoljem, ki vključuje veliko stimulacije in ljubezni svojih otrok. Poleg tega se držijo svojih visokih standardov, ki vključujejo:

 • Dolga vrsta zdravstvenih testov za starše in stare starše
 • Vsak dan so mladički večkrat obdelani
 • Dobro se druži z otroki, drugimi psi in domačimi hrupi
 • Zgodnja nevrološka in senzorična stimulacija
 • Okolje in igranje tako v zaprtih prostorih kot na prostem
 • Škatla za stelje in pasja vrata izšolana
 • Optimalna prehrana in vitamini
 • Preden gredo domov, mladičke pregledajo posamezno
 • Mikročipi, deworders in cepiva
 • Zdravstvena garancija dve leti

Ko so stari približno štiri tedne, mladiči preidejo v svoje klimatske/ogrevane hišice za mladiče in potrebujejo več prostora za igro. Mladički lahko spijo v hiški za mladiče, lahko pa se igrajo tudi zunaj na umetni travi, medtem ko iztegujejo svoje nogice. Poleg tega se hitro naučijo uporabljati pasja vrata in gredo zunaj na stranišče, kar je super, ko svojega mladiča pripelješ domov!

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

Za več si oglejte: mladički Bernedoodle v Michiganu! in rejci Bernedoodle v Koloradu!

3. Ljubljeni Bernedoodles

Ljubljeni Bernedoodles

Ljubljeni Bernedoodles so specializirani za standardne mladičke F1 in F1b Bernedoodle.

S testiranjem DNK s pomočjo Paw Print Genetics so vsi njihovi starši mladičev očiščeni vseh pogostih bolezni za njihovo pasmo, njihovi boki in komolci pa so bili ocenjeni s pomočjo OFA in PennHip z dobrimi ali odličnimi ocenami. Poleg tega imajo njihovi psi odlične temperamente – so inteligentni, ljubeči, atletski, ljubkovalni in zabavni. Obožujejo jih!

Spodbujajo vas, da čim prej izpolnite in oddate njihov vprašalnik za mladiče, če se želite uvrstiti na njihov čakalni seznam.

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

4. Woodcreek Ranch Bernedoodles

Ranch Woodcreek Bernedoodles

Doma vzgojeni in dobro socializirani mladički so zaščitni znak Woodcreek Ranch Bernedoodles.

Mladički Bernedoodle so vzrejeni zaradi zdravja, temperamenta in konformacije. Poleg genetskega testiranja za DM in VWB so njihovi odrasli opravili certificiranje kolkov in komolcev s strani Ortopedske fundacije za živali (OFA).

Obiščite njihov Instagram in si oglejte slike vseh njihovih ljubkih mladičev!​ Mladički se začnejo pri 4500 $.

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

5. Mladički Cedar Creek

Mladički Cedar Creek

Cedar Creek Puppie od leta 2007 dobavlja vrhunske, dobro socializirane, zdrave, lepe mladičke Bernedoodle in Aussie Bernedoodle. Ta mali družinski rejec zelo ceni zdravje, dolgo življenjsko dobo in dobro ortopedijo.

V prvih 16 tednih mladička se bo naučila več, kot bo zmogla v svojem življenju. Obdobje odtisa traja 16 tednov. Osem tednov star mladiček ima približno enako število možganskih celic kot šestnajst tednov star mladiček – možgani pa so približno desetkrat večji.

Tako močno se ni povečala velikost samih možganskih celic, ampak število povezav, ki so bile med njimi vzpostavljene. Vse izkušnje, ki jih ima mladiček v teh prvih kritičnih mesecih življenja, imajo za posledico vzpostavitev teh povezav.

Cedar Creek nudi vašemu kužku obogateno učno okolje v prvih nekaj tednih. Strukturiran program, ki temelji na raziskavah, daje vašemu kužku vso prednost, ne glede na to, ali je tam osem tednov ali sodeluje v začetni kampu za mladiče.

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

Mladički Bernedoodle v Los Angelesu

Ni nenavadno, da so Bernedoodles v mladosti nekoliko svojeglavi. To še posebej velja za miniaturne in igrače Bernedoodles. Zato se morate čim prej začeti družiti in vzgajati svojega kužka Bernedoodle. Njihovo pravilno usposabljanje je bolj zapleteno kot pri nekaterih drugih pasmah.

Dobro vzgojen bernski gorski poo bi moral biti pes, ki ga je enostavno trenirati. Ta pasma od svojih staršev podeduje inteligenco, željo po ugajanju in umirjeno vedenje. Nerealno je pričakovati, da ima vsak pes te hibridne pasme idealen temperament.

Pogosteje se zgodi, da se mladički Bernedoodle ne razlikujejo tako od drugih hišnih ljubljenčkov. Morate biti pripravljeni na malo nagajivosti in več kot nekaj vzponov in padcev, preden jih lahko smatrate za popolnoma usposobljene! Bodite potrpežljivi z njimi.

Včasih so lahko ti čudoviti in puhasti mladički nekoliko bolj trmasti od vašega povprečnega psa. Ta lastnost je najbolj izrazita v letih mladičev. Običajno izgine, ko vaš pes odraste in gre skozi vse faze usposabljanja. Izhaja iz linije bernskih planšarskih psov, tako da mešanci Bernedoodle z manj pasme bernskih planšarskih psov morda nimajo te težave. Odvisno od posameznega psa.

Kako izbrati vzreditelja Bernedoodle v Los Angelesu?

Kako izbrati vzreditelja Bernedoodle v Los Angelesu?

Upoštevajte le en nasvet od nas: ne glede na to, kje začnete iskati dobrega vzreditelja – osebno priporočilo ali spletno iskanje –, fizično obiščite vzrediteljev dom. Slike in spletna mesta so lahko zavajajoča, zato je najbolje, da se sami prepričate, kje so se mladički skotili in kako jih vzgajajo. Poleg tega bi morali pričakovati, da boste videli mamo mladičkov Bernedoodle in kje živijo.

Rejci Bernedoodle, ki imajo radi svoje pse in nimajo kaj skrivati, so dobri rejci. Po drugi strani pa vzreditelj, ki vam noče dovoliti, da si mladičke ogledate od blizu in z njimi ravnate, vam noče pokazati staršev mladičkov ali pa vam želi mladiča pripeljati na drugo lokacijo – pojdite naprej.

Kje najdete vzreditelja Bernedoodle?

Pripravite seznam vprašanj in prosite vzreditelja, da se osebno sreča. Bistveno je najti etičnega, uglednega vzreditelja, ki bo zagotovil zdravje vašega novega kužka. Če vzpostavite stik z vzrediteljem in ne vidite, kje so se mladički skotili ali kako trenutno živijo, je lahko znak umazanega vzrejnega posla ali mlina za mladiče. Pripravite seznam vprašanj, ki jih morate zastaviti med obiskom pri rejcu, vključno z:

 • Kako dolgo se ukvarjate z vzrejo psov?
 • Ali vzrejate samo bernedoodle?
 • Kakšna je vaša rutina za čiščenje, hranjenje in igranje s svojimi psi?
 • Ste registrirani vzreditelj psov?
 • Ali mi lahko posredujete izjavo veterinarja o fizičnem zdravju psov?
 • Ali je možno spoznati mladičevo mamo ali starše?
 • Ali lahko navedete reference posameznikov ali družin, ki so v preteklosti kupile pse pri vas?
 • Ali obstajajo kakšne genetske težave ali težave z vrstami psov, ki jih vzrejate?
 • Ali se lahko pred nakupom vrnem večkrat?

Zaključek za rejce Bernedoodle v Los Angelesu

5 najboljših rejcev Bernedoodle v Los Angelesu

Morda ste vedno sanjali o lastništvu Bernedoodla in ga želite dodati svoji družini. Skoraj vsakdo lahko vzgaja mladičke, vendar bo ugleden vzreditelj psov imel odnos, vedenje in dokumentacijo, da bo zagotovil, da boste kupili zdravega mladička od uglednega vira.

Všeč vam bo tudi: