5 najboljših rejcev labradorcev na Novi Škotski! (2022)

Rejci labradorcev na Novi Škotski

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce labradorcev na Novi Škotski. Labradorci ali labradorci so ena najbolj prijaznih pasem psov. Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce labradorcev na Novi Škotski. Labradorci so odlični družinski ljubljenčki.

Večina družin uživa v labradorjih kot hišnih ljubljenčkih, ker so lahkotni, prilagodljivi in ​​imajo radi otroke. Ko dobite labradorca, je najti vzreditelja, ki se ukvarja z odgovorno in etično vzrejo, ena prvih stvari, ki jih morate iskati. Vendar, če ste prvi lastnik hišnih ljubljenčkov, bo morda težko opaziti mlinčke za mladiče profesionalnih rejcev.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev labradorcev na Novi Škotski, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Labradoodle v Novi Škotski in Najboljši rejci Goldendoodle v Novi Škotski.

Mladički labradorca naprodaj v Novi Škotski

Mladički labradorca naprodaj v Novi Škotski

Pomembno je najti zanesljivega vzreditelja, ki bo zagotovil zdravega in razpoloženega mladička. Da bo vaše iskanje nemoteno, smo zbrali pet najboljših rejcev labradorcev v regiji.

Priporočila izdelkov Labrador: Najboljši pasji koraki za avtomobile in Najboljši zobni robčki za pse.

1. Psarne Rockmaple

Psarne Rockmaple

Rockmaple Kennels vedo nekaj o vzreji labradorcev, saj to počnejo že 30 let. Ta vzreditelj mladičev v Novi Škotski je leta 1973 začel vzrejati labradorce, registrirane v Kanadskem kinološkem klubu (CKC).

Družina ima osem lastnih zdravih psov, njihove informacije in slike pa so objavljene na njihovi spletni strani. Vzrejajo ameriškega labradorca. Ameriški labradorec se od angleške različice razlikuje po tem, da je njihova glava daljša in vitka.

Angleški labradorec ima široko glavo v obliki škatle v primerjavi z vitkejšim ameriškim labradorcem. Rockmaple Kennels ima običajno približno tri legla na leto. Običajno pridejo spomladi in jeseni, kar bi bil najboljši čas za stik z rejcem.

Če vas zanima nakup pri Rockmaple Kennels, potem morate upoštevati naslednje:

 • Vzrejajo rumene in črne labradorce.
 • Vzreditelj bo obdržal mladičke do 7,5 tednov starosti in jih ne bo dal pred to starostjo.
 • Vsi mladiči so registrirani pri CKC.
 • Vsi mladički so cepljeni pri šestih tednih.

Rockmaple Kennels je odprt za obiskovalce; pozdravljajo posvojitelje, da si ogledajo njihov objekt. Samo prej jih pokličite in se dogovorite za termin.

Podrobnosti o psarnah Rockmaple Kennels

2. Retriver rdeče smreke

Retriver rdeče smreke

Poimenovan po drevesu Red Spruce Retriever, ki ga najdemo v Pomorju, je Red Spruce Retriever eden najbolj opaznih rejcev labradorcev v Novi Škotski. Red Spruce Retriever se ponaša z odgovorno vzrejo.

Poskrbijo, da je zdravje njihovih psov v prvi vrsti poudarek, tako da skrbno izberejo starše samcev in samic hišnih ljubljenčkov, da dobijo dobro ravnovesje med rodovnikom in geni. Poleg tega ta vzreditelj hišnih ljubljenčkov tudi zgodaj trenira mladičke in poskrbi, da so sposobni poznati osnovne ukaze.

Predvsem pa vzgajajo svoje mladiče v ljubečem domačem okolju, tako da je njihov temperament miren in prijazen. Red Spruce Retriever navaja vse starše hišnih ljubljenčkov na svoji spletni strani, da ohrani preglednost in verodostojnost.

Na voljo je celoten zdravstveni profil in podatki o rodovniku vsakega psa. Če vas zanima nakup pri Red Spruce Retriever, boste morda morali počakati nekaj časa, saj pričakujejo novo leglo spomladi 2023. Vendar so rezervacije odprte. Prijavite se lahko za prijavo zanimanja in počakate na prihod svojega kužka.

Podrobnosti rdeče smreke

3. Psarne Wildbrook

Psarne Wildbrook

Wildbrook Kennels so CKC registrirani rejci labradorcev. So majhna domača vzreja, ki vzreja tudi prinašalce iz zaliva Chesapeake. Wildbrook vzreja vse tri uradne barve, labradorce, torej črno, rumeno in čokoladno.

Mladički se skotijo ​​v njihovi kuhinji in tam ostanejo do približno petih tednov. Nato jih prestavijo v zunanjo psarno. Wildbrook želi vzrediti labradorca, ki ima številne lastnosti.

So dobri spremljevalci, vendar so tudi usposobljeni za konformacijo in poslušnost, tako da se lahko uporabljajo na terenu, kot terapevtski psi in še več. Če iščete razpoloženega labradorca z vsestranskimi sposobnostmi, je Wildbrook Kennels odlična.

Pri nakupu pri Wildbrooku upoštevajte naslednje:

 • Vsi labradorci, vzrejeni v psarni Wildbrook Kennels, imajo dve leti polno garancijo za svoje boke in oči.
 • Vsi psi v Wildbrooku so testirani z Optigen PRA za oči in srce.
 • Vsi psi so testirani tudi na EIC (kolaps, ki ga povzroča vadba).
 • Če ste zainteresirani za nakup pri Wildbrook Kennels, so odprti za obisk njihovega objekta. Pred obiskom morate poklicati in se dogovoriti za termin.
 • Wildbrook Kennels ima članstvo v več klubih, vključno s Kanadskim kinološkim klubom, Atlantic Labrador Retriever Club, Chesapeake Club of Canada, Eastern Flyways Hunting and Retriever Club, Halifax Kennel Club.

Podrobnosti o psarnah Wildbrook

4. Doukare labradorci

Doukare labradorci

Doukare Labradors je CKC registriran vzreditelj, ki vzreja čedne rumene, črne in čokoladne labradorce. Doukare prodaja svoje mladiče labradorca samo na podlagi pogodb o vzreji, registriranih pri CKC.

Labradorci Doukare so dobre volje in so odlični družinski hišni ljubljenčki in puški psi. Zlahka jih je trenirati, so poslušni, inteligentni in neagresivni.

Če želite kupiti pri Doukare labradorcih, potem morate upoštevati naslednje:

 • Ko kupite mladička, ga morate sterilizirati/kastrirati in predložiti dokazilo. Ko predložite to dokazilo, boste prejeli registracijske dokumente CKC.
 • Vsi mladički se prodajajo zdravi. Recimo, iz nekega razloga. Ugotovite, da je z zdravjem vašega kužka nekaj narobe. V tem primeru boste morali v sedmih dneh po nakupu mladiča dati veterinarski pregled kužka in predložiti podpisano pismo veterinarja z navedbo težave.
 • Dourkare ponuja 36-mesečno zdravstveno garancijo za oči/kolke/komolce. Če ugotovite, da temperament vašega kužka ni normalen, ga bodo zamenjali v 48 urah.
 • Če boste morali psa kadar koli preprodati, bo stranka dala prvo pravico do zavrnitve labradorcem Doukare. Če vzreditelj psa ne more namestiti, bo pomagal najti primerno družino.
 • Preden bo kupljeni mladič registriran pri CKC, bo treba podpisati pogodbo o nevzreji.

Podrobnosti o labradorjih Doukare

5. Psarna Doindogs

Psarna Doindogs

Zadnji na seznamu najboljših rejcev labradorcev na Novi Škotski je “Psarna Doindogs.” Don Bates je ustanovil psarno Doindogs Kennel. Bil je priznani žlahtnitelj labradorcev v regiji, ki je vzrejal labradorce, ki so znani po svoji duševni in telesni okretnosti.

Od njegove smrti se je njegova hči Brenda odločila, da bo nadaljevala očetovo veliko dediščino in še naprej vzreja labradorce v manjšem obsegu. Doindogs Kennel ima odlične informacije o certifikatih CKC in različnih vrstah zdravstvenih testov, ki jih morate iskati pri nakupu mladička labradorca.

Če vas zanima nakup pri Doindogs Kennel, enem najboljših rejcev labradorcev na Novi Škotski, potem morate poznati naslednje jamstvo:

 • Garancija za mladičke je dve leti od dneva nakupa za različne zdravstvene težave. Če se pojavi ena od teh težav, lahko mladička vrnete za povračilo denarja ali drugega mladiča.
 • Te zdravstvene težave vključujejo deformacije oči, displazijo kolkov, SAS (srčna napaka, ki je podedovana), in drugi. Za več podrobnosti si oglejte spletno stran.
 • Lastnosti Doindogs Kennel pri vzreji labradorcev so zdravje, inteligenca, temperament, delovna sposobnost in lepota v tem vrstnem redu.

Podrobnosti o psarni Doindogs

Kako izbrati rejca labradorcev na Novi Škotski

Kako izbrati rejca labradorcev na Novi Škotski

Registracija psarna je prva stvar, na katero morate biti pozorni, ko iščete zanesljivega vzreditelja. Dober vzreditelj bo registriran v eni ali več nacionalnih psarnah.

Vsi zgoraj navedeni rejci so registrirani pri Kanadski kinološki klub. Vsi rejci ne delujejo enako. Zavedati se morate, na kaj morate biti pozorni pri opazovanju etičnih vzrejnih praks.

Nekaj ​​nasvetov za iskanje vzreditelja labradorcev:

 • Obiščite prostore, če vam to dovolijo. To je najboljši način, da vidite, kako ravnajo s svojimi živalmi in jih nastanijo.
 • Vaš vzreditelj bi moral poznati pasmo. Če gre za zakonitega rejca, vam bodo lahko odgovorili na vsa vprašanja o labradorcih.
 • Etični vzreditelj vas bo pregledal in vam postavil številna vprašanja, preden se strinjajo, da vam bodo prodali psa. Rejitelj, ki želi zaslužiti, bo pripravljen sprejeti kakršen koli način plačila in ne bo postavljal veliko vprašanj o presejanju.
 • Vključen bo odgovoren vzreditelj, ki bo želel pomagati lokalnim zavetiščim in reševalcem. Odprti bodo za ponovno namestitev psov in na splošno prispevali k večjemu dobremu pasje skupnosti.

Zaključek za “najboljše rejce labradorcev na Novi Škotski”

Zaključek za The

Številni rejci v Novi Škotski so specializirani za vzrejo labradorci, vendar morda vsi niso zanesljivi. S tem vodnikom imate hiter začetek iskanja.

Upamo, da boste kmalu našli svojega novega psička labradorca. Ne pozabite obiskati ustanove in postaviti kakršna koli vprašanja, ki vas morda zadevajo. Če menite, da potrebujete več informacij, ne oklevajte in vprašajte.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev labradorcev na Novi Škotski, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička labradorca od vzreditelja na Novi Škotski, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov labradorski prinašalec” spodaj: