5 najboljših rejcev bostonskih terierjev v Novi Mehiki! (2022)

Rejci bostonskih terierjev v Novi Mehiki

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce bostonskih terierjev v Novi Mehiki. Bostonski terier je vrsta psa, ki izvira iz Združenih držav Amerike in je bil sprejet v Ameriški kinološki klub (AKC) leta 1893 kot nešportni pes.

Pri teh psih so oznake in barve takšne, kot so navajeni, da poznajo razliko med pasmo iz standarda AKC in tisto, ki ni. Večina pasem bostonskega terierja je majhna; zaradi tega so živahni in odličen družinski spremljevalec za otroke in obiskovalce. Bostonski terierji so zaradi svoje ljubeče narave odlična izbira za vas, če ste prvič lastnik psa.

Njihova življenjska doba je 13-15 let, njihova skupna masa je od 4,5 kg do 11 kg. Bostonski terierji imajo običajno višino, ki se giblje med 9-15 palcev ali 23-28 cm. Imajo inteligenten, živahen, prijazen in zdrav temperament. Imajo skupno barvo pečat & bela, bela, bela & črna, črna, tigrasta & bela. Če vas zanima najboljši bostonski terier, se obrnite na vse rejce, navedene v tem članku.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev bostonskih terierjev v Novi Mehiki, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci angleških buldogov v Novi Mehiki in Najboljši rejci huskyjev v Novi Mehiki.

Mladički bostonskega terierja naprodaj v Novi Mehiki

Mladički bostonskega terierja naprodaj v Novi Mehiki

Bostonski terierji so zvesti, čedni, polni odličnih osebnosti in radi se družijo z ljudmi in ne s seboj. Zato je to eden od razlogov, zaradi česar je bostonski terier idealen pes za vsak življenjski slog.

Bostonski terierji so inteligentne pasme, kar jim daje sposobnost hitrega učenja in dobrega uspeha pri športnih in drugih dejavnostih. Čeprav imajo žilico terierske trme, zlahka poberejo trike. Več razlogov, za katere se zavzemamo za posvojitev od zaupanja vrednih in etičnih rejcev, ki so predani odličnosti: poiščite nekaj v Novi Mehiki, ki so navedeni spodaj.

Priporočila izdelkov za bostonski terier: Najboljše plišaste igrače za pse in Najboljši šamponi proti bolham.

1. PuppySpotovi bostonski terierji za Novo Mehiko

PuppySpot's Boston terierji za Novo Mehiko

Ker iščete rejce bostonskih terierjev v Novi Mehiki, vam priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete razpoložljive mladičke bostonskega terierja kar iz udobja svojega doma v Novi Mehiki.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci bostonskega terierja opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen kamor koli ste v Novi Mehiki. Preden nadaljujete s potovanjem za mladička bostonskega terierja v Novi Mehiki za prodajo, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Tace v dolini

Šape v dolini

Paws In The Valley je priljubljen vzrejni program v Novi Mehiki, ki vzreja bostonske terierje. S tem poslom se ukvarjajo že od leta 2005, zato so njihove izkušnje in znanje o vzreji sčasoma rasle. Cilj ustanovitelja tega vzrejnega programa je izboljšati kakovost pasme, hkrati pa zagotoviti, da njihova stranka dobi najboljšega bostonskega terierja.

Ta vzreditelj vzreja tudi kitajske mopse in francoske buldoge. Geslo tega rejskega programa je Vzgoja najbolj kakovostnih bostonskih terierjev. Njihov cilj je izboljšati svoj vzrejni program in način dela, da bi bili najboljši. Pri teh se vsi njihovi rejci ukvarjajo z raziskovanjem, kako se lahko izboljšajo in dosežejo vrh.

Paws In The Valley svojim strankam ne dovoli, da se dotaknejo mladičkov, če niso pripravljeni na nakup, dovoljeno pa je, da se dotaknejo staršev in si ogledajo njihovo celotno nastavitev. To storijo, da zagotovijo, da so vsi njihovi mladički varni, in v svetu COVID-19 zagotavljajo, da se v celoti držite vseh protokolov, preden vam dovolijo vstop.

To se naredi, da je vaš pes varen. Lastnik Paws In The Valley ima štiri otroke in vnuke z več zaposlenimi v različnih oddelkih, ki se igrajo in po potrebi skrbijo za svojega bostonskega terierja. Vsa družina poskrbi, da greste domov z najboljšim bostonskim terierjem.

Porabijo nešteto časa in sredstev, da zagotovijo, da so njihovi psi dobri. Paws In The Valley je registriran tudi pri ameriški kinološki zvezi in zagotavljajo, da upoštevajo svoja pravila in smernice. Paws In The Valley nudi svojemu bostonskemu terierju vsaj dveletno zdravstveno garancijo, potem ko ga kupi nov lastnik, poleg tega pa imajo tudi cepivo 4-8 cepiv in 6-8 tednov razglisteno.

Ta vzreditelj zagotavlja odnos svojih strank in se ne konča po nakupu. Pripravljeni so biti vaš najboljši prijatelj in z njimi poklicati, če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete njihovo storitev. Cena bostonskega terierja se giblje med 1.000 in 1.550 dolarji.

Podrobnosti o tacah v dolini

3. Bays bostonski terierji

Bays bostonski terierji

Bay Boston Terriers je eden najbolj uglednih programov za vzrejo mladičev terierjev v okrožju Doña Ana v Novi Mehiki. Gre za program v lasti Laure Bays; začel je gojiti odgovornost, ker je to najboljši način, da poveže druge s kužki, da bodo ljubljeni tako, kot jih je ljubil on.

Ta rejec vzreja za odličnost in dobro zdravje ter zagotavlja, da se njihovi psi izboljšajo s fantastično lastnostjo. Prav tako zagotavljajo, da ima vsak bostonski terier ustrezno nego in je od rojstva usposobljen za druženje. Cilj teh rejcev je izbrati starša z dobrim genom, ki jim bo zagotovil uravnotežene in zdrave bostonske terierje.

To počnejo, da bi svojega bostonskega terierja izpostavili boljšemu življenju, novim izkušnjam in hrupu med treningi. Predani so druženju z odraslimi psi, šolanju v hiši, osnovnem vedenju, zvočni stimulaciji in kulturi mladičev. Bay bostonski terierji pošljejo svoje kužke domov z mikročipom.

Zdravje in dobro počutje njihovega bostonskega terierja sta njihova prioriteta, in to je eden od razlogov, da svojim strankam zagotavljajo vsaj dveletno zdravstveno garancijo, da zagotovijo dobro počutje njihovih mladičkov. Če pa želite izvedeti več o njihovem zdravstvenem jamstvu, so pripravljeni na vsa vprašanja ali poizvedbe. Bays bostonski terierji so registrirani pri AKC in zagotavljajo, da sledijo standardu AKC za svoje mladičke.

Poleg vzgoje bostonskih terierjev, ki so dobri spremljevalci v vsakem domu, Bay bostonski terierji skrbijo za kakovost svojih mladičkov. Če pa vas zanima njihov bostonski terier, jih lahko kontaktirate; dostavljajo kamor koli po Mehiki. Lahko vas tudi svetujejo glede cene, vse kar potrebujete je, da se prijavite za mladička, in odgovorili vam bodo na svoji spletni strani.

Podrobnosti o bostonskih terierjih Bays

4. 5 J’S Boxers in Bostons

5 J'S Boxers in Bostons

5 J’S Boxers and Bostons je vzrejni program, ki ga vodi družina v Los Lunasu v Novi Mehiki z več kot sedmimi leti izkušenj. Glavni cilj tega rejca je zgraditi zdrav temperament in zagotoviti, da je njihov Boston dobro socializiran z otroki in celo z neznanci. Ta vzreditelj ponuja tudi mikročip.

5 mladičkov J’S Boxers in Bostons je registriranih v AKC in zagotavljajo, da se upoštevajo smernice AKC. 5 J’S Boxers in Bostons ponujajo letno zdravstveno garancijo na svoje bostonske mladičke, potem ko jih je kupec kupil. To se naredi zato, da se odnos med njimi in njihovimi strankami konča po nakupu, vendar želijo biti najboljši prijatelji.

5 J’S Boxers in Bostons imajo na svoji spletni strani več slik svojih mladičkov, in to je narejeno zato, da si lahko ogledate in na spletnem mestu izberete, kar želite. Vsi bostonski terierji 5 J’S Boxerjev in Bostonov so usposobljeni za družinske spremljevalce, ker so vzgojeni v domu.

Prav tako zagotavljajo, da so njihovi bostonski terierji testirani, da preverijo njihovo zdravje. Svoje bostonske terierje hranijo tudi s svojo najboljšo hrano in vitaminom Nuvet, da dobijo ustrezno prehrano, da ostanejo fit. Vsi njihovi mladički so veterinarsko pregledani, stari 3-7 tednov in pred nakupom cepljeni.

5 J’S Boxers in Bostons podrobnosti

5. Daisy Hill terierji

Daisy Hill terierji

Zadnji na seznamu najboljših rejcev bostonskih terierjev v Novi Mehiki je “Daisy Hill terierji.” Daisy Hill terierji so program vzreje v Novi Mehiki v Združenih državah. Poslanstvo tega rejca je izboljšati življenje z zdravim in kakovostnim kužkom v srečnih domovih.

Daisy Hill terierji so skupnost ljubiteljev psov, ki se zavzemajo za povezovanje vseh vrhunskih rejcev. Sebe in svoje stranke držijo najvišjih standardov in si prizadevajo izboljšati življenje vseh bostonskih terierjev. Daisy Hill Terriers je z odličnimi ocenami strank namestil več kot 50.000 mladičkov v več kot 50.000 domovih v Novi Mehiki in drugod.

Dovajajo srečnega bostonskega terierja brez prevare. Njihov neodvisni znanstveni svetovalni odbor sodeluje pri zagotavljanju, da presegajo nacionalne standarde. Registrirani so pod American Kennel Club, zato sledijo smernicam AKC. Zdravje njihovega bostonskega terierja je njihov primarni cilj.

Prav tako zagotavljajo, da vsi rejci, sprejeti v svojo skupnost, vzgajajo zdrave bostonske terierje, tako da zahtevajo celovite zdravstvene ocene. Svojim strankam dajejo tudi zdravstvena jamstva, da bodo lahko opazovali svoje bostonske terierje, potem ko so bili prodani. Daisy Hill terierji razumejo pomen bostonskih terierjev v vsaki družini, zato jih naredijo za najboljšega spremljevalca.

Podrobnosti o Daisy Hill Terriers

Zaključek za “najboljše rejce bostonskih terierjev v Novi Mehiki”

Zaključek za The

Ugledni rejci se ne oglašujejo vedno, ker dobijo napotnice od drugih dobrih rejcev, strank in pasemskih klubov. Imajo zdrav temperament, dobro konformacijo in dobro zdravje bostonskega terierja.

Vsi dobri rejci vas bodo spraševali in vas morda celo prosili, da izpolnite nekaj prijav, vprašate o vašem življenjskem slogu, psih, ki ste jih imeli, vaših izkušnjah in načrtih za nove, ki jih želite kupiti. To zagotavlja, da njihova Bostonski terierji so nameščeni v najboljšem domu. Našteli smo najboljše rejce bostonskih terierjev v Novi Mehiki, vi pa jih kontaktirajte.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev bostonskih terierjev v Novi Mehiki, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička bostonskega terierja od vzreditelja v Novi Mehiki, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »5 razlogov, da ne bi dobili bostonskega terierja” spodaj: