5 najboljših rejcev havancev v Oklahomi! (2022)

Rejci Havanese v Oklahomi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce havancev v Oklahomi. Havanski psi in mladički so sladki, majhni in srčkani psi, ki so ljubki v vseh pogledih. Pokriti so z mehkim in svilnatim krznom, položenim na njihovo majhno rast.

Čeprav so ti psi majhni, imajo veliko energije in so znani po tem, da so zvesti in prijazni. Ko izbirate svojega havanskega kužka, morate biti zadovoljni z vzrediteljem, ki ga izberete. Poskrbeti morajo, da so mladički vsi zdravi in ​​vzgojeni v srečnem okolju.

Tako svojega mladiča ne morete dobiti le pri katerem koli rejcu, temveč morate izbrati najboljšega havanskega rejca v Oklahomi. Niste prepričani, kje začeti? Tukaj smo, da vam pomagamo na vse mogoče načine in vam priporočamo nekaj najboljših rejcev Havancev v Oklahomi in vse, kar ponujajo. Če vas zanima več, ostanite z nami do konca.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu havanskih rejcev v Oklahomi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci maltežanov v Oklahomi in Najboljši rejci mopsov v Oklahomi.

Havanski mladički za prodajo v Oklahomi

Havanski mladički za prodajo v Oklahomi

Naj že prej omenimo, da ta priporočila temeljijo na številnih pregledih, okoljih pri vzreditelju in še marsičem. Torej, ne skrbite, ker smo pokrili vse naše baze, preden smo vam predlagali te rejce.

Priporočila za malteške izdelke: Najboljša pasja hrana za malteške solzne madeže in Najboljša mehka suha hrana za pse.

1. PuppySpotovi malteški mladički za Oklahomo

PuppySpotovi malteški mladički za Oklahomo

Ker iščete rejce malteških živali v Oklahomi, vam toplo priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je izjemno ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih malteških mladičkih kar iz udobja svojega doma v Oklahomi.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci malteških živali z navedenimi mladiči opraviti strog postopek presejanja, da bo vaš bodoči spremljevalec varno prispel v Oklahomo. Preden nadaljujete na pot za malteškega mladička za prodajo v Oklahomi, si lahko spodaj ogledate povezavo do ugledne platforme PuppySpot.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Petland Oklahoma

Petland Oklahoma

Prvi med najboljšimi havanskimi rejci v Oklahomi je Petland Oklahoma. Vsi mladički pri tem vzreditelju prihajajo od komercialnih rejcev, ki imajo licenco USDA, ali hobi rejcev z največ petimi vzrejnimi materami.

Svoje mladičke in pse nabavljajo le pri najboljših rejcih, ki jih skrbi za zdravje in dobro počutje svojih kužkov. Osredotočili so se tudi na vzgojo mladičkov v ljubečem vzdušju, tako da so prijazni in igrivi. Petland, Oklahoma, zagotavlja vsa potrebna zdravstvena spričevala, cepljenja in teste.

To zagotavlja, da so mladički, ki jih dobite, zdravi od rojstva do vstopa v svoje domove za vedno. Če obiščete njihovo spletno stran, si lahko ogledate vse razpoložljive havanske mladičke v Petlandu v Oklahomi. Prav tako lahko najdete nekaj dodatnih informacij o tem, kako skrbeti za te mladičke po posvojitvi.

Podrobnosti Petland Oklahoma

3. Sidekick Havanese

Sidekick Havanese

Drugi med najboljšimi rejci havancev v Oklahomi je Sidekick Havanese. Znano je, da ta rejec proizvaja nekaj najkakovostnejših havancev. Posebej skrbijo za vse kužke in so pozorni na vsakega posebej, tako da so prijazni in veseli.

Izvajajo stroge zdravstvene preglede in teste, da zagotovijo dobro počutje vseh svojih mladičkov. To vključuje cepljenje, certifikate ter številne teste in preglede pri veterinarjih. Tudi mladički tega rejca so rojeni in vzgojeni v zelo ljubečem vzdušju s svojimi lastnimi “Odbor za druženje.”

To je posebej zasnovano tako, da poskrbi, da so mladički v bližini otrok in da se jim je udobno v skupini ljudi. Če si želite ogledati nekaj mladičkov, ki so na voljo pri vzreditelju, lahko obiščete njihovo spletno stran. Dobite tudi dodatne informacije o striženju teh psov in skrbi zanje.

Sidekick Havanese Podrobnosti

4. Psarna Jaco

Psarna Jaco

Naslednji najboljši vzreditelj havancev v Oklahomi je Jaco Kennel. Ustanovljeni so bili leta 1969 in vzgajajo čistokrvne havanške mladičke, registrirane v AKC. Njihovi starši in mladički so zasuti z ljubeznijo in skrbjo ter se lahko prosto sprehajajo po kmetiji, ki je del psarne.

Vzreditelj mora cepiti in opraviti zdravstvene preglede vseh mladičkov. Preden jih predajo novim lastnikom, jih tudi razglistijo. Poleg tega mikročipirajo vse mladičke, preden jih pošljejo k vam. Poleg tega ponujajo brezplačne pakete za zaščito mladičev AKC, ki so na voljo za njihove mladičke po rednih cenah.

Psarna Jaco lastnikom hišnih ljubljenčkov ponuja druge ugodnosti. Mladičke lahko začnete obiskovati, ko so stari od 5 do 6 tednov. Ne bodo poslani, dokler niso stari osem tednov. Prav tako se boste morali z njimi dogovoriti za sestanek in posredovati informacije o sebi, da začnete s postopkom posvojitve.

Podrobnosti o psarni Jaco

5. Oeste Havanese

Oeste Havanese

Zadnji vzreditelj med najboljšimi rejci havancev v Oklahomi je Oeste Havanese. To je bilo prej v Novi Mehiki, vendar se je preselilo v Oklahomo leta 2013. Prebivalcem tega območja zagotavljajo mladičke in pse, ki jih je odobril AKC in so registrirani.

Vzreditelj je tudi aktiven član Havanskega kluba Amerike in si je prislužil nagrado HCA Breeder of Distinction Award in AKC Breeder of Merit. Tako ste lahko prepričani, da se z vašimi kužki že od rojstva ravna z ljubeznijo in skrbnostjo. Poskrbijo, da imajo vsi njihovi mladički cepljenja in certifikate ter jih testirajo in pregledajo veterinarji.

To zagotavlja, da so vaši mladički v dobrem zdravju in da nimajo napak. Vzgojajo jih tudi veliko ljudi in otrok, zato so prijazni in igrivi. Obiščete lahko njihovo spletno stran in poiščete načine za stik z njimi in se seznanite z njihovimi rejci. Eno od njihovih zgodb o uspehu si lahko ogledate tudi na njihovi domači strani.

Oeste Havanese Podrobnosti

Kako izbrati vzreditelja havancev v Oklahomi

Kako izbrati vzreditelja havancev v Oklahomi

Poleg tega, da pogledate te ocene, lahko pri izbiri najboljšega rejca havancev v Oklahomi upoštevate tudi nekatere stvari. Če niste prepričani, kje začeti, smo spodaj omenili nekaj točk.

1. Priskrbite si zdravega kužka

Pred vsem drugim preverite celotno zdravstveno anamnezo havanskega kužka in njegovih staršev, preden ga pripeljete domov. To bi moralo vključevati cepljenja, certifikate, DNK teste, certifikate OFA itd.

2. Priskrbite svojega mladička od dobro obveščenih rejcev

Drug dober način je, da se srečate z vzrediteljem, preden mladička odpeljete domov. To vam lahko omogoči, da razumete, kakšni ljudje so bili tam, ko se je vaš kuža rodil in odraščal. Vidite lahko tudi, kako vzreditelj komunicira s mladiči in kako se obnaša do njih.

3. Preverite okolje objekta

To je nekaj, kar morate storiti, preden pripeljete svojega kužka domov. Preverite objekt in se prepričajte, da je celoten prostor čist in higienično. Poleg tega poskrbite, da bo vzdušje zabavno in veselo, kar bo povzročilo pozitivno osebnost psa.

4. Spoznajte starše kužka

Večino zdravstvenega stanja mladička lahko ugotovijo starši. Zato preverite zdravje in počutje staršev mladiča in poglejte, kako so tudi ti v interakciji z vzrediteljem.

Havanski mladički iz Oklahome

Havanski mladički iz Oklahome

Ali ste vedeli, da so bili havanski psi razviti iz izumrle vrste psov, imenovane Blanquito de la Habana? Kar poln zalogaj, kajne? Pasma izvira tudi iz Kube in Tenerifa. Je križanec med različnimi vrstami psov bichon, kot so pudlji. To ima za posledico tako srčkan in izrazit obraz in obliko psa.

Ti psi so zelo radovedni in aktivni. Radi odkrivajo nove stvari in se sprehajajo. Prav tako je znano, da so zelo zvesti svojim lastnikom. Prav tako se radi ves čas držijo blizu svojih lastnikov. Torej, če iščete globoko ljubečega spremljevalca, so havanci prava vrsta za vas.

Vprašanja za rejce Havancev iz Oklahome

Vprašanja za rejce Havancev iz Oklahome

Zdaj, ko veste, na kaj morate biti pozorni pri izbiri vzreditelja, je tukaj nekaj vprašanj, ki jih lahko zastavite. Če niste prepričani, kje začeti, smo spodaj omenili nekaj pogostih vprašanj.

  1. Kako dolgo se ukvarjate z vzrejo?
  2. Kakšni so zdravstveni zapleti, povezani s to pasmo?
  3. Kje se vzrejajo psi?
  4. Ali lahko preverim objekt, kjer vzrejajo pse?
  5. Kakšno zdravstveno kartoteko in potrdila boste posredovali?
  6. Ali bom od vas prejel poprodajno podporo?

To zadnje vprašanje je zelo pomembno, saj morate zagotoviti, da imate podporo, če vaš kuža zboli. Vzreditelj naj vam vedno pomaga, ko mladička odpeljete domov, občasno pa mora tudi pregledati mladička.

Zaključek za “najboljše rejce havancev v Oklahomi”

Zaključek za najboljše rejce havancev v Oklahomi

Ko izberete pravega vzreditelja, se prepričajte, da upoštevate vidike, ki smo jih danes omenili, in še več. Poiščite vzreditelja, ki je primeren za vas, in tistega, ki ravna s kužki kot s svojimi hišnimi ljubljenčki. Raziščite naš seznam najboljših Havanec rejci v Oklahomi, da najdejo pravega vzreditelja za vas in pripeljejo domov vašega ljubljenega kužka danes.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu havanskih rejcev v Oklahomi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov havanškega mladiča od vzreditelja v Oklahomi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Havanske prednosti in slabosti” spodaj: