5 najboljših rejcev Cavapoo v Wyomingu! (2022)

Rejci Cavapoo v Wyomingu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Cavapoo v Wyomingu. Wyoming je eno najbolj neverjetnih krajev v Združenih državah, z veliko izbiro ljubiteljev in rejcev psov.

Cavapoo in druge pasme pudljev in pudljev so zelo priljubljene po vsej državi, po vsej državi pa obstajajo različni rejci. Ti očarljivi oblikovalski psi so hibrid kavalirskega King Charlesa španjela in Toy Pudla. Ta pasma ima igrive osebnosti in je dobrodušna, zvesta in prijazna.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Cavapoo v Wyomingu, si oglejte naš koristen vodnik Cavapoos: Koliko stane Cavapoo in Cockapoo proti Cavapooju.

Mladički Cavapoo za prodajo v Wyomingu

Mladički Cavapoo za prodajo v Wyomingu

Zaradi velikega števila rejcev v državi je lahko iskanje najboljših rejcev Cavapoo v Wyomingu zastrašujoče. Vendar smo tukaj, da vam olajšamo to nalogo, tako da vam zagotovimo podrobnosti in kontaktne podatke o najboljših rejcih, ki vzrejajo in vzgajajo Cavapoos v Wyomingu.

Priporočila izdelkov Cavapoo: Najboljša zavarovanja Cavapoo in Najboljša ščetka za Cavapoo.

1. PuppySpot’s Cavapoos za Wyoming

PuppySpot's Cavapoos za Wyoming

Ker iščete rejce Cavapoo v Wyomingu, vam priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko najdete na voljo mladičke Cavapoo kar v vašem domu v Wyomingu.

Vsi rejci Cavapooja morajo opraviti postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom, kjer koli že ste v Wyomingu. Preden nadaljujete z iskanjem mladičkov Cavapoo v Wyomingu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Prednostni mladiči

Prednostni mladiči Cavapoo Wyoming

Po obsežnih raziskavah smo ugotovili, da se malo rejcev posveča vzreji teh mladičkov v Wyomingu. Vendar pa obstaja veliko spletnih platform, kjer lahko kupite in pošljete to pasmo psov na svoj prag, med njimi pa so tudi Preferable Pups.

Preferable Pups je ena najbolj znanih tržnic za mladiče v Združenih državah. Ta platforma ima super zdrave in čudovite mladičke najboljših rejcev po vsej državi. Ne glede na to, ali želite Cavapoo, Maltipoo, labradoodle ali Goldendoodle, vas ta tržnica nudi.

Imajo različne pasme psov – različne velikosti, barve, temperamente itd. Ta tržnica odlično povezuje vrhunske rejce v državi z ljubitelji psov. Ne glede na to, kje ste v Wyomingu, lahko kupite mladička na tej platformi.

Če želite izbrati mladička, ki ga želite, pobrskajte med njihovimi razpoložljivimi psi. Iščete lahko tudi po kategoriji in državi. Po odobritvi in ​​izbiri kužka, ki ga želite, bodo mladička opravili vodilni zdravstveni pregled. Za zdravstveni izpit je zadolžen PawFax, ki ima več kot 20 kriterijev.

Pooblaščeni in certificiran veterinar mora potrditi vsa merila, v nove družine pa so izpuščeni samo mladički z ocenami A+. Temeljit zdravstveni pregled vas zaščiti pred nakupom manj kot popolnega mladička. Prednostni mladiči zdravje mladičev jemljejo resno, zato imajo stroge standarde, da zagotovijo, da skozi njihov sistem prehajajo samo zdravi mladiči.

Vsak vzreditelj preide tudi skozi platformo PawFax, preden je tukaj naveden. Ta platforma deluje samo z uglednimi, zaupanja vrednimi rejci, ki delujejo v skladu s pravili in standardi industrije. Če mladiček, ki ga želite, ni v vašem stanju, vam ni treba skrbeti.

Rejci se bodo dogovorili za potovanja, da bodo vašega kužka pripeljali do vas, kjer koli že ste. Če živite v območju 100 milj od lokacije kužka, bo Preferable Pups vašega kužka dostavil s zemeljskim prevozom. Po drugi strani pa nudijo letalski prevoz ali varuško za mladiče do najbližjega letališča za tiste, ki živijo dlje kot 100 milj.

Prednostne podrobnosti o mladičih

3. Prerie Hill Mladički

Prairie Hill mladički Cavapoo

Če ste se za svojega pasjega prijatelja pripravljeni odpraviti na potovanje v Kansas, potem je Prairie Hill Puppies odličen vzreditelj mladičev. Ta vzreditelj proizvaja visokokakovostne mladičke doodle, vključno s mladički Cavapoo. S to vzrejo so začeli leta 2003 in vzgajali različne pasme psov, vključno z aussiedoodles, bernedoodles in sheepadoodles.

Tisto, kar loči tega rejca od drugih, so njegovi vzrejni motivi in ​​prakse. Prairie Hill Puppies pasme z mislijo na najboljše lastnosti, kot so socializacija, temperament in odlična potrditev. Primarni cilj tega rejca je, da ljubiteljem psov zagotovi srečne in zdrave mladičke.

Za dosego svojega cilja so sprejeli več pristopov in praks. Medtem ko gradijo socializacijske veščine teh psov, zagotavljajo, da so psi prijazni do otrok, obiskovalcev in drugih živali. Poleg tega je vsa vzrejna stalež mladičev Prairie Hill registrirana v AKC, certificirana OFA in testirana na DNK.

Te registracije in certifikati zagotavljajo, da dobite samo Cavapoo najvišje kakovosti. Uporabili so testirane pse, ki niso imeli genetsko dednih bolezni, s čimer so zagotovili, da vaš mladiček ne bo imel resnih zdravstvenih težav, povezanih s starševskimi pasmami.

Mladički Prairie Hill imajo dolgoletne izkušnje na tem področju in vedo, kako najbolje skrbeti za to pasmo. Te mladičke so vzgajali v domačem okolju, tako da ne bi imeli težav s prehodom v nove domove. Nudijo tudi oskrbo in šolanje mladičkov, ki tem mladičkom zagotavljajo osnovno šolanje psov.

Ta vzreditelj ponuja tudi brezplačen Vodnik za nego mladičkov. Ta knjiga vsebuje veliko koristnih informacij in nasvetov za nove lastnike mladičev. Vodilo bi vas, kako najbolje skrbeti za to pasmo pri prehrani, vadbi, dodatkih, treningu in še več. Ponujajo tudi paket za šolanje psov za ugodno plačilo.

Podrobnosti o mladičih Prairie Hill

4. Kmetija lisičarjev

Kmetija foxglove

Foxglove Farm je priljubljena farma mladičev, ki so jo ustanovili spretni ljubitelji psov. Je eden redkih rejcev mladičev, ki so pod pokroviteljstvom v Združenih državah in zunaj nje. Ta vzreditelj je osvojil srca mnogih ljubiteljev psov v ZDA, Avstraliji in drugih državah. Pokroviteljite jih lahko kjer koli v Združenih državah.

Krvne linije kmetije Foxglove so sestavljene iz izjemno zdravih in lepih Bichon Frise, pudljev in Cavalier King Charles španjelov. Svoje pse uvažajo iz najboljšega evropskega porekla z velikim ugledom in izjemnimi rezultati v zdravstvenih in športnih dejavnostih. Vsi mladički tega rejca so hibridi prve generacije, F1.

Uporabljajo samo čistokrvne starše in ne vzrejajo hibrida do hibrida. Odrasli psi tega rejca živijo v domovih za skrbnike. Te družine imajo otroke, kar pomaga pri socializaciji psov. Mladički živijo pri svojih materah do osem do devetih tednov za dragoceno usposabljanje, ki ga mame nudijo.

Foxglove Farms ima tudi močno strast, da pomaga tem mladičkom, da se naučijo osnov za odraščanje, da postanejo dobro vzgojeni in ubogljivi spremljevalci ter družinski ljubljenčki. Potem ko je zapustil starše in prišel na kmetijo Foxglove, ta vzreditelj začne učiti mladičke osnov, ki jih morajo vedeti, preden gredo v svoje nove domove, od 11. do 14. tednov.

Učijo jih različnih stvari, kot so privezovanje, hoja po povodcu, kopanje, brušenje nohtov, negovanje, veščine kahlice in usposabljanje za zaboj. Mladički se bodo tudi nekaj stvari naučili od svojih sostanovalcev, na primer prijaznosti in prijaznega igranja z drugimi.

Foxglove zagotavlja, da mladički gredo skozi vse te postopke, da omogočijo nemoten in nemoten prehod v svoje nove domove. Prav tako postavlja trdne temelje za nadaljevanje usposabljanja doma brez kakršnih koli težav. Imajo tudi trgovino z več knjigami o psih.

Podrobnosti o kmetiji Foxglove

5. Darling Doodles and Poos

Darling Doodles and Poos

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Cavapoo v Wyomingu je “Darling Doodles and Poos.” Darling Doodles and Poos je še en oddaljen vzreditelj, ki proizvaja kakovostne, super zdrave mladičke. Ta vzreditelj te mladičke vzgaja v domačem okolju. Mladičke vsakodnevno skrbijo odrasli in otroci od dneva skotitve.

Darling Doodles in Poos izvajata redne zdravstvene preglede za te pse, da bi vzgajali in vzgajali le zdrave mladičke. Prav tako razglistijo mladičke, da zagotovijo, da ne trpijo zaradi bolezni, povezanih s črvi. Ti mladički prejemajo najnovejše posnetke licenciranih in odobrenih veterinarjev.

Ta vzreditelj vzgaja te mladičke z družino, dokler ne dozorijo okoli 14 kilogramov. Mladičkov ne izpustijo, dokler niso stari več kot osem tednov, so popolnoma zdravi in ​​se naučijo vseh osnovnih stvari, ki jih potrebujejo. Te pse vzgajajo za družabne in odlične človeške družbe.

Osnovno usposabljanje jim pomaga tudi pri izgradnji inteligence in jih čustveno pripravi na prehod v nove domove. Ta vzreditelj je daleč od Wyominga, vendar je potovanje vredno. Imajo čudovite kužke, ki bodo pritegnili pozornost vsakega ljubitelja psov.

Na svoji spletni strani imajo seznam vseh razpoložljivih psov, vi pa lahko pobrskate po seznamu in izberete tistega, ki ga želite začeti s postopkom posvojitve. Njihovi mladički imajo tudi nekaj igrač, hrano za mladiče, informacije o veterinarskih pregledih in odejo z vonjem po materi.

Darling Doodles and Poos Podrobnosti

Zaključek za “najboljše rejce Cavapoo v Wyomingu”

Zaključek za The

Cavapoos so eni najboljših družinskih psov, saj lahko dajo veliko ljubezni. Ti psi so morda majhni, vendar imajo fantastične zabavne osebnosti, ki vam prinesejo veliko smeha in veselja. Vendar pa lahko imate ta sveženj veselja v svojem življenju le, če kupite to pasmo od najboljših rejcev Cavapoo v Wyomingu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Cavapoo v Wyomingu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete Cavapoo od vzreditelja v Wyomingu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik pasme psov Cavapoo” spodaj: