5 najboljših rejcev Corgijev v Alabami! (2022)

Rejci Corgi v Alabami

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Corgi v Alabami. Rejci Corgi postajajo vse bolj priljubljeni zaradi vse večjega povpraševanja po pasmi. Ko stopite v stik z vzrediteljem iz drugega vira, se prepričajte, da je vzreditelj ugleden in da ima dober ugled pri drugih lastnikih psov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Corgi v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci dobermanov v Alabami in Najboljši rejci Cavapoo v Alabami.

Mladički Corgi naprodaj v Alabami

Mladički Corgi naprodaj v Alabami

Ne pozabite obiskati rejskega objekta in se prepričati, da je čist in urejen. Prav tako morate rejcem postaviti vprašanja o razpoložljivih Corgijih in se prepričati, da se z njihovimi odgovori počutite udobno. Če ste prebivalec Alabame, je tukaj seznam rejcev Corgijev, ki vam bodo pomagali.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljši odstranjevalci zobnih oblog za pse in Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za majhne pse.

1. PuppySpot’s Corgis For Alabama

PuppySpot's Corgis za Alabama

Ker iščete rejce Corgi v Alabami, vam predlagamo, da pobrskate po spletni platformi PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih spremljevalcih Corgi kar iz udobja svojega doma v Alabami.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci Corgi opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno poslan na vaš dom v Alabami. Preden nadaljujete na pot za mladička Corgi za prodajo v Alabami, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Cornerstone Cardigani

Cornerstone Cardigani

Rejci Cornerstone Cardigan Corgi so majhno, družinsko podjetje, ki se nahaja v središču Albertvillea v Alabami. Že od leta 2004 vzrejajo kardiganske valižanske korgije in so zelo ponosni na svoje pse in mladičke. Vsi njihovi psi živijo z njimi doma kot del njihove družine.

Menijo, da je to najboljši način za druženje in vzgojo srečnih, dobro prilagojenih mladičkov. Njihov cilj je roditi zdrave, srečne mladičke, ki bodo čudovito dopolnili vašo družino. Cornerstone Cardigani si prizadevajo uskladiti pravega kužka s pravo družino, tako da lahko skupaj uživata več let v družbi.

Če ste zainteresirani za enega od naših mladičkov, morate izpolniti njihovo prijavo za mladiče, da vas bodo lahko bolje spoznali. Rejci bodo mladička namestili samo v dom, za katerega menijo, da bo primeren tako za mladička kot za družino. Rejci Cornerstone Cardigan z veseljem odgovorijo na vsa vaša vprašanja o svojih psih ali pasmi na splošno.

Podrobnosti o kardiganih Cornerstone

3. Psarna Sweetbriar

Psarna Sweetbriar

V psarni Sweetbriar rejci Corgi verjamejo v odgovorno lastništvo psov in so predani vzgoji zdravih, srečnih in dobro prilagojenih mladičkov Corgi. So majhno družinsko podjetje s sedežem v Boazu v Alabami. Njihove pse vzgajajo doma z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki.

Rejci Sweetbriar Kennel jih štejejo za bistveni del svoje družine in so ponosni, da jim nudijo najboljšo možno oskrbo. Za prodajo ponujajo različne mladičke Corgi, vključno s tribarvnimi, rdeče-belimi, črno-rjavimi in modrimi merlemi. Vsi njihovi mladički so registrirani v AKC in imajo zdravstveno garancijo.

Psarna Sweetbriar ima strog vzrejni program, ki zagotavlja, da so njihovi Corgiji najvišje kakovosti. Ponujajo tudi številne različne storitve, kot so trening poslušnosti, trening agilityja in priprava na razstavne ringe. Če iščete visokokakovostnega vzreditelja Corgijev, je psarna Sweetbriar popoln kraj za začetek iskanja.

Podrobnosti o psarni Sweetbriar

4. Murphy Kennel Corgis

Murphy Kennel Corgis

So majhno, družinsko podjetje, specializirano za vzrejo Corgijev. Murphy Kennel Corgis so navdušeni nad temi čudovitimi psi in si prizadevajo ustvariti najboljše možne mladičke za družine, ki jih bodo ljubile in cenile. Verjamejo, da so Corgi odlični hišni ljubljenčki iz različnih razlogov. So zvesti in ljubeči, pa tudi inteligentni in igrivi.

Imajo veliko energije, dobro pa se znajo tudi stiskati na kavču. Skratka, so popoln spremljevalec za skoraj vsakogar. Murphy Kennel Corgis so vzrejeni zaradi temperamenta, zdravja in konformacije. Verjamejo, da si vsak pes zasluži ljubeč dom in se zavezujejo, da bodo za vsakega svojega psa našli pravo družino.

Ponujajo številne storitve, ki vam pomagajo najti popolnega Corgija za vašo družino, vključno s svetovanjem in namestitvijo pri posvojitvi, reševanjem Corgijev in usposabljanjem. Njihovi psi so na voljo v različicah Pembroke in Cardigan, na izbiro pa imajo širok izbor barv in oznak.

Ko kupite Murphy Kennel Corgi, ste lahko prepričani, da dobite zdravega, dobro prilagojenega kužka. Vzreditelji začnejo družiti svoje mladičke že v zgodnji mladosti, zato so navajeni biti v bližini ljudi in drugih živali. Za vse svoje mladičke nudijo tudi zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o psarni Murphy Corgis

5. Tresaith Corgis

Tresaith Corgis

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Corgijev v Alabami je “Tresaith Corgis.” Specializirani so za vzrejo valižanskih korgijev in to počnejo že več kot deset let. Njihovi psi so njihova strast in rejci Tresaith si prizadevajo ustvariti zdrave, srečne mladičke, ki so odlični spremljevalci njihovim novim družinam.

Rejci Tresaith Corgis verjamejo v odgovorno vzrejo in vsi njihovi psi so pred vzrejo zdravstveno testirani. Prav tako nudijo doživljenjsko podporo svojim družinam mladičev in so vedno na voljo za odgovore na vsa vaša vprašanja ali pomisleke.

Rejci Tresaith so zelo ponosni na zdravje in dobro počutje svojih psov in mladičkov ter se zavezujejo, da bodo vsakemu od njih zagotovili najboljšo možno oskrbo. Verjamejo, da so srečni, zdravi psi najboljši družinski ljubljenčki in si prizadevajo, da bi vsakemu svojemu kužku zagotovili ljubeč dom, kjer lahko uspeva.

Vsako leto vzredijo le nekaj legla, da vsakemu mladiču zagotovijo individualno pozornost in nego, ki jo potrebujejo. Vsi njihovi mladički so rojeni in vzgojeni v njihovem domu in so navajeni biti v bližini otrok in drugih živali. To pomeni, da bodo dobro socializirani, ko bodo živeli z vami.

Podrobnosti o Tresaith Corgisu

Kako izbrati vzreditelja Corgi v Alabami

Kako izbrati vzreditelja Corgi v Alabami

Ko izbirate vzreditelja Corgi v Alabami, morate upoštevati nekaj stvari. Najprej boste želeli najti uglednega rejca z dobrim ugledom. Obstaja veliko različnih načinov, kako ugotoviti, ali je rejec ugleden. Eden od načinov je, da vprašate druge lastnike Corgijev na tem območju. Drug način je, da preverite pri Better Business Bureau ali poiščete ocene na spletu.

Prav tako boste želeli zagotoviti, da je vzreditelj, ki ga izberete, registriran pri American Kennel Club. To bo zagotovilo, da bodo upoštevali vsa pravila in predpise, ki jih je določil AKC. Končno boste želeli obiskati rejca, da bi spoznali pse in si ogledali objekte. Tako boste dobili občutek za okolje in zagotovili, da je primerno za vašo družino.

Več o Corgis iz Alabame

Več o Corgis iz Alabame

Pasma Corgi je majhen pastirski pes v dveh sortah: Welsh Corgi Pembroke in Welsh Corgi Cardigan. Obe vrsti sta inteligentni, družabni in sta odlični hišni ljubljenčki. Vendar pa zahtevajo nekaj vadbe in usposabljanja, da preprečijo dolgčas in destruktivno vedenje pri žvečenju.

Corgije so razmeroma enostavni za treniranje, zato so odlični psi poslušnosti in agilityja. So tudi zelo inteligentni in se lahko naučijo različnih trikov. Corgiji so družabni in ljubeči ter radi preživljajo čas s svojimi družinami. Vendar pa so včasih lahko trmasti in samovoljni in potrebujejo trden, a nežen trening, da preprečijo, da bi postali razvajeni.

Corgi so pastirski psi in imajo močan nagon za lovljenje in čredo drugih živali. To je lahko problematično, če niso ustrezno usposobljeni, saj lahko v domu poskušajo pasti otroke ali druge hišne ljubljenčke. Vendar se lahko s primernim usposabljanjem in socializacijo Corgi naučijo nadzorovati svoj pastirski nagon in postanejo lepo vzgojeni hišni ljubljenčki. Corgi so aktivni psi in potrebujejo veliko vadbe, da ostanejo srečni in zdravi.

Vsakodnevni sprehod ali igranje je nujen, Corgiji pa uživajo tudi v igranju prinosa in na pohodih. Corgi so na splošno zdravi psi, vendar se je treba zavedati nekaterih zdravstvenih stanj. Pembroke Welsh Corgis so nagnjeni k bolezni medvretenčne ploščice, medtem ko so Cardigan Welsh Corgis nagnjeni k displaziji kolkov. Obe sorti sta dovzetni tudi za debelost, zato je nujno, da ju hranimo z zdravo prehrano.

Povezano: Zakaj Corgis Sploot?

Zaključek za “najboljše rejce Corgijev v Alabami”

Zaključek za The

Iskanje najboljšega Corgi rejci bi morala biti pustolovščina, ker se podaš na potovanje. Namesto zelo sovražno opravilo bi moral biti lov na rejce Corgi odprava, kjer se veselite, da boste izvedeli nove stvari o pasmi in rejcu. Do sedaj resnično strastni rejci Cori vedo, kako pomembno je dobro poznati svojega vzreditelja.

Njihovi profili vam bodo povedali, kaj lahko pričakujete pri nakupu mladičkov pri njih. Zelo pomembna je tudi lokacija, saj se nihče ne bi želel več ur voziti s kužki, kupljenimi iz druge države. Vaš najljubši vzreditelj bi moral biti nekje v vaši državi, Alabama.

Poleg tega vam dejavnik lokacije prihrani težave pri dolgi vožnji, ko morate iz nekega razloga videti rejce. Skratka, zadovoljni lastniki psov si vedno prizadevajo ohraniti pozitiven odnos, tudi če se zdi, da njihov trud ne pomeni nič. Povprašajte, če vaša enoročna iskanja niso tako plodna.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Corgi v Alabami, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Corgi od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Kaj morate vedeti, če želite mladička Corgi” spodaj: