5 najboljših rejcev jazbečarjev v Connecticutu! (2022)

Rejci jazbečarjev v Connecticutu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce jazbečarjev v Connecticutu. Jazbečar je radoveden, živahen, očarljiv in pogumen kot terier. Jazbečarji so na voljo v široki paleti velikosti, barv in plaščev.

Poleg standardnih jazbečarjev, miniaturnih jazbečarjev in “Tweener” Jazbečarji (neuradni izraz za pse, ki sodijo med Miniature in Standard). Poleg tega obstajajo kratkodlake (Gladka), dolgodlaki in žičnodlaki jazbečarji.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev jazbečarjev v Connecticutu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci pšeničnih terierjev v Connecticutu in Najboljši rejci Cane Corso v Connecticutu.

Mladički jazbečarja naprodaj v Connecticutu

Mladički jazbečarja naprodaj v Connecticutu

Iskanje uglednega vzreditelja je prvi korak k pripeljevanju jazbečarja domov. Osebnost in usposobljenost vašega psa se bosta dramatično izboljšali, če kupite dobro vzgojenega psa. Pokrili smo vas. Te vrhunske rejce jazbečarjev v Connecticutu smo izbrali na podlagi izjemnih ocen, zadovoljstva strank in doslednih obljub o dostavi.

Priporočila izdelkov Cane Corso: Najboljši pasji šamponi proti linjanju in Najboljši pasji koraki za avtomobile.

1. Jazbečarji PuppySpot za Connecticut

Jazbečarji PuppySpot za Connecticut

Ker iščete rejce jazbečarjev v Connecticutu, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko najdete na voljo mladičke jazbečarjev iz udobja svojega doma v Connecticutu.

Vsi rejci jazbečarjev morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Connecticutu. Preden nadaljujete na pot za mladička jazbečarja za prodajo v Connecticutu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarna Small Wonders

Psarna Small Wonders

Audrey, lastnica psarne Small Wonders Kennel, je vesela, da lahko z vami deli svoje mladičke jazbečarja. Vzreja zanje ni sredstvo za zaslužek. Namesto tega se rejec vzreja, da bi izboljšal pasmo in zagotovil, da so miniaturni jazbečarji, ki jih proizvajajo, blizu standardu AKC.

Njihov cilj je vzrejati zdrave, vesele, sladke jazbečarje. Njihovi psi so vsi zagovorjeni, ali pa so bili šampioni, tako da veste, da začnejo od najboljših. S svojimi mladički jazbečarja opravijo tudi veliko zgodnje socializacije. Na začetku dobijo nihajno desko, tobogan, tunel, stopničko in nekaj, kar imenujemo škatla za dejavnosti, s katero se lahko igrajo.

Izvajajo tudi zvoke socializacije mladičev, takoj ko mladički dopolnijo tri tedne. Tako so njihova ušesa odprta za nove zvoke, zvoke, teksture, višine in različne površine za stopala in usta. Med temi so zvoki avtomobilov, natrpane sobe, ognjemet, kosilnica, sesalnik, otroški jok itd.

Ena od njihovih strank je svojega novega jazbečarja imenovala “pes, odporen proti bombam.” Kot odgovorni rejci poskušajo zagotoviti, da so psi, ki jih pridelajo, čim bolj zdravi, preden postanejo vaši družinski člani. Njihovi jazbečarji so testirani CERF, da zagotovijo, da njihovi mladički ne podedujejo očesnih bolezni.

Preden jih vzrejajo, preverijo njihove miniaturne jazbečarje glede luksiranih pogačic (kolena). Ta bolezen je razširjena pri tej pasmi. Na svoja legla so zelo navezani, z novimi lastniki pa bi radi ostali v stiku. Poleg tega, da so člani nacionalnega kluba miniaturnih jazbečarjev, so tudi klub jankerjev iz Connecticuta.

Podrobnosti o psarni Small Wonders

3. Lynne’s Doxie Heaven

Lynne's Doxie Heaven

Lynne’s Doxie Heaven je družinsko podjetje z več kot 25-letno zgodovino. Nahajajo se na slikovitem podeželju Higganuma v Connecticutu in so znani po svojih zdravih in veselih miniaturnih jazbečarjih. Več strank je pri njih kupilo dva ali več jazbečarjev in k njim napotilo veliko novih strank.

Na skoraj 3 hektarjih površine imajo njihovi jazbečarji veliko prostora za igro in raziskovanje, in ko se želijo sprostiti, lahko to storijo v udobju svojega doma. Skrb za te izjemne pse jim je postala vseživljenjska obveza. Že več kot dve desetletji so blagoslovljeni z jazbečarji in svojim številnim strankam še naprej prinašajo veselje in srečo.

Podrobnosti Lynne’s Doxie Heaven

4. Tracy’s Puppy Club

Tracy's Puppy Club

Tracey’s Puppy Club se nahaja v New Yorku, ne v Connecticutu. Toda vašega mladička lahko prevzamete pri vzreditelju na letališču ISP, JFK ali LaGuardia ali pa ga s spremljevalcem odpeljete na najbližje letališče v kabini.

Tracy vzreja miniaturne jazbečarje od leta 2011 in jih vzreja za zdravje, temperament in vesele hišne ljubljenčke. Večina njenih psov je registriranih v AKC. Jazbečarji so njeni najljubši in komaj čaka, da svojo ljubezen do njih deli z vami. Zavzema se za odgovorno rejsko prakso in je strastna vzrediteljica.

V svojih prizadevanjih, da bi svojim kužkom zagotovila najkakovostnejšo oskrbo in da bi bili nastanjeni v najboljših domovih, presega vse. Potreben je depozit v višini 200 $, cena pa se giblje od 1.800 do 2.800 $. Cene so odvisne od tega, ali ima mladiček papirje ali ne.

Podrobnosti Tracy’s Puppy Club

5. Colbert Doxies

Jazbečar Colbert Doxie

Zadnji na seznamu najboljših rejcev jazbečarjev v Connecticutu je “Colbert Dixies.” Colbert Doxies ima sedež v Olmsted Falls, Ohio. Toda vašega jazbečarja lahko prevzamete na mednarodnem letališču Cleveland-Hopkins ali regionalnem letališču Akron-Canton, ko pride čas.

Prav tako lahko vašega mladička odpeljejo na najbližje letališče z letalskim tovorom, ki je varen za hišne ljubljenčke. Majhen vzrejni program, kot je Colbert Doxies, jim omogoča, da vsakemu od svojih mladičkov, psov in plemenskih živali zagotovijo pozornost in nego, ki jo potrebujejo.

Poleg tega si prizadevajo zagotoviti srečne, zdrave in dobro socializirane mladičke, v katerih bodo lahko uživali tudi drugi. Jazbečarji stanejo med 800 in 2.500 $ z nepovratnimi 250 $ depozita. Cena vključuje registracijo, cepljenje, razčiščevanje in osnove usposabljanja.

Podrobnosti o Colbertu Doxiesu

Mladički jazbečarja v Connecticutu

Rejci jazbečarjev v Connecticutu

Jazbečarji so zelo energični in vzdržljivi. Uživajo na sprehodih ali igrah zunaj z drugimi psi ter v lovu in kopanju. Dokler se redno gibljejo, lahko uspevajo v majhnih bivalnih prostorih. Na primer, hoja pol milje bi morala zadostovati dvakrat na dan (približno 10 minut vsak).

Včasih, ko je časa kratko, lahko igra prinesi zadovolji njihove potrebe po dejavnosti. Ne smejo živeti na prostem ali v pesjakih, ampak doma. Ko skačejo na pohištvo in z njega, si jazbečarji lahko poškodujejo hrbet.

Zato poskrbite, da imajo rampo ali stopnice, ki jih lahko uporabljajo, če se želijo povzpeti na kavč ali posteljo. Pomagalo bi tudi, če bi jazbečarju pri držanju vedno podpirali prsi in hrbet. Če so pravilno motivirani, se lahko jazbečarji hitro učijo.

Naj bodo vadbe kratke in uporabite pozitivne okrepitve, kot so nagrade za hrano ali najljubša igrača, da ohranite njihovo pozornost. Jazbečarjem bo kmalu postalo dolgčas, če bodo morali večkrat ponavljati isto vajo, zato naj bo vadba poslušnosti zabavna in zanimiva.

Kako izbrati vzreditelja jazbečarjev v Connecticutu

Kako izbrati vzreditelja jazbečarjev v Connecticutu

Pri nakupu mladiča jazbečarja je treba paziti na vzreditelja:

 • Ne kupujte jazbečarjev z ‘redkimi’ ali ‘unikatnimi’ barvami
 • Preverite informacije o vzrediteljih na spletu ali na spletni strani Kennel Cluba
 • Bodite prepričani, da preverite vse, kar vam pove vzreditelj
 • Ne privolite, da bi se srečali z vzrediteljem na drugi lokaciji
 • Poskrbite, da boste mladička in njegovo mamo osebno videli
 • Preverite, ali je mladiček jazbečarja zdrav in čist
 • Prepričajte se, da so bili opravljeni vsi ustrezni zdravstveni testi
 • Ne smete plačevati depozitov, dokler niste 100% prepričani, da je vzreditelj zakonit
 • Prosimo, da svojega mladička ne dvignite, dokler ni star vsaj osem tednov
 • Poskrbite, da bo vzreditelj odgovoril na vsa vaša vprašanja
 • Prepričajte se, da so dokumenti, ki jih dobite od rejca, točni.

Kje najdete rejca jazbečarjev iz Connecticuta?

Kje najdete rejca jazbečarjev iz Connecticuta

Mnogi ljudje vidijo vzrejo le kot sredstvo za zaslužek. Ne razmišljajo veliko o dobrem počutju svojih mladičkov, niti danes niti v prihodnosti. S pravimi vprašanji in opazovanjem lahko ločite dobro obveščene rejce od novincev.

Ta vodnik vam bo pomagal najti uglednega vzreditelja za vašega jazbečarja. Vzreditelje je mogoče najti na spletu, vendar je mogoče izgubljati čas z iskanjem brezvestnih rejcev, razen če jih zelo priporočamo ali so povezani s priznanimi kinološkimi klubi.

Vaš veterinar vas lahko napoti k vzreditelju jazbečarjev, če ga potrebujete. Morda vas bodo zanimale tudi pasje razstave. Ugotovite, kdo je vzredil mladička jazbečarja, če vidite nekoga s čudovitim kužkom.

Povezano: Doxiepoo (Mešanica jazbečarja s pudljem) Vodnik.

Zaključek za “najboljše rejce jazbečarjev v Connecticutu”

Zaključek za The

Priporočamo, da se pred izbiro a Jazbečar vzreditelja, ne glede na naše izpostavljene pozitivne lastnosti. Preden kupite pri vzreditelju, ki ni ugleden, opravite raziskavo.

Z upoštevanjem te prakse se lahko izognete neetičnim praksam Puppy Mills. Morda boste potrebovali čas in raziskave, da boste našli popolnega spremljevalca jazbečarja. Kljub temu upamo, da bo ta vodnik za vzreditelje jazbečarjev iz Connecticuta poenostavil postopek.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev jazbečarjev v Connecticutu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička jazbečarja od vzreditelja v Connecticutu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o jazbečarjih ali dunajskih psih” spodaj: