5 najboljših rejcev Cane Corso v Alabami! (2022)

Rejci Cane Corso v Alabami

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete rejce Cane Corso v Alabami. Iščete velikega hišnega ljubljenčka spremljevalca ali pogumnega psa čuvaja? Potem so Cane Corsos popolna pasma psov za vas.

Cane Corsos so psi velikih pasem, ki spadajo v skupino mastifov, vendar z lastnostmi pitbulla. Če iščete najboljše rejce Cane Corso v Alabami, ste prišli na pravo mesto.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Cane Corso v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci havancev v Alabami in Najboljši rejci rottweilerjev v Alabami.

Mladički Cane Corso za prodajo v Alabami

Mladički Cane Corso za prodajo v Alabami

Poznamo nekaj profesionalnih rejcev trsa v tej državi in ​​nanje se lahko zanesete za kakovostne in super zdrave mladičke. Ti rejci imajo odličen ugled v vzrejski industriji in redijo po pravilih. Tukaj so najbolj zaupanja vredni in zanesljivi rejci trsa v Alabami brez nadaljnjega.

Priporočila izdelkov Cane Corso: Najboljše pasje nogometne žoge in Najboljši pas za kravato.

1. PuppySpot’s Cane Corsos za Alabama

PuppySpot's Cane Corsos za Alabama

Ker iščete ugledne rejce Cane Corso v Alabami, priporočamo uporabo spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete pravega mladička Cane Corso iz udobja svojega doma v Alabami.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci Cane Corso s psi na seznamu izpolnjevati neverjetno stroge smernice PuppySpot, preden uvrstijo mladička, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno prispel v Alabami. Preden nadaljujete na pot za mladička Cane Corso za prodajo v Alabami, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Southern Grace Cane Corso

Southern Grace Cane Corso

Southern Grace Cane Corso je družinski vzreditelj, ki živi v majhnem mestu v Alabami. Družino sestavljajo Pam, njen mož in njeni trije otroci. Vsi igrajo ključno vlogo v vzrejskem programu, saj zagotavljajo, da vsako leglo daje najboljše možne rezultate. SGCC se je v vzrejnem prostoru pojavil zaradi ljubezni do te pasme psov.

Rejski program ni profitno naravnan; prizadevajo si vzrejati najbolj kakovostne Cane Corso in ohraniti to pasmo. SGCC vzreja pse, ki služijo kot odlični družinski spremljevalci in zaščitniki. Cane Corso je inteligentna pasma in ta vzreditelj pomaga pri gojenju njihovih naravnih lastnosti. SGCC verjame tudi v dosledno usposabljanje.

Svoje pse namenja kvalitetnemu treningu z različnih vidikov. Njihovo usposabljanje se začne na dan, ko se rodijo. Ta pasma psov zahteva veliko usposabljanja in ta vzreditelj opravi impresivno delo pri postavljanju dobrih temeljev. Prav tako spodbuja kupce, da po nakupu veliko vlagajo v šolanje svojih mladičkov.

Nekateri treningi mladičkov vključujejo usposabljanje za kahlico, zaboj in vedenjsko usposabljanje. Mladički tega rejca so lepo vzgojeni, zato so primerni za skoraj vsako družino. Poleg tega vzreditelj pomaga, da so mladiči družabni. Predstavi jih v različne dele hiše in druga zunanja okolja.

SGCC je zelo selektiven glede tega, kdo gre z njihovimi mladiči. Cane Corsos so nekoliko zahtevni psi, zato morate biti fizično in čustveno pripravljeni, da ga boste imeli doma. Tudi ti psi zahtevajo veliko pozornosti, zato morate pred nakupom na to pripraviti srce.

Cane Corsos se sline, zato ta pasma psov morda ni za vas, če ne prenesete sline. Vzreditelj bo postavil nekaj vprašanj, da ugotovi, ali vam lahko zaupa svoje ljubke pse. Poleg tega ima Southern Grace Cane Corso »Izobraževalna stran” za poučevanje ljudi o edinstvenih zdravstvenih in prehranskih potrebah tega psa. SGCC vzgaja temperament in vse svoje mladičke vzgaja z veliko ljubezni, skrbi in strukture.

Udeležujejo se tudi razstavnega ringa, ki je za pse zabaven in pustolovski. Pomaga tudi izboljšati socializacijske sposobnosti psov. Ta vzreditelj se osredotoča tudi na zdravje svojih psov in mladičkov. Imajo domačega veterinarja, ki zagotavlja najboljšo veterinarsko oskrbo za očete, matere in mladičke.

Podrobnosti Southern Grace Cane Corsos

3. Capri Cane Corso

Capri Cane Corso

Capri Cane Corso je eden redkih rejcev, ki vzrejajo s strastjo. Ta vzreditelj obožuje Cane Corsos in imajo dolgoletne izkušnje z njihovo vzrejo. Capri ima dva glavna cilja za svoj program vzreje. Prvi cilj je izboljšanje vzreje s skrbno izbiro plemenskih psov, drugi cilj pa ohranjanje pasme.

Capri se vzreja po standardih italijanskega kinološkega društva. Ta rejec je zelo pozoren na postopek izbire. Zagotavljajo, da vzrejajo le popolnoma zdrave in zdrave pse. Izbirajo pse dobrega temperamenta, pravilnega tipa, pogona in popolnega zdravja. Vsa ta merila so bistvena pri načrtovanju legla, saj si prizadevajo za dosledno pridelavo boljših psov odličnih temperamentov in zdravja.

Capri se je spoprijateljil in sodeloval s strokovnjaki za pasme in rejci v Italiji. Od teh strokovnjakov dobijo znanje in vpogled iz prve roke. Skupno znanje uporabljajo za izboljšanje svojega vzrejnega programa in nadaljevanje proizvodnje zdravih, kakovostnih mladičkov. Ta program družinske vzreje vodita in upravljata Jimmy in Diana Stanchio ter njuni otroci.

Capri se s svojimi psi udeležuje tudi konformacijskih razstav, v preteklih letih pa so izdelali več šampionov. Capri sodeluje v programu SACCI Certified Breeder Program za nadaljnjo krepitev svojega vzrejnega programa, ki ima stroge zahteve. To je tudi edini program, ki je specifičen za to pasmo psov. Vzreditelj ima veliko ograjeno dvorišče, kjer psi prosto tečejo in se igrajo.

Poleg tega ta vzreditelj zagotavlja, da svojim strankam zagotavlja najbolj zdrave in najbolj srečne mladičke. Pomagali so tudi vsem kužkom v njihovem domu, prejeli pa so vso potrebno socializacijo, ki so jo potrebovali za uspeh v prihodnosti. Poleg tega imajo mladički triletno pisno zdravstveno garancijo, ki je več kot zagotovilo, ki ga potrebujete za končno odločitev o nakupu.

Podrobnosti o Capri Cane Corso

4. Odpadnik Cane Corsos

Razbojnik Cane Corsos

Razbojnik Cane Corsos (OCC) je dom slavne odmetniške krvne linije. OCC je eden redkih rejcev Cane Corso po vsem svetu, ki imajo svoj program vzreje in krvno linijo, ki jih je potrdil dr. Paolo Breber. Ta vzreditelj je prejel osebno odobritev dr. Paola Breberja, čast, ki se je veseli vsak vzreditelj Cane Corso.

Lastnik tega vzrejnega programa je veteran zalivske vojne. Po letih služenja vojaškega roka sta z ženo preživela petindvajset let na medicinskem področju. Zato se zavedajo pomembnosti zagotavljanja vrhunske zdravstvene oskrbe za svoje pse in mladičke. Zagotavljajo, da so vedno zdravi in ​​zdravi.

Ta vzreditelj ne čaka, da njegovi psi pokažejo kakršne koli znake bolezni, preden poiščejo veterinarsko oskrbo. Psi opravljajo redne veterinarske preglede. Pred vzrejo opravijo tudi več testov, da zagotovijo, da psi nimajo genetskih bolezni, ki bi jih lahko prenesli na svoje potomce. Vaš mladiček vam bo podarjen v popolnem zdravju. Gotovo so prejeli tudi najnovejšo cepljenje proti črvi in ​​cepljenje, preden se vam bodo pridružili v vašem domu.

Mladičkom bodo odstranili tudi zadnje kremplje in kupili rep. Pri rezervaciji kužka boste izbrali ime svojega kužka, vaš kuža pa bo prišel z imenom, ki ga izberete na svojih registracijskih listih. Vzreditelj od kupcev zahteva, da opravijo popoln veterinarski pregled mladičkov v treh delovnih dneh, da se ob prihodu preveri, ali je kužkov dobro zdravje.

Podrobnosti o Outlaw Cane Corsos

5. Empyre Cane Corsos

Empyre Cane Corsos

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Cane Corso v Alabami je “Empyre Cane Corsos.” Empyre Cane Corsos je razvil močan odnos s to pasmo psov. S svojimi psi so zelo blizu in jim dajejo vso pozornost in ljubezen, ki jo potrebujejo. Ta vzreditelj uživa pri vzreji in vzgoji mladičev Cane Corsos.

Prav tako so zelo navdušeni, da svoje mladičke izpustijo v odgovorne, pse ljubeče in skrbne družine. Zaradi bližine s svojimi kužki so nekoliko previdni, komu jih prodajajo. Morda ne boste šli domov z njihovim psičkom, če se vam med intervjujem ne zdi, da ste zelo primerni. Empyre vlaga veliko časa in truda, da zagotovi, da vzrejajo najbolj kakovostne mladičke.

Njihovi mladički so popolnoma zdravi, aktivni in polni življenja. Ta vzreditelj se je začel ukvarjati z vzrejo že leta 1997 in so se veliko naučili o pridelavi kakovostnih mladičkov. Empyre je znan po svoji predanosti in zvestobi ravnanju s hišnimi ljubljenčki kot z družino. Te hišne ljubljenčke vzrejajo in vzgajajo v svojem domu in jih obravnavajo kot del družine.

V programu se držijo strogih standardov vzreje, ki zagotavljajo, da je vsako leglo popolno. Njihovi mladiči imajo enoletno zdravstveno garancijo, garancija pa krije genetske bolezni, ki škodijo življenju mladičkov. Poleg tega mladički tega rejca niso na višjem koncu cenovnega spektra. Zagotavljajo cenovno ugodne mladičke z odličnim temperamentom in zdravjem.

Podrobnosti Empyre Cane Corsos

Zaključek za “najboljše rejce Cane Corso v Alabami”

Zaključek za The

Iskanje najboljšega in najbolj zanesljivega Cane Corso rejcev v Alabami je zahtevna naloga. Zahteva skrbno obravnavo in preverjanje preteklosti. Zadnja stvar, ki si jo želite, je kupiti mladička pri vzreditelju, ki bo izginil takoj po zbiranju vašega denarja. Najboljši rejci bodo vedno na voljo za vas in vašega novega prijatelja za krzna in nudijo doživljenjsko podporo, da zagotovijo, da so njihovi mladički/psi v redu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Cane Corso v Alabami, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Cane Corso od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 vprašanj za lastnika Cane Corso” spodaj: