5 najboljših rejcev koker španjelov v Virginiji! (2022)

Predloga najboljših rejcev koker španjelov v Virginiji

Iskanje najboljših rejcev koker španjelov v Virginiji je zahtevna naloga, zato smo ustvarili ta vodnik, ki vam bo pomagal. Prijazen, nežen in zaupanja vreden s čudovitim videzom, ni presenetljivo, da je koker španjel tako priljubljen družinski hišni ljubljenček.

Vzrejen kot lovski psi, se je veseli koker španjel razvil v vsestranskega spremljevalca, ki ne ljubi nič drugega kot crkljanje z družinskimi člani. Zaradi svoje majhnosti in prilagodljivosti so primerni za vsako bivalno ureditev, če jim nudite veliko dnevnih vaj.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev koker španjelov v Virginiji, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških ovčarjev v Virginiji in Najboljši rejci maltežanov v Virginiji.

Mladički koker španjela naprodaj v Virginiji

Mladički koker španjela naprodaj v Virginiji

Izvedli smo neodvisno raziskavo, da bi vam pomagali najti mladičke koker španjela za prodajo v Virginiji in vam prihranili čas. Izbiramo samo ugledne rejce, ki skrbijo za dobrobit mladičkov, ki jih vzrejajo, in jim omogočijo najboljši začetek v življenju. Morda boste želeli razmisliti o naslednjih rejcih koker španjela v Virginiji, ki vas lahko vodijo pri nakupu mladička.

Priporočila izdelkov za koker španjel: Najboljši tretmaji za lovljenje psov in Najboljši goveji sapnik za pse.

1. PuppySpotovi koker španjeli za Virginijo

PuppySpotovi koker španjeli za Virginijo

Ker iščete rejce koker španjelov v Virginiji, priporočamo, da si ogledate tržnico PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih koker španjela iz udobja svojega doma v Virginiji.

Upoštevajte, da morajo vsi mladički koker španjela, ki jih navedejo vzreditelji, opraviti strog pregled, kar pomeni, da bo vaš spremljevalec varno prispel v Virginijo. Preden nadaljujete na pot za mladička koker španjela za prodajo v Virginiji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Gorski koker španjeli

Gorski koker španjeli

Ta majhen hobi vzreditelj v gorovju Blue Ridge v jugozahodni Virginiji se osredotoča na vzgojo zdravih in dobro socializiranih mladičkov koker španjela z izjemnimi temperamenti. Mladički se vzgajajo v družinskem domu in se igrajo na prostem in se družijo s svojimi drugimi psi, mačkami in družinskimi člani.

Ponoči so tudi usposobljeni za zaboj, da pomagajo zagnati postopek vloma v hišo. Gorski koker španjeli bodo svoje mladičke namestili samo v dom, ki ima skrbno in zdravo okolje, in ga bodo vzeli nazaj v roku enega leta (včasih dlje), če jih lastnik ne bi mogel več obdržati.

Mladički so na voljo le trikrat na leto pri njihovih samicah koker španjelov, pogosto pa je čakalni seznam. Čeprav so v rodovniku njihovih psov šampioni, svojih psov ne razstavljajo. Mladički se prodajajo samo kot hišni ljubljenčki in niso za vzrejo.

Za držanje mladička je potreben nepovratni depozit, njihovi mladički koker španjela, ki so naprodaj v Virginiji, pa imajo:

 • Registracija hišnih ljubljenčkov AKC
 • Enoletna omejena zdravstvena garancija
 • 30 dni brezplačnega zavarovanja hišnih ljubljenčkov
 • Prve injekcije, dehelmintizacija, veterinarski zdravstveni pregled
 • Opravljeni repi/pahljaji
 • Mikročipirano
 • Podan Interceptor Plus
 • Ovratnik in varnostna odeja
 • Majhna vrečka za mladiče

Ta vzreditelj ima svojo spletno stran in Facebook stran, kjer imajo ocene s 5 zvezdicami.

Podrobnosti o gorskih koker španjelih

3. Blackberry Farm koker španjeli

Koker španjeli na kmetiji Blackberry

Ta vzreditelj, ki se nahaja v bližini Richmonda, VA, si je od leta 2008 nabral izkušnje z vzrejo mladičev koker španjela. Ponavadi imajo le eno leglo na leto, pri čemer so starši njihovi hišni ljubljenčki, zato je število mladičev omejeno.

Dobrobit njihovih mladičkov koker španjela je na prvem mestu, saj jih bo vzrediteljica Eunice Wine dala le pri lastnikih, ki so že imeli kokerje in vedo, kako zanje ustrezno skrbeti.

Njihovi mladički deklice stanejo 2.400 $, mladički dečki pa 1.800 $, pri čemer je za držanje enega potrebnih le 400 $ vračljivega depozita. Prejemajo veliko sporočil, tako da bodo cenili le resne poizvedbe o njihovih mladičkih koker španjela.

Podrobnosti o koker španjelih na kmetiji Blackberry

4. Vrhunski koker španjeli

Vrhunski koker španjeli

Christine Bruce je vzrediteljica vrhunskih koker španjelov, ki se nahaja v mestu Gate City, VA, in redno razstavlja svoje vrhunske pse. Imajo odgovorno politiko za vzrejo, usposabljanje in ponovno namestitev svojih mladičkov.

Njihovi mladički koker španjela se vzgajajo v domačem okolju in se družijo z majhnimi otroki, drugimi psi, mačkami, včasih celo s kozami in piščanci. Ko so mladički dobili prve posnetke, se igrajo zunaj in srečajo druge živali na svoji kmetiji.

Svoje mladičke seznanijo tudi z zgodnjimi fazami šolanja v zabojih ter ovratnice in povodca, se vozijo z avtomobilom in imajo tedensko kopanje od starosti štirih tednov. Če iščete mladičke koker španjela za prodajo v Virginiji, lahko zagotovite, da so ti mladički dobro socializirani in izobraženi, ko enega odnesete domov.

Ko se prijavite za mladička koker španjela pri Top Notchu, vam bodo postavili veliko vprašanj o sebi, da vam bo vzreditelj lahko zagotovil pravo ujemanje. Cene se gibljejo od 2.000 do 3.500 $.

 • Dokumenti AKC
 • Cepljenja
 • Zdravstvena garancija
 • mikročip
 • Torba dobrodošlice domov
 • Odeja z vonjem sorodnikov
 • Povodec in ovratnica za mladička
 • Začetna vrečka za hrano

Podrobnosti o vrhunskih koker španjelih

5. Kokerji gorske doline

Kokerji gorske doline

Zadnji na našem seznamu rejcev koker španjelov v Virginiji so kokerji Mountain Valley. Vzrediteljica Jennifer Clark želi vzrejati izjemno kakovost, da bi ohranila najvišje standarde, pri čemer sta glavna prioriteta zdravje in dobro počutje vseh njihovih mladičkov. Pri svojem pregledu so strogi, da zagotovijo, da izberejo pravi dom za vsakega od svojih mladičkov.

Cena mladička koker španjela iz Mountain Valley vključuje:

 • AKC registracija
 • Zdravstveni pregled
 • Cepljenja
 • Razglistenje
 • Repi kupirani in kremplji odstranjeni.

Če iščete čudovite mladičke koker španjela v Virginiji, je Mountain Valley Cockers odličen. Vsak mladiček gre domov s paketom dobrot, ki vključuje igrače, hrano, zobalnik za zobe in mamino odejo za pomoč pri prehodu v njihov novi dom.

Preden gredo z novo družino, prejmejo tudi striženje mladička in kopel. Ta vzreditelj živi v skladu s svojim motom, “od naše družine k vaši.” Mountain Valley Cockers ima odlično spletno stran z obilico slik in informacij o svojih psih ter blog.

Podrobnosti o Mountain Valley Cockers

Kako izbrati uglednega rejca koker španjela iz Virginije

Kako izbrati uglednega rejca koker španjela iz Virginije

Ko iščete mladičke koker španjela v Virginiji, morate biti previdni, saj niso vsi rejci vredni zaupanja ali zanesljivi. Tukaj vam ponujamo nekaj napotkov, ki vam bodo pomagali najti uglednega vzreditelja.

 • Osebno srečanje: Vzreditelj naj vas z veseljem osebno spozna, vam pokaže svoje prostore in vam omogoči, da spoznate tako mamo kot očeta mladičkov. Starši morajo imeti dobre temperamente in biti pregledani za zdravstvene težave, povezane s pasmo, preden jih uporabimo za vzrejo, da zagotovimo, da so mladiči čim bolj zdravi. Mladički morajo biti videti čisti, zdravi in ​​svetli.
 • Postavite vprašanja: Pripravite se na dolg seznam vprašanj o pasmi koker španjel ter mladičkih in starših. Skrbni vzreditelj bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja in imel vprašanja za vas, da boste vedeli, kaj pričakovati s to vrsto psa in vam zagotovil pravi dom.
 • Mladički, vzgojeni kot del družine: Mladički bi morali v domu živeti kot del družine, da bodo deležni najboljše nege in pozornosti ter se veliko družili z drugimi hišnimi ljubljenčki in otroki.
 • Čakalna lista: Biti na čakalni listi za mladička je dober znak, da vzreditelj ne pretirava s svojimi samicami koker španjelov. Prav tako morajo izjaviti, da mladičkov ne bodo domovali pred osmimi tednom.
 • Pogodbe: Prejeli boste popolno veterinarsko evidenco, vi in ​​vzreditelj pa boste podpisali pogodbe, ki bodo vsebovale podrobnosti o odgovornosti obeh strani. Vzreditelj koker španjela mora zagotoviti, da lahko mladička vrnete, če stvari ne delujejo dobro, da preprečite, da bi končal v zavetišču.

Zaključek za “najboljše rejce koker španjelov v Virginiji”

Zaključek za The "Najboljši rejci koker španjelov v Virginiji"

Ko iščete Koker španjel mladiče za prodajo v Virginiji, morate zagotoviti, da ima vzreditelj dober ugled. Nikoli ne kupujte pri mlinih za mladiče, trgovinah za male živali ali pri vzrediteljih. Ta mesta ne upoštevajo dobrega počutja živali in jih zanima samo zaslužek.

Njihovi mladički so običajno bolni in nesocializirani in niso imeli nobenih veterinarskih zdravstvenih pregledov. Ugleden vzreditelj ne bo prodal mladičkov prvi osebi, ki pride skupaj z gotovino.

Njihova glavna prednostna naloga je zdravje in dobro počutje mladičkov, ki jih vzrejajo, da zagotovijo, da gredo v pravi dom in vas bodo temeljito pregledali, preden lahko kupite mladička pri njih.

Naš seznam rejcev koker španjela v Virginiji vam bo pomagal narediti prvi korak k iskanju primernega in zdravega kužka koker španjela, ki bo z vami in vašo družino dolga leta.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev koker španjelov v Virginiji, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička koker španjela od vzreditelja v Virginiji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov koker španjel” spodaj: