5 najboljših rejcev koker španjelov v Indiani! (2022)

Rejci koker španjelov v Indiani

Iščete rejce koker španjelov v Indiani? Ne skrbi; prišli ste na pravo mesto. Koker španjeli so ljubka pasma psov, ki slovi po svoji ljubeči osebnosti, lepi dlaki in inteligenci.

Ti psi vzamejo ljubezen in smeh kamor koli gredo. Druga izjemna lastnost te pasme je njena nežnost. Poleg tega, da so nežni, so prijazni do otrok in drugih hišnih ljubljenčkov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev koker španjelov v Indiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci šnavcerjev v Indiani in Najboljši rejci Basset Houndov v Indiani.

Mladički koker španjela naprodaj v Indiani

Mladički koker španjela naprodaj v Indiani

Čeprav imajo ti psi veliko čudovitih naravnih lastnosti, njihova vzreja in vzgoja določa, kako izkazujejo te lastnosti. Zato morate svojo pasmo koker kupiti od zaupanja vrednega in zanesljivega rejca. Ta članek bo navedel in pregledal nekatere najbolj ugledne rejce koker španjelov v tej državi.

Priporočila izdelkov za koker španjel: Najboljši odstranjevalci zobnih oblog za pse in Najboljše tihe škarje za pse.

1. PuppySpotovi koker španjeli za Indiano

Koker španjeli PuppySpot za Indiano

Ker iščete rejce koker španjelov v Indiani, priporočamo brskanje po zaupanja vredni platformi PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladičke koker španjela iz udobja svojega doma v Indiani.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci z navedenimi mladiči opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec koker španjel prispel v Indiano zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička koker španjela za prodajo v Indiani, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. CM Cocker Pups

CM Cocker Pups

CM Cocker Pups je eden najuspešnejših rejcev koker španjelov v Indiani. Ta rejec se nahaja v Farmersburgu, vendar sprejema obiskovalce iz vse države in širše. CMC je ponosen vzreditelj in lastnik neverjetnih koker španjelov, registriranih v AKC.

Poleg vzreje psov, registriranih v AKC, CMC svoje mladiče vzreja po standardih AKC. CMC se ukvarja z vzrejo in vzgojo te pasme psov že več kot 20 let. Prizadevajo si za pridelavo in vzgojo najboljšega možnega koker španjela za družine, ki ljubijo hišne ljubljenčke. CMC posveča veliko pozornosti razpoloženju, zdravju in potrditvi teh mladičkov.

Prepričani so, da se vse lastnosti in osebnosti staršev prenašajo na mladiče. Vzrejajo in omogočajo mladičkom, da rastejo skupaj z materami. CMC med vzrejo skrbno spremlja matere. Pred vzrejo testirajo zdravje psov, da se prepričajo, da so popolnoma zdravi in ​​fit.

Vzreditelj tudi skrbno izbere svoje potomce, da poveča velikost in barvo samice. CM Cocker postavi svoje jezove v vrtec približno deset dni pred porodom. Za jezove so naredili vrtec dodatno udoben; poleti se hladi, pozimi pa ogreva.

Zagotavljajo prvovrstno dobro počutje novorojenčka, vključno z otroškim boksom s preprogami, lučmi in grelnimi blazinicami. Ta vzreditelj je prisoten tudi, ko so matere v porodu, če potrebujejo pomoč. CMC odstrani kremplje in kupi repe njihovim mladičkom pri starosti od dva do pet dni.

Ta vzreditelj izpusti mladiče pri starosti od sedem do deset tednov. Mladički dobijo prvo črvljenje pri dveh tednih, drugo pri štirih tednih in tretje pri šestih tednih. Preden pridete po svojega kužka, se mora vsaj trikrat okužiti. CMC zagotavlja, da so mladički pripravljeni za svoje nove domove. Usposabljajo jih, da ne hodijo na kahlico, kjer se igrajo, jedo in spijo.

Podrobnosti o CM Cockerju

3. Wunderland koker španjeli

Wunderland koker španjeli

Wunderland koker španjel je etični vzreditelj s sedežem v Ramseyju v Indiani. Wunderland vzgaja to pasmo psov že od leta 1995. Z večletnimi izkušnjami ta vzreditelj ve skoraj vse, kar je treba vedeti o tej pasmi psov. Prizadevajo si ustvariti najbolj zdrave, najlepše in najsrečnejše mladičke koker španjela.

Ta vzreditelj si prizadeva tudi za vzgojo mladičkov z odličnimi temperamenti. Njihovi mladički so odlični kot družinski spremljevalci in za razstave. Wunderland ni osredotočen na pridobivanje svojih psov. Ko prodajo mladička, reinvestirajo v pse za veterinarske račune, hrano, opremo za nego itd. Del denarja gre tudi za predregistracijo mladičev, startnine za razstave itd.

Ta rejec včasih vlaga svoj denar v rejski program. Psi živijo v stanovanju, vzreditelj pa jim zagotovi vse, kar potrebujejo. Vsak odrasel pes ima ležišče z brezplačnim dostopom do stranišča, kadar želi. Vzreditelj včasih tudi spi s psi in mladiči v stanovanju.

Pasji stanovanje ima klimatsko napravo, grelnik vode in greznico. Ona (ustanovitelj) tudi kopa in neguje mladičke in pse v stanovanju. Psi in mladički so zelo udobni in dobro oskrbovani. Vključuje jih tudi v redno vadbo, da ostanejo fit in zdravi.

Včasih pridejo ven igrat, ko vreme dopušča. Z vsakim kužkom se igra ena na ena. Mladički dobijo prvo črvljenje pri dveh tednih. Pred odhodom domov prejmejo vsaj tri gliste. Zagotavlja, da mladički prejmejo starosti primerna in posodobljena cepiva. Vsak mladiček pred odhodom domov obišče veterinarja za popoln zdravstveni pregled.

Podrobnosti o koker španjelih Wunderland

4. Polmesečni koker španjeli

Polmesečni koker španjeli

Crescentmoon je eden od rejcev za tiste, ki iščejo zdrave in dobro vzgojene koker španjele. Ta vzreditelj se nahaja v Kokomu v Indiani in so znani po pridelavi kakovostnih, fit in lepih mladičkov. Crescentmoon je družinska vzreja, ki sta jo v lasti in upravljanju Pamela Full in njen mož Gary.

Ima globoko ljubezen do te pasme psov in še posebej skrbi za svojega kužka. Ta vzrediteljica vzgaja in razstavlja koker španjele že od leta 1976. Zelo je navdušena nad koker španjeli in si prizadeva roditi mladičke z najboljšim temperamentom.

Ta vzreditelj izvaja testiranje temperamenta dobermana in super taktilno stimulacijo ameriške vojske na vseh svojih mladičkih. Z možem se ukvarjata z vzrejo kokerjev že več kot 25 let. So dobro utemeljeni v procesu vzreje in vedo, kako najbolje skrbeti za to pasmo.

Posebno pozornost namenja tudi zdravju svojih očetov, mater in mladičkov. Pamela jim izkazuje enako ljubezen in poskrbi, da so vedno zdravi in ​​srečni. Vsi njeni prvaki imajo tudi certifikate za boke in oči. V vsako leglo vložijo veliko dela, truda in sredstev, saj poskrbijo za celoten proces vzreje.

Vendar pa sodeluje s profesionalnim veterinarjem, ki tem mladičkom in psom zagotavlja najboljšo možno veterinarsko oskrbo. Zahvaljujoč njihovemu trudu se iz vsakega legla vedno rodijo zelo inteligentni, lepi, ljubki in sproščeni mladički koker španjela. So odlični družinski spremljevalci, terapijski, poslušni in celo psi za iskanje in reševanje.

Ta vzreditelj je na voljo tudi za individualno nego in šolanje psov, vendar se morate naročiti. Njeni mladički imajo koristi tudi od njenih veščin šolanja psov. Nauči jih osnov, ki jih potrebujejo, preden se pridružijo novim družinam. Vendar bi bilo v pomoč, če bi nadaljevali od tam, kjer se je ustavila, da bi svojim mladičkom omogočili najboljši trening, ki si ga zaslužijo.

Podrobnosti o polmesecnem koker španjelu

5. Laurent koker španjeli

Laurent koker španjeli

Zadnji na našem seznamu so koker španjeli Laurent. Ta vzreditelj se nahaja v Illinoisu, vendar lahko kupite in pošljete svojega kužka v Indiano. Ugled tega rejca je pred njimi, saj so znani tudi onkraj države. Proizvajajo najkvalitetnejše mladičke z odličnim temperamentom.

Laurent vzreja pse šampione AKC od leta 1989. Ta vzreditelj je vzredil več kot 85 šampionskih koker španjelov. Prav tako so vzredili, vzgojili in namestili številne čudovite mladičke kokerja v ljubeče domove v državi Illinois in okolici. Ta vzreditelj v svoje mladičke in pse vlaga veliko časa in sredstev.

Laurent skrbi za zdravje in dobro počutje teh psov in mladičkov ter zagotavlja, da so vedno zdravi, varni in zdravi. Mladički dobijo najboljšo možno veterinarsko oskrbo takoj po rojstvu. Prejeli bodo prve injekcije in serijo črvov, preden jih bodo izpustili v nove domove.

Ta vzreditelj vlaga tudi v šolanje mladičkov, nekaj časa pa namenja temu, da jih nauči nekaj osnov. Mladički so izpuščeni napol izšolani, tako da je drugi del treninga prepuščen vam. Vendar pa vzreditelj postavi trdne temelje, saj vam ni treba znova iti čez kahlico in zaboj. Mladičke tudi socializirajo, jih izpostavljajo otrokom, hišnim ljubljenčkom, obiskovalcem in različnim okoljem.

Podrobnosti o koker španjelih Laurenta

Zaključek za “najboljše rejce koker španjelov v Indiani”

Zaključek za The

Koker španjeli so ljubljeni psi spremljevalci. Ti psi so ljubki, zabavni in zelo ljubeči. Vendar pa je treba biti previden pri iskanju rejcev koker španjela v Indiani. Številni rejci trdijo, da pridelujejo te pse, vendar le redki običajno rodijo zdrave mladičke koker španjela z dobrim temperamentom. Na tem seznamu smo skrbno izbrali rejce; stremijo k pridelavi zdravih, lepih, vzgojenih, šolanih mladičkov po razumnih cenah.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev koker španjelov v Indiani, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička koker španjela od vzreditelja v Indiani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Prednosti in slabosti koker španjela” spodaj: