5 najboljših rejcev Cavapoo v Alberti! (2022)

Rejci Cavapoo v Alberti

Ta vodnik, ki ga je ustvarila naša ekipa pri We Love Doodles, vam bo pomagal najti najboljše rejce Cavapoo v Alberti v Kanadi.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Cavapoo v Alberti, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Maltipooja v Alberti in Najboljši rejci labradorcev v Alberti.

Mladički Cavapoo za prodajo v Alberti, Kanada

Mladički Cavapoo za prodajo v Alberti, Kanada

V tej državi je velika konkurenca med rejci. Na srečo smo vaše iskanje poenostavili tako, da smo ga izboljšali na rejce Cavapoo v provinci.

Priporočila izdelkov Cavapoo: Najboljši pasji koraki za posteljo in Najboljši pasovi pasovi Pro.

1. O’Ranch mladički

O'Ranch mladički Cavapoo

O’Ranch Puppies se ukvarja z vzrejo Doodle psov že več kot deset let. O’Rach, ki se nahaja v Quebecu, trdi, da pošilja kamor koli v Kanadi. Poleg Cavapooja, O’Ranch vzreja druge križance King Charlesa španjela in Doodles, kot so Havanese, Havapoos, Cockalier, Cavanese itd.

Kot odgovoren vzreditelj hišnih ljubljenčkov v Alberti si O’Ranch Puppies prizadeva vsakemu hišnemu ljubljenčku omogočiti družinsko okolje. Svoje hišne ljubljenčke, predvsem pasme Cavapoo, ohranjajo čustveno in fizično zdrave. Najboljši del je, da nenehno raziskujejo, da bi ustvarili bolj zdrave hibridne pasme. Če želite narediti rezervacijo, sledite tem korakom:

 • Obiščite O’Ranch ali jim pošljite e-pošto, da prijavite svoje zanimanje za posvojitev mladička.
 • Če želite opraviti rezervacijo po e-pošti, natisnite e-pošto in jo pošljite na naš naslov s 100 $ nepovratnega pologa.
 • Ko rejec prejme polog, vas bo pozval, da podpišete prvotno pogodbo.
 • Ko podpišete pogodbo, vas bodo obveščali o prihodu in zdravju legla, dokler ne bodo pripravljeni za prevzem ali odpremo.

O’Ranch je zaupanja vreden žlahtnitelj v Kanadi; zagotavlja naslednje:

 • Vsi mladički so zdravstveno pregledani, razglisteni, mikročipirani in cepljeni,
 • Starši hišnih ljubljenčkov so zdravi psi, ki so bili testirani na deformacije kolkov, oči in komolcev.
 • Rejitelj ponuja 30-dnevno zdravstveno garancijo vračila denarja. Mladičke, ki imajo prirojene zdravstvene težave, lahko vrnete s polnim vračilom v prvih 30 dneh.

Podrobnosti o mladičih O’Ranch

2. Doodles dediščine

Heritage Doodles Cavapoo

Heritage Doodles je v lasti šestčlanske družine, ki se ukvarja z vzrejo Doodle mladičkov, vključno s Cavapoos, Cockapoos, Bernedoodles, Goldendoodles in drugimi. Heritage Doodles je zaradi svojih 25 let vzrejenih izkušenj, odlične kakovosti storitev in predanosti psom postal priljubljen kot eden najboljših rejcev Cavapoo v Alberti.

Tukaj je tisto, kar morate vedeti o Heritage Doodles:

 • Svojim psom zagotavljajo etično in celostno okolje. Vsi psi se prosto sprehajajo, namesto da bi bili zaprti v pesjakih. Kaj to pomeni?
 • Posebno pozornost namenjajo prehrani hišnih staršev in mladičkov. Psom ponujajo prehranska dopolnila in surovo prehrano, da zagotovijo izpolnjevanje njihovih prehranskih potreb.
 • Svoje pse testirajo na več kot 150 bolezni z genetskim testiranjem.
 • Vsi starši hišnih ljubljenčkov so testirani s strani OFA ali Pennhip, njihove oči vsako leto preizkuša CERF, redno pa se testira tudi njihovo zdravje srca.

Ali vas ta informacija privlači? Če vas zanima nakup pri Heritage Doodles, izpolnite spletni obrazec, ki je na voljo na njihovem spletnem mestu, da registrirate svoje zanimanje. Povejte rejcu o sebi in zakaj želite posvojiti Cavapooja. Če jim je vaša prijava všeč, vas bodo kontaktirali za dodatne podrobnosti.

Podrobnosti o Heritage Doodles

3. Podeželske hišne psarne

Podeželske hišne psarne

Country Home Kennels so tudi izkušeni rejci s specializiranimi izkušnjami v vzreji Cavapoo. Najboljši del je, da vzrejajo samo Cavapoos, kar pomeni, da so odlični pri vzreji te posebne pasme. Brez dvoma je njihova izključna osredotočenost na Cavapoo razlog, zakaj izstopajo med drugimi rejci Cavapoo v Alberti.

Če ste zainteresirani za nakup mladička Cavapoo pri tem rejcu hišnih ljubljenčkov v Alberti, upoštevajte naslednje:

 • Vsi mladički imajo dokumente o registraciji in cepljenju
 • Vsi mladički so mikročipirani
 • Mladičke so trikrat razglistili, preden jih pošljejo v nov dom
 • Ponujajo osem tednov brezplačnega zdravstvenega zavarovanja
 • Z psičkom je priložen paket za nego mladička. Vsebuje nasvete za usposabljanje, pasjo hrano, pasjo rutino, nasvete za nego itd.
 • Vsi mladički so šolani v zaboju

Podrobnosti o domačih psarnah Country Home

4. Kanadski mladiči Cavapoo & CKCS

Kanadski mladiči Cavapoo & CKCS

Canadian Cavapoo & CKC Pups je hobi vzreditelj, ki svoje pse obravnava kot družinske člane, kar jim pomaga izjemno skrbeti za vsakega hišnega ljubljenčka. Verjamejo, da je ljubljen in zdrav jez zdravo leglo, zato ima njihov Dam vodenje hiše.

Če dobite mladička pri Canadian Cavapoo & CKCS Pups, lahko pričakujete naslednje:

 • Garancija zdravja za vsakega mladiča
 • Vsi mladički so na tekočem o cepljenju
 • Vzreditelj zagotavlja duševno stimulacijo in vadbo vsem mladičkom
 • Starši hišnih ljubljenčkov in mladički so testirani na DNK za morebitne zdravstvene težave
 • Vsi mladički so mikročipirani in odstranjeni

Njihovo obsežno raziskovanje pasme Cavapoo jih je naredilo za vrhunske rejce Cavapoo. Najboljši del je, da kadar koli kupite kužka pri kanadskem Cavapooju, bodo ostali z vami tako dolgo, kot želite. Vodili vas bodo korak za korakom, da boste poskrbeli za vaš Cavapoo na najboljši možni način.

Canadian Cavapoo & CKCS Pups Podrobnosti

 • Spletna stran: Kanadski mladiči Cavapoo & CKCS
 • naslov: Alberta, Kanada
 • Facebook: @CanadianCav

5. Mladički Grandeur Valley

Mladički Grandeur Valley

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Cavapoo v Alberti je “Mladički Grandeur Valley.” Grandeur Valley Puppies je eden največjih rejcev Cavapoo v Alberti. Ta vzreditelj mladičev v Alberti, ki se razprostira na hektarjih kmetijskih zemljišč, ponuja različne pasme psov, vključno s kavapoji in kokapuji.

Kmetijo upravlja navdušena ljubiteljica hišnih ljubljenčkov Carol. Ponosna je na vzrejo psov, ki jih morda ne boste zlahka našli. Njeni Cavapooji so pohvaljeni zaradi bleščečega plašča in nežnega temperamenta.

Tukaj je nekaj informacij o vzreditelju:

 • Vsi mladički so registrirani pri AKC
 • Mladički Cavapoo, rojeni v Grandeur Valley Puppies, dobijo cepljenja, primerna starosti
 • Preizkušene so za boke, oči, komolce in srce
 • Že od malih nog so socializirani, da se lahko prilagodijo vsakemu okolju
 • Mladičke pred oddajo v posvojitev razpolovimo
 • Rejitelj ponuja pošiljanje po Kanadi

Podrobnosti o mladičih Grandeur Valley

Kako izbrati rejca Cavapoo v Alberti

Kako izbrati vzreditelja Cavapoo v Alberti?

Za izbiro pravega vzreditelja v Alberti je treba poiskati pooblaščenega vzreditelja. Večina rejcev na splošno navede številko svoje licence na svojem spletnem mestu, kar olajša potrditev. Če pa podatki niso na voljo na spletu, lahko zaprosite rejca, da posreduje podatke o svoji registraciji ali licenci.

Med najpomembnejšimi prednostmi sodelovanja z uglednim vzrediteljem je, da se nanje lahko zanesete vse življenje vašega psa. Ko prvič obiščete vzreditelja, prinesite nekaj vprašanj o pasmi in mladičku – ni neumnih vprašanj. Ni boljšega načina za napovedovanje, kako se bo vaš pes izkazal, kot da pogledate njegovo poreklo.

Zagotavlja informacije o vedenju, velikosti in videzu vašega psa. Zato se prepričajte, da boste vzreditelja prosili, naj vam pove o starših vašega mladička. Odgovorni rejci bi z veseljem potrdili zdravstvene preglede, kot sta certifikati OFA in CERF. Razpravljali bodo tudi o vseh pogostih zdravstvenih težavah te pasme, tako da veste, kaj iskati v veliki shemi stvari.

Če doživite pozitivno srečanje z vzrediteljem in želite nadaljevati, ne zapuščajte stavbe, ne da bi pridobili potrebno dokumentacijo o rodu vašega mladička, včasih znano kot »papirji.” Stavek “Kinološka zveza Alberta” in emblem AKC mora biti viden. Bodite pozorni na vzreditelja, ki vam noče zagotoviti dokumentov, vam želi dodatno zaračunati dokumente AKC ali obljublja, da vam jih bo kasneje poslal.

Povezano: Kdaj je Cavapoo popolnoma odrasel?

Zaključek za “najboljše rejce Cavapoo v Alberti”

Zaključek za najboljše rejce Cavapoo v Alberti

Pri nakupu mladička razmislite o več kot le prihrani nekaj tisoč pogojev. Posel, ki se zdi predober, da bi bil resničen, je na splošno ravno to. Pes nepreverjenega vzreditelja vas bo na dolgi rok stal precej več in podaljšal bedo vpletenih nedolžnih živali.

Zato bodite različni. Ne kupujte prek spletnega oglasa, ki obljublja, da vam bo mladička prodal v samo nekaj klikih, vendar ne daje osebne interakcije, rodovniškega spričevala ali potrebnih zdravstvenih spričeval.

Prosite za dokumentacijo, zdravstveno garancijo in prodajno pogodbo. Poleg tega pojdite na splet in preberite ocene rejcev, da preverite njihovo pristnost. Posredovali smo vam seznam zanesljivih rejcev, vendar ob obisku še enkrat preverite vse podatke.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Cavapoo v Alberti, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete Cavapoo od vzreditelja v Ottawi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik pasme psov Cavapoo” spodaj: