5 najboljših rejcev maltežanov v Indiani! (2022)

Rejci maltežanov v Indiani

Iščete rejce maltežanov v Indiani? No, prišli ste na pravo mesto. Drobni maltežani so znani po svoji predanosti, blagem temperamentu in ekskluzivni beli plašči.

Služijo lahko kot psička in ljubek igriv spremljevalec za odrasle in otroke. In kar je najboljši del – so nizke, zaradi česar jih ni treba vzdrževati in so odlični za notranjost.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu malteških rejcev v Indiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci angleških buldogov v Indiani in Najboljši rejci Cane Corso v Indiani.

Malteški mladiči za prodajo v Indiani

Malteški mladiči za prodajo v Indiani

Če torej živite v Indiani in želite imeti svojega maltežanca, so tukaj rejci, ki vam lahko zagotovijo popolnega mladička.

Priporočila za malteške izdelke: Najboljša krema za tace za pse in Najboljša pasja hrana za malteške solze.

1. Maltežani PuppySpot za Indiano

Maltežani PuppySpot za Indiano

Ker iščete rejce maltežanov v Indiani, priporočamo, da si ogledate zaupanja vredno spletno mesto PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive malteške mladičke kar iz udobja svojega doma v Indiani.

Upoštevajte, da morajo vsi malteški mladički, ki jih navedejo vzreditelji, opraviti pregled, da bo vaš bodoči spremljevalec prispel v Indiano zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za malteškega mladička za prodajo v Indiani, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. P in K Mladički

P in K mladički

P in K Puppies, ustanovljeni leta 2005, so specializirani za čistokrvne, igrače in oblikovalske mladičke. Njihove pse vzrejajo praktično v higienskem in interaktivnem okolju, kar zagotavlja, da so srečni, zdravi in ​​dobro socializirani za svoje večne domove. Rejci so zelo skrbni, ko gre za zdravje svojih psov.

Vsi mladički prejmejo vsa ustrezna cepiva (razen cepljenja proti steklini) in so zagotovljeni pred virusnimi boleznimi še en teden po odvzemu domov. Če veterinar ugotovi kakršno koli nenormalnost in predloži ustrezne zdravstvene dokaze v 72 urah, P in K Puppies zagotovi rešitev ali povračilo stroškov v skladu z ugotovitvami veterinarja. Poleg tega imajo vsi mladički enoletno zdravstveno garancijo, ki pokriva večje genetske bolezni.

Recimo, da je mladičku po posvojitvi diagnosticirana resna genetska bolezen. V tem primeru je treba za uveljavljanje garancije rejcu predložiti verodostojno dokazilo o vseh zdravstvenih kartotekah. Lastniki lahko mladička zamenjajo za novega ali zahtevajo povračilo stroškov. Za podrobnosti o šolanju mladičkov, njihovem urejanju in s čim jih pošljejo domov, si oglejte njihovo spletno stran:

Podrobnosti o mladičkih P in K

3. Mladički po Design Online

Mladički podjetja Design Online

Mladički podjetja Design Online imajo jasno poslanstvo: zagotoviti zdrave, srečne in dobro socializirane mladičke. To poslanstvo želijo doseči z ustvarjanjem varnega, čistega, interaktivnega in udobnega okolja za vzgojo starševskih psov. Kot že ime pove, se ti malteški rejci ukvarjajo z oblikovalskimi pasmami, saj verjamejo, da so slednje bolj zdrave, se bolje prilagajajo družinam in jih je lažje trenirati kot čistokrvne.

Te malteške mladičke, ki so naprodaj v Indiani, vsakodnevno obdelujejo in peljejo na vadbo. So posodobljena z vsemi veljavnimi cepivi, so razglistena in so jih izkušeni veterinarji testirali za prirojene bolezni ali genetske motnje. Poleg tega so sodelovali z Ministrstvom za kmetijstvo ZDA (USDA) in drugih veterinarjev, da razvijejo in vzpostavijo varno in učinkovito rutino cepljenja/razčiščevanja.

Preden mladička pošljejo domov, opravijo temeljit veterinarski pregled, ki vključuje dlako, kožo, usta, oči, ušesa, zobe in dlesni, nos in grlo, noge in tace ter trebuh, srce, pljuča, prebavila in urogenitalni sistem. .

Vsi mladički so mikročipirani in opremljeni z njihovo zdravstveno/cepljeno dokumentacijo, brezplačno igračo in odejo, hrano za mladiče, dokumentacijo z navodili in registracijo AKC. Mladički podjetja Design Online nudijo enoletno zdravstveno garancijo, ki zajema genetske bolezni, šumenje srca in luxing pogačico, najpogostejše težave pri tako majhnih pasmah.

Mladički by Design Online Details

4. Čajnik

Čajnica

To družinsko podjetje že dvaintrideset let vzgaja srečne in zdrave mladičke, neutrudno se trudi izpopolnjevati poklic profesionalno vzrejenih mladičkov in jih pošiljati v njihove ljubeče za vedno domove. Ti malteški mladički v Indiani so izkušeni v vseh vidikih vzreje psov in mladičkov, dobro usposobljeni, socializirani in so prave otroške sanje.

Rejci pri Teapup-u so zelo pozorni na nego svojih psov. Od starosti dveh tednov dalje vsak mladiček sledi strogemu urniku striženja nohtov, striženja dlak na zadnji strani in očesnih dlak, kopanja, sušenja, krtačenja, čiščenja ušes in odstranjevanja dlak. To se izvaja vsaka dva do štiri tedne glede na individualne potrebe. Prav tako vsak mladiček in odrasel pes vsake štiri tedne opravi temeljit veterinarski pregled.

Pred pošiljanjem domov mladički prejmejo vsa veljavna cepljenja in enoletno zdravstveno garancijo pred resnimi genetskimi okvarami, ki prizadenejo pljuča, srce, ledvice, jetra itd. Poleg tega so mladiči od enega tedna starosti do sedem tednov. Panacur (zdravilo širokega spektra, ki se uporablja za zdravljenje različnih gastrointestinalnih parazitov) se daje pri osmih in 12 tednih.

Nazadnje so vsi mladički Teapup poslani domov z najnovejšimi zapisi o cepljenju, poročili o razglistenju in veterinarskimi pregledi ter bodo mikročipirani. Prejeli bodo tudi igračo, odejo, zobno ščetko za kužke in vzorec hrane za mladiče Eukanuba Small Breed Puppy in Zuke’s Mini Natural priboljškov. Vsak čistokrvni mladiček prejme predplačniško registracijo AKC, mešane pasme pa AKC Canine Partners.

Druge stvari, ki spremljajo mladička, vključujejo vodnik, izdelan posebej za nove družine, shemo hranjenja, urnik vadbe za kahlico in brezplačno doživljenjsko vpis za mikročip. Poleg tega je vsak mladiček vpisan v AKC-jev paket za zaščito mladičev, ki mu dovoljuje brezplačen obisk veterinarske ordinacije in vpis v program AKC za obnovitev izgubljenega psa.

Podrobnosti Teapup

5. Jackie’s Cockapoos in Maltipoos iz Indiane

Jackie's Cockapoos in Maltipoos iz Indiane

In zadnji na našem seznamu malteških rejcev v Indiani je Jackie’s Cockapoos in Maltipoos of Indiana. Je mali vzreditelj, ki skrbi za zdrave in srečne mladičke predanim družinam, ki iščejo spremljevalca. Ponujajo tudi storitve dnevnega varstva psov in psarne za družine. Vsi mladički so vzgojeni za nežne in sladke duhove, ki se družijo in se lepo prilagajajo ljudem in ostalim živalim.

Redno so veterinarsko pregledani, razglisteni in so prejeli vsa ustrezna cepljenja. Nega in šolanje mladičkov vključujeta vadbo v zabojih, tako da se mladički naučijo spati celo noč z minimalnim jokom. Usposobljeni so tudi slediti rutini igranja in pred spanjem, učinkovito komunicirati z ljudmi in živalmi (osnovne ukaze, kot so sedi, pridi in tiho), in upoštevajte ustrezno vedenje v hiši.

Preden odidejo z njihovimi večnimi družinami, jim bodo poslali pisni urnik rutine vašega kužka, vedno pa se lahko obrnete na vzreditelja po telefonu ali e-pošti in prosite za več brezplačnih nasvetov. Jackie’s Cockapoos in Maltipoos iz Indiane zagotavljata dveletno zdravstveno garancijo za vse mladičke in oceno A+ s strani Better Business Bureau za njihove izjemne storitve in povezave z ljudmi.

Podrobnosti o Jackie’s Cockapoos in Maltipoos of Indiana

Kako izbrati vzreditelja maltežanov v Indiani

Kako izbrati vzreditelja maltežanov v Indiani

Izbira predanega in zanesljivega vzreditelja je lahko težka naloga. Najboljši rejci se družijo s svojimi mladiči, ustvarjajo varno in negovano rastno okolje ter cenijo njihovo zdravje in splošno počutje.

Ko torej izbirate rejce malteških živali v Indiani, ne pozabite na te izjemno pomembne točke, da ne postanete žrtev nezanesljivih ali nizkokakovostnih rejcev:

  • Zanesljivi rejci so pregledni in na svoji spletni strani prikazujejo svoj neprofitni in davčni status, podatke o upravnem odboru, lokacijo, podatke o registraciji in telefonsko številko.
  • Vzdušje, v katerem se vzrejajo mladički, mora predstavljati predanost in splošen občutek varnosti in varnosti tako za pse kot za osebje.
  • Vedno potrdite registrirano pripono; vsi mladički morajo imeti na svojih registracijskih listinah ime vzreditelja, kar zagotavlja integriteto in odgovornost vzreditelja.
  • Preverite, ali je vzreditelj mladičke pregledal in se prepričajte, da so kastrirani, cepljeni in zdravljeni zaradi črvov/bolh in drugih bolezni. Poleg tega morajo biti ti podatki dokumentirani, vključno s podatki o osebnosti in temperamentu mladiča.
  • Odgovorni rejci bodo namenili čas in denar za pomoč organizacijam pri raziskovanju zdravstvenih težav in bolezni pri mladičih.
  • Splošna zdravstvena soglasja, ki jih zagotovi vzreditelj, morajo vključevati srce, oko, boke, pogačice, DE (Suho oko), CC (Kodrasti plašč), in EF (Epizodni padec).

Več informacij o malteških mladičih v Indiani

Več informacij o malteških mladičih v Indiani

Mirni in neustrašni psi, malteška pasma, so univerzalni prijatelj. Maltežani, ki jih takoj prepoznajo po čudovitem belem plašču, dajejo avro ponosne plemenitosti. Energični, ljubeči in živahni, malteški mladički so odlični kot domači spremljevalci in terapevtski psi.

Pravilna nega in šolanje lahko služita tudi kot tekmovalni psi pri športih in dejavnostih, ki zahtevajo budnost, poslušnost, demonstracijo in sledenje. Ta pes je rad z ljudmi in v njihovi bližini in je odlična izbira za starše začetnikov hišnih ljubljenčkov in posameznike, ki živijo sami.

Zaključek za “najboljše rejce maltežanov v Indiani”

Zaključek za najboljše rejce maltežanov v Indiani

Upamo, da bo ta seznam rejcev za maltežan mladički v Indiani vas bodo vodili pri izbiri najboljšega malteškega mladiča za vašo družino. In kot vedno bi se radi zahvalili vsem predanim rejcem, ki skrbijo in vzgajajo te zdrave in srečne mladičke, ki bodo spreminjali življenja posameznikov in družin, ki jih ljubeče posvojijo. Za več vprašanj in komentarjev se lahko obrnete na rejce.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu malteških rejcev v Indiani, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete malteškega mladiča od vzreditelja v Indiani, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Malteški pes – 10 najboljših dejstev” spodaj: