5 najboljših rejcev Labradoodle v Ottawi! (2022)

Rejci Labradoodle v Ottawi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Labradoodle v Ottawi. Rejci Labradoodle vam lahko zagotovijo informacije o pasmi Labradoodle in vam pomagajo najti popolnega Labradoodla za vašo družino.

Razumemo, kako stresno je lahko uvajanje novega kužka vaši družini. Med sprejemanjem te odločitve se nam v mislih pojavi nešteto vprašanj. In ti vzbujajo tako strah kot dvom. Kako preverite verodostojnost rejca in njihovih standardov vzreje?

Kako ocenjujete zdravstvene standarde pasme psov? Katere parametre morate upoštevati, preden zaupate rejcu? Če so vas ta vprašanja mučila, bodite prepričani, ker smo tukaj, da rešimo dan.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Labradoodle v Ottawi, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Goldendoodle v Ottawi in Najboljši rejci Bernedoodle v Ottawi.

Mladički Labradoodle za prodajo v Ottawi

Mladički Labradoodle za prodajo v Ottawi

Ta članek navaja najbolj odgovorne rejce labradoodle v Ottawi in okolici, na katere se lahko zanesete z zaprtimi očmi. Pojdite skozi spodnje rejce, če želite izvedeti več o njih in ugotoviti, kateri bi vam najbolj ustrezal.

Priporočila za izdelke Labradoodle: Najboljši priboljški za Labradoodles in Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za labradoodle.

1. DragonRam Doodles

DragonRam Doodles

DragonRam Doodles je majhen družinski vzreditelj Labradoodle v Ottawi, znan po odličnem zdravju, odličnem temperamentu in čudovitem videzu svojih mladičkov. Svoj status ALAA Silver Paw Breeder in WALA Star Breeder ohranjajo tako, da se zvesto držijo standardov kakovosti pasme, ki jih določijo organizacije.

Njihovi očetje in matere so zdravi hišni ljubljenčki, med drugimi testi testirani na zdravje bokov, oči, komolcev, PRA, EIC, vWD, IC in DM. Njihovi hišni starši živijo z ljubečimi skrbniškimi družinami; zato so dobro socializirani in enakomerni ljubljenčki, ki bodo verjetno rodili zdrave in lepe mladičke.

Če se želite prijaviti za posvojitev pri DragonRam Doodles, jim morate poslati e-pošto in zahtevati prijavni obrazec. Odgovorili vam bodo tako, da vam bodo poslali obrazec za posvojitev. Kasneje vas bodo povabili, da položite nepovratno pristojbino v višini 500 $. Če izpolnite obrazec in ga oddate skupaj s provizijo za polog, si zagotovite svoje mesto na čakalni listi.

Vzreditelj hišnih ljubljenčkov vas bo kontaktiral z informacijami o razpoložljivih in prihodnjih leglih, dokler mladički ne bodo stari sedem tednov. Ko bodo mladički iz izbranega legla dopolnili sedem tednov starosti, boste lahko obiskali in izbrali svojega mladička.

Vzreditelj priporoča izbiro mladiča v tej starosti, ker mladički razvijejo osebnost do 7. ali 8. tedna. Poznavanje temperamenta mladičkov pomaga pri boljši odločitvi. Omogoča vam in vzreditelju, da natančneje ocenite primernost mladiča.

Kastracijo ali sterilizacijo mladičev opravi ta vzreditelj hišnih ljubljenčkov v Ottawi pri osmih tednih, mladička pa lahko odpeljete domov po podpisu pogodbe, ko je star devet tednov. Če želite izvedeti več o korakih in politikah, vključenih v proces posvojitve mladičev pri DragonRam Doodles, jih kontaktirajte prek naslednjih informacij:

DragonRam Doodles Podrobnosti

2. Adoradoodle

Adoradoodle Labradoodle

Rejci pri Adoradoodle so zelo ponosni na proizvodnjo zdravih, čudovitih in dobro prilagojenih labradoodlov. Njihovi kužki so se izkazali kot odlični spremljevalci svojim strankam. Mladički Adoradoodle se redno pregledujejo glede genetskih bolezni, da se ohranijo zdravstveni standardi. Poleg tega jih temeljito pregleda tudi strokovni veterinar.

Veterinarji so bistveni člani njihove ekipe, ki skrbno nadzorujejo zdravje teh psov. Nakup mladička prek Adoradoodle vključuje izpolnjevanje spletne prijavnice. Tukaj boste morali navesti svoje identifikacijske podatke in svoje želje glede pasme.

Prav tako boste morali položiti 400 $, da si zagotovite svoje mesto na čakalni listi za razpoložljive mladičke. Adoradoodles pošljejo svoje mladičke Labradoodle domov z dveletno zdravstveno garancijo pred smrtno nevarnimi genetskimi boleznimi, ki jih običajno najdemo pri tej pasmi.

Psi prejmejo prva cepljenja, se mikročipirajo in jih večkrat razglistijo, preden se pridružijo novi družini. Če imate več vprašanj o Adoradoodle in njihovih vzrejnih praksah, se lahko obrnete nanje prek njihovih kontaktnih podatkov, navedenih spodaj:

Adoradoodle podrobnosti

3. Kanadski doodle mladički

Kanadski doodle mladički

Canadian Doodle Puppies je pridruženi vzreditelj Avidog, ki je znan po vzreji široke palete lepih labradoodlov s pomočjo profesionalnih in etičnih standardov vzreje. Vsi njihovi mladički so registrirani pri Svetovnem združenju avstralskih labradoodlov (WALA).

Canadian Doodle Puppies ponujajo vsem svojim mladičkom fiksno ceno 3500 $. Plačilo vključuje nepovratno pristojbino v višini 400 $, ki je potrebna za rezervacijo mladička vnaprej. Njihova vzrejna pot se je začela leta 2007 in od takrat rodita zdrave in razpoložene mladičke.

Vključuje tudi stroške zdravstvenih pregledov, mikročipiranja, razčiščevanja, negovanja in odstranjevanja spolnosti. Postopek posvojitve lahko začnete tako, da izpolnite spletni obrazec za prijavo. Družine lahko izberejo mladičke po vrstnem redu, ko so bili položeni položeni. Postopek izbire poteka ob upoštevanju temperamenta mladička in družinskih zahtev.

Temperament mladičev ocenjujemo z orodjem APET Puppy Assessment podjetja AVIDOG, ko so mladiči stari osem tednov. Mladički dobijo starostno primerna cepljenja, mikročipirajo, razglistijo in jih veterinar temeljito pregleda, preden jih pošlje domov. Če si želite ogledati razpoložljiva in prihajajoča legla pri Canadian Doodle Puppies, obiščite spodnje povezave:

Kanadski doodle mladički Podrobnosti

4. Drzni si sanjati labradoodle

Drzni si sanjati labradoodle

Cilj Dare to Dream Labradoodles je vzgojiti zdrave in razpoložene Labradoodles, ki se bodo izkazali kot odlični družinski ljubljenčki. Ta vzreditelj hišnih ljubljenčkov je registriran pri Svetovnem avstralskem združenju labradoodlov (WALA) in avstralskem združenju labradoodlov Amerike (ALAA).

Zato se lahko zanesete na tega rejca hišnih ljubljenčkov, da bo vzdrževal visoke vzrejske in zdravstvene standarde teh organizacij za zaščito hišnih ljubljenčkov. Na spletu se lahko prijavite za nakup mladička pri rejcih Dare to Dream Labradoodle, tako da izpolnite prijavnico za posvojitev. Ko je vaša prijava temeljito pregledana in odobrena, boste morali položiti 500 $.

S tem si boste zagotovili svoje mesto na čakalni listi. Vsi mladički so sterilizirani ali kastrirani, mikročipirani, razglisteni in cepljeni, preden jih pošljejo v nove domove. Ta vzreditelj mladičev v Ottawi zagotavlja tudi 3-letno zdravstveno garancijo za dedne bolezni. Poleg tega ponujajo tudi OFA preverjena zdravstvena spričevala za testiranje kolkov, komolcev, srca in genetsko testiranje.

Kontaktni podatki Dare to Dream Labradoodles

5. Veliki Scott Labradoodle

Veliki Scott Labradoodle

Veliki Scott Labradoodle je eden najbolj znanih rejcev labradoodle v Ottawi. Svojo ljubezen do te pasme delijo z drugimi že osem let. Ti strastni rejci si prizadevajo vzgojiti hipoalergene mladičke Labradoodle, ki se ne izlivajo, ki bodo prinesli veselje posvojiteljem.

Njihovi mladički zrastejo v čudovito prijetne temperamente zaradi namerne socializacije že od rojstva. Poleg tega imajo vsi mladički rodovniški certifikat 5 generacije in preverjena zdravstvena spričevala. Prvi korak pri nakupu Labradoodle pri tem rejcu hišnih ljubljenčkov v Ottawi vključuje izpolnjevanje spletnega obrazca za prijavo.

To boste morali predložiti in plačati pristojbino za depozit v višini 500 $. Vedeti morate, da ta pristojbina ni vračljiva in o njej ni mogoče pogajati. Vendar pa morate polog opraviti čim prej, da si zagotovite svoj položaj na čakalni listi. V nasprotnem primeru je čakalna lista lahko dolgočasna.

Mladičke namestimo v nove družine, ko so stari od 6 do 7 tednov. Ekipa pri Great Scott Labradoodle vas bo vsak teden obveščala s slikami in videoposnetki po rojstvu mladičkov. Na ta način boste ostali povezani z izbranim kužkom, dokler ni pripravljen za nakup domov.

Omogoča tudi preverjanje pogojev, v katerih je mladiček vzgojen. Skupni stroški vsakega mladička, kupljenega prek Great Scott Labradoodle, znašajo 3125 $. To krije 2-letno zdravstveno garancijo in en mesec brezplačnega zavarovanja hišnih ljubljenčkov s strani Trupaniona.

Vsi mladički pri Great Scott Labradoodles so trikrat razglisteni, mikročipirani z univerzalnim mikročipom s certifikatom ISO in prejeli vse starosti primerne imunizacije. Več o tem rejcu lahko izveste v spodnjih podrobnostih:

Odlične podrobnosti Scott Labradoodle

Kako izbrati vzreditelja Labradoodle v Ottawi

Kako izbrati vzreditelja Labradoodle v Ottawi

Preden se odločite, pri katerem vzreditelju Labradoodle boste kupili, bi bilo koristno upoštevati več bistvenih dejavnikov, ker vsi rejci ne govorijo resnice. Žal so rejci na dvorišču pogostejši, kot si mislimo. Ti neregistrirani rejci upravljajo mline za mladiče, kjer se mladiče vzrejajo v ogromnih količinah, da bi povečali dobiček.

V takšnih razmerah so mladički pogosto zanemarjeni in razvijejo življenjsko nevarne bolezni. Nakup pri pohlepnem rejcu na dvorišču vam ne bi povzročil le finančne izgube, ampak bi vplival tudi na vaše čustveno počutje. Zato morate, preden zaupate kateremu koli rejcu, opraviti preverjanje preteklosti, da preverite njihovo pristnost.

Zahtevajte zdravniška spričevala ne samo za mladičke, ampak tudi za njihove starše. Drugič, natančno preberite pogoje pogodbe za mladiče. Včasih vam celo branje tega lahko pove veliko o njihovih etičnih vrednotah in o tem, ali jim je mar za mladička po prodaji ali ne.

Večina odgovornih rejcev vas prosi, da podpišete pogodbo o vzreji, da zagotovite dobro počutje in se izognete napačnemu ravnanju s mladičem. Poleg tega jih prosite, da vam predložijo dokazilo o cepljenju. Na koncu jih prosite za reference drugih rejcev, veterinarjev in prejšnjih strank, ki lahko jamčijo za verodostojnost njihovih storitev.

Povezano: Kaj je Micro Labradoodle in Vodnik za zamenjavo plašča Labradoodle.

Zaključek za “najboljše rejce Labradoodle v Ottawi”

Zaključek za najboljše rejce Labradoodle v Ottawi

Najti vzreditelja Labradoodle v Ottawi ni zelo težko. Preprosto iskanje po Googlu bi odkrilo nešteto rejcev na tem območju. Težko je najti vzreditelja, ki mu lahko zaupaš.

Ta članek omenja pet najbolj zanesljivih rejcev, ki delajo v Ottawi in proizvajajo visokokakovostne mladičke Labradoodle. Čeprav smo poskrbeli, da bomo vključili samo preverjene rejce, pa vam priporočamo, da raziščete te rejce in poiščete tistega, ki ustreza vašim potrebam.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Labradoodle v Ottawi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Labradoodle od vzreditelja v Ottawi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov Labradoodle” spodaj: