5 najboljših rejcev kokapa v Britanski Kolumbiji! (2022)

Rejci Cockapoo v Britanski Kolumbiji

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Cockapoo v Britanski Kolumbiji. Dizajnerski pes Cockapoo je eden najstarejših hibridov vseh časov, saj sega v šestdeseta leta prejšnjega stoletja. Inteligenten, družinsko ljubeč in igriv Cockapoo izhaja iz križanja inteligentnega pudlja in nežnega brbotajočega koker španjela.

Kokapuji so na splošno zelo primerni za treniranje, odlični za otroke in imajo hipoalergeno vrsto plašča, zaradi česar so primerni za ljudi z alergijami na pse. Očarljivi Cockapoo je majhna pasma z veliko osebnostjo, idealna za ljudi, ki ne marajo velikih pasem psov.

Njihova pričakovana življenjska doba je od 12 do 15 let, običajno pa so visoki od 10 do 15 palcev in tehtajo od 6 do 19 funtov. Ta članek poudarja seznam najboljših rejcev Cockapoo v Britanski Kolumbiji.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Cockapoo v Britanski Kolumbiji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji in Najboljši reševalci psov v Britanski Kolumbiji.

Mladički Cockapoo za prodajo v Britanski Kolumbiji

Mladički Cockapoo za prodajo v Britanski Kolumbiji

Izbira Cockapoo za vašo novo družinsko družino je idealna, ker so edinstvene. Vendar ni nič boljšega od zdravega hišnega ljubljenčka, ki je dobro vzgojen, dobro socializiran in se dobro vklopi v svojo novo družino. Naslednji rejci so predani in namerni glede svojih vzrejnih načrtov za zdravje in kakovost vseh svojih psov.

Cockapoo vodniki: Koliko stane Cockapoo in Vrste barv Cockapoo.

1. Snežno beli logotipiSnowwhite Doodles Cockapoo

Snowywhite Doodles je majhen program vzreje, ustanovljen pred 15 leti na otoku Vancouver, reka Campbell, Britanska Kolumbija. Snežno bele pasme za izjemen temperament, dobro zdravje in konformacijo vseh svojih psov. Specializirani so za vzrejo zdravih in vrhunskih Doodles, vključno z odhajajočimi Cockapoos.

Skoraj 2-desetletne izkušnje Snowwhite v sorodstvu so plus njihovemu mednarodno načrtovanemu programu vzreje po visokih standardih. Njihove vzrejne plemenice so izbrane med najboljšimi linijami in pregledane za odličen videz in zdravje, preden se križajo za najboljše možno leglo.

Vsi mladički Snowywhite’ Cockapoo so skojeni in vzgojeni med družinskimi člani in drugimi hišnimi ljubljenčki za dobro socializacijo in enostavno mešanje v njihov novi dom. Psi Snowywhite Doodles odidejo v svoje večne domove šele po osmih tednih starosti in so razglisteni, cepljeni in veterinarsko pregledani.

Snowy skrbi za svoje pse, saj so zanje pomembni; to bodo le kraji s predanimi družinami. Prav tako nudijo doživljenjsko podporo vsem svojim strankam, saj skrbijo za njihovo fizično zdravje in njihovo večno dobro počutje.

Postopek sprejemanja Snowwhite Doodles je preprost in pregleden, z veliko koristnih informacij, ki pomagajo pri nemotenem prehodu. Za več informacij o prihajajočem leglu Cockapoo se obrnite na spletno stran Snowywhite Doodles.

Podrobnosti o Snowwhite Doodles

2. Ranč Echo HillsEcho Hills Ranch Cockapoo

Echo Hills Ranch je znan po vzreji zdravih, družinam prijaznih oblikovalskih mladičkov, vključno z igrivim in zvestim Cockapoo. So majhen, odgovoren, zaupanja vreden vzrejni program, ki se nahaja v Riceu v Washingtonu, nekaj milj vožnje do meje z Britansko Kolumbijo.

Njihova klimatsko nadzorovana psarna je sodoben objekt, zgrajen na 7 hektarjih ograjenega posestva z veliko prostora za igro njihovih psov. Strast in predanost vsem psom v Echos Hillsu se odražata v njihovem ravnanju in načrtovanju njihovega rejskega programa.

Echo Hills zdravja svojih mladičkov ne jemlje za samoumevno; zato so vse starševske pasme genetsko testirane, da se odpravijo vsi pomisleki glede dednih bolezni. Echoovi mladički so skojeni in vzgojeni v interaktivnem in ljubečem okolju z veliko stimulacije in socializacije.

Mladički Echo Hillsa se pridružijo svojim novim družinam po razčiščevanju od črvov, veterinarsko pregledanih, posodobljenih vseh starosti primernih posnetkov, zdravljenih z bolhami/srčnimi glistami in mikročipiranimi. Zagotovljeni so vam najbolj zdravi vrhunski mladički Cockapoo v Echo Hillsu.

Echoovi psi so zanje zelo dragoceni, zato si želijo le večno ljubiti družine. Posvojiti mladička z ranča Echo Hills Ranch pomeni pridobiti oblikovalskega mladička z nizko stopnjo ali brez izlivanja brez skritih zdravstvenih pomislekov in brez težav s prehodom. Kontaktirajte jih še danes, tako da preprosto obiščete njihovo spletno stran in izpolnite obrazec za mladička, da se uvrstite na čakalni seznam.

Podrobnosti o ranču Echo Hills

3. Pekovski španjelPekovski španjel Britanska Kolumbija

Brandie je ugledna in zaupanja vredna vzrediteljica in možganov za pekovskim španjelom v Burns Lakeu v Britanski Kolumbiji. Bakers Spaniel je znan po pridelavi zdravih vrhunskih kokapujev, ocene strank pa odražajo njihovo dobro delo.

Njihov cilj je, da si vsak dan prizadevajo svojim strankam zagotoviti najbolj zdrave in najbolj čudovite kokapuje. Pekovski španjel je zelo natančen glede zdravja svojih psov; zato so njihovi starševski plemeni skrbno izbrani in pregledani pred parjenjem.

Njihovi mladički so skojeni in vzgojeni v njihovem toplem, ljubečem domu z veliko udobja, varnosti in druženja. Vsi psi Bakers so pomemben del njihove družine; zato se bodoče stranke pregledajo, preden se njihovi psi namestijo k njim.

Vsi psi pekovskega španjela odidejo v svoje nove domove veterinarsko pregledani, razglisteni, cepljeni, mikročipirani in zanje velja zdravstvena garancija. Upoštevajte, da bo Brandie želela, da se njihovi psi vrnejo k njim, ko jih stranka ne more več zadržati.

Njihov postopek posvojitve je tako enostaven in pregleden, z naslednjimi dokumenti, ki spremljajo vašega mladička:

 • Veterinarski in zdravstveni kartoni
 • Mikročip, ki se bo aktiviral po sterilizaciji/kastriranju
 • Registracija Cockapoos ACC
 • Podatki staršev
 • Nasveti za nego in vzgojo vašega kužka
 • Pogodba o sterilizaciji/kastraciji
 • Zdravstvena garancija
 • Vseživljenjska podpora rejcem

Podrobnosti o pekovskem španjelu

4. Mladički Bright StartMladički Bright Start Cockapoo BC

Bright Start Puppies je ugleden mali domači vzrediteljski program, ki se nahaja na otoku princa Edwarda, približno 5 milj od Britanske Kolumbije v Kanadi. Znani so po vzreji čudovitih mladičkov Goldendoodle več generacij, mladičkov Mini Aussiedoodle in mladičev Cockapoo.

Bright Start so začeli vzrejati leta 2008, leta 2011 pa so prvič vzredili Cockapoo in od takrat so bili zaljubljeni v tega srčkanega oblikovalskega psa. Cilj Bright Starta je vzrejati zdrave, k ljudem usmerjene, družinsko ljubeče in otroke ljubeče mladičke, ki bodo uspevali kot najboljši spremljevalec.

Njihovo desetletja strokovnega znanja in izkušenj se odražajo v njihovih dobro načrtovanih rejskih programih, pri čemer je odličnost v središču njihovega načrtovanja. Vsem starševskim psom Brighta je zagotovljena kakovostna veterinarska oskrba in pred križanjem so pregledani glede zdravja in temperamenta.

Vsi mladički Bright Start so rojeni in vzgojeni v njihovem ljubečem domu, z njimi vsak dan ravnajo, njihovi družinski člani pa jim posvečajo veliko pozornosti in ljubezni. Njihovi psi niso bili nikoli vzrejni in so pomemben del njihove družine, kjer živijo in se igrajo na svoji mini kmetiji.

Mladički Bright Start so dobro negovani in negovani in se bodo umestili le v ljubeče in odgovorne družine. Vsi mladiči Bright Start se niso pripravljeni pridružiti novim družinam šele po osmih tednih in so razglisteni, cepljeni in pregledani pri veterinarju.

Njihov postopek posvojitve je brez težav in pregleden, saj lahko bodoče stranke preprosto obiščejo njihovo spletno stran in izpolnijo obrazce za mladičke. Cene mladičkov pri Bright Start Puppies se razlikujejo glede na psa, ki je pripravljen za posvojitev; vendar je v ceno vključeno naslednje.

 • Zdrav in ljubek kuža
 • Darilna vrečka z nekaj brezplačnimi
 • Odeja
 • Prve injekcije cepljenja in razgradnje
 • Zdravstveno spričevalo
 • Enoletna garancija za genetsko zdravje
 • Zdravstveno zavarovanje Trupanion, brezplačno za eno leto

Podrobnosti o mladičih Bright Start

5. Christian DoodlesChristian Doodles Cockapoo Britanska Kolumbija

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Cockapoo v Britanski Kolumbiji je “Christian Doodles.” Christian Doodles je zaupanja vreden in namenski program vzreje, ki se nahaja v mestu Camrose, Alberta, in storitvenih mestih, kot so Britanska Kolumbija, Calgary, Vancouver itd.

Vzrejajo kakovostne pse že od leta 2004 in so ostali predani in namerni do zdravja in kakovosti vseh svojih psov. Njihov cilj je dati vse od sebe pri vzreji razpoloženih in zdravih kokapujev, ki so neverjetni hišni ljubljenčki.

Njihova predanost in strokovnost se odražata v njihovem dobro načrtovanem vzrejnem programu za vzrejo najbolj očarljivih možnih mladičkov. Christian Doodles Cockapoos so iz registriranih čistokrvnih miniaturnih pudljev in registriranih čistokrvnih ameriških koker španjelov.

Vsi starši so izbrani iz finih krvnih linij in so pred križanjem gensko testirani in očiščeni. Celotni Christianovi mladički so skojeni in vzgojeni v njihovem toplem domu, kjer jih hranijo in ljubijo, dokler ne odidejo v svoje nove domove.

Njihovi mladički Cockapoo niso pripravljeni iti v svoje večne domove do starosti 8 do 9 tednov in so razglisteni, veterinarsko pregledani in cepljeni. Prihajajo tudi z 1-letno zdravstveno garancijo za odpravo skrbi glede dednih bolezni. Dobro je omeniti, da se cene Christian’s Cockapoos razlikujejo od 2.800,00 $ do 3.200 $ plus DDV, odvisno od barv plašča, saj so na voljo v različnih barvah.

Poleg tega je njihov postopek posvojitve preprost in brez glavobola, z izkušenimi rokami, ki pomagajo pri prehodu. Vabljeni, da obiščete spletno stran Christiana Doodlesa za več informacij ali izpolnite obrazec za posvojitev, da se uvrstite na čakalno listo za njihovo prihajajoče leglo.

Christian Doodles Cockapoos odhaja v svoje nove domove z naslednjim:

 • Dokazilo o imunizaciji
 • Zdravstveno spričevalo
 • Več razglistitev
 • Enoletna zdravstvena garancija
 • Vsadek z mikročipom
 • Obvezna pogodba o sterilizaciji/kastraciji
 • Celoten spa tretma

Podrobnosti o Christian Doodles

Zaključek za “najboljše rejce kokapa v Britanski Kolumbiji”

Zaključek za The

Človeško usmerjeni in družinsko ljubeči Cockapoos so nedvomno odlični spremljevalci, če jih želite dobiti. So igrivi in ​​bodo odličen prijatelj vašim otrokom, starejšim občanom in drugim družinskim hišnim ljubljenčkom.

Etični rejci premišljeno skrbijo za proizvodnjo vrhunskih in zdravih psov, poleg tega pa ponujajo pregledne postopke posvojitve. Za vaš nov družinski dodatek se lahko obrnete na katerega koli od zgoraj naštetih rejcev v Britanski Kolumbiji.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Cockapoo v Britanski Kolumbiji, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete Cockapoo od rejca iz Britanske Kolumbije, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov Cockapoo” spodaj: