5 najboljših rejcev Corgijev v Kansasu! (2022)

Rejci Corgi v Kansasu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Corgijev v Kansasu. Corgi je dobro znan pes, znan po svoji majhni dlaki in je poln ljubezni in naklonjenosti. Priljubljenost Corgijev je posledica pozitivnih lastnosti njihove osebnosti. Ta članek pojasnjuje veliko njihovih prednosti. Prepričani smo, da vas ta zelo priljubljen pes ne bo pustil na cedilu.

Večina ljudi misli, da so Corgiji navadno psi v naročju, vendar so v nasprotju s splošnim prepričanjem Corgiji aktivni in zahtevajo redno vadbo. Uporabljajo metodo striženja pete, za katero ne vemo, koliko izkušenj ste že slišali. Kmetje lahko pričajo o velikem delu v vlogi živinskih psov. Vsekakor. Vedno bodo lajali, ko bo nekdo drug v bližini vaše posesti.

Mačke in psi, ki se sprehajajo po njihovem območju, jih običajno ne premamijo. Njihov sluh je oster, še bolj pa so, ko opravljajo vlogo čuvaja. Vsak hišni ljubljenček si zasluži to nagrado, vendar verjamemo, da Corgiji osvajajo srca ljubiteljev hišnih ljubljenčkov. Po besedah ​​psihologa profesorja Stanleyja Corena so 11. na lestvici najbolj ljubkih psov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Corgi v Kansasu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci pomeranskih psov v Kansasu in Najboljši rejci čivave v Kansasu.

Mladički Corgi naprodaj v Kansasu

Mladički Corgi naprodaj v Kansasu

Če ste na poti, da bi našli najboljše rejce Corgijev v Kansasu, nadaljujte s tem vodnikom in poiščite rejca, ki je pravi za vas.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljša mehka suha hrana za pse in Najboljše dvignjene postelje za pse.

1. PuppySpot’s Corgis For Kansas

PuppySpot's Corgis za Kansas

Ker iščete vzreditelje Corgi v Kansasu, vam priporočamo, da pobrskate po izjemno ugledni spletni platformi PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko uporabniki iščejo in najdejo primernega spremljevalca Corgi kar iz udobja svojih domov v Kansasu.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci Corgijev z navedenimi mladiči izpolnjevati stroge smernice PuppySpot pred uvrstitvijo na seznam, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš bodoči spremljevalec varno odpremljen v Kansas. Preden nadaljujete na pot za mladička Corgi za prodajo v Kansasu, si lahko ogledate spletno stran PuppySpot spodaj.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Vetrna elektrarna

Vetrna elektrarna

Wind Dials sta Derrick in Candace Longan. Radi vzgajajo visokokakovostne valižanske korgije pembroke. So rejci hobi, ki so profesionalci, kar pomeni, da so ponosni, da ustvarijo popolnega mladička za družino v profesionalnem, a aktivnem okolju.

Njihova predanost in strokovnost ter nenehno širjenje znanja o čistokrvnih pasmah in Corgijih dajejo njenim mladičkom prednost, ki jo je težko najti. Vzreja psov je obrt in znanost, ki so ji predani in se je ne bi smeli lotiti brez upoštevanja končnega izdelka.

V svoje stalne raziskave vlagajo veliko časa in denarja, da bi izboljšali kakovost storitev za vas in vašo pasmo. Wind Dial Farm se nahaja na jugovzhodu ameriškega kruha, v majhnem mestu Labette City, KS. Obiskovalci so dobrodošli. Vendar se morate dogovoriti za sestanek.

Podrobnosti o vetrni številki

3. Blu Skyy Corgis

Blu Skyy Corgis

To je majhno podjetje za hobi, ki deluje od njihovega doma. Lokacija je v univerzitetnem mestu (KU), ki se nahaja zahodno od Kansas Cityja. Kot aktivna članica ameriškega kluba Cardigan Welsh Corgi Club je Blu Skyy’s vzrejala in razstavljala Corgi od leta 2000.

Izvedela, da je njena hči delila z njo, imela sta srečo, da imata mentorje, ki delijo svoje znanje. Med opazovanjem in izvajanjem raziskav se vedno posvetujejo s prijatelji. Njihov cilj je doseči najboljše rejske standarde. Njen cilj je vzrejati pse odličnih temperamentov in tipov ter zdravega porekla.

Prizadevajo si tudi za doseganje standarda AKC za pasme. Mnogi pridejo do razstavnega ringa in tekmujejo v reliju, agilityju in pastenju ter nudijo udobje kot terapevtski psi, najpomembnejše pa je, da jih imajo njihove družine in prijatelji radi. Več kot 30 let je bil inštruktor in predstojnik razreda grafičnega oblikovanja.

Verjame, da je pozorna in ima oko za oblikovanje. To mu omogoča, da “glej” po njegovem mnenju je popolna jopica in si prizadeva za to. Rad se razstavlja, preživlja čas s prijatelji in preživlja čas z mojimi kužki in psi. Kot dober sosed daje čas terapevtskemu psu in prinaša srečo tistim, ki potrebujejo spodbudo.

Njena hči je prvič začela nositi svojo prvo jopico, ko je bila stara osem let. Bila je odločena, da bo končala svoj prvi Cardigan, preden bo dopolnila 10 let. Prav tako je naučila jopice, da so okretni, ima oster občutek za strukturo in rada preživlja čas z njihovim terapevtskim psom.

Podrobnosti o Blu Skyy Corgisu

4. Camelot Welsh Corgis

Camelot Welsh Corgis

Camelot Welsh Corgis je majhna psarna, ki se nahaja v Olathe, KS, predmestju Kansas Cityja. Camelot vzreja Corgis od leta 1990 dalje in ima izjemno visok standard vzreje. Njihov cilj je vzrejati pse z odličnim temperamentom in pse, ki so odlični v številnih situacijah, vključno z razstavnimi ringi in tekmovanji v agilityju, poslušnosti in čredi.

Najpomembneje, kot družinski član. Vzgojili so številne prvake AKC v konformaciji, v zadnjem času pa so imeli “otroke”, ki so se odlično izkazali v reliju. Teddy se je rodila v Omahi, NE, nato pa se je preselila v območje Chicaga, ko je bila stara 13 let.

Že od malih nog jo je navdušila strast do živali, s psi, konji, labradorci, pudli in Penelope-a-gogo, črnim jagnjetom, ki je dopolnil svojo družino. Ko je živela v Chicagu, je imela Teddy svojega prvega psa AKC po imenu Benze, enega od staroangleških ovčarjev po imenu Mercedes Grand Duke (bolje imenovan Benz).

Ta pes je sprožil njeno zanimanje za pasje razstave, ostalo pa je zgodovina. Cal je po rodu iz severnega Illinoisa in se je kasneje preselil v DeKalb, IL. Spoznala sta se med ekskurzijo na polotok Michigan’s Upper Peninsula in dve leti pozneje sta se poročila. Takrat je imel Teddy drugega staroangleškega ovčarja po imenu Pilgrim.

Cal je dejal, da je morda bolje obdržati žival manjše velikosti, potem ko opravi nekaj raziskav in se udeleži mednarodne razstave psov v Chicagu – Cal je svetoval alternativo valižanskemu korgiju Cardigan. Teddy je rekel Calu: “nikoli se ne bo sklonil, da bi pobožal psa.”

Opomba ni trajala dolgo. Teddy in Cal sta prejela prvo jopico leta 1989. Teddyja je kardiganov intelekt osupnil in ga je v hipu očarala. Po kratkem času sta se Teddy in Cal preselila v Kansas City z mini kombijem (prej v lasti Mikea Ditke), štiri jopice in ena mačka.

Podrobnosti o velškem korgiju Camelot

5. Marnac Pembrokes

Marnac Pembrokes

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Corgijev v Kansasu je “Marnac Pembrokes.” Marnacova pot s psi se je začela leta 1971 in je prinesla več kot 50 šampionov, različne naslove za poslušnost, vključno s čredo, in enega certificiranega terapevtskega psa. Marnac je 13 let služil kot uradni okrajni trener psov 4-H.

Dva mandata je bil član svetovalnega odbora za hišne živali, ki ga je imenoval guverner države Kansas, in je bil odgovoren za pisanje zakonov in predpisov za psarne za državo Kansas. Pet let je bilo posvečenih poslušnosti, polju in konformaciji z neverjetnimi labradorci.

Naključno odkritje pogrešanega škotskega ovčarja je bilo začetek 15 let uspešnega razkazovanja in vzreje gladkih in grobih škotskih ovcev s predpono Quay. Njihov gladek tri boy Ch. Mel-Barjev Murmur In The Night je bil leta 1980 najboljša sorta pri Collie Club of America National. Prehod iz gladkih ovčarjev v Corgis je bil preprost.

Marc Corgis je bil ustvarjen 22. oktobra 1982. To je bila majhna pasja psarna, osredotočena na temperament, zdravje in strukturo. V zadnjih 12 letih so delali na razvijanju degenerativne mielopatije in ohranjanju vseh drugih zdravstvenih testov, vključno z očmi, kolki, VWD, srcem in kolki. Končno so prišli rejci. Leta 2017 se je Marnac Corgis pridružil Cotton of Tulear z imenom Willow.

Leta 2018 je bil dodan drugi mladiček Noel. Pozimi 2019 je Shasta dodal več izzivov negovanju. Učna krivulja negovanja je dolga, vendar je bila razburljiva izkušnja obvladati novo pasmo in spoznati nove ljudi. Oba Willow in Shasta sta aprila 2019 dosegla naslov prvaka AKC. Carson je bil naslednji leta 2020, ki je osvojil svoje prvenstvo. Willow, Shasta in Carson so bili vsi lastniki.

Marnac Pembrokes Podrobnosti

Zaključek za “najboljše rejce Corgijev v Kansasu”

Zaključek za The

Corgis so izjemno pametni psi, kar ni velik problem glede na njihove redne dolžnosti na kmetiji glede živinoreje. Lahko se trenirajo tako dolgo, dokler je usposabljanje redno in dosledno. Njihove sposobnosti so pozitivne, razen če vaš Corgi ne dobi dovolj stimulacije.

Če se majhni psi dolgočasijo, so lahko uničujoči in glasni. Corgi je odličen hišni ljubljenček in je lahko odličen spremljevalec otrok. Ključnega pomena je, da se seznanite z njimi, preden se odločite posvojiti Corgi in se o morebitnih pomislekih pogovorite s svojimi najboljšimi rejci Corgijev v Kansasu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Corgi v Kansasu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Corgi od vzreditelja v Kansasu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Kaj morate vedeti, če želite mladička Corgi” spodaj: