5 najboljših rejcev bostonskih terierjev v Alabami! (2022)

Rejci bostonskih terierjev v Alabami

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce bostonskih terierjev v Alabami. Bostonski terierji so čudoviti in odlični hišni ljubljenčki. Ti psi so peščica, igrivi in ​​enostavni za nego.

Če ste se odločili, da imate potrpežljivost, sredstva in čas za nego mladička bostonskega terierja, morate najti uglednega vzreditelja. Na žalost ne morete zaupati vsem v plemenski industriji.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev bostonskih terierjev v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci havancev v Alabami in Najboljši rejci pomeranskih psov v Alabami.

Mladički bostonskega terierja naprodaj v Alabami

Mladički bostonskega terierja naprodaj v Alabami

Danes je v panogi veliko rejcev in mnogi so tam samo za posel. Razmere so se poslabšale, ker organizacije za reševanje psov hodijo v te mline za mladiče in rejce na dvorišču, da bi rešili pse.

Le redki rejci si prizadevajo za pridelavo kakovostnih, zdravih mladičkov z odličnim temperamentom. Na srečo znamo ločiti pšenico od plev, zato vam lahko pomagamo najti najboljše rejce bostonskih terierjev v Alabami. Preberite, če si želite ogledati naše najbolj priporočene rejce v Bostonu.

Priporočila izdelkov za bostonski terier: Najboljše ovratnice za vadbo za trmaste pse in Najboljše vlačilec igrače za pse.

1. PuppySpot’s boston terierji za Alabama

PuppySpot's boston terierji za Alabama

Ker iščete rejce bostonskih terierjev v Alabami, iz različnih razlogov toplo priporočamo platformo PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate po izbiri kužkov bostonskega terierja iz udobja svojega doma v Alabami.

Upoštevajte tudi, da morajo vsi rejci, ki imajo na seznamu mladičke bostonskega terierja, opraviti pregled, da bo vaš bodoči spremljevalec prispel v Alabama zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička bostonskega terierja za prodajo v Alabami, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Alabama’s Smith’s Kennel

Alabama's Smith's Kennel

Alabama’s Smith’s Kennel se je uvrstila na vrh našega seznama zaradi odličnega ugleda v panogi vzreje psov. Ta psarna je spoštovana v Alabami in širše zaradi svoje predanosti in strasti do vzreje kakovostnih psov. Psarna je v lasti in upravljanju para, ki strastno ljubi to pasmo psov.

Vzreja bostonskih terierjev je hobi, ki ga imajo zelo radi, po upokojitvi pa so mu posvetili ves svoj čas. ASK je majhna psarna in vsako leto redijo omejena legla. Ta vzreditelj je ustanovil to psarno leta 2007 in sta zrasla v strokovnjake za vzrejo bostonskih terierjev.

Zaradi ljubezni do svojih kužkov skrbno izbirajo domove in družine, kjer mladičke izpustijo. ASK ima veliko izkušenj pri vzreji, vzgoji in skrbi za te bostonske terierje. Njihova vzreja je z vsakim leglom boljša. Kot smo že omenili, ta vzreditelj ne razmnožuje vse leto.

Svojim materam omogočijo počitek nekaj mesecev po vzreji – ukrep, ki jim pomaga, da v vsakem leglu pridelajo najbolj kakovostne mladičke. V pesjaku imajo posebno sobo za vrtec. Soba je čista in dobro pripravljena za novorojenčke. Peggy in njen mož (Jimmy) – lastniki psarne – radi preživljajo kakovosten čas s mladiči.

Vedno so v bližini mladičkov in poskrbijo, da dobijo vse, kar potrebujejo in želijo. Peggy in Jimmy sta upokojena, zato imata več kot dovolj časa, da preživita z dojenčki. Zelo so ponosni, da skrbijo za svoje pse in mladičke ter jim nudijo najboljše možno zdravljenje. Alabama’s Smith’s Kennel prav tako vlaga v zdravje svojih mladičkov.

Osredotočajo se na svoje zdravje in skrbijo, da so vedno zdravi in ​​fit. Mladički imajo tudi impresivno zdravstveno garancijo. Če ima mladiček v prvih mesecih kakšno življenjsko nevarno dedno zdravstveno stanje ali mladiček umre v prvem letu zaradi genetske bolezni, ga bo vzreditelj nadomestil.

Njihovi mladički imajo zdravstveno garancijo, vzorec njihove hrane in navodila za nego. Za zavarovanje vašega kužka je potreben depozit v višini 150 $, ki ni vračljiv. Ta vzreditelj tudi pošilja mladičke v različne dele države, vendar morate kriti stroške pošiljanja. Svoje mladičke odstavijo pri šestih tednih in jih izpustijo pri osmih tednih.

Podrobnosti o psarni Alabama’s Smith’s Kennel

3. Psarna Bama’s Hurricane Creek

Psarna Bama's Hurricane Creek

Če iščete kraj za nakup popolnoma zdravih mladičkov, je Bama’s Hurricane Creek Kennel ena najboljših možnosti, ki jih morate upoštevati. BHCK vzreja in vzgaja kakovostne bostonske terierje. Ena najbolj izjemnih stvari pri tem rejcu je, da redno posodablja svojo spletno stran.

Svoje stranke in potencialne stranke vedno obveščajo o svojem poslovanju. Njihov seznam razpoložljivih psov se nenehno posodablja, kar pomeni, da vam ni treba klicati ali poslati e-pošte, da bi vedeli, ali je mladiček na voljo za prodajo. Psarna je zelo velika, psom in mladičkom je dovolj prostora za igro in tek.

Lastnica te psarne Linda živi na kmetiji s 25 hektarji s svojim ljubkim ljubljenčkom. Te mladičke vzreja in vzgaja s svojo družino, ki ljubi pse. Celotna družina je predana skrbi za te pse in jim daje vso ljubezen in pozornost, ki jo potrebujejo. Odrasli psi imajo v psarni poseben objekt.

Poseben del objekta je namenjen tudi otroštvu in vzgoji teh mladičkov. Tudi ta družina preživlja čas s temi kužki in odraslimi psi vsak dan in ponoči. Z njimi preživijo čas tudi individualno, da jim pomagajo pri druženju. Mladički so vzgojeni v skrbnem, ljubečem domačem okolju.

Glavna prednostna naloga tega vzreditelja je najti ljubeče, zaslužne družine za svoje mladičke. BHCK ima veliko bičev in mater, tako da imajo mladiče skozi vse leto. Trenutno imajo seznam depozitov za tiste, ki se želijo pridružiti seznamu za prihajajoča legla. Če vam razpoložljivi mladički niso všeč ali je seznam prazen, jih lahko kontaktirate s podatki o mladičku, ki ga želite.

Posredovati jim morate informacije o sebi, svoji družini, vašem domu, delovnih urnikih in splošnem življenjskem slogu. Zaradi kakovostnega preživetja s svojimi kužki lahko spremljajo in poznajo njihovo osebnost. S podrobnostmi, ki jih navedete, vas bodo ujemali s kužkom, ki najbolje ustreza vašemu življenjskemu slogu in željam.

Podrobnosti o psarni Bama’s Hurricane Creek

4. Busters Boston Babies

Busters Boston Babies

Busters Boston Babies (BBB) ima visok standard vzreje in vzgoje mladičev. Ta vzreditelj je posvečen vzreji samo bostonskih terierjev in to počnejo že dolgo. Elizabeth, ustanoviteljica BBB, je noro zaljubljena v to pasmo psov.

V vzrejni prostor se je pojavila leta 2014, a si je v teh kratkih letih ustvarila brezhiben ugled. Na tega vzreditelja se lahko zanesete za kakovostne, zdrave in dobro usposobljene mladičke bostonskega terierja. Elizabeth v svojem vzrejnem programu daje prednost zdravju in kakovosti.

Zagotavlja vam, da boste domov odšli s super zdravim kužkom, ki vam ne bo zahteval tedenskega obiska veterinarja. Svoje mladičke vzreja in vzgaja doma. V isti hiši z njimi živijo tudi odrasli psi. Svojim kužkom stojijo ob strani in jim dajejo vso ljubezen in podporo, ki jo potrebujejo.

Poleg tega Busters vzreja le zdrave, srečne in dobro vzgojene pse. Njihovi vzreditelji so člani družine in deležni enake skrbi in ljubezni kot mladički. Njihove krvne linije sestavljajo zdravi, trdni psi, tako da vam ni treba skrbeti za zdravje njihovih mladičkov.

Pri mladičih tega rejca vam ni treba porabiti veliko za hrano z omejeno prehrano ali skrbeti za škodljive stranske učinke alergij. Svoje mladičke pošiljajo tudi v različna mesta v državi in ​​okoli nje. Ta vzreditelj vam lahko pomaga pri načrtovanju potovanja vašega kužka kamor koli v Združenih državah.

Busters Boston Babes Podrobnosti

5. Russell’s Big Tyme Bostons

Russellov Big Tyme Bostons

Zadnji na seznamu najboljših rejcev bostonskih terierjev v Alabami je “Russellov Big Tyme Bostons.” Russell’s Big Tyme Bostons se je prav tako uvrstil na naš seznam najboljših rejcev bostonskih terierjev v Alabami. Ta vzreditelj uspeva pri vzgoji dobro socializiranih, lepih in srečnih mladičkov.

Njihova glavna prednostna naloga je roditi popolnoma zdrave mladičke. Pred vzrejo izvajajo obsežne genetske teste na očeh in materah. Ta vzreditelj zagotavlja, da so starši psi brez kakršnih koli bolezni ali bolezni, ki bi se lahko prenesle na potomce. RBTB je majhen vzreditelj, zato imajo zelo malo mladičkov, za katere je treba skrbeti.

Veliko časa so posvetili skrbi in vzgoji teh mladičkov. Russellove pasme iz ljubezni do bostonskih terierjev. Vedo veliko o Bostonih in o tem, kako najbolje skrbeti zanje. Njihovi mladički so tudi podvrženi stalnim zdravstvenim pregledom, da zagotovijo, da so vedno v brezhibnem stanju.

Poleg tega veterinar zagotavlja, da so vsi njihovi mladički zdravi, preden jih izpustijo v svoj novi dom. Otrokom bodo odstranili redno odstranjevanje črvov, dve cepljenji, veterinarske kartone in kremplje. Svoje spletne strani ne posodabljajo redno, zato jih morate kontaktirati za razpoložljive mladičke.

Podrobnosti o Russell’s Big Tyme Bostons

Zaključek za “najboljše rejce bostonskih terierjev v Alabami”

Zaključek za najboljše rejce bostonskih terierjev v Alabami

Ko izberete svojega kužka med najboljšimi bostonski terier rejcev v Alabami in naredili potrebne dogovore, zabavni del se začne. Preden vaš kuža pride, morate pripraviti sebe, svojo družino in svoj dom. Najbolje bi bilo, če bi vaš dom naredili psom prijaznega.

Vaš vrt mora biti tudi psom prijazen (če ga imaš). Imeti novega kužka je veliko dela in prinaša veliko odgovornosti. Nakup mladička pri najboljšem vzreditelju pa bi olajšal celoten proces šolanja, saj zagotavljajo doživljenjsko podporo svojim mladičkom in strankam.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev bostonskih terierjev v Alabami, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička bostonskega terierja od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Psi bostonskega terierja 101 – ameriški gentleman” spodaj: