5 najboljših rejcev francoskih buldogov v Oregonu! (2022)

Rejci francoskih buldogov v Oregonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce francoskih buldogov v Oregonu. Nakup novega pasjega spremljevalca je vznemirljiva in fantastična izkušnja, vendar je zelo pomembno, kje kupite hišnega ljubljenčka.

Želite, da je vaš novi krzneni spremljevalec zdrav, vesel, dobrega temperamenta in od rejcev, ki etično vzrejajo svoje hišne ljubljenčke. Če ste se odločili, da želite kupiti novega mladička v Oregonu in ste izbrali ljubko pasmo francoski buldog, želite zagotoviti, da boste skrbeli samo za zanesljivega vzreditelja.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev francoskih buldogov v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških dog v Oregonu in Najboljši rejci kavalirskega španjela kralja Charlesa v Oregonu.

Mladički francoskega buldoga naprodaj v Oregonu

Mladički francoskega buldoga naprodaj v Oregonu

Če želite, da je vaš novi Francoz zdrav in srečen, se morate izogibati neizkušenim rejcem, rejcem na dvorišču, nezanesljivim trgovinam za male živali in senčnim pesjakom. Vemo, da je lahko težko ločiti pšenico od plev, ko iščemo najboljšega rejca francoskih buldogov v Oregonu.

Vendar smo tukaj, da zmanjšamo delovno obremenitev za vas, tako da pregledamo in navedemo najboljša mesta, kjer lahko kupite to pasmo psov v Oregonu. Preberite, če si želite ogledati naše najbolj priporočene rejce francoskih živali.

Priporočila izdelkov za francoski buldog: Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za francoske buldoge in Najboljše plišaste igrače za pse.

1. Francoski buldogi PuppySpot za Oregon

Francoski buldogi PuppySpot za Oregon

Ker iščete rejce francoskih buldogov v Oregonu, priporočamo, da si ogledate spletno mesto PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete razpoložljive Francoze iz udobja svojega doma v Oregonu.

Pomagalo bi, če bi tudi imeli v mislih, da morajo vsi rejci francoskih buldogov s mladički na seznamu iti skozi postopek presejanja, da bi bili prepričani, saj vedo, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Oregonu. Preden nadaljujete na pot za mladička francoščine za prodajo v Oregonu, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarne Umpqua Valley

Psarne Umpqua Valley

Na vrhu našega seznama imamo psarne Umpqua Valley. UVK je družinska profesionalna vzreja v Oregonu. Ta vzreditelj daje velik poudarek svoji strokovnosti, kot tudi ponosen na “v družinski lasti” naslov. Ena od edinstvenih stvari tega rejca je kakovost njihovega objekta; preprosto je impresivno.

V svojem obratu proizvajajo in prodajajo nekaj najbolj karizmatičnih Francozov. Vsi njihovi mladički in psi imajo dostop do prostornih pesjakov v objektu. Glavna psarna ima tudi centralno ogrevanje in zrak z veliko razsvetljave. Poleg tega, da so psarne prostorne, imajo psarne preproge, številne igrače in odeje, da bodo njihovi mladički udobni in srečni.

Ta vzreditelj se ponaša tudi z najboljšo vzrejno etiko v panogi. Njihovi očetje se v življenju razmnožijo največ štirikrat. Svoje rejce upokojijo pri petih letih, ne glede na število legel, ki so jih proizvedli. UVK začne z vzrejo svojih potomcev šele približno v tretjem ciklu zdravja.

Prav tako zgodaj upokojijo svoje očete, ki se težko razmnožujejo ali imajo zdravstvene težave. UVK ne nudi zdravstvenih garancij za svoje Francoze. Kljub temu ima njihov objekt stroge zdravstvene zahteve, ki zagotavljajo, da so vsi njihovi mladički popolnoma zdravi in ​​zdravi. Prav tako so pregledni glede morebitnega zdravstvenega stanja tega psa pozneje v življenju.

Njihovi mladički dobijo odličen začetek v življenju, ki jim nudi usposabljanje, ljubezen in socializacijo, ki jih potrebujejo, da postanejo odlični spremljevalci. Ta vzreditelj je tudi zelo pozoren na prehrano in prehrano svojih mladičkov, saj sta bistvena sestavina vzgoje zdravih Francozov.

Zato vse svoje pse hranijo s kakovostno hrano in dodatki brez koruze, pšenice in glutena. Njihova prehrana je optimizirana za prehrano psov. UVK tudi zagotavlja, da so vsi mladički deležni ustrezne in redne vadbe, naklonjenosti in igre.

Številne stranke so zadovoljne s tem vzrediteljem zaradi njegovega impresivnega rekorda pri vzgoji zdravih in srečnih mladičkov. Rejec zagotavlja tudi reference, njihove reference pa vključujejo prejšnje stranke ter informacije o veterinarski in okrožni licenci. Na njihovi spletni strani si lahko privoščite tudi virtualni ogled prostorne, čiste in urejene psaarne.

Podrobnosti o Umpqua Valley Kennels LLC

3. Slastni Francozi

Slastni Francozi

Če iščete čudovite francoske buldoge z neverjetnim temperamentom in osebnostjo, je Luscious Frenchies eden najboljših rejcev, ki jih morate upoštevati. Ta rejec se nahaja v Portlandu v Oregonu in je eden najboljših. Luscious je družinska vzreja; svoje mladiče pridelujejo in vzgajajo doma.

Z mladiči živijo kot drugi člani njihove družine. Ti mladički dobijo priložnost, da rastejo z otroki, kar jim pomaga graditi socializacijske sposobnosti. Mladički so tudi usposobljeni za prijaznost do odraslih, psov in drugih živali, zaradi česar so odlična možnost za velike družine s hišnimi ljubljenčki. Ta rejec zdravja svojih Francozov ne jemlje zlahka.

Zagotavljajo, da so mladički obveščeni o cepljenju in glistah. Luscious Frenchies kupcem zagotavljajo tudi informacije o posnetkih od rojstva. Mladički imajo zdravstveno spričevalo, iz katerega je razvidno, da so zdravi in ​​zdravi. Opravljajo vrsto zdravstvenih pregledov mladičkov po rojstvu; kupcem je na voljo tudi celoten rezultat testov.

Pomembna stvar pri tem vzreditelju je, da vse svoje pozornosti ne usmerja samo na mladičke; veliko pozornost posvečajo zdravju mater. Zagotavljajo, da bodo oče in matere prejele ustrezno zdravljenje, nego in podporo, ki si jo zaslužijo. Luscious Frenchies se vzrejajo po standardih AKC, vsi njeni rejci pa so registrirani v AKC.

Še ena odlična stvar tega rejca je, da svojo spletno stran redno posodabljajo. Na spletnem mestu posodabljajo svoja prihajajoča legla in razpoložljive mladičke. Luscious verjame, da si vsi njihovi mladički zaslužijo največjo skrb in ljubezen, tudi potem, ko so jih izpustili v nove družine. Kot taki zagotavljajo doživljenjsko podporo za vse svoje mladičke.

Luscious Frenchies Podrobnosti

4. Blue Mountain Copper Francies

Blue Mountain Copper Frenchies

Naslednji, imamo Blue Mountain Copper Frenchies. BMCF je eden najboljših rejcev francoskih buldogov v Oregonu. Če iščete zdrave in vzgojene Francoze, s tem vzrediteljem ne morete zgrešiti. Končni cilj tega rejca je izdelati najbolj zdrave mladičke z dobrim značajem in vedenjem. BMCF pasme krepijo zdravje in strukturo te pasme psov.

Za krono vsega se Blue Mountain Copper Frenchies držijo strogih standardov vzreje AKC in vsi njihovi Francozi so registrirani v AKC. Vedno se lahko zanesete nanje za kakovostne, zdrave in dobro vzgojene francoske buldoge. Morda vas bo zanimalo tudi, da so njihovi Francozi dobro znani po tem, da so potovalni spremljevalci, kavči, gorski tekači in odlični družinski ljubljenčki.

Proizvajajo prijazne francoske buldoge, primerne za različne družine. BMCF ni psarna; vse svoje mladiče vzrejajo in vzgajajo v svojem domu. Psi in mladički živijo z družino, kar jim pomaga graditi zmožnost druženja. Izurjeni so, da so prijazni do otrok in drugih hišnih ljubljenčkov, tako da so vaši otroci varni s temi kužki.

Mladički so izpostavljeni šolanju za kahlico in zaboj, tako da imate po nakupu manj treninga. Poleg tega ta rejec ponuja storitve pošiljanja. Zato jih lahko pokrovite, kjer koli ste v Združenih državah. Prav tako imajo vsi njihovi mladički enoletno zdravstveno garancijo. Opravili so tudi prve injekcije, razglistili in veterinarski pregled.

Blue Mountain Copper Frenchies Podrobnosti

5. Severozahodni Francozi

Severozahodni Francozi

Northwest Frenchies ima mednarodni sloves za vzrejo Francozov z vrhunskim zdravjem in izjemnim temperamentom. Ta rejec se nahaja v Ridgefieldu v Washingtonu, vendar se njihove storitve razširijo na različne dele Oregona. Prednostne naloge vzreje tega prodajalca mladičev so zdravje, temperament in struktura.

Njihovi mladički se ponašajo s temi lastnostmi, zato so priznani po vsej državi. Ta vzreditelj proizvaja mladiče s kompaktno strukturo, redko barvo dlake in sladkim značajem. Njihovi mladički imajo edinstvene lastnosti in ljubeče osebnosti. Severozahodni Francozi se razmnožujejo iz skrbno izbrane krvne linije brez zdravstvenih ali genetskih težav.

Pse so genetsko testirali, da bi zagotovili, da nimajo zdravstvenih težav, ki bi jih lahko prenesli na potomce. Vsi njihovi mladički so registrirani v AKC, saj se vzrejajo po standardih AKC. Ta vzreditelj ne trdi le, da proizvaja mladičke, registrirane v AKC; vam bodo izdali dokumente za registracijo na mestu posvojitve. Opravljajo tudi storitve sterilizacije/kastracije (za tiste, ki želijo).

Mladički imajo enoletno zdravstveno garancijo. Če mladiček v garancijskem roku zboli za kakšno genetsko boleznijo, prevzame odgovornost. Stroški njihovih mladičkov so odvisni od več dejavnikov, kot so barva dlake, struktura, krvna linija, rodovnik itd. Če želite, da vaš mladiček drži in skrbi zanj od rojstva do osmih tednov, morate položiti 1000 $. Nazadnje, ta rejec ponuja dostavo po vsej državi v vsako državo v Združenih državah.

Podrobnosti o severozahodni francoščini

Zaključek za “najboljše rejce francoskih buldogov v Oregonu”

Zaključek za The

Kot morda že veste, je pridobiti novega pasjega prijatelja kot zaposlitev za polni delovni čas. Pred dokončno odločitvijo o nakupu je potrebno veliko raziskav in skrbnega premisleka o vaši poti. Raziskati morate to pasmo, oba spola, in izbrati tistega, ki ga želite.

Francoski buldog je fantastična pasma psov in mnogi jih imajo radi zaradi njihovih odličnih lastnosti in osebnosti. Ne pozabite, zdrave in srečne mladičke lahko dobite le pri najboljših v Oregonu francoski buldog rejci.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev francoskih buldogov v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička francoskega buldoga od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Preden postanete lastnik francoskega buldoga” spodaj: