5 najboljših rejcev Maltipooja v Britanski Kolumbiji! (2022)

Rejci Maltipoo v Britanski Kolumbiji

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Maltipoo v Britanski Kolumbiji. Da bi dobili ljubkega malega Maltipooja, rejci križajo inteligentnega in aktivnega pudlja z očarljivim in nežnim maltežanom.

Maltipoos so majhne pasme psov s hipoalergenimi tipi dlake, ki podedujejo izjemne lastnosti svojih matičnih pasem. So neverjetni psi, ki se zlahka prilegajo različnim družinskim življenjskim slogom in so odlični spremljevalci in prijatelji.

Maltipoo je idealen za ljubitelje majhnih psov ter družine z otroki in starejše občane, poleg tega pa je primeren za ljudi z alergijami na pse zaradi svojih plaščev, ki se ne izlivajo. Maltipoosova teža je med 5 do 20 funtov in 8 do 14 palcev visoka, z življenjsko dobo od 10 do 15 let.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Maltipoo v Britanski Kolumbiji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji in Najboljši rejci Cockapoo v Britanski Kolumbiji.

Mladički Maltipoo za prodajo v Britanski Kolumbiji

Mladički Maltipoo za prodajo v Britanski Kolumbiji

Ugledni rejci, navedeni v tem članku, so vas v Britanski Kolumbiji pokrili za vašo zdravo in vrhunsko kakovost Maltipoos. Različne čudovite oblikovalske pasme postajajo vse bolj priljubljene iz dneva v dan; vendar je maltipoo izjemna pasma, saj je zabavna in usmerjena v ljudi.

Njihove sposobnosti prilagajanja so fantastične, saj uspevajo tako kot prebivalci stanovanj in živijo na kmetiji. Preberite ta članek za imena in kontakte nekaterih vrhunskih rejcev Maltipoo v Britanski Kolumbiji.

Priporočila za izdelke Maltipoo: Najboljši šamponi za maltipoo in Najboljše pasje nogometne igrače.

1. Mini psarneMini psarne

Jeff in Rose Webb sta ponosna lastnika in odgovorna rejca Mini Kennels, ki se nahajata v gorah Britanske Kolumbije. Njihov dom leži na slikovitih in čudovitih sedemdesetih hektarjih z veliko prostora za njihove pse, da se sprehajajo in so blizu narave.

Njihov domači program vzreje se je začel leta 2003, specializirani pa so za vzrejo pudljev, pomeranov, jorkširskih, maltežanov, čivav, kokapujev, morrisov, pomčijev in maltipujev. Mini Kennels je zelo strasten in zavezan k odličnosti pri vseh svojih psih, zato njihov dobro načrtovan program.

Njihovi plemenski psi so iz lepega rodovnika in so pred križanjem pregledani glede zdravja, da se zagotovi proizvodnja bolj zdravih mladičkov. Minijevi mladički se skotijo ​​in vzgajajo v njihovem ljubečem domu, kjer se z njimi vsak dan ukvarjajo, da izboljšajo odlične socializacijske sposobnosti.

Mini Kennels zagotavlja, da so njihovi mladički obveščeni o vseh potrebnih cepljenjih, razglisteni in veterinarsko pregledani, preden odidejo v nove domove. Celotni psi Mini Kennels so pomemben del njihove družine in jih nameščajo le v predane družine.

Upoštevajte, da imajo v Mini Kennels na voljo odrasle pse za tiste, ki jih zanima. Postopek posvojitve Mini Kennels je pregleden in enostaven, Jeff in Rose Webb pa sta na voljo za pomoč vsem potencialnim strankam pri nemotenem prehodu svojih hišnih ljubljenčkov. Obrnite se na Jeffa po telefonu, po pošti ali obiščite spletno stran Mini Kennels.

Podrobnosti o mini psarnah

2. BC MaltipooBC Maltipoo

BC Maltipoo je znan vzrejski program Maltipoo v Britanski Kolumbiji za vzrejo najbolj zdravih možnih mladičkov. So ugleden domači vzrejni program, ki je namenjen odličnosti pri vseh njihovih psih. So predani in se vzrejajo predvsem zaradi zdravega zdravja, temperamenta in odličnega videza svojih celotnih psov.

Leglo BC Maltipoos prihaja od zdravih in gensko pregledanih staršev, ki so bili skrbno izbrani za izdelavo čudovitega legla. BC mladički so rojeni in vzgojeni v njihovi hiši z veliko ljubezni in naklonjenosti do njih. BC Maltipoos so njihovi dojenčki in zagotavljajo, da bodo njihovi mladički prišli v roke samo predanim družinam.

Vsi mladički BC Maltipoo so veterinarsko pregledani, cepljeni in razglisteni, preden se pridružijo svojim večnim družinam. BC Maltipoo nima čakalne liste, saj so njihovi mladički hitro posvojeni zaradi omejene količine legla v enem letu. Kontaktirajte BC Maltipoo na njihovi Facebook strani ali jih kontaktirajte po telefonu za več informacij o njihovih Maltipoosih.

Podrobnosti BC Maltipoo

3. DomačikPetsmate Maltipoo Britanska Kolumbija

Petsmate zaupanja vredna služba za hišne ljubljenčke s sedežem v Vancouvru v Britanski Kolumbiji, specializirana za povezovanje mladičkov malih pasem z ljubečimi družinami. Sčasoma je Petsmate sodeloval s številnimi uglednimi in etičnimi rejci, da bi družinam po vsej Kanadi dostavil čudovite hišne ljubljenčke. Ocene njihovih strank so odražale njihovo integriteto in kakovost psov, ki jih nudijo.

Petsmate ni Puppy Mill in ne bo sodeloval z neetičnimi rejci, ki nimajo standardov za svoje mladiče ali plemenske staleže. Vsi rejci v okviru njihovega programa so zaupanja vredni in se vzrejajo z visokimi etičnimi standardi za pridelavo najboljših mladičkov. Zdravi starši, očiščeni kakršnih koli genetskih pomislekov, se uporabljajo kot njihova plemenska stalež za bolj zdravo leglo.

Mladički Petsmate so redno cepljeni, veterinarsko pregledani in razglisteni, preden se pridružijo novim družinam. Njihovi postopki posvojitve so neposredni in brez težav z izkušenimi rokami do zdravih potencialnih strank s prehodom njihovih hišnih ljubljenčkov. Kontaktirajte Petsmate po telefonu ali obiščite njihovo spletno stran danes za več informacij o razpoložljivih mladičkih.

Podrobnosti o domačih ljubljenčkih

4. Patties Razvajeni Pomeranci in MaltežaniPatties razvajajo pomeranske in maltežane

Patti Dennison je odgovorna in predana vzrediteljica Patties Pampered Pomeranians in Maltezer v Abbotsfordu v Britanski Kolumbiji. Patties je ponosen član Kanadskega kinološkega društva in sledi svojim standardom pri vzreji svojih psov.

Patty se vzrejajo predvsem zaradi vrhunske kakovosti, dobrega zdravja, odličnega standarda in temperamenta vseh svojih psov. Njihovi vzrejni starši prihajajo iz šampionskih krvnih linij in so pred parjenjem temeljito pregledani in očiščeni. Patties ljubijo živali in zelo skrbijo za svoje pse; zato dobro načrtovan program vzreje daje najboljše možno leglo.

Njihovi celotni mladički so rojeni in vzgojeni v njihovem domu v odličnem stanju, z vsakodnevno obdelavo, da se ustvarijo odlične veščine socializacije. Psi Patties so dobro socializirani in imajo prehod brez stresa, saj so že pripravljeni in navajeni na družinsko okolje, otroke in druge hišne ljubljenčke.

Pattiesjeve sanje so vzrejati pse vrhunske kakovosti, kar ji veliko pomeni; zato so njihovi psi nameščeni le pri zavzetih družinah. Po veterinarskem pregledu, razglistitvi, cepljenju in zavarovanju zdravstvenega zavarovanja njihovi mladički odidejo, da se pridružijo novim družinam.

Postopki posvojitve pri Patties Pampered Pomeranians in Maltese so pregledni in brez glavobola, saj strankam pomagajo skozi vse korake prehoda. Vsem svojim bodočim strankam nudijo doživljenjsko podporo, saj želijo ostati del napredka svojega psa in pomagajo pri morebitnih pomislekih, ki jih imajo stranke. Obiščite spletno stran Patties, da izpolnite vprašalnik za posvojitev in začnite s postopkom za vašega novega kužka.

Patties Razvajeni Pomeranci in Malteški detajli

5. Moj mali MorkieMoj mali Morkie

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Maltipooja v Britanski Kolumbiji je “Moj mali Morkie.” My Little Morkie je nameren in zaupanja vreden vzrejni program, ki se nahaja v dolini Fraser v Britanski Kolumbiji. Specializirani so za vzrejo dizajnerskih psov in imajo desetletja izkušenj in strokovnega znanja pri vzreji hibridnih psov, vključno z maltipooji.

Cilj My Little Morkie je zagotoviti najbolj zdrave, vrhunske in dobre mladičke za predane in ljubeče družine. My Little Morkie je zelo premišljen glede svojega vzrejnega programa, saj je dobro načrtovan, da odraža njihovo strast in predanost svojim psom.

Vse njihove matične pasme izvirajo iz najboljšega rodovnika in so pred križanjem temeljito testirane na zdravje in temperament ter očiščene. Njihovi starši so dobro hranjeni in hranjeni z najboljšo pasjo hrano, ki je na voljo, saj zdravi starši pomenijo zdravo leglo.

Mladički My Little Morkie se skotijo ​​in vzgajajo v njihovem domu, z vsakodnevno obdelavo za odlično socializacijo in nemoten prehod. Po osmih tednih njihovi psi odidejo, da se pridružijo novim družinam in so razglisteni, veterinarsko pregledani in pred odhodom cepljeni.

Psi My Little Morkie so nastanjeni v ljubečih domovih za vedno, kjer bodo za vedno cenjeni. Za vse njihove pse velja tudi zdravstvena garancija pred dednimi boleznimi. Upoštevajte, da My Little Morkie ne želi, da se njihovi psi preprodajajo ali dajo v zavetišča, saj želijo, da jih stranke, ki jih ne morejo več zadržati, pripeljejo nazaj v My Little Morkie.

My Little Morkie nudi tudi doživljenjsko podporo vsem svojim strankam, saj so pregledi in napredek vseh posvojenih psov dobrodošli in jih je mogoče deliti na njihovih platformah družbenih medijev. Del zavezanosti My Little Morkie hibridu je zagotavljanje informacij in nasvetov o tem, kako lahko stranke vzgajajo dobro socializiranega kužka.

Postopek posvojitve pri My Little Morkie je pregleden, enostaven in neposreden, z veliko nasveti za prehod brez težav in najboljšo možno izkušnjo strank. Lahko se obrnete na My Little Morkie po telefonu, po pošti ali izpolnite obrazec za posvojitev na njihovi spletni strani, da začnete s postopkom posvojitve vašega novega Maltipooja.

My Little Morkie Details

Zaključek za “najboljše rejce Maltipoo v Britanski Kolumbiji”

Zaključek za The

Nikoli ne morete zgrešiti, če izberete Maltipoo za nov družinski dodatek, saj se prav dobro prilegajo zvestemu in ljubečemu družinskemu hišnemu ljubljenčku. Pozitivne lastnosti starševskih pasem tako dobro delujejo na njih, saj so dobro obveščeni, pametni in željni zabave.

Čeprav ima Maltipoo dobro življenjsko dobo približno 15 let, ga je mogoče sabotirati, če niso dobro vzgojeni. Zato smo svetovali, da se za vaš nov družinski dodatek obrnete na etične rejce, navedene v tem članku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Maltipoo v Britanski Kolumbiji, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete Maltipoo od vzreditelja iz Britanske Kolumbije, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Maltipoo – Top 10 dejstev” spodaj: