5 najboljših rejcev Goldendoodle v Ottawi! (2022)

Rejci Goldendoodle v Ottawi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Goldendoodle v Ottawi. Goldendoodles so čudoviti psi, rojeni iz križanja med zlatim prinašalcem in pudljem.

Poleg tega, da so čedni in prijazni, so tudi izjemno pametni. Zaradi teh lastnosti so ena najbolj priljubljenih pasem hišnih psov. Žal mlini za mladiče in neetični rejci to priljubljenost izkoriščajo za dobiček.

Zelo težko je najti zanesljivega in zaupanja vrednega vzreditelja. Vendar je lahko doseganje vsakega rejca v bližini in njihovo preverjanje izjemno izčrpavajoče.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Goldendoodle v Ottawi, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Bernedoodle v Ottawi in Najboljši rejci Maltipoo v Ottawi.

Mladički Goldendoodle za prodajo v Ottawi

Mladički Goldendoodle za prodajo v Ottawi

Da bi vam olajšali iskanje najboljšega rejca Goldendoodle, smo sestavili seznam najboljših rejcev v Ottawi. Če želite izvedeti več o njih, si oglejte spodnji seznam in opis rejcev.

Priporočila izdelkov Goldendoodle: Najboljša orodja za nego Goldendoodles in Najboljša pasja hrana za Goldendoodles.

1. Veseli pes

Happy Hound Goldendoodle

Happy Hound velja za enega najbolj usposobljenih rejcev Goldendoodle v Ottawi. Registrirani so pri CKC in so aktivni člani Ottawa Humane Society, Kanadskih psov vodnikov za slepe, Kanadskega združenja profesionalnih trenerjev hišnih ljubljenčkov in Lanark Animal Welfare Society.

Happy Hound je ponudnik storitev, na katerega se lahko obrnete, če imate težave s hišnim ljubljenčkom. Z več kot štiridesetletnimi izkušnjami Happy Hounds vzreja in trenira Goldendoodles, ki so v celoti vzgojeni in socializirani do 10. tedna. Poleg tega, da so odlični vzreditelji, nudijo tudi storitve usposabljanja, ki pomagajo krepiti vez med vami in vašim psom.

Prednost pri Happy Hounds je vzgoja in šolanje psov, ki se bodo izkazali kot najboljši spremljevalci za svoje družine. Zato so ti rejci previdni pri gojenju najboljših temperamentov pri teh psih. Poleg pomoči hišnim psom pri pogostih vedenjskih težavah, kot so ločitvena tesnoba, skakanje na ljudi in žvečenje, nudijo tudi napredne programe usposabljanja.

Prvi korak pri nakupu mladička pri tem rejcu hišnih ljubljenčkov v Ottawi je, da se prijavite na spletu in si zagotovite svoj položaj na čakalni listi. V svoji ekipi imajo strokovnjake, ki nadzorujejo zdravje teh psov in redno izvajajo genetske presejalne teste. Psi so pred oddajo v posvojitev vsi cepljeni, mikročipirani in razglisteni.

To lahko storite tako, da obiščete stran za rezervacijo mladička. Po odobritvi vaše prijave boste pozvani, da položite nepovratni znesek v višini 500 $, ki vam omogoča, da si zagotovite svoj položaj na seznamu rezervacij. Če želite izvedeti več o storitvah vzreje in usposabljanja, ki jih ponuja Happy Hound, jih kontaktirajte prek spodnjih podrobnosti:

Podrobnosti o Happy Houndu

2. Kmetija Ridge and Valley

Kmetija Ridge and Valley

Ridge and Valley Farm je družinsko podjetje, specializirano za vzrejo zdravih in čudovitih psov Goldendoodle. Upoštevajo etično odgovorno vzrejo in svoje mladičke vzgajajo doma, namesto v ločenih, zaprtih pesjakih.

Z ljubeznijo in skrbjo, ki jo zagotavljajo te družine, ti psi zrastejo v izjemno prijazne hišne ljubljenčke s čudovitim temperamentom. Če želite kupiti mladička prek kmetije Ridge and Valley, boste morali izpolniti spletni obrazec za posvojitev, tako da obiščete njihovo spletno mesto. Po tem ste samodejno dodani na čakalni seznam.

Ko so mladički cepljeni, lahko družine sami obiščejo in izberejo pse. Za vse svoje mladičke zaračunajo 2.900 $. Ta vzreditelj ne zahteva vnaprejšnjega pologa za rezervacijo. Namesto tega boste vsaka dva meseca po tem, ko boste dodani na čakalno listo, prejemali e-poštna sporočila, ki bodo posodabljala leglo, ki vas zanima.

Prijavite se lahko na spletu in izveste več o postopku posvojitve na spodnji povezavi. Če imate dodatna vprašanja, se lahko obrnete na rejce, ki delajo na kmetiji Ridge and Valley Farm, z uporabo spodnjih podrobnosti.

Podrobnosti o grebenu in družinski kmetiji

3. Psarne Wagging Heart

Psarne Wagging Heart

Wagging Heart Kennels velja za enega najbolj uglednih rejcev Goldendoodle v Ottawi in sosednjem območju. Skozi zadnja štiri desetletja vzrejnih izkušenj so razvili strokovno znanje za vzgojo visokokakovostnih hišnih psov z dobro zaokroženim temperamentom in zdravjem.

Če si želite ogledati hišne pse, ki so na voljo za nakup v psarni Wagging Heart Kennels, lahko prebrskate njihovo spletno stran ali jih obiščete v času odprtih vrat. Če se odločite za nakup mladička pri tem vzreditelju, se lahko prijavite na spletu, tako da izpolnite njegov prijavni obrazec in nakažete pristojbino za zavarovanje mladička.

Vsak mladiček, kupljen v psarni Wagging Heart Kennels, je najprej cepljen, mikročipiran in razglisten, preden ga pošljejo v novo družino. Ta vzreditelj zagotavlja tudi dveletno genetsko zdravstveno garancijo, ki zajema boke, komolce, oči in bolezni srca dedne narave. Če želite izvedeti več o tem vzreditelju Goldendoodle, sledite spodnjim povezavam:

Podrobnosti o psarni Wagging Heart

4. Doodle Creek

Doodle Creek Ottawa

Od ustanovitve leta 2007 je Doodle Creek postal priljubljen v bližnji skupnosti kot eden najbolj strastnih in profesionalnih rejcev. Niso znani le po pridelavi izjemnih Goldendoodlov, ampak so zelo cenjeni zaradi podpore, ki jo nudijo družinam po prodaji mladičkov.

Lahko obiščete njihovo spletno stran in si ogledate mladičke, ki so trenutno na voljo. Če najdete katero, ki vam je všeč, lahko izpolnite njihov spletni obrazec za prijavo. Naslednji korak v postopku posvojitve je nakazilo pristojbine za rezervacijo v višini 150 $ in nato samo čakanje, da vaš mladiček prispe domov.

Ker so odgovorni rejci, svoje pse redno pregledujejo za najpogostejše genetske zdravstvene bolezni. To vključuje, vendar ni omejeno na, displazijo kolkov, displazijo komolcev, luksacijo pogačice in prirojene srčne bolezni. Doodle Creek ponuja dve leti jamstva za genetsko zdravje in 30-dnevni brezplačni bon za zavarovanje hišnih ljubljenčkov prek Trupaniona.

Kontaktni podatki Doodle Creek

5. Red Dog Canine Center

Red Dog Canine Center

Red Dog Canine Center že od leta 2000 uspešno ohranja sloves enega najboljših rejcev Goldendoodle v Ottawi. So zanesljivi rejci, ki jim zdravje svojih psov daje prednost pred vsem drugim.

Če želite zaprositi za posvojitev, boste morali temu rejcu mladičev v Ottawi poslati e-pošto in ga obvestiti o zahtevah vaše pasme in podrobnostih o vašem življenjskem slogu. Kot pristojbino za rezervacijo boste morali nakazati tudi nepovratni znesek v višini 300 USD.

Mladiči lahko zapustijo vzreditelja in se pridružijo svoji novi družini šele pri osmih tednih. Vsak kuža prejme prvi komplet cepljenja, več krogov razglistitve in oznako po mikročipiranju, ko ga pošljejo domov.

Poleg tega dobite tudi 30-dnevno brezplačno zavarovanje hišnih ljubljenčkov preko Trupaniona in zdravstvene knjižice. Zavarovanje vam zagotavlja varnostno mrežo za morebitne nesreče v prvem mesecu po prihodu novega psa domov.

Poleg tega zdravstvena knjižica vsebuje vse potrebne informacije, ki jih morate vedeti, da se preprečite tem težavam. Vse pasme so hipoalergene in imajo fiksno ceno 3000 $ in 2-letno zdravstveno garancijo. V primeru kakršnih koli nadaljnjih vprašanj o tem rejcu se lahko obrnete na njihovo ekipo s spodnjimi podatki:

Red Dog Canine Center Podrobnosti

Kako izbrati vzreditelja Goldendoodle v Ottawi

Kako izbrati vzreditelja Goldendoodle v Ottawi

Goldendoodles so zaradi svoje igrive, prijazne in zveste narave med najbolj zaželenimi pasmami hišnih psov. Poleg lepega temperamenta so tudi čedni in hipoalergeni psi. Zaradi teh lastnosti so ena najbolj iskanih pasem hišnih ljubljenčkov v Ottawi.

Veliko povpraševanje po pasmi Goldendoodle je tudi povzročilo, da so jih ljudje neetično vzrejali v presežkih, da bi ustvarili dobiček. Psi, ki jih pridelajo ti požrešni nepooblaščeni rejci, pogosto zbolijo in so nagnjeni k številnim motnjam zaradi genetske mutacije. Zato je ključnega pomena, da opravite temeljito preverjanje preteklosti vsakega rejca, ki ste ga uvrstili v ožji izbor.

Bolen pes ne bo povzročil le velikih finančnih težav zaradi zdravljenja, ampak bo poškodoval tudi vaše čustveno stanje. Večina teh psov razvije huda zdravstvena stanja, ki so lahko življenjsko nevarna in jih je težko zdraviti.

Zato se pred posvojitvijo prepričajte, da je rejec registriran pri zadevnih organih za zdravstveno varstvo živali na tem območju. Zahtevajte vsaj tri različne reference veterinarskih zdravnikov, drugih znanih rejcev in prejšnjih strank, ki lahko jamčijo in preverijo pooblastila rejca.

Poleg tega zahtevajte dokazilo o cepljenju in druga potrdila o zdravstvenem pregledu. Etičen in odgovoren vzreditelj ne bo skrbel le za zdravje mladiča, ko ga bo vzgojil, ampak bo tudi po prodaji mladička še naprej podpiral. Prav tako morate natančno prebrati pogoje pogodb za mladiče, preden dokončate posvojitev.

Povezano: Kako izuriti Goldendoodle.

Zaključek za “najboljše rejce Goldendoodle v Ottawi”

Zaključek za The

V Ottawi je veliko rejcev Goldendoodle; vendar je zgornji članek omenil le pet najboljših. Ti rejci so znani po svojih etično odgovornih vzrejnih praksah in visoki kakovosti psov, ki so na voljo.

Iskanje pravega hišnega ljubljenčka zase zahteva več kot le preverjanje poverilnic rejca. Tudi sami morate pregledati in spoznati mladičke. Zato je ključnega pomena, da pravilno ocenite, ali temperament določenega kužka ustreza vašim specifičnim zahtevam ali ne.

Potrudili smo se po svojih najboljših močeh, da bi temeljito preverili pristnost in standarde kakovosti rejcev, omenjenih v tem članku. Vendar bi bilo najbolje, če bi tudi vi opravili raziskavo, da bi našli najboljšega rejca psov, ki ustreza vašim in specifičnim potrebam vaše družine.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Goldendoodle v Ottawi, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Goldendoodle od vzreditelja v Ottawi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov Goldendoodle” spodaj: