5 najboljših rejcev boksarjev v Kansasu! (2022)

Rejci boksarjev v Kansasu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce boksarjev v Kansasu. Psi boksarji so eni največjih, najmočnejših in najmočnejših nemških čistokrvnih psov. Obrita koža in kratkodlake kvadratne glave so značilne za pse s kratko dlako in kupiranim repom. Boxer je bel z oznakami na gobcu, prsih, stopalih, trebuhu, vratu in nogah v notranjosti.

Barva telesa se lahko razlikuje od svetlo rjave do mahagonija, z jasno izraženimi črnimi črtami. Samci lahko tehtajo tudi do 70 funtov, medtem ko samice dosežejo 60 funtov. Menijo, da je boksar zelo izkušen pes in velja za odlično darilo za lastnike hišnih ljubljenčkov. Pes je bil prvotno uporabljen za lov v Nemčiji, preden so ga leta 1903 uvedli v Ameriko. Danes je znan in zaupanja vreden hišni ljubljenček za družine.

Bokserji so priljubljena pasma psov. Bokser je izjemno zvest pes, s katerim se je enostavno razumeti, služil pa je tudi v vlogi pasje policije, vojaškega psa in hišnega čuvaja. Bokser je odličen hišni ljubljenček, ki je strpen do prijaznosti tujcev in ga imajo radi otroci. Pes je po naravi inteligenten in se hitro uči. Boksar lahko sodeluje v katerem koli organiziranem športu, kot sta flyball in agility.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev boksarjev v Kansasu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Yorkie v Kansasu in Najboljši rejci nemških ovčarjev v Kansasu.

Mladički bokserja naprodaj v Kansasu

Mladički bokserja naprodaj v Kansasu

Psi boksarji potrebujejo stalno usposabljanje in socializacijo, da se zlahka prilagodijo domačemu okolju. Spodaj smo našteli najboljše rejce boksarjev v Kansasu.

Priporočila za izdelke Boxer: Najboljši pasji koraki za avtomobile in Najboljše šok ovratnice za velike pse.

1. PuppySpotove boksarice za Kansas

PuppySpot's Boxerji za Kansas

Ker iščete vzreditelje boksarjev v Kansasu, vam toplo priporočamo ogled spletne zaupanja vredne platforme PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladičke boksarjev kar iz udobja svojega doma v Kansasu.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci boksarjev opraviti strogi postopek pregleda PuppySpot, zato mora vaš spremljevalec prispeti v Kansas zdrav in zdrav. Preden nadaljujete z iskanjem mladička bokserja za prodajo v Kansasu, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarne B&S

Psarne B&S

Leta 1997 jih je ustanovila Yvette Smith, ki je ustanovila Hobby Breeding Facility, ko so bili njeni otroci v 4-H, in so imeli pse kot del svojih projektov. Svoje ime je spremenila v Yvette Bolz leta 2005, ko se je Larry Bolz pridružil kot partner. Tako je nastala B&S Kennels. Mladički se družijo z živalmi in ljudmi.

Hranijo se z najboljšo hrano in zdravljenjem. Odločeni so, da svojim psom ponudijo najboljše z zagotavljanjem visokokakovostnih pasem psov in potrebno strokovno obravnavo. Njihovi mladički so nežno negovani in imajo dovolj prostora za igro in tek v zdravem okolju. Lahko ste prepričani, da se pesjaki redno čistijo in čistijo.

Imajo tudi ogrevano in klimatizirano psarno za mladičke. Vabljeni, da jo obiščete, če si določite čas za srečanje z njo. Mladičke imajo ves čas, običajno vse leto. Mladičkov ni mogoče preseliti v nove domove, dokler niso stari osem tednov. Raje jih obdržijo doma, dokler niso stari deset tednov, saj se zdi, da jim v tej fazi, ko se preselijo v nove domove, gre bolje.

Poleg Larryja je Yvette tudi članica TSPPA. Larry in Yvette sta člana KPP in TSPPA. Oba sta člana uprave KPP. So tudi del programa KEEP. Licence sta jim podelila zvezna država Kansas in USDA. Obrnite se nanjo, če imate kakršne koli pomisleke v zvezi s poslom. Vedno so veseli lastnikov hišnih ljubljenčkov.

Podrobnosti o psarnah B&S

3. Kellys Boxers

Kellys Boxers

Z žalostnim srcem vas obveščamo. Trenutno so odsotni od vzreje. V ponudbi ne bo nobenih mladičkov ali prihodnjih legla. Če se bodo odločili za vrnitev v vzrejo, bodo spremenili svojo spletno stran. Raziščite njihovo spletno mesto za več podrobnosti o Boxerju, saj še naprej vzdržujejo svoje spletno mesto.

Vabljeni, da prenesete njihovo orodno vrstico, da pridobite hiter in takojšen dostop do njihovih najnovejših posodobitev. Vzemite si čas in preberite njihov razdelek o informacijah. Koristne podrobnosti o izvoru pasme bokser boste izvedeli tako, da preučite ta razdelek na njihovem spletnem mestu. Njihovi mladički si zaslužijo najboljši možen začetek. Ponosen nanje.

NuVet ponujajo vsem našim kužkom, pa tudi odraslim boksarjem. Nadaljujte z dajanjem NuVet svojemu kužku ali mačku ali pa začnite takoj. Vsi mladički, ki jih imajo, so rojeni med približno 4. in 6. tednom starosti, vendar se še vedno hranijo s kakovostno krmo. Ekskluzivna hrana za mladiče velikih pasem nudi vse, kar mladiči potrebujejo za povečanje svoje velikosti in moči.

Izvedite več o njihovih izdelkih in določite, kje lahko kupite njihove naslednje vrečke. Mladičke dostavijo domov z vzorci vrečke. Za več informacij ali posodobitev pomembnih podrobnosti obiščite njihove forume Boxer. Ne pozabi se pridružiti njihovi knjigi gostov. Oba se nahajata v “Kontaktiraj nas” menijska vrstica.

Podrobnosti o boksarjih Kellys

4. Timberline Boxerji

Timberline Boxerji

Timberline Boxerji so ponosni, da so med redkimi rejci evropskih boksarjev, ki se nahajajo na osrednjem srednjem zahodu. Nenehno si prizadevajo ustvariti boksarice z lastnostmi, ki bi jih želeli prenesti naprej. Selektivna vzreja zahteva veliko raziskav in interakcij med rejci, ki so vzgajali boksarje več let.

Tako je bilo, da so Timberline Boxerji v preteklosti vzredili ameriške boksarje. Timberline Boxerji se bodo vzrejali za vzrejo zdravih in visokokakovostnih evropskih boksarjev. Timberline Boxers ponujajo mladičke boksarjev AKC, ki so rojeni po celotnem jugovzhodnem Kansasu. Mladički in odrasli bokserji Timberline so dobro socializirani in ljubljeni vsak dan.

Bokserji so čudovita pasma psov, ki so čudoviti družinski ljubljenčki! Izdelujejo tudi čudovite delovne pse! Igneshof Boxerji so del obsežne linije delovnih psov. Njen cilj je vzgojiti in vzrejati zdrave, visokokakovostne boksarje, ki lahko svojim novim lastnikom zagotovijo ljubezen svojega življenja.

Timberline boksarji trdo delajo, da bi svoje pse spravili v stalne domove! Normalno je, da se Timberline Boxerji pozanimajo o domovih, v katere sprejmejo tudi njihove mladičke. Razpored razglistitev, cepljenja in razglistitev, kot ga izvajajo Timberline Boxers, je daleč nad običajnim. Vse mladičke vsaj trikrat pregleda zelo ugleden veterinar, preden dopolnijo osem tednov.

Začetni zdravstveni pregledi se opravijo v štirih tednih, sledi šest tednov, nato pa še zadnji zdravstveni pregled, preden mladički odidejo tja, kamor bodo. Novi lastniki mladičkov bodo prejeli zdravstvene dokumente, registracijske papirje AKC in enoletno garancijo proti genetskim težavam. Popolnoma evropski bokserji, ki jih proizvaja Timberline Boxers, bodo prejeli 3-letno zdravstveno zavarovanje.

Podrobnosti o Timberline Boxerjih

5. Psarna Walkers

Walkers psarna Boxers

Zadnji na seznamu najboljših rejcev boksarjev v Kansasu je “Psarna Walkers.” Z vzrejo se ukvarjajo že več kot devet let in se ponašajo s poštenostjo in dobrimi vzrejnimi praksami. Z možem Aaronom sta se spoznala pred 17 leti in sta poročena že 14 let. Imata dva čudovita otroka, njen sin Aj je star 11 let, hčerka Emily pa 13 let.

Oba delata polni delovni čas, otroci pa nam pomagajo skrbeti za vse pse in mladičke. Njihova družina se tako zelo trudi za vzdrževanje psarn. Za nas je to bolj hobi. Spoznajo nekaj zelo kul družin, nekateri pa so postali odlični prijatelji. Naprodaj imajo več različnih pasem in mladičkov za različne družinske potrebe ali želje.

Vsaka pasma je edinstvena in najbolje uspeva v določenih družinskih situacijah. Zelo priporočajo, da svojega novega kužka izpostavite vsem vrstam situacij. Tako je odrasel pes bolje zaokrožen. Njihove najbolj priljubljene pasme so koker španjeli, ši cuji, plišasti medvedki, kavachon/poo in prinašalci.

Obožujejo vse pse in morda dodajajo novo pasmo. Zaščita njihovih mladičkov in njihovih strank je kot vzreditelj zelo skrben. Če razmišljate o nakupu novega kužka, prosimo, da k temu pristopite previdno in razmislite o tej vseživljenjski zavezi. Ne pozabite se seznaniti z izbrano pasmo. Ni vsaka pasma primerna za vsak življenjski slog in okolje.

Podrobnosti o psarni Walkers

Zaključek za “najboljše rejce boksarjev v Kansasu”

Zaključek za najboljše rejce boksarjev v Kansasu

A boksar je odlična izbira za družine z otroki. Je odličen igralec in je neverjetno zvest svojim najdražjim. Vendar pa je tako kot pri vsaki pasmi nujno, da svojo družino in dom ustrezno pripravite na vsakega mladička, ki ga nameravate prinesti v mešanico.

Prosimo, da se s svojimi otroki pogovorite o tem, kako lahko komunicirajo s psom in ravnajo z živalmi ter drugimi temeljnimi pravili, ki bi jih želeli, da se držijo, na primer, da se ne sprehajajo skozi pasjo skledo s hrano, ko jedo. Prav tako je ključnega pomena, da svojega psa pripravite na možnost bivanja z otroki.

Zato se prepričajte, da takoj začnete s programom. Dajte svojemu bokserju veliko priložnosti za zgodnjo socializacijo in ga seznanite z otroki, ki jih imate, prijetno in pozitivno. Bokserji so fantastični hišni ljubljenčki in se odlično družijo z otroki. Pomembno je, da se seznanite s pasmo, preden posvojite bokserje, in se pogovorite s svojim vzrediteljem o morebitnih vprašanjih.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev boksarjev v Kansasu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička bokserja od vzreditelja v Kansasu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov boksarjev” spodaj: