5 najboljših rejcev boksarjev v Alabami! (2022)

Rejci boksarjev v Alabami

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete vzreditelje boksarjev v Alabami. Boksarji so čudoviti spremljevalci. Imajo nežen temperament in osupljiv videz, zaradi česar so zelo privlačni za mnoge ljubitelje psov. Verjetno želite kupiti mladička bokserja kot svojega novega družinskega spremljevalca zaradi njegovih izjemnih lastnosti in srčkanosti.

Ta pasma psov je odlična tudi za prve lastnike psov, saj jih je enostavno skrbeti in vzdrževati. Druge lastnosti, zaradi katerih so odlični spremljevalci, so njihova neustrašnost, samozavest in inteligenca. Usposabljanje jih je tudi enostavno, saj se zelo hitro učijo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev boksarjev v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci iztrebkov Yorkie Poo v Alabami in Najboljši rejci Cockapoo v Alabami.

Mladički bokserja naprodaj v Alabami

Mladički bokserja naprodaj v Alabami

Bodoči lastniki mladičkov morajo biti previdni, da ne kupijo bokserskega mladiča z genetskimi zdravstvenimi težavami. Da preprečite nakup bolnega mladiča, se morate izogibati rejcem na dvorišču in mlinom za mladiče. Na srečo nismo tukaj samo zato, da vam povemo, naj se izogibate rejcem na dvorišču, ampak tudi, da vas usmerimo v pravo smer.

V tem priročniku so najboljši rejci boksarjev v Alabami in njihovi kontaktni podatki. So zelo zanesljivi in ​​lahko jim zaupate, da vam bodo zagotovili zdrave mladičke boksarja.

Priporočila za izdelke Boxer: Najboljše pasje ovratnice GPS brez mesečnih stroškov in Najboljše brezžične ograje za pse dolgega dosega.

1. PuppySpotove boksarice za Alabama

PuppySpotove boksarice za Alabama

Ko gre za pse, ni veliko institucij, ki bi jih ljubile bolj kot PuppySpot. PuppySpot je tržnica, ki družinam pomaga najti svojega sanjskega psa v nekaj minutah in, še bolje, v udobju svojega doma.

PuppySpot ponuja nekaj edinstvenega v mešanju udobja in praktičnosti in še vedno ponuja zelo kakovostne mladičke. To storijo tako, da zagotovijo, da sodelujejo samo z najboljšimi rejci v državi, pri čemer jih izberejo z zelo natančnim postopkom, ki vključuje več kot 100 različnih točk poudarka. Od vseh rejcev jih približno 10 % opravi test.

poslanstvo

PuppySpot se zelo dobro zaveda, da je imeti mladička ob sebi, tako v dobrem kot v slabem, nekaj, kar bo obogatilo vaše življenje. Zato se zelo trudijo najti načine, kako bi posvojitev psa olajšali in dostopnejši. Njihov glavni cilj je vzgojiti srečne in zdrave mladičke ter jim pomagati najti srečen dom, kjer bodo ljubljeni.

Vizija

PuppySpot si prizadeva ponuditi nekaj novega in svežega. Njihov cilj je ponuditi svoje storitve prek spletnih platform, da bi bile preproste in dostopne ljudem po vsej Združenih državah. Hkrati PuppySpot sami zagotavljajo kakovost svojih mladičkov, zaradi česar so eno najboljših spletnih mest, kjer lahko obiščete svojega mladička.

PuppySpotovi mladički

PuppySpot je bil v zadnjih letih zelo uspešen. Pomagali so več kot 200.000 različnim kužkom najti dom. Zaradi svoje kakovosti so prejeli več kot 10.000 ocen s 5 zvezdicami.

Ko gre za vzrejo, je prioriteta Puppyspot št. 1 zagotoviti, da mladiči rastejo zdravi. Vsak mladiček je vzgojen z veliko skrbnosti. Preden vam jih pošljejo, jih od nosu do repa pregledajo glede morebitne bolezni. Poleg tega bo mladiček dobil 10-letno garancijo.

Vsak mladiček PuppySpot je vzrejen po najvišjih možnih standardih. Vsak vzreditelj sledi specifikacijam AKC in s kužki ravna čim bolj človeško, da zagotovi, da rastejo fit in srečni. PuppySpot ni mlin za mladiče. Vsak mladiček je skrbno obravnavan in mu posvečeno veliko pozornosti in časa.

Pridobivanje kužka s PuppySpot ponuja zelo preprosto možnost. Z lahkoto uporabite njihovo spletno stran, da poiščete svojega sanjskega kužka, in ko ga izberete, vam ga bodo poslali do vrat, ne glede na to, kje ste v Združenih državah.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Najboljša psarna boksarjev

Najboljša psarna boksarjev

Best Boxers Kennel je eden najbolj priznanih rejcev v Alabami. Ta rejec se nahaja blizu Dalevillea v Alabami. Kljub temu je zadovoljil potrebe številnih družin po vsej državi. BBK proizvaja in vzgaja boksarje vrhunske kakovosti za družinske pse, spremljevalce in pse čuvaje. Vsi njeni psi so registrirani v AKC in se vzrejajo po standardih AKC.

Če iščete čudovite mladičke boksarjev z odličnimi osebnostmi, se lahko zanesete na tega vzreditelja. S tem rejcem bodite prepričani, da boste domov odšli s čistokrvnimi psi AKC. Poleg tega, da družinam zagotavlja zdrave mladičke boksarjev, ta vzreditelj ljudi tudi izobražuje o tej pasmi psov.

Preden kupite katerega koli psa, morate raziskati, da boste izvedeli več o pasmi. Vsaka pasma psov je edinstvena in pred nakupom morate poznati njihove edinstvene prehranske potrebe, vadbo in zdravstvene potrebe. Zato je BBK odprt za vprašanja o teh psih, še preden jih pokrovitelji.

Best Boxers Kennel je družinski vzreditelj psov, ki ga upravlja. Jimmy, ustanovitelj, se ukvarja z vzrejo in vzgojo psov od leta 1980. Z vzgojo te pasme psov ima več desetletij izkušenj. BBK zagotavlja, da so vsi njeni mladički po njihovem znanju v dobrem zdravju. Poleg tega imajo mladiči enoletno zdravstveno garancijo.

Garancija velja za življenjsko nevarne in usodne prirojene bolezni, ki negativno vplivajo na zdravje mladiča. Če pes v garancijskem roku pogine, lastnik plača obdukcijo, da se ugotovi vzrok smrti. Če je vzrok smrti deden, bo vzreditelj psa ali mladička nadomestil. Garancija vodi tudi proti kronični displaziji kolkov, ki ovira naravno hojo in gibanje psa.

Ta vzreditelj se ponaša s kakovostjo mladičkov, ki jih prideluje, zato ponuja zdravstvene garancije, ki jih drugi rejci ne ponujajo. Ta vzreditelj izpusti svoje mladičke šele pri osmih tednih starosti. Svoje mladičke pošiljajo tudi v različne dele države in širše. Ne glede na to boste pokrili stroške pošiljanja. Pokriti morate tudi stroške zdravstvenega spričevala, veterinarskega pregleda in zaboja pred pošiljanjem.

Podrobnosti o psarni o najboljših boksarjih

3. Boksarice Weepin Oaks

Boksarice Weepin Oaks

Weepin Oaks Boxers pridelujejo in vzgajajo kakovostne mladičke. Proizvajajo najbolj kakovostne boksarje AKC iz prvenstvenih krvnih linij. Weepin Oaks vzgaja svoje mladičke v svojem domu blizu Jacka v Alabami. Ta vzreditelj ne prideluje in vzgaja samo družinskih psov in spremljevalcev, temveč zagotavlja tudi varnost, zaščito in čuvaje.

Weepin Oaks je znan po vzreji mladičkov z dobro konformacijo, barvami in osebnostmi. Poleg tega imajo psi izjemne temperamente in so dobro socializirani. Mladički rastejo v vzrediteljevem domu, kar olajša socializacijo. Dobri so z otroki, obiskovalci in drugimi hišnimi ljubljenčki.

Prejmejo tudi temeljno usposabljanje, kot so zaboj, kahlica in vedenjski trening. Weepin Oaks se je vedno znova izkazal za odgovornega vzreditelja. Tako svojim kužkom kot odraslim psom izkazujejo enako ljubezen in naklonjenost. Tudi ta vzreditelj si večino časa deli z mladički in jim pomaga, da se hitreje učijo.

Vsi njihovi psi so čistokrvni in registrirani v AKC. Obožujemo tega rejca, ker vedno igrajo po pravilih. Weepin Oaks se drži vseh strogih standardov v rejski industriji. Dom tega rejca je obdan s 120 hektarji čudovitih pašnikov, gozdov, veroizpovedi in kmetijskih zemljišč.

Imajo dovolj prostora za pse, da lahko tečejo in se igrajo. Mladiči niso v kletkah ali pesjakih; prosto se sprehajajo po ograjenem dvorišču. Poleg tega gredo vsi mladički k veterinarju na rutinske preglede, cepljenje, odstranitev krempljev, razglistenje in kupiranje repov.

Poleg vzgoje družinam prijaznih mladičkov ta vzreditelj poskrbi, da so vsi njegovi mladički šolani v hiši, preden jih izpustijo, da se pridružijo novim družinam. Vsak kuža ima trenutni vzorec hrane, posnetek pooblaščenega veterinarja in podatke o registraciji AKC na NuVet Plus z vzorcem. Ta vzreditelj zelo skrbi za zdravje, osebnost, dobro počutje in splošno počutje teh mladičkov.

Podrobnosti o boksarjih Weepin Oaks

3. Srce Dixie Boxerjev

Srce boksarjev Dixie

Heart of Dixie je dom številnih vrhunskih boksarjev v Alabami. Ta vzreditelj se nahaja v Cullmanu v Alabami in dostavlja mladičke v različne dele države. Ljubitelji psov izven Alabame prav tako pokroviteljijo tega rejca zaradi njegovega odličnega ugleda. Heart of Dixie je sorazmerno nov v vzrejski industriji in so začeli z vzrejo boksarjev leta 2016.

Kljub temu, da je nov v panogi, si je rejec ustvaril odličen sloves, ki je svoje ime razširil po vsej državi in ​​širše. Heart of Doxie vzreja in vzgaja boksarje, registrirane v AKC. Ta družinski vzreditelj je navdušen nad to pasmo psov in imajo radi svoje matere, očete in mladičke kot svoje hišne ljubljenčke.

Prizadevajo si za proizvodnjo mladičkov, ki so blizu standardu boksarjev AKC. Boksarji tega rejca običajno dozorijo med 55 in 70 kilogrami. Medtem ko proizvajajo standardne mladičke AKC, morate na AKC oddati obrazec za registracijo, plačati pristojbine za registracijo in izbrati ime za svojega mladička.

V skladu s standardom AKC ta vzreditelj kupira repe svojim mladičkom. Kužku bodo odstranili tudi rosne kremplje; postopek izvaja profesionalni veterinar. Za zavarovanje svojega kužka morate položiti 300 $. Preden položite depozit, se obrnite na vzreditelja, da zagotovite razpoložljivo ali prihajajoče leglo.

Preostanek boste plačali v gotovini, ko boste prevzeli svojega novega krznenega prijatelja v osmih tednih. Ta vzreditelj ne dovoljuje obiskov mladičev na vzrejnem zemljišču, da bi zagotovil, da je okolje brez bolezni in varno za mladičke in pse. Če želite, da vam kužka dostavijo, se obrnite nanj, preden plačate začetni depozit.

Podrobnosti Heart of Dixie Boxers

5. Rising Creed Boxers

Rising Creed Boxers

Naš seznam najboljših rejcev boksarjev v Alabami ne bo popoln brez bokserjev Rising Creed. Če iščete AKC American Boxers, je to popoln vzreditelj, ki ga morate upoštevati. Ta rejec se nahaja v bližini Jacka v Alabami, vendar poskrbi za potrebe ljubiteljev boksarjev v državi in ​​zunaj nje.

Rising Creed sodeluje z zemeljskim pošiljateljem hišnih ljubljenčkov, da varno dostavi vašega kužka, če želite, da vam ga pošljejo. Ta vzreditelj te pse vzgaja v svojem domu. Prizadevajo si izdelati najbolj kakovostne boksarice AKC za družinske pse, spremljevalce in pse čuvaje.

Ta vzreditelj se osredotoča na zdravje svojih psov in zagotavlja, da so popolnoma zdravi tudi leta po nakupu. Poleg tega ta rejec vlaga čas, denar in skrb za ohranjanje zdravja očetov in mater in obveščanja o posnetkih. Mladički so deležni tudi ustrezne oskrbe, vključno z najnovejšimi cepljenjem, razglistenjem in preventivnimi zdravili.

Rising Creed proizvaja čistokrvne mladičke AKC. Vsi mladiči imajo enoletno garancijo proti dednim zdravstvenim težavam. Prihajajo z zdravstvenim spričevalom, ki potrjuje njihovo trenutno zdravstveno stanje. Vzreditelj tudi pričakuje, da bo vaš mladiček pregledan pri veterinarju v treh dneh po porodu.

Podrobnosti Rising Creed Boxers

Zaključek za “najboljše rejce boksarjev v Alabami”

Zaključek za najboljše rejce boksarjev v Alabami

Najboljši boksar Rejci v Alabami upoštevajo več dejavnikov, preden sprejmejo potencialne kupce, ker sta nadaljnja sreča in zdravje njihovih mladičkov zelo pomembna. Zato morate biti pošteni in pregledni. Večina teh rejcev zelo ljubi in skrbi za svoje mladičke.

Izpustijo jih le posameznikom ali družinam, ki jim lahko še naprej zagotavljajo ljubezen in skrb, ki si jih zaslužijo. Zato se morate pripraviti in zagotoviti, da želite to pasmo psa, preden se obrnete na te rejce.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev boksarjev v Alabami, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička bokserja od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov boksarjev” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.