5 najboljših rejcev havancev v Alabami! (2022)

Rejci havancev v Alabami

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce havancev v Alabami. Če iščete zabavnega in živahnega psa, ki bi ga lahko dodali svoji družini, je havanec odlična pasma. Havanci so doma na Kubi, saj so bili razviti v 1800-ih kot psi spremljevalci kubanskega plemstva. Ti psi so presenetljivo energični in jih je enostavno trenirati.

Poleg tega, da so ti psi odličen družinski ljubljenček, so dobri z otroki in drugimi živalmi. Vendar pa havanska pasma ne mara, da ostane sama dlje časa, zato morate pred nakupom to upoštevati. Odkrili smo, da je iskanje uglednih havanskih pasem v Alabami zastrašujoče za mnoge ljudi, ki želijo imeti to pasmo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu havanskih rejcev v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci pomeranca v Alabami in Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Alabami.

Havanski mladički za prodajo v Alabami

Havanski mladički za prodajo v Alabami

Dobri rejci so redki, ker so edini vir srečnih in zdravih mladičkov. Na srečo poznamo nekaj zaupanja vrednih rejcev v Alabami in v tem članku vam bomo posredovali njihove kontaktne podatke.

Havanska priporočila za izdelke: Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za majhne pse in Najboljši komplet za nego psov.

1. PuppySpot’s Havaneses za Alabama

PuppySpot's Havaneses za Alabama

Ker iščete rejce havancev v Alabami, predlagamo, da si ogledate odlično spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete primernega havanskega kužka kar iz udobja svojega doma v Alabami.

Upoštevajte tudi, da morajo vsi rejci havancev s psi na seznamu opraviti postopek presejanja, preden mladička uvrstijo na seznam, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš bodoči spremljevalec varno poslan k vam v Alabami. Preden nadaljujete na potovanje za havanskega kužka za prodajo v Alabami, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarna Alabama Havanese

Psarna Alabama Havanese

Alabama Havanese Kennel je eno najboljših krajev za iskanje te pasme psov v tem velikem mestu. AHK je eden najbolj cenjenih havanskih rejcev, zahvaljujoč svojim strogim standardom vzreje. Ta psarna je tudi AKC-priznana in pregledana. Imajo vrhunski vzrejni program, ki daje vrhunske in zdrave mladičke.

Če iščete havanske mladičke, ki bodo vaš dom napolnili z veseljem, je AHK eno prvih, najboljših krajev za začetek iskanja. Ta organizacija ima veliko rok na krovu. Na krovu imajo veliko strokovnjakov, ki zagotavljajo uspeh programa vzreje. Cilj AHK je izdelati zdrave, srečne mladičke po standardu pasme AKC.

Vsi njihovi vzrejni psi so registrirani v AKC, kar je dodaten nivo zaupanja za to organizacijo. Svoje mladičke pridelujejo predvsem zato, da družinam zagotavljajo izjemno druženje. Lastnica AHK – Deborah Le Bogart-Lenton – je veliko žrtvovala za neprekinjen napredek rejskega programa. Svoje pse obravnavajo in vzgajajo kot člane družine.

Deborah je vestna vzrediteljica in zelo obožuje to pasmo psov in živali nasploh. S temi kužki preživi veliko časa in jim zagotovi vso družbo in socializacijo, ki jih potrebujejo med odraščanjem. Najpomembneje je, da ta vzreditelj v rejskem programu sledi strogemu etičnemu kodeksu in integriteti.

Poleg tega je ta vzreditelj natančno preučil to pasmo psov, da bi vedel, kako najbolje pokazati njihove naravne lastnosti. Havanci so nelinjajoči, zelo inteligentni, zvesti in odlični čuvaji. Ti psi se lahko hitro zlijejo v vsako družino, ker obožujejo in imajo radi otroke. Zanimivo je, da ta vzreditelj vlaga v šolanje teh mladičkov.

Pomaga cveteti te naravne lastnosti, zato so njeni mladički izjemni. Deborah tudi socializira mladičke tako, da jih zgodaj izpostavi otrokom in drugim hišnim ljubljenčkom. Prav tako izpostavljajo mladičke različnim zvokom, vonjem in prizorom. Medtem ko mladičke seznanjajo z novimi čutnimi izkušnjami, spremljajo njihove reakcije, da ne bi vzbujali strahu. Poleg tega AHK svoje mladičke prodaja le tistim, ki želijo imeti to pasmo psov.

Mladički so deležni tudi najboljše možne zdravstvene oskrbe. Kljub temu, da je od rojstva popolnoma zdrav, ta vzreditelj zagotavlja, da prejmejo ustrezna cepiva in črve. Preden se bodo pridružili novim družinam, bodo prejeli svoj prvi niz injekcij. Mladički imajo tudi zdravstveno garancijo in popolno zdravstveno poročilo, ki prikazuje njihovo zgodovino cepljenja in gliv.

Podrobnosti o psarni Alabama Havanese

3. Hinz-N-Co Havanese & Max

Hinz-N-Co Havanese & Max

Susan Hines je lastnica, vodja in ustanoviteljica podjetja Hinz-N-Co Havanese & Max. Ta rejec se nahaja v severni Alabami, vendar njihova velika dela segajo v vse dele države. Ljubitelji Havancev prihajajo tudi izven države, da bi kupili mladičke od tega vzreditelja. Ta vzreditelj daje velik poudarek zdravju in sreči svojih psov.

Svojim odraslim psom in mladičkom dajejo enako ljubezen in pozornost. Hinz-N-Co si prizadeva proizvajati kakovostne spremljevalce in sho-doge. Svoje mladičke vzgajajo, da bodo odličen dodatek vsakemu domu. Susan živi s svojimi psi in kužki v svoji hiši, ne v psarni. Z možem, ki ima rad in skrbi za te pse, vodi vzrejo.

Njihove hčerke, vnuki, prijatelji in celotna družina so vključeni v ta vzrejni program. Hinz-N-Co se ne razmnožuje veliko; proizvedejo le nekaj legla letno. Ta praksa jim je pomagala doseči velik uspeh v svojem vzrejnem programu. Drug dejavnik, ki prispeva k njihovemu uspehu, je njihova selektivna vzreja.

Pri izbiri svojih plemenskih psov izvajajo obsežne raziskave in teste. Pred vzrejo ta vzreditelj opravi zdravstvene teste, kot so Hips, Cardio, BAER (sluha), Cerf (oči), pogačice in komolci. Pet psov iz tega rejskega programa je prejelo naslove prvaka AKC.

Mnogi so bili blagoslov različnim družinam po državah in zunaj nje. Vsi mladički imajo dveletno zdravstveno garancijo, registracijo v AKC, odstranijo kremplje, imajo mikročip in so obveščeni o cepljenju.

Vzreditelj začne tudi s šolanjem za kahlico takoj, ko začnejo hoditi. Socializacija je še en glavni cilj tega rejca. Mladički dobijo idealno izpostavljenost, ki jo potrebujejo, zaradi česar so prijazni do otrok, hišnih ljubljenčkov in obiskovalcev. Vendar je treba omeniti, da ta vzreditelj svoje mladiče prodaja na podlagi pogodbe o sterilizaciji.

Hinz-N-Co havanski podrobnosti

4. Havanske kubanske srčke

Havanske kubanske srčke

Havanese Cuban Cuties se nahaja v Pelham, Alabama. Ta vzreditelj se zelo zavzema za izboljšanje in ohranjanje te pasme psov. Predani so tudi vzgoji in vzgoji zdravih, lepih havanskih mladičkov. Kar izstopa tega rejca, je Havanec, registriran v AKC, s šampionsko krvno linijo.

HCC pasme iz najboljše havanske krvne linije, ki zagotavlja, da je njihova legla sestavljena iz super srčkanih in popolnoma zdravih mladičkov. HCC vzgaja mladičke v svojem domu, tako da čutijo ljubezen in pomen družine. Vse matere in potomci prihajajo iz vrste prvakov in so samo rojeni prvaki.

Če še vedno raziskujete, da bi izvedeli več o tej pasmi psov, vam bo ta vzreditelj z veseljem pomagal. Svoje znanje o tej pasmi psov so pripravljeni deliti z vami. Poleg tega, da pomaga ljudem izvedeti več o teh psih, HCC zagotavlja doživljenjsko podporo vsem svojim strankam. Ne glede na to, kako dolgo ste pri njih kupili mladička, se lahko vedno obrnete na njih za napotke ali pomoč.

HCC ne hrani ali rezervira mladička za stranke brez pogodbe in potrdila o odobritvi kreditne kartice (če je primerno). Tudi mladički tega vzreditelja prihajajo na pol šolani. Mladički bodo začeli trenirati v zaboju takoj, ko bodo dosegli pravo starost. Ti mladički bodo tudi pred osmimi tedni prejeli prve cepitve, če govorimo o pravi starosti.

Podrobnosti o havanskih kubanskih srčkih

5. Heart2heart Havanec

Heart2heart Havanec

Zadnji na seznamu najboljših havanskih rejcev v Alabami je “Heart2Heart Havanec.” Heart2Heart Havanese je eden redkih rejcev havancev v Alabami, ki prideluje mladičke z ljubečimi, nežnimi temperamenti. H2H je vrhunski vzreditelj, znan po vzreji vrhunskih mladičkov.

Mladički tega rejca so zdravega zdravja in so odlični družinski spremljevalci. Ta vzreditelj proizvaja te mladičke iz strasti do havancev. Njena strast se je začela s prvim havancem leta 2005 – darilo njenega moža. Zaljubila se je v tega psa in se odločila, da želi več.

Vzreditelj živi tako s psi kot s mladiči. Samice prejmejo najboljšo predporodno oskrbo, dokler ne porodijo. Mladički se skotijo ​​v vzrediteljski spalnici, kar je redka priložnost v vzrejski industriji. Jezovi niso samo družinski člani, ampak tudi spijo na svojih posteljah.

Poleg tega so vsi odrasli psi prvaki AKC in zdravstveno testirani. Vzreditelj je opravil več testov, da bi zagotovil, da so starševski psi brez genetsko dednih bolezni. H2H prodaja svoje mladičke z omejeno registracijo AKC in imajo enoletno zdravstveno garancijo. Mladiči tega rejca imajo tudi pogodbo o sterilizaciji, zato se morate s tem strinjati pred nakupom njihovih mladičkov.

Heart2Heart havanske podrobnosti

Zaključek za “najboljše rejce havancev v Alabami”

Zaključek za najboljše rejce havancev v Alabami

Izvolite – to so najbolj ugledni Havanec rejci v Alabami. Havanec je ljubeča in očarljiva pasma psov. Kljub temu bi bilo najbolje, da ugotovite, preden se odločite za to pasmo psov.

Prav tako se morate zavedati, da je lastništvo psa velika odgovornost in zagotoviti morate, da ste kos nalogi. Za zdrave, srečne in dobro socializirane havanske mladičke se lahko zanesete na rejce, navedene v tem članku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu havanskih rejcev v Alabami, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete havanškega mladiča od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Havanske prednosti in slabosti” spodaj: