5 najboljših rejcev Cavapoo v Britanski Kolumbiji! (2022)

Predloga Best-Cavapoo-Breeders-In-British-Columbia

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Cavapoo v Britanski Kolumbiji. Cavapoo je mešana pasma psov, ki izhaja iz križanja zelo inteligentnega pudla in prijaznega kavalirskega španjela kralja Charlesa.

Zgornja kombinacija je kazalec na to, kako bo izgledal vaš čudovit Cavapoo, saj so zelo ljubeči, igrivi in ​​odhodni.

Cavapooji so na splošno zelo ljubeči do družine in super v bližini otrok; so odlični družinski spremljevalci. Dizajnerska pasma Cavapoo za družinskega hišnega ljubljenčka je odlična, saj je idealna tudi za družino z alergijami na pse.

Cavapoo so hibridi in nimajo pasemskih standardov: vendar predani in etični rejci proizvajajo zdrave pse brez genetskih težav. Poiščite imena in kontakte uglednih rejcev Cavapoo, ki so vam blizu v Britanski Kolumbiji, ki so poudarjena v tem članku.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Cavapoo v Britanski Kolumbiji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorcev v Britanski Kolumbiji in Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji.

Mladički Cavapoo za prodajo v Britanski Kolumbiji

Mladički Cavapoo za prodajo v Britanski Kolumbiji

Cavapoo je poln prijaznosti in sladkosti; postanejo popolnoma zvest spremljevalec in igralni partner. Življenjska doba Cavapooja je običajno od 12 do 15 let, če so dobro vzgojeni in hranjeni v odličnem okolju in ne v mlinu za mladiče. Spodaj so poudarjena imena in kontaktni podatki namernih in zaupanja vrednih rejcev Cavapoo v Britanski Kolumbiji.

Cavapoo vodniki: Koliko stane Cavapoo in Najboljša imena Cavapoo.

1. Van Isle Cavapoos And Cavaliers

Van Isle Cavapoos in Cavaliers

Van Isle Cavapoos and Cavaliers ni vzreditelj na dvorišču, ampak ugleden in nameren program vzreje v Nanaimu v Britanski Kolumbiji. Kot pove že njihovo ime, so specializirani za vzrejo zdravih in vrhunskih Cavapoos in Cavalier King Charles španjelov.

Njihov cilj je svojim kužkom ponuditi najboljše možno življenje in svojim strankam zagotoviti zdrave mladičke, ki uspevajo kot odlični družinski spremljevalci. Van Isleova strast in predanost svojim psom poganjata njihovo neverjetno produkcijo in dobro načrtovan program.

Njihove matične pasme prihajajo iz ene najboljših krvnih linij in so pred parjenjem pregledane glede zdravja za bolj zdrave mladičke Cavapoo. Vanjevi mladički so rojeni in vzgojeni v njihovem domu, razen v nujnih primerih, če so rojeni v veterinarski bolnišnici.

Van Isleovi mladički odidejo v svoj novi dom po osmih tednih razglistenih, veterinarsko pregledanih in obveščenih o vseh ustreznih cepljenjih. Vanu je tako zelo mar za svoje pse in jih bo namestil le v ljubeče in predane domove.

Pomembno je omeniti, da Van Isle ne pošilja svojih mladičkov, saj jim dovoljujejo le, da jih poberejo od doma, saj bi radi spoznali bodoče stranke. Mladički Van Isle gredo k svojim novim lastnikom z ogromnim paketom za domov, ki vsebuje igračo, odejo z vonjem sorodnikov, škatlo za stelje in druge predmete, odvisno od razpoložljivosti.

Ponujajo tudi doživljenjsko podporo vsem svojim strankam in njihovim mladičkom, saj jih lahko kadar koli kontaktirate in vprašate karkoli v zvezi s svojim psom. Vanjev postopek posvojitve je enostaven in brez težav; obiščite njihovo spletno mesto danes za več informacij ali izpolnite obrazec za posvojitev, da se uvrstite na čakalni seznam.

Van Isle Cavapoos And Cavaliers Podrobnosti

2. Timberland Acres

Timberland Acres

Timberland Acres je majhen hobi-rejski program, ki se nahaja v Prince Georgeu v Britanski Kolumbiji, ki je znan po odgovorni vzreji. Imenujejo se “Fur družina”, saj je njihova hiša dom številnih čudovitih in čudovitih oblikovalskih in čistopasemskih psov.

Timberland Acres je specializiran za vzrejo ljubečih mini pudljev, kavalirskega španjela kralja Charlesa, zlatih prinašalcev, zlatih pudljev in ljubkega Cavapooja. Strast Timberland Acres do svojih psov se odraža v njihovem namerno načrtovanem programu vzreje po visokih standardih.

Njihove plemenske staleže so pred križanjem dobro pregledane glede zdravja in lepote, da dobijo izjemno leglo. Vsi mladički Timberland so vzrejeni in vzgojeni v njihovem ljubečem in toplem domu v gozdu.

Mladički Timberland Acres so dobro socializirani, saj se z njimi vsakodnevno ravnajo od rojstva in so odlični na vseh področjih, kjer se znajdejo. Njihovi celotni mladički so obveščeni o cepljenju, razglisteni in veterinarsko temeljito pregledani, preden se pridružijo novim družinam.

Mladički Timberland Acres so jim zelo dragi in želijo jih namestiti v predane družine. Postopek posvojitve pri Timberland Acres je pregleden in brez težav, z veliko nasveti za enostaven prehod. Obiščite njihovo spletno stran še danes ali jih kontaktirajte po telefonu za več informacij o razpoložljivih mladičkih.

Podrobnosti o Timberland Acres

3. Pinewood Cavapoos

Pinewood Cavapoos

Pinewood Cavapoos je ugleden vzrejni program, ki se nahaja v severovzhodnem Washingtonu, približno 45 minut od meje z Britansko Kolumbijo. Jennifer je strastna ljubiteljica psov z veliko izkušnjami ter predana in namerna vzrediteljica, ki stoji za Pinewood Cavapoos.

Pinewood je specializiran predvsem za Cavapoos; občasno pa imajo čistokrvno leglo pudljev ali kavalirjev. Imajo več kot desetletne izkušnje z vzrejo, kar se odraža v njihovem načrtno načrtovanem programu vzreje visokokakovostnih legla.

Pinewoodova predanost odličnosti jih je ločila od drugih rejcev Cavapoo, saj so pričevanja strank pokazala njihove najboljše storitve. Vzrejajo se za dobro zdravje, izjemen temperament in izjemno lepoto vseh svojih psov.

Njihove plemenske pse obravnavajo z veliko ljubeznijo in spoštovanjem; pred parjenjem so pregledani glede zdravja in očiščeni genetskih težav. Vsi njihovi mladički so vedno vzrejeni in vzgojeni kar v svojem domu brez izjem in z njimi vsak dan od rojstva poskrbijo za odlično socializacijo in prehod brez stresa.

Postopek prevzema pri Pinewood Cavapoos je pregleden in preprost, najboljša možna uporabniška izkušnja. Jennifer zlahka dobite po pošti, lahko pa jo kontaktirate tudi po telefonu ali obiščete njihovo spletno stran. Ko kupite psa pri Pinewood Cavapoos, dobite zdravega, čudovitega doma vzgojenega kužka, ki ima

 • Začel sem z usposabljanjem za smeti
 • Opravljeno redno dehelmintizacijo
 • Začel s prvimi cepljenji
 • Veterinar pregledan
 • Dober začetek socializacije in obogatitve
 • Uveden v usposabljanje za zaboj
 • Uveden v trening klikerja
 • Zdravstveni karton, zdravstveni list z veterinarskega pregleda
 • Slika starša vašega kužka
 • Informacije in vzorec NuVet
 • Vzorec hrane za mladiče
 • Igrače in doma narejena odeja za kužke
 • Vseživljenjska podpora

Pinewood Cavapoos Podrobnosti

4. Psarne Howdee

Psarne Howdee

Howard in Dee Van Beek sta možgana za psarni Howdee Kennels, ki se nahajata kilometer od kanadske meje Britansko Kolumbijo na Hammer Roadu, Lynden, Washington. So odgovorni interni rejci, specializirani za vzrejo različnih čistih pasem in dizajnerskih psov.

Njihove pasme so kavalirski španjeli kralja Charlesa, pudli igrači, maltežanci, ši cuji, maltipoi, šihpoi in kavapoi. Pasma Howdee Kennels za dobro zdravje, dober temperament, odličen videz, vsestransko simpatičnost in strukturo.

Mladički Howdee so rojeni in vzgojeni doma v ljubečem družinskem okolju, kjer jih vsak dan hranijo in ljubijo. Njihov program vzreje je načrtno načrtovan z visokimi etičnimi standardi, da bi ustvarili najboljšega možnega psa. Njihovi očetje in matere, ki se uporabljajo za plemenske plemenjake, so pred parjenjem dobro pregledani glede zdravja in temperamenta, da bi imeli bolj zdrava legla.

Njihovi psi odhajajo v svoje nove domove razglisteni, obveščeni o vseh potrebnih injekcijah, veterinarsko pregledani in so zajeti z genetsko zdravstveno garancijo. Howdee pošlje vse njihove mladičke domov z zahtevano dokumentacijo in zdravstvenimi kartoni, brezplačno vrečko hrane za mladiče Life’s Abundance, odejo in plišasto igračo.

Postopek posvojitve v psarni Howdee Kennels je pregleden in brez konkurence, pri čemer je prednostna naloga odlične storitve za stranke. Kontaktirajte Howarda in Dee Van Beek po telefonu ali obiščite njihovo spletno stran, da izpolnite obrazec za posvojitev in se uvrstite na čakalno listo za prihajajoče leglo.

Podrobnosti o psarnah Howdee

5. Moj Cavapoos

Moj Cavapoos Britanska Kolumbija

My Cavapoos je odgovoren vzrejni program, ki se nahaja blizu meje z Britansko Kolumbijo na East Cooper Lane, Colbert, Washington. Alma in Francisco sta strastna ljubitelja psov in lastnika My Cavapoos z več kot 20-letnimi vzrejnimi izkušnjami. Specializirani so za vzrejo cavapoojev, skotih iz čistokrvnega kavalirskega španjela kralja Charlesa in čistokrvnega pudlja.

Cilj My Cavapoo je vzrejati in vzgajati kakovostne, zdrave in lepe mladičke Cavapoo z odličnim temperamentom. To je razvidno iz njihovega dobro načrtovanega programa vzreje, pri čemer so njihove starševske staleže pred parjenjem temeljito pregledane.

Njihovi mladički Cavapoo so skojeni in vzgojeni v svojem domu v ljubečem in prijetnem okolju. Vsi mladički My Cavapoos odidejo v svoje nove domove, obveščeni o potrebnih cepljenjih, redno razglisteni, veterinarsko pregledani in zajeti z zdravstveno garancijo.

Ponujajo najbolj pregleden postopek posvojitve brez stresa, saj so na voljo izkušene roke, ki strankam pomagajo pri nemotenem prehodu njihovih psov. Obiščite spletno stran My My Cavapoos še danes ali se obrnite na Almo in Francisca po telefonu za več informacij o tem, kako se uvrstiti na čakalni seznam.

Moje podrobnosti o Cavapoosu

Zaključek za “najboljše rejce cavapoo v Britanski Kolumbiji”

Zaključek Za

Kombinacija pudla in kavalirskega španjela kralja Charlesa je povzročila čudovitega in zabave ljubega Cavapooja. Idealne so za ljudi, ki ne marajo velikih hišnih ljubljenčkov, saj tehtajo od 9 do 25 funtov in so visoki od 9 do 14 palcev.

Zelo priporočljivo je, da se za svojega novega ljubljenčka obrnete na uglednega in zaupanja vrednega vzreditelja, da zagotovite zdravega in kakovostnega psa. Britanska Kolumbija je dom nekaterih etičnih rejcev Cavapooja; poiščite njihova imena in kontakte, označene v tem članku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Cavapoo v Britanski Kolumbiji, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete Cavapoo od vzreditelja iz Britanske Kolumbije, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik pasme psov Cavapoo” spodaj: