5 najboljših rejcev Labradoodle v Wyomingu! (2022)

Rejci labradoodle v Wyomingu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Labradoodle v Wyomingu. Če živite v Wyomingu in iščete pasjega prijatelja, ki ne izgubi veliko kožuha in je prijazen, ste prišli na pravo mesto.

Labradoodle je križanec med pudljem in labradorcem in sta eden najpogostejših križancev v Združenih državah in po vsem svetu. Zaradi naraščajoče priljubljenosti te pasme psov je postala izbira številka ena med družinami in iskalci spremljevalcev.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Labradoodle, si oglejte naše druge vodnike za Labradoodle: Kaj je Micro Labradoodle in Koliko stane Labradoodle?

Mladički Labradoodle za prodajo v Wyomingu

Mladički Labradoodle za prodajo v Wyomingu

Trgovine za male živali in mlini za mladiče niso dobra izbira pri iskanju čistokrvnih mladičkov. Če želite najbolj zdrave in srečne mladičke, morate poiskati najboljše rejce Labradoodle v Wyomingu.

Vrhunski rejci so zelo navdušeni nad mladiči v svojem programu in jim zagotavljajo specializirano zdravljenje, nego, ljubezen in pozornost. To pomaga graditi ljubezen in prijazno naravo teh mladičkov, zaradi česar so odlični družinski ljubljenčki. Tukaj je seznam najboljših krajev za nakup te pasme psov v Wyomingu.

Priporočila za izdelke Labradoodle: Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za labradoodle in Najboljši priboljški za labradoodle.

1. Labradoodles podjetja PuppySpot za Wyoming

PuppySpot's Labradoodles za Wyoming

Ker iščete rejce Labradoodle v Wyomingu, priporočamo, da si ogledate PuppySpot. PuppySpot imamo radi iz več razlogov, tako da če je vaš razlog, da najdete uglednega vzreditelja Labradoodle, potem je ta platforma za vas.

Vsi rejci mladičkov Labradoodle, ki so navedeni na spletnem mestu, morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Wyomingu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Labradoodle za prodajo v Wyomingu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Wyoming Labradoodles

Wyoming Labradoodles

Wyoming Labradoodles” je prvi laboratorijski rejec v tej državi. Ta vzreditelj ima izjemen standard za nego in vzgojo mladičkov. Osredotočajo se na vzrejo in vzgojo le čim bolj zdravih in srečnih mladičkov.

Wyoming Labradoodles je družinski vzreditelj z otroki, psi in mačkami. Ta vzreditelj vzgaja svoje mladičke v družinski hiši na 40 hektarjih z obilico divjih živali. Njihova vzrejna laboratorija sta Calli in Fletcher, ki jima zagotavljata najboljšo možno oskrbo.

Prostora za tek in igro je več kot dovolj. Mladičke vzgajajo ljubeče in zdravo, kar olajša prehod v njihove nove, ljubeče domove. Poleg tega so vsi njihovi psi priznani AKC in pri vzreji uporabljajo najboljše industrijske prakse.

Wyoming Labradoodles posveča veliko pozornost zdravju svojih mladičkov in njihovih mam. Zagotavljajo redne veterinarske preglede, ki zagotavljajo, da psi niso življenjsko nevarni ali resni zdravstveni pogoji.

Ta vzreditelj je tudi zdravstveno pregledal in testiral DNK starševske pse, da bi se prepričal, da so brez genetskih bolezni in jih ne prenesejo na svoje potomce. Svojih mladičkov ne prodajajo, dokler niso stari osem tednov.

Vendar morate položiti, da zagotovite svojega mladička v vsakem leglu, preden dozori. Poleg tega, da te mladiče vzgaja v domačem okolju, kjer dobijo toliko ljubezni in pozornosti, ta vzreditelj zagotavlja, da dobijo osnovno usposabljanje, ki ga potrebujejo.

Zagotavljajo usposabljanje za kahlico, usposabljanje za zaboj in osnovno usposabljanje za poslušnost. Z usposabljanjem, ki ga zagotavljajo, boste imeli trdne temelje za nadaljevanje šolanja svojega kužka doma. Mladičke tudi naučijo biti prijazni do drugih hišnih ljubljenčkov, otrok in obiskovalcev.

Za začetek postopka posvojitve pobrskajte po njihovem trenutnem leglu in izberite mladička, ki vam je všeč. Ta vzreditelj se osredotoča samo na labradoodle in pozna zdravstvene, vadbene in prehranske potrebe psov. Domov se boste odpravili tudi z začetnim vodnikom o skrbi za to pasmo.

Podrobnosti o Wyoming Labradoodles

3. Ellsworth Labradoodles v Wyomingu

Ellsworth Labradoodles v Wyomingu

Če iščete najboljše večgeneracijske avstralske laboratorije, se lahko nanje tudi zanesete. Na našem seznamu imamo še enega zelo uglednega in laboratoriju predanega vzreditelja – Ellsworth Labradoodles v Wyomingu. Ta rejec proizvaja črkate, vredne oboževanja.

Proizvajajo in vzgajajo nekaj najboljših laboratorijev v Wyomingu. Njihovi mladički niso samo srčkani, ampak tudi zelo zdravi in ​​aktivni. Povpraševanje po mladičku tega vzreditelja je zelo veliko, zato morate hitro vplačati depozit, ko vidite odprtino.

Ta vzreditelj je pred kratkim prejel nagrado Best of Provo: Dog Breeder Award zaradi svojega izjemnega ugleda v prostoru za vzrejo mladičev. Ellsworth se nahaja v Provo, Utah, vendar se nahaja v Wyomingu.

Zato vam ni treba potovati v Utah, da bi posvojili svojega novega pasjega prijatelja. Zagotavljajo najboljšo možno oskrbo za te mladičke in zagotavljajo, da dobijo vso ljubezen, pozornost in podporo, ki jo potrebujejo.

Vzreditelj je tudi zagotovil, da mladički nimajo genetskih napak. Zagotavljajo, da so vsi mladički v času poroda popolnoma zdravi. Po nakupu mladička imate pet dni časa, da ga odpeljete k veterinarju na zdravstveni pregled.

Če ima mladiček kakršne koli zdravstvene težave, lahko rejcu pošljete kopijo poročila in psa vrnete v zamenjavo. Vsi mladički tega rejca imajo 30-mesečno garancijo za genetske motnje.

Če torej odkrijete kakršno koli genetsko motnjo, ki vpliva na kakovost življenja mladiča, se lahko obrnete na vzreditelja in dobite zamenjavo iz naslednjega razpoložljivega legla.

Vzreditelj se lahko odloči tudi za plačilo veterinarskih računov za mladička do kupnine, medtem ko mladiček ostane pri vas. Imajo nekaj najboljših garancij za pse, saj je njihov fokus, da svoje stranke razveselijo z zdravimi kužki.

Podrobnosti o Ellsworth Labradoodles

4. Red Desert Doodles

Doodles Red Desert

Red Desert Doodles je zelo cenjen vzreditelj Labradoodle v Združenih državah. Je eden največjih rejcev laboratorijev, vendar se nahajajo v regiji Rdeča puščava v Utahu. Lahko potujete v državo, da posvojite svojega krznenega prijatelja ali pa ga varno pošljete k vam.

Ta rejec proizvaja večgeneracijske standardne, srednje in miniaturne laboratorije. Vse svoje mladičke vzgajajo doma kot del svoje družine. Nekateri njihovi psi so v domovih ljubečih skrbnikov, ki dobivajo vso pozornost in ljubezen.

Končni cilj tega rejca je svojim strankam zagotoviti najbolj kakovostne mladičke z odličnim temperamentom, zdravjem in konformacijo. Ta rejec ima veliko laboratorijev z različnimi barvami.

Lahko preverite njihov seznam razpoložljivih legla in si ogledate ljubke mladičke. Skoraj vsa njihova trenutna legla so v celoti rezervirana. Priporočamo, da hitro skočite nanj, da se izognete pridružitvi dolgi čakalni vrsti, kadar koli vidite odprtino.

Red Dessert Doodles sledi strogim zdravstvenim standardom za vse svoje pse. Za svoje pse opravijo popoln zdravstveni test, da zagotovijo, da so primerni za vzrejo. Vzrejajo pse z alergikom prijaznimi, mehkimi plašči iz flisa.

Ta rejec je prejel številne nagrade za svoje najboljše prakse v rejski industriji. Tudi ljubitelji psov iz drugih držav jih skrbijo zaradi kakovostnih mladičkov, ki jih pridelujejo. Poleg tega imajo vsi njihovi mladički 2-letno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o logotipih Red Desert

5. Mountain Ridge Labradors, LLC

Mountain Ridge Labradors, LLC

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Labradoodle v Wyomingu je “Labradorci gorskega grebena.” Mountain Ridge Labradors je nedvomno eden najboljših rejcev laboratorijev v Wyomingu. Ta vzreditelj ima strast do vzgoje najboljših možnih mladičkov Labradoodle.

Labradorci gorskega grebena se vzrejajo z zdravjem, izobrazbo, odgovornostjo, odgovornostjo in tradicijo (SRCE). Vsi njihovi mladički so zdravi in ​​genetsko zdravi. Za proizvodnjo bolj zdravih mladičkov uporabljajo zdravstveno preizkušene starše. Mladički imajo tudi veliko prilagodljivost, temperament in razpoloženje, ki jih Labs pozna.

MRL daje prednost dobremu počutju, zdravju in varnosti svojih psov. Starše teh mladičkov so skrbno izbrali na podlagi standardov konformacije, zdravja in temperamenta. Vzrejajo in vzgajajo te mladičke v ljubečem domačem okolju brez stresa.

Drugi opravljeni testi vključujejo OFA komolcev, OFA bokov, OFA oči, centro-nuklearno miopatijo, progresivno atrofijo mrežnice, obremenjeno povzročeno kolaps in D-lokus (razredčiti).

Njihovi mladički imajo tudi marsikaj, vključno z AKC reunite mikročipom, registracijo AKC, cepljenjem, primernim za vse starosti, štirikrat črvili (dva, štiri, šest in osem tednov), brezplačen veterinarski izpit, 30-dnevno zdravstveno zavarovanje za hišne ljubljenčke, enoletno zdravstveno jamstvo, začetni paket za mladiče, 26-mesečno garancijo za komolce in kolke, odstranjene kremplje in popoln zdravstveni pregled pri veterinarju z licenco.

Mountain Ridge Labradoodles nudi tudi doživljenjsko podporo vzreditelju za vas in vašega krznenega prijatelja. Za nasvet in podporo se lahko obrnete nanje. Prvi korak pri posvojitvi mladička od tega rejca je izpolnjevanje vprašalnika o posvojitvi mladiča.

Podrobnosti o Mountain Ridge Labradoodles, LLC

Zaključek za “najboljše rejce Labradoodle v Wyomingu”

Zaključek za The

Labradoodli so prevladujoči križanci. Njihova priljubljenost te pasme je povečala število lokalnih in dvoriščnih rejcev. Proces vzreje tega psa je občutljiv in mladiček bo verjetno imel hude zdravstvene težave, če bo šlo kaj narobe.

Če ne želite na koncu imeti mladička z genetsko dednimi boleznimi ali drugimi zdravstvenimi težavami, morate skrbeti samo za najboljše rejce Labradoodle v Wyomingu. Upoštevajo stroge vzrejske prakse, da bi ustvarili čim bolj zdrave mladičke.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Labradoodle v Wyomingu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete labradoodla od vzreditelja v Wyomingu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Labradoodle” spodaj: