5 najboljših rejcev maltežanov v Washingtonu! (2022)

Rejci maltežanov v Washingtonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce malteških živali v Washingtonu. Prijazni, nežni, odzivni, zaupljivi in ​​inteligentni so vse lastnosti Maltežana. Maltežan je dober družinski pes, vendar je lahko hiter z motečimi otroki.

Zaradi majhnega videza, igrive narave in dolge svilnate narave je maltežan priljubljen pri dojenčkih. Maltežani so primerni za bivanje v zaprtih prostorih in se zlahka prilagajajo hišnim spremembam.

Majhna postava maltežanov poudarja njegovo varnostno zavest, pripravljena lajati na kakršne koli neznane zvoke. Maltežani imajo čisto belo barvo dlake in dolgo, svilnato dlako, ki visi blizu tal.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu malteških rejcev v Washingtonu, si oglejte ta priporočila naše ekipe pri We Love Doodles: Najboljši rejci psov v Washingtonu in Najboljši rejci mopsov v Washingtonu.

Malteški mladiči naprodaj v Washingtonu

Malteški mladiči naprodaj v Washingtonu

Za ljubitelje maltežanov je tukaj seznam uglednih rejcev v Washingtonu.

Priporočila za malteške izdelke: Najboljša pasja hrana za malteške solzne madeže in Najboljše tihe škarje za pse.

1. PuppySpotovi malteški mladički za Washington

PuppySpotovi malteški mladički za Washington

Ker iščete rejce malteških živali v Washingtonu, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po izboru malteških mladičkov iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Lahko ste prepričani, da vam bodo vašega malteškega mladiča varno poslali v Washington, saj so vsi rejci strogo pregledani. Preden nadaljujete z iskanjem malteškega mladiča za prodajo v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Desert Hobby Ranch

Desert Hobby Ranch

Puščavski hobi ranč je majhen program za vzrejo, ki se nahaja v veliki deželi Washington. Upravlja ga Shasta Hay Grimes, ki ga je začela skrbeti pri 15 letih. Kot mlado dekle je opazila razliko v kakovosti med kužki iz trgovine za male živali in mladički za razstavo.

Od takrat se je lotila raziskovanja in vzreje najbolj kakovostnih maltežanov. Njihovi maltežani so ljubeči, ljubkovalni in zlahka prilagodljivi hišni ljubljenčki. Z vzgojo v zgodnji mladosti malteški psi tudi poskrbijo, da budni čuvaji zaznajo morebitne težave. Puščavski hobi ranč vzreja male maltežane, ki so dober spremljevalec majhnim otrokom.

Po opravljenem veterinarskem zdravstvenem pregledu lahko mladičke prevzamete pri desetih tednih. Puščavski hobi ranč ponuja 2-letno zdravstveno garancijo za vsakega mladiča v primeru smrti zaradi zdravstvene težave. Mladički so razglisteni, cepljeni in odstranjeni nohti do točke, ko jih poberejo.

Kupec mladička dobi brezplačen vzorec igrače, hrane in odeje za mladička. Puščavski hobi ranč vzreja najbolj igrivo, očarljivo igračo za hišne ljubljenčke. Kontaktirate jih lahko tako, da pošljete e-pošto ali pokličete njihovo kontaktno telefonsko številko. Njihova spletna stran ima galerijo fotografij, kjer si lahko ogledate sliko vseh razpoložljivih mladičkov. Zaradi velikega povpraševanja po maltežanih je treba na čakalni seznam dodati nepovratno kavcijo.

Podrobnosti o puščavskem hobi ranču

3. Mladiči Taylorja

Mladiči Taylor Maltese Washington

Pups by Taylor je nova zasebna agencija za vzrejo psov, ki jo vodi Taylor. To postavitev je začela avgusta 2014 in v preteklih letih so imeli več kot 38 legla in 203 mladičke. Vzgojili so novo pasmo in skupaj z različnimi rejci vzgojili dve legli.

Mladički so vzgojeni na majhnem ranču, ki se nahaja 20 milj od letališča Paine Field in 55 milj od letališča Sea-Tac. Psi so sproščeni in izšolani z zaboj, ki jih učijo pse. Psi so že zgodaj izpostavljeni rednim obiskovalcem, zato ne lajajo po nepotrebnem.

Pri mladičkih Taylorja je poudarek bolj na vedenjskem vidiku psov in ne na telesnih značilnostih. Psi so urejeni kot popoln človeški spremljevalec, ne glede na življenjski slog in okoliščine lastnika. Cena malteških mladičkov stane od 4.000 do 5.000 dolarjev, vključno z 7,8-odstotnim prometnim davkom.

Za določitev kupčeve kvalifikacije pred sankcioniranjem prodaje poteka postopek preverjanja. Z naraščanjem kraje psov in covida obstaja seznam rezervacij, preden lahko kdo fizično vidi pse. Mladičke lahko vidite na mladičkih na Taylorjevih Instagram in Facebook straneh. Če iščete malteške pse spremljevalce ali druge družini prijazne pse, priporočamo mladičke znamke Taylor.

Morali bi klikniti na njihovo spletno stran in izpolniti spletni obrazec za prijavo. Lahko jih kontaktirate po telefonu ali družbenih omrežjih, vendar jih ne obiščite, dokler niste povabljeni. Celoten depozit je treba plačati naenkrat in pod nobenim pogojem ni politike vračila.

Mladiči Taylor Podrobnosti

4. Puppyland Puyallup

Puppyland Puyallup

Puppyland Puyallup je hčerinsko podjetje mednarodne agencije za prodajo in vzrejo psov Puppy Land. Podjetje, ki ga je leta 2018 ustanovil Justin Kerr, je razvilo sloves vzreje najbolj zdravih psov v panogi. Njihove pasme so maltežan, zlati doodle 2. generacije, bostonski terier, kavalir King Charles španjel, Cane Corso, Bichon itd.

Pri PuppyLandu dajejo prednost skrbi za pse, tudi če so doma z novo družino. Puppyland Puyallup je dom najbolj profesionalnih rejcev, ki so temeljito preverjeni in nadzorovani. Poročilo o inšpekcijskem pregledu vzreditelja je ustrezno pregledano, da se zagotovi, da dobro počutje mladičev ni ogroženo.

Ob prihodu v trgovino maltežane pregleda ekipa veterinarskih tehnikov in specialistov za nego živali. Živali so med bivanjem ustrezno socializirane, razgibane in vso potrebno usposabljanje. Mladički Puppylanda so mikročipirani, da se zagotovi, da so identificirani in vrnjeni lastniku, če so izgubljeni ali ukradeni.

Mladički so do preselitve v nov dom redno cepljeni in razglisteni. Puppyland Puyallup ponuja 15-dnevno virusno zavarovanje in 10-letno zavarovanje dednih bolezni. Vsi psi so ustrezno registrirani pri United Kennel Club (UKC) in American Bully Kennel Club (ABKC).

Puppyland Puyallupov program Fur-ever A Home daje lastnikom psov možnost, če ne morejo obdržati svojega psa. Program Fur-ever A Home zagotavlja, da domovi v zavetiščih za živali niso prenaseljeni. Cena njihove malteške pasme se giblje od 1.200 do 8.000 dolarjev, kar je mogoče plačati s plačilnim načrtom. Plačilni načrti zagotavljajo posojila do 8.000 $ s 30-odstotno obrestno mero.

Puppyland Puyallup je dom vseh sort maltežanov in vseh drugih pasem psov. Psa lahko zahtevate tako, da kliknete spletno stran in izpolnite spletni obrazec za zahtevek. Trgovina za male živali je odprta od 11.00 do 20.00, od ponedeljka do sobote in nedelje od 12.00 do 20.00. Trgovino lahko obiščete ali pokličete v delovnem času.

Podrobnosti Puppyland Puyallup

5. Neprecenljivi mladički

 Neprecenljivi mladiči Malteze

Zadnji na seznamu najboljših rejcev maltežanov v Washingtonu je “Neprecenljivi mladički.” Priceless Pups je program v družinski lasti in upravljanju, osredotočen na vzrejo mladičev Shorkie. Shorkie Maltese je križanec med maltežanom, jorkširskim terierjem in shih tzujem.

Priceless Pups vodi Stefanie Bailey, ki je pred 25 leti navedla pasmo Shorkie. Njihovo pasmo Shorkie priznava Ameriški klub Shorkie, ki je edini register Shorkie na svetu. Neprecenljivi mladički so posvečeni vzreji maltežanov Shorkie, ki ustrezajo pasemskim standardom Shorkie Club of America.

Njihovi psi so družabni, zdravi in ​​zdravi, zanje skrbi profesionalna ekipa rejcev. Maltežan Shorkie je vzgojen v družinskem okolju, tako da se mladiček ob posvojitvi ne počuti neumestnega. Priceless Pups je zaslužen za vzrejo prve malteške pasme shorkie pred več kot 24 leti.

Shorkie Maltese je prijazen, tih pes, zaradi česar je dober spremljevalec otrok in drugih hišnih ljubljenčkov. Shorkie je pes družinskega tipa, ki živi za človeško pozornost in udobje. Priceless Pups je namenjen izboljšanju pasme Shorkie z raziskavami in izgradnjo spletne skupnosti Shorkie.

So največje prispevajo k Shorkie klubu Amerike in so razvili standarde, ki jih izvajajo rejci Shorkie po vsej državi. Mladički so cepljeni z Neo parom, ki nudi zaščito pred parvo in gradi visoko imunost pri mladičkih. Odmerki cepiva se dajejo po 28, 38 in 48 dneh.

Cepljene mladiče ločimo od necepljenih, da se izognemo okužbi. Cena mladičkov neprecenljivih mladičkov se začne od 1750 $ naprej. Za mladičke, mlajše od šestih tednov, je za rezervacijo potreben začetni depozit v višini 1000 $, ki ni povračljiv. Priceless Pups nudijo 5-letno življenjsko garancijo za primere odpovedi organov. Ponujajo tudi usposabljanje novim lastnikom psov, da jim pomagajo bolje skrbeti za psa.

Če vas zanima malteška pasma shorkie, so neprecenljivi mladički vaša najboljša izbira. Če se želite pridružiti čakalnemu seznamu, morate klikniti njihovo spletno stran in izpolniti spletni obrazec za posvojitev. Imajo tudi eno najbolj aktivnih skupin družbenih medijev s takojšnjimi odgovori. Priceless Pups ponujajo tudi pošiljanje v vse dele sveta za doplačilo.

Neprecenljive podrobnosti o mladičih

Zaključek za “najboljše rejce maltežanov v Washingtonu”

Zaključek za The

V Washingtonu je na stotine prevarantov, ki se predstavljajo kot rejci malteških živali. Ena najtežjih nalog pri nakupu a maltežan išče uglednega vzreditelja za nakup mladička.

Preden kupite pri katerem koli rejcu, morate raziskati rejce in njihove vzrejske prakse. Bodite previdni glede nedavnega trenda prevarantskih strani prodajalcev lažnih psov.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu malteških rejcev v Washingtonu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete malteškega mladiča od vzreditelja v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 nasvetov za lastnike malteških psov” spodaj: