5 najboljših rejcev Corgijev v Nevadi! (2022)

Rejci Corgi v Nevadi

Če iščete najboljše rejce Corgijev v Nevadi, potem je to tisto, kar morate vedeti. Vztrajni, drzni in zaščitniški, Corgiji so sproščeni in živahni psi. Obstajata dve vrsti Corgijev – Pembroke in Welsh, vendar imata oba podobne lastnosti duševno in fizično.

Na voljo v različnih barvah rdeče, rjave, črno-rjave, sable ter črno-bele, vas lahko psiček Corgi zmelje z nasmehom. Odrasla samica Corgi lahko tehta kar 13 kilogramov, samec pa približno 14 kilogramov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Corgi v Nevadi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Nevadi in Najboljši rejci Labradoodle v Nevadi.

Mladički Corgi za prodajo v Nevadi

Mladički Corgi za prodajo v Nevadi

Če vaša osebnost ustreza visoki energijski ravni Corgijev in živite v Nevadi, je bil ta članek napisan za vas. Takoj stopite v stik z vsemi rejci Corgijev v Nevadi.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljša pasja postelja za Corgija in Najboljše luksuzne hišice za pse.

1. PuppySpot’s Corgis za Nevado

PuppySpot's Corgis za Nevado

Ker iščete rejce Corgi v Nevadi, predlagamo, da si ogledate neverjetno spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive spremljevalce Corgi v Nevadi iz udobja svojega doma.

Upoštevajte, da morajo vsi mladički Corgi, ki jih navedejo vzreditelji, opraviti strog postopek presejanja, da bo vaš bodoči mladiček prispel zdrav in zdrav v Nevado. Preden nadaljujete na pot za mladička Corgi za prodajo v Nevadi, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Puppy Love

Puppy Love Corgis Nevada

Poleg tega, da mladičkom Corgi pomaga najti svoje večne domove, Puppy Love prodaja tudi številne dodatke, povezane s potrebami mladičkov. Poleg tega lahko dobite 20 % popust pri nakupu, če porabite več kot 200 $. Poleg tega je financiranje na voljo za novopečene starše, ki ne morejo plačati denarja za posvojitev vnaprej.

Dobite lahko posojilo do 5000 $ za do 90 dni, dokler ne poravnate zapadlega zneska. Vsi mladički so ažurni glede cepljenja, razglisteni, vsak dan pregledani glede zdravstvenih težav, urejeni in higienski okovani. Prav tako so mladički Corgi že od otroštva usposobljeni za družabnost in poslušnost.

Na splošno so ti dojenčki odličen dodatek vaši družini. Vendar morate vedeti, da mladiči Corgi morda niso na voljo skozi vse leto. Zato morate v centru izraziti zanimanje za posvojitev, da vam lahko uredi mladička. Ne skrbi. Vsi mladički so čiste pasme z odličnim rodovnikom.

Puppy Love Podrobnosti

3. The Puppy Store Las Vegas

The Puppy Store Las Vegas

S skupno 30-letnimi izkušnjami The Puppy Store Las Vegas ponuja vrsto mladičkov za posvojitev, vključno s Corgis. Zaradi dolgoletnih izkušenj so načini plačila za ta center edinstveni. Če želite izvedeti, kakšen tip mladiča iščete, obstaja tudi vprašalnik, kjer odgovorite na svoje potrebe.

Ko najdete svojega popolnega ujemanja, lahko pomislite na vse dodatke, ki jih bo vaš kuža potreboval. Prav tako se ustrezno poučite o tem, kako hraniti, kopati, trenirati in skrbeti za malčke. Vsi mladički so ustrezno cepljeni, razglisteni, pregledani za zdravstvene težave in usposobljeni. Poleg tega prejmete 2-letno genetsko garancijo, vključno z 12-letno garancijo Puppy Furever po posvojitvi.

Tu se niti ne konča. Center jamči, da bo poskrbel za potrebe vašega kužka tudi po posvojitvi z zagotavljanjem dodatne oskrbe skozi vse življenje. Prav tako ponuja 20-dnevno garancijo za viruse in aktivacijo mikročipa s 15-mile Amber Alert. Glede na vse storitve, ki jih ta center ponuja. Zdi se, da je pravi kraj za posvojitev Corgija.

Podrobnosti The Puppy Store Las Vegas

4. Leteči P Corgis

Leteči P Corgis

Ko se odločite posvojiti mladička Corgi iz Flying P Corgis, boste takoj prejeli registracijo American Kennel Certificate in obilen komplet za mladiče. Komplet vsebuje hrano za mladiče, odejo, igrače, posnetek in zahtevane registracijske papirje. Center je družinsko podjetje, kjer mladičke vzgajajo v domačem okolju.

Poleg tega lahko za kakršne koli težave glede zdravja kužka obiščete njegovo veterinarsko ambulanto, ki se nahaja v neposredni bližini objekta. Ker je pasma Corgi precej majhna, se lahko mladički prilagodijo vsaki družini in ne bodo zavzeli preveč prostora. Poleg tega center na svoji spletni strani poudarja, koliko lahko stane Corgi.

Samica stane 750 $, samec pa 650 $. Če ste zadovoljni s ceno, psičko in vsem vmes, jih lahko vzamete domov, ko bo stara 12 tednov. Prav tako vam ni treba skrbeti za certifikate in vse to. Ko posvojite mladička, prejmete registracijo AKC, veterinarski izpit s certifikatom Nevade, potrdilo o zdravstvenem jamstvu, trenutna cepljenja in potovalno psarno.

Podrobnosti o letečem P Corgisu

5. Petland Henderson

Petland Henderson

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Corgijev v Nevadi je Petland. Petland Henderson, ki deluje v Nevadi že več kot osem let, je znan, dobro obveščen in profesionalen pri svojih podvigih, povezanih s posvojitvijo mladičev. Tudi če ne morete plačati celotnega zneska vnaprej, se lahko prijavite za financiranje iz centra. S posebnim financiranjem si lahko privoščite tudi vse nujne stvari za dobro počutje kužka.

Center se hvali s svojimi živinorejski programi in usposobljenim osebjem. Svetovalci za hišne ljubljenčke pomagajo mladičku izbrati pravega starša. Staršem nudijo tudi dragocene informacije o vzgoji otroka. Tudi jamstva, ki jih ponuja institucija, so izčrpna. Ker so Corgiji mladički na prostem, potrebujejo veliko prostora za pohajkovanje.

Za njih je idealno, da se preselijo v domove z velikimi dvorišči in parki v bližini. Ob upoštevanju vseh teh stvari se center po svojih najboljših močeh trudi skrbeti za mladičke do posvojitve. To storijo tako, da jim pustijo vsak dan telovadbo, nego, striženje nohtov in kopanje. Za mladičke je poskrbljeno tudi za socialni bonton in poslušnost. Poleg tega jih hranijo s kakovostno hrano in skoraj vsak dan pregledajo zaradi zdravstvenih težav.

Petland Henderson Podrobnosti

Kako izbrati vzreditelja Corgi v Nevadi

Kako izbrati vzreditelja Corgi v Nevadi

Če želite posvojiti mladička iz pravega vira, morate preveriti veliko stvari o rejcih Corgijev v Nevadi.

1. Legitimnost rejca

Potrditi morate legitimnost ustanove, za katero nameravate posvojiti mladička Corgi. Profesionalni vzrejni center je certificiral AKC, ACA ali USDA. Če je res zakonit, bo center brez obotavljanja izobesil svoje certifikate v preddverju.

2. Leta delovanja

Poleg tega morate preveriti, koliko let deluje vzrejni center. Dober vzreditelj bi moral pse Corgi vzrejati več kot deset let. Bolj kot so izkušeni, več informacij imajo o tej pasmi.

Poleg tega je že dolgo uveljavljen center znan večini ljudi, ki prebivajo v Nevadi. To vam torej daje zagotovilo o tem, koliko mu lahko zaupate.

3. Okolje in tehnike vzreje

Obisk centra vam lahko da tudi dovolj informacij o okolju, v katerem mladički odraščajo. Preverite tudi njihove razvojne in negovalne tehnike, ki jih uporabljajo rejci. Če opazite, da so mladički nekako zanemarjeni, vas mora skrbeti.

Včasih mladički morda niti niso videti tako živahni in zdravi kot spletne slike. Iz tega razloga nikoli ne kupujte mladičkov iz katerega koli centra, ne da bi jih videli v resničnem življenju.

Kaj vprašati rejca Corgijev iz Nevade

Kaj vprašati rejce Corgijev v Nevadi

Kot nekdo, ki je pripravljen posvojiti dragocenega mladička iz enega od vzrejnih centrov v Nevadi, bi se morali zastavljati veliko vprašanj. To je naravno, še posebej, če boste imeli mladička Corgi prvič.

Čeprav lahko na internetu dobite veliko informacij, je bolje, da rejce vprašate osebno, ko jih srečate. Morda boste izvedeli kaj novega o pasmi, ki ni navedeno nikjer drugje.

Tukaj je nekaj vprašanj, ki jih lahko zastavite vzreditelju Corgi ob vašem obisku:

  • Kako pogosto moram krtačiti svojega mladička Corgi?
  • Ali lahko pustim svojega mladička Corgi plavati v bazenu?
  • Kako pogosto naj ga kopam?
  • Ali je moj kuža izhajal iz zdravega rodu?
  • Ali lahko vidim zdravstvene dokumente mladička in njegovih staršev?

Zaključek za “najboljše rejce Corgijev v Nevadi”

Zaključek za The

Ali so se vam informacije, prikazane v tem članku, zdele koristne? Ali prvič razmišljate o mladičku Corgi za posvojitev? Čeprav precej majhen in energičen, Corgi mladički so močni in samozavestni. Če torej želite, da se kužka crklja, ta pasma ni prava za vas.

Če pa ste športni in radi potujete na prostem, je Corgi vaš partner. Tudi če prvič dobite Corgija, so vzrejni centri radodarni s svojimi programi usposabljanja in pomočjo. Zato poskrbite, da boste izkoristili vse možnosti, ki jih ponujajo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Corgi v Nevadi, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Corgi od vzreditelja v Nevadi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Kaj morate vedeti, če želite mladička Corgi” spodaj: