5 najboljših rejcev labradorcev v Britanski Kolumbiji! (2022)

Predloga Best-Labrador-Breeders-In-British-Columbia

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce labradorcev v Britanski Kolumbiji. Zelo aktiven, dobrodušen in odhajajoč labradorec je ena izmed najbolj priljubljenih ameriških pasem, ki jih Ameriški kinološki klub uvršča v športno skupino.

Do sedaj so bili labradorci, kot pove že ime, vzrejeni kot pomoč ribičem, saj so pomagali, da je ribolov uspešen. Vendar pa so labradorci zaradi njihove prijaznosti, dobre narave in naravnanosti na ljudi izjemni spremljevalci, saj so zelo ljubeči in ljubeči do svojih.

Pridni in ljubki labradorec uspeva kot fantastični terapevtski psi, reševalni psi, razstavni perspektivni in zvest družinski dodatek. Lahko kar najbolje izkoristite pričakovano življenjsko dobo vašega labradorca prinašalca od 10 do 12 let, ko so zdravi. Za zdrave, dobro vzgojene mladičke labradorja se obrnite na nekatere od najboljših rejcev labradorcev v Britanski Kolumbiji, ki so navedeni v tem članku.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev labradorcev v Britanski Kolumbiji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji in Najboljši rejci Cockapoo v Britanski Kolumbiji.

Mladički labradorja naprodaj v Britanski Kolumbiji

Mladički labradorja naprodaj v Britanski Kolumbiji

Labradorec je čudovit družinski hišni ljubljenček, ki se odlično druži z otroki in drugimi družinskimi hišnimi ljubljenčki; se giblje od srednje do velike, odvisno od vaše želene velikosti.

Zdravi in ​​vrhunski labradorci so najbolj zagotovljeni, če se obrnete na odgovorne in etične rejce namesto na mlin za mladiče. Spodaj je seznam nekaterih najboljših rejcev labradorjev v Britanski Kolumbiji.

Priporočila izdelkov Labrador: Najboljše ocene o nogometnih igračah za pse in Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico.

1. Psarne White Robin

Psarne White Robin

White Robin Kennels je odgovoren interni vzrejni program, ki se nahaja v Princetonu v Britanski Kolumbiji, vzreja kakovostnega labradorca od leta 1975. So ponosni premier člani Kanadskega kinološkega društva, s svojim programom vzreje po standardu kluba.

Specializirani so za vzrejo visokokakovostnih in zdravih labradorjev in pointerjev, ki uspevajo kot spremljevalci, perspektivni in lovski partnerji. White Robin namerno skrbi za kakovost in dobro počutje svojih psov; torej načrtno načrtovan program vzreje.

Njihovi starševski psi prihajajo iz čiste krvne linije in so pred parjenjem temeljito pregledani in očiščeni. Whiteovi mladički so skojeni in vzgojeni na svojem domu na ranču z veliko prostora za pohajkovanje njihovih psov in v bližini narave. Vsi mladički White Robin gredo v svoje nove domove za vedno CKC registrirani, cepljeni, razglisteni, mikročipirani, odstranjeni kremplji za rose in pregledani pri veterinarju.

Njihovi mladički so zelo dobro socializirani, dobro vzgojeni, začeli so se šolati za lončenje, imajo zdravstveno garancijo in uživajo v gladkem prehodu. White Robin nudi vseživljenjsko podporo vsem svojim strankam, da jim pomaga vzgajati vzgojene pse, ki so sladki družinski ljubljenčki.

Postopek posvojitve White Robin Kennels je pregleden in zanesljiv, brez skritih pomislekov za njihove labradorce in pointerje. Kontaktirajte White Robin po telefonu ali obiščite spletno stran njihove psarne, da izpolnite obrazec za posvojitev in se uvrstite na čakalno listo za prihajajoče leglo. Upoštevajte, da ima White Robin za posvojitev na voljo upokojene in odrasle pse.

Podrobnosti o psarni White Robin

2. Labradorci CanoeCove

Labradorci CanoeCove

Labradorce v zalivišču CanoeCove, ki se nahaja na polotoku Saanich na otoku Vancouver, Britanska Kolumbija, ljubijo z veliko strastjo in sočutjem. CanoeCove je odgovoren vzrejni program z več kot 20-letno vzrejo in predanostjo odličnosti.

So ponosni člani Kluba pasme labradorcev na otoku Vancouver (IPLRC) in Kanadskega kinološkega društva (CKC). Cilj CanoeCove Labradors je vzgojiti zdrave in dobro strukturirane labradorce z lovskimi sposobnostmi in biti izjemni družinski spremljevalci.

Vsi plemenski psi CanoeCove so iz čistega in šampionskega rodovnika in so pred parjenjem pregledani glede zdravja, da bi dobili bolj zdrave laboratorijske mladičke. Vsi njihovi laboratorijski mladički so skojeni in vzgojeni v svojem domu na polotoku Saanich s strastjo in ljubeznijo.

Labradorci CanoeCove odidejo v svoje nove domove veterinarsko pregledani, razglisteni, obveščeni o vseh ustreznih cepljenjih in zajeti z zdravstveno garancijo. CanoeCove Labs so dobro usposobljeni in dobro socializirani; uspevajo kot razstavni potencialni, lovski partnerji in družinski spremljevalci.

Postopek posvojitve labradorjev CanoeCove je pregleden in neposreden, z izkušenimi rokami na voljo za pomoč pri prehodu, zlasti za lastnike psov prvič. Vsem svojim bodočim strankam nudijo doživljenjsko podporo, saj želijo ostati del napredka svojega psa. Upoštevajte, da se labradorci CanoeCove zdaj ne razmnožujejo; lahko pa pomagajo z napotitvijo k etičnih rejcev.

Podrobnosti o labradorjih CanoeCove

3. Nekega dne prinašalciNekega dne Retrievers Britanska Kolumbija

Linda Cline je ugledna vzrediteljica za Someday Retrievers, ki se nahaja v Kamloopsu v Britanski Kolumbiji, eni največjih rejcev labradorcev v BC. Z več kot tremi desetletji vzrejnih izkušenj so znani po vzreji zdravih in vrhunskih labradorcev.

So člani Kanadskega kinološkega društva, pri čemer njihov rejski program sledi pasemskim standardom kluba. Someday je specializiran za vzrejo kakovostnih črnih, rumenih in čokoladnih kanadskih kinoloških klubov registriranih labradorcev.

Vsa plemenska živina Someday je bila dobro pregledana, testirana EIC in očiščena pred parjenjem, da se ublažijo vse zdravstvene težave. Njihovi laboratorijski mladički so skojeni in vzgojeni v njihovem najsodobnejšem objektu s prijetnim okoljem, kjer se z njihovimi psi vsakodnevno ravnajo, da se olajša socializacija.

Nekega dne bodo Retrieverji uspevali kot družinski spremljevalci in lovski partnerji kažejo možnosti, odkrivanje K9, sledilci, terapevtski psi itd. Njihovi laboratoriji so dobro socializirani in imajo izkušnje z enostavnim prehodom, da se prilegajo strankinemu življenjskemu slogu kot spremljevalci, partnerji in še več.

Nekega dne bodo mladiči iz laboratorija razglisteni, cepljeni, veterinarsko pregledani, mikročipirani in registrirani pri CKC, preden odidejo v svoje večne domove. Sčasoma vodite tudi akademijo za šolanje psov, kjer lahko stranke in drugi lastniki psov prijavijo svoje pse na šolanje.

Njihovo usposabljanje vključuje poslušnost, šolanje službenih psov in psov puške. Vsi psi Someday’s so zelo iskani, zato priporočamo, da ste z njimi potrpežljivi, ko se uvrstite na njihovo čakalno listo.

Nekega dne bo postopek posvojitve Retrievers preprost, z veliko na voljo nasvetov in izkušenimi rokami, ki vam bodo pomagali pri morebitnih pomislekih glede prehoda. Za več informacij o razpoložljivih mladičkih ali treningih se obrnite na Someday po telefonu, pošti ali na spletni strani.

Podrobnosti o prinašalcih nekega dne

4. Eromit labradorci

Eromit labradorski prinašalci

Erin in Tim Lynes sta lastnika in upravljavca Eromit Labrador Retrievers, odgovornega programa vzreje v Quesnelu v Britanski Kolumbiji. Od leta 1990 se ukvarjajo z vzrejo, usposabljanjem in razstavljanjem ljubkih labradorjev z visoko kakovostjo in odličnostjo.

Eromit je ponosen član Kanadskega agility združenja, Kanadskega kinološkega društva, Fit Pets Quesnel in Top Dog Agility kluba. Eromit je zavezan odličnosti; zato so njihovi vzrejni načrti etični standardi v okviru pasme kluba.

Mladički Eromit so odlični pri različnih pasjih opravilih, kot so lov, pasta, sledenje, iskanje in reševanje, terapijsko delo, igranje, razstavne možnosti in še veliko več kot družinski hišni ljubljenčki. Specializirani so za rumene, čokoladne in črne laboratorije, ki se osredotočajo na dobro zdravje, atletičnost, fantastičen temperament in naravne lovske sposobnosti vseh svojih psov.

Vzrejni psi Eromit so certificirani CERF/CAER, certificirani OFA za kolke in komolce in so pred parjenjem testirani na RD/OSD, EIC, PRCD-PRA, CNM in druga genetska stanja. Njihovi laboratorijski mladički so doma vzrejeni in vzgojeni v toplih in ljubečih družinskih pogojih, kjer so ljubljeni in socializirani.

Mladički Eromit odidejo v svoje nove domove, registrirani v CKC, pregledani pri veterinarju, razglisteni, cepljeni in zajeti z več kot dveletno zdravstveno garancijo. Postopek posvojitve pri Eromit’s je brez težav in pregleden, z vseživljenjsko podporo rejcev.

Njihovi mladički imajo komplet za mladiče, ki vsebuje naslednje:

  • Kanadski kinološki klub
  • Tečaj za pripravo mladičev pri vzreditelju
  • Rodovniška in zdravstvena dokumentacija staršev
  • Zdravstvena garancija in nakupna pogodba
  • Preskusna polica zdravstvenega zavarovanja
  • Individualna zdravstvena evidenca kužka
  • Vzorčite kakovostno surovo hrano za mladiče
  • Ovratnica, povodec in pas za mladička
  • Mikročipirano
  • Odeja ali igrača z maminim vonjem

Podrobnosti o labradorskih prinašalcih Eromit

5. Labradorci Danrich

Labradorci Danrich

Zadnji na seznamu najboljših rejcev labradorcev v Britanski Kolumbiji je “Labradorci Danrich.” Danrich Labradors je domači program vzreje, ki se nahaja v Westbridgeu v Britanski Kolumbiji, ki je znan po vzreji zdravih kakovostnih labradorcev.

Danrich je posvečen vzgoji in prikazovanju vrhunskih, zdravih in uravnoteženih angleških labradorcev. So člani The Labrador Retriever Club of Canada, Canadian Kennel Club in American Kennel Club.

Danrich je zaupanja vreden in strasten vzreditelj s svojimi načrti vzreje v skladu z etičnimi standardi Kluba pasme. Njihove matične pasme so skrbno izbrane iz finih krvnih linij in dobro pregledane glede zdravja, temperamenta in konformacije pred parjenjem.

Vsi mladički iz laboratorija Danrich so skojeni in vzgojeni v svojem domu, z njimi vsakodnevno ravnamo, da bi olajšali socializacijo in preprost prehod. Danrichovi mladički so pripravljeni za odhod v svoje nove domove v osmih tednih po tem, ko so obveščeni o potrebnih cepljenjih, razglisteni in veterinarsko pregledani.

Prihajajo tudi z registracijo kanadskega kinološkega društva in so zajeti z zdravstveno garancijo. Ponujajo vseživljenjsko podporo vsem potencialnim strankam, saj Danrich Labradorci pozdravljajo ocene in napredek pri psih.

Labradorci Danrich so pregledni in enostavni s postopkom posvojitve ter so enostavni in neposredni. Kontaktirajte Danrich še danes za več informacij o njihovem prihajajočem leglu, poleg tega imajo včasih tudi laboratorije za posvojitev odraslih.

Podrobnosti o labradorjih Danrich

Zaključek za najboljše “rejce labradorcev v Britanski Kolumbiji”

Zaključek za najboljše "Rejci labradorcev v Britanski Kolumbiji"

Posvojitev očarljivega labrador s čudovitim rumenim, črnim in bogatim čokoladnim plaščem je super. Vendar pa posvojitev psa zahteva veliko obveznosti, da zaradi nezdravega programa vzreje ne dodamo prtljage zdravstvenih težav.

Zato priporočamo, da se obrnete na zaupanja vredne in namerne rejce, ki so predani odličnosti za posvojitev vašega novega družinskega člana. Ko preberete ta članek, ste telefon oddaljeni od nekaterih uglednih rejcev okoli vas v Britanski Kolumbiji.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev labradorcev v Britanski Kolumbiji, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov labradorca od rejca iz Britanske Kolumbije, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov labradorec” spodaj: