5 najboljših rejcev Cane Corso v Washingtonu! (2022)

Rejci Cane Corso v Washingtonu

Če iščete vzreditelje Cane Corso v Washingtonu, potem je to tisto, kar morate vedeti. Cane Corsos so delovni psi, ki radi delajo. Razvili so jih za varovanje posesti in lov na veliko divjad, kot je divji prašič.

Cane Corsos so močni, atletski psi, ki so najbolj primerni za izkušene starše hišnih ljubljenčkov z velikimi, varno ograjenimi dvorišči. Od svojih ljudi zahtevajo veliko pozornosti. Morda boste želeli razmisliti o tej pasmi, če lahko svojemu psu zagotovite veliko prostora, vadbe in treninga.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Cane Corso v Washingtonu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci iztrebkov Yorkie Poo v Washingtonu in Najboljši rejci boksarjev v Washingtonu.

Mladički Cane Corso naprodaj v Washingtonu

Mladički Cane Corso naprodaj v Washingtonu

Če sledite tem seznamu najboljših rejcev Cane Corso v Washingtonu, boste na dobri poti, da najdete svojega popolnega hišnega ljubljenčka. To so najbolj zanesljivi in ​​najetični rejci.

Priporočila izdelkov Cane Corso: Najboljše brezžične ograje za pse dolgega dosega in Najboljši rejci Border Collie v Washingtonu.

1. PuppySpot’s Cane Corso za Washington

PuppySpot's Cane Corso za Washington

Ker iščete vzreditelje Cane Corso v Washingtonu, vam toplo priporočamo ogled PuppySpota. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po številnih razpoložljivih mladičkih Cane Corso iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci Cane Corso s psi, ki so navedeni na PuppySpotu, opraviti strog postopek pregleda, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno poslan na vaš dom v Washingtonu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Cane Corso za prodajo v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Voodoo Moon Cane Corso

Voodoo Moon Cane Corso

Voodoo Moon Cane Corso je namenjen proizvodnji kakovostnih pasem italijanskih mastifov za družinska okolja. Vsak dan si svoj dom delijo s svojimi plemenitimi italijanskimi mastifi Cane Corso. Morda se ne razmnožujejo tako pogosto kot njihova konkurenca, vendar se redijo za najkakovostnejše uvozne mastife, ko to počnejo.

To počnejo iz enega preprostega razloga: da ohranijo in promovirajo dediščino pasme. Voodoo Moon Cane Corso želi ustvariti najbolj fantastičnega družinskega spremljevalca, ki si ga lahko predstavljate. Vsi mladički so od prvega dne urejeni in socializirani.

Izpostavljeni so vsem vrstam življenjskih izkušenj. Mladiči imajo doživljenjsko zdravstveno garancijo, obsežen začetni komplet za mladiče Voodoo Moon, popolnoma negovane, črviščene in cepljene z zdravstvenim spričevalom, ki ga je izdal veterinar, in kar je najpomembneje, doživljenjsko podporo vzreditelja.

Podrobnosti o Voodoo Moon Cane Corso

3. Bella Rosa Cane Corso

Bella Rosa Cane Corso Washington

Bella Rosa se je začela pred 20 leti s skromnimi začetki in nefiltrirano ljubeznijo do pasme. Po kratkem premoru so nazaj! Iztegnejo noge in uvedejo novo krvno linijo – popolnega mulligana. Leta 2014 je umrla Virginia Dunn, čebelja kraljica in legenda v industriji.

Brez nje je posel propadel. Bradley in Megan nosita baklo za tisto, kar menita, da je najboljše za pasmo. To so Bella Rosa Cane Corso. Njihove prioritete so kakovostni mladički, dobra vzgoja, neskončna ljubezen in nadaljnje izobraževanje.

Bella Rosa Cane Corso Podrobnosti

4. Aprina Acres

Aprina Acres Washington

Corso’s v Aprina Acres ima za delovanje skoraj 8 hektarjev. Niso vzgajani, ampak živijo v hiši in imajo prost dostop na dvorišče. Obravnavani so kot družina. So zdravstveno preizkušeni in vzrejajo samo najkvalitetnejše pse.

Prizadevajo si ohraniti kakovost, standard in brezhibnost pasme Cane Corso. Kot varuh, pes čuvaj, družinski zaščitnik in nežen do otrok so Cane Corsos inteligentni, igrivi, dominantni, ljubeči in zelo ljubeči.

Zaradi svoje velikosti so z majhnimi otroki malce prepotentni, zato jih je treba veliko socializirati. Ne da bi bili usposobljeni ali socializirani, se lahko obnašajo kot malčki. Kot rejci Corso’s si prizadevajo deliti to veselje s svetom tako, da zagotavljajo zdrave in srečne mladičke v domove hišnih ljubljenčkov. Tudi mladički so osupljivo lepi.

Podrobnosti Aprina Acres

5. Killing Joke Cane Corsos

Killing Joke Cane Corsos

Killing Joke Cane Corsos” je navdušen nad tem, kar počnejo, in kužki, ki jih pridelujejo. Ustanovljen leta 2011, so kupili svoj prvi Cane Corso z imenom »Lady Royal« v Los Angelesu, Kalifornija.

V preteklih letih so se naučili veliko o zgodovini te pasme, standardih, prednostih in slabostih in so ponosni, da lahko družinam zagotovijo enakomernega, tradicionalnega psa čuvaja. Svoje pse vzgajajo kot čopor skupaj z majhnimi otroki in drugimi majhnimi živalmi.

To zagotavlja psa, ki je prijazen do vseh in lahko te zdrave navade prenese na svoje mladičke. So v dvojni veteranski lasti in upravljajo. Nahajajo se na priročni lokaciji v bližini Waco, Austin, Fort Hood in drugih območij osrednjega Teksasa. Za odlet vašega mladička Corso v Washington zaračunajo dodatno pristojbino.

Killing Joke Podrobnosti o Cane Corsosu

Mladički Cane Corso v Washingtonu

Mladički Cane Corso v Washingtonu

Cane Corsos so na splošno zdravi hišni ljubljenčki in odgovorni rejci pregledajo svoje živali glede zdravstvenih stanj, kot so displazija kolkov, epilepsija, demodex in nenormalne veke. Za velike in globoko prsne pasme je običajno, da trpijo zaradi napihnjenosti, akutnega, izčrpavajočega želodca.

Lastniki Cane Corsosa morajo vedeti, na katere znake iskati in kaj storiti, če se pojavijo. Ušesa Cane Corsa morate redno pregledovati glede znakov okužbe, psu pa pogosto umivajte zobe z zobno pasto, namenjeno psom. Cane Corsos potrebuje veliko vaj.

Hitra hoja ali celo tek, dolg vsaj kilometer zjutraj in še enkrat zvečer, bo ohranil njihovo zdravje in mišični tonus. So odlični spremljevalci za dolge sprehode, pohode in kolesarjenje. Cane Corsos so bili vzgojeni za delo in so najsrečnejši, ko dobijo delo.

Duševna stimulacija je bistvenega pomena, pa tudi telesna aktivnost, da preprečimo neželeno vedenje. Ni nenavadno, da Cane Corsos tekmujejo v agilityju, poslušnosti, potapljanju v pristanišču, zaščitnih športih in sledenju. Vzgoja mladičev in zgodnja socializacija sta bistvena za pasmo, kot je Cane Corso.

Dobro socializiran Cane Corso bo zrasel v dobro prilagojeno odraslo osebo. Usposabljanje jim preprečuje, da bi postali šef hiše. Na splošno je Cane Corso enostavno trenirati, ker so inteligentni in si želijo ugajati. Cane Corsos so srčni in se bodo kljub svojemu videzu bolje odzvali na ljubezen in nagrade kot na ostre popravke ali metode treninga.

Kako izbrati vzreditelja Cane Corso v Washingtonu

Kako izbrati vzreditelja Cane Corso v Washingtonu

Vaše srce je naklonjeno mladičku Cain Corso, vendar ne veste, kje iskati vzreditelja. Za uspešno vzrejo teh velikanskih pasem psov potrebujete nekoga izjemnega. Te ogromne in včasih prevladujoče živali niso za vsakogar. Te živali je treba trenirati in negovati že od malih nog.

Zato morate biti zelo izbirčni pri komu kupujete svojega kužka. Na primer, ne bi želeli dobiti psa, ki je težko rokovati, ki bi lahko bil preveč agresiven. Žal niso vsi pripravljeni na vzgojo tako velike živali.

Niso tiste vrste živali, ki bi jih lahko dali v psarno in pričakovali, da bodo brez interakcije rodile kakovostne mladičke. Pomembno je, da te pse skrbno vzgajate in jim zagotovite vadbo in nadzor, ki jih potrebujejo, da zagotovite, da bodo imeli dobro zaokrožene odrasle osebe. Prva stvar, ki jo boste želeli preveriti, je, kje hranijo svoje odrasle živali.

Obiščite objekt in če vidite veliko zrelih psov, zaprtih v kletkah, takoj zapustite. Po drugi strani pa veste, kaj iščete, to je nekdo, ki te pse vzgaja v svojem domu. Te pse je mogoče vzgajati v zaprtih prostorih, čeprav so ogromni. Mnogi lastniki jih kljub velikosti hranijo v zaprtih prostorih.

Drugič, preverite temperament odraslega psa. Med ogledom doma ali objektov ne bi želeli prejeti mladička od zlobne matere psa. Lastniki morda ne bodo pravilno socializirali svojih psov, kar negativno vpliva na vedenje mladička. Poleg tega morate preveriti reference.

Ko imate opravka s strokovnjakom, boste našli veliko pričevanj preteklih strank. Ne poslovajte z njimi, če vam ne morejo zagotoviti referenc ali opravičiti. Večina rejcev psov je ponosna na svoje zadovoljne stranke, tudi tiste z le nekaj živalmi.

Kje najdete rejca Cane Corso v Washingtonu?

Kje najdete rejca Cane Corso v Washingtonu

Čeprav so na našem seznamu rejcev odgovorni rejci, je kupcem lahko težko ugotoviti, kdo so ti rejci. Vzreditelj, znan po tem, da dobro skrbi za svoje pse, je odličen kraj za začetek.

Vprašajte svoje prijatelje, družino, pasemski klub, klub za usposabljanje ali lokalnega veterinarja za priporočila. Preverite pri ameriški kinološki zvezi, če vzreditelj trdi, da so njihovi mladički registrirani.

Več rejcev Washington: Najboljši rejci Aussiedoodle v Washingtonu in Najboljši rejci Bernedoodle v Washingtonu.

Zaključek za “najboljše rejce Cane Corso v Washingtonu”

Zaključek za najboljše rejce Cane Corso v Washingtonu

Cane Corso ima po srcu zvest in zaščitniški furbaby strog videz, ki mu služi kot prva obrambna linija pred vsiljivci. Čeprav je lastnik takšnega psa zahtevna naloga, boste zadovoljni, ko boste vedeli, da je nekdo pripravljen zaščititi vas in vašo družino.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Cane Corso v Washingtonu, si lahko ogledate:

Preden kupite Cane Corso pri vzreditelju v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Cane Corso 101 – vse, kar morate vedeti o lastništvu mladička Cane Corso” spodaj: