5 najboljših rejcev mastifa v Novi Mehiki! (2022)

Rejci mastifov v Novi Mehiki

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce mastifov v Novi Mehiki. Mastifi so britanska pasma psov in so zelo veliki. Te pasme psov izhajajo iz Pugnaces Britanniae in Alaunt z velikim prispevkom alpskega mastifa v 19. stoletju.

Mastifi so ena najbolj nežnih in najstarejših pasem psov, znanih po svojem velikanskem telesu. Mastifi radi ščitijo svojega lastnika in so zelo prijazni do ljudi, ko se družijo. Mastifi imajo zvest, zabaven, dobrodušen, ljubeč, dostojanstven, pogumen in miren temperament. Njihova življenjska doba je 6-12 let, odvisno od tega, kako jih vzreditelji vzgajajo in ravnajo z njimi.

So različnih višin; višina samic se giblje med 70-91 cm, samci pa med 70-92 cm. Teža mastifa za samice se giblje tudi od 54-77 kg, medtem ko se teža samcev giblje od 73-100. Če vas zanima, da bi dobili najboljše mastife v Novi Mehiki, se obrnite na vse rejce v tem članku.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev mastifov v Novi Mehiki, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci angleških buldogov v Novi Mehiki in Najboljši rejci bostonskih terierjev v Novi Mehiki.

Mladički mastifa naprodaj v Novi Mehiki

Mladički mastifa naprodaj v Novi Mehiki

Psi mastifi obstajajo že več kot 20 let in se pogosto uporabljajo kot stražarji in boj. Najdemo ga v zapisih Azijcev, Evropejcev in Američanov leta 3000 pred našim štetjem.

Kljub dolgemu obstoju teh psov jih vzreditelji v Novi Mehiki zlahka usposobijo, da so dostojanstveni, dobrodušni, ljubeči in dober družinski spremljevalec. Kupite svoje nove najboljše mastife pri vseh rejcih v Novi Mehiki, ki so navedeni spodaj.

Priporočila izdelkov za mastif: Najboljše pasje ovratnice GPS brez mesečnih stroškov in Najboljše e-ovratnice za velike pse.

1. High Road Labradoodles

High Road Labradoodles

High Road Labradoodles je vzrejni program, ki se nahaja v Chamisalu v Novi Mehiki v Združenih državah. Program se je začel, ko je lastnik dobil svojega prvega psa in je vzrasla ljubezen do psov. Ti rejci vzrejajo svoje mastife, da se odlično igrajo z otroki in nikoli niso agresivni in potrpežljivi. Ljubezen do mastifov ju je navdihnila, zato so se registrirali pri AKC Mastiffs.

Njihovi mastifi so usposobljeni za druženje z otroki, odraslimi, zajčki, mačkami in pticami. To je storjeno, da bi zagotovili zaščito otrok med pohodništvom. Mladički vseh mastifov odraščajo ob petju, bobnanju, televiziji in glasbi.

Njihov cilj je osrečiti svoje stranke, zato svoje stranke združijo s psom, da jim popestrijo življenje. Vzrejski program High Road Labradoodles se osredotoča na vzgojo mladičkov mastifa, pripravljenih za delovne službene pse in ljubeče spremljevalce za domove. Svojim strankam nudijo tudi doživljenjsko podporo pri skrbi za svoje mastife. Zagotavljajo tudi informacije o mastifih in dajejo pomembne povezave o tem, kaj morate vedeti o psih.

High Road Labradoodles Podrobnosti

2. Weems Family Kennel

Weems Family Kennel

Weems Family Kennel je vzrejni program v lasti Weems Family v Portalesu v Novi Mehiki v Združenih državah. Poudarek tega rejca je vzreja kakovostnih in zdravih mastifov za družine. Njihovi psi so registrirani in AKC jih akreditira. Weems Family Kennel zagotavlja, da njegovi programi usposabljanja sledijo standardu AKC.

Družina Weems se z mastifi ne šali; menijo, da bi morali biti njihovi psi dobro izšolani, da se pridružijo družini. Neverjetna stvar pri psarni Weems Family Kennel, zaradi katere so eden najboljših rejcev mastifov, je, da strankam omogočajo, da vrnejo svoje mladičke mastifov po 24 urah, če niso izpolnili njihovih potreb.

Svojim strankam bodo vrnili denar, vendar je takšna situacija, ko stranke vrnejo svoje pse, redka. Svojim strankam omogočajo tudi vrnitev katerega koli od svojih psov, ki zbolijo po treh dneh, odvisno od situacije, in jim bodo vrnili denar. Vendar niso odgovorni za pravila, ki jih njihove stranke ne upoštevajo.

Weems Family Kennel ima veterinarja, ki pomaga preveriti zdravstveno stanje njihovih mastifov, preden jih prodajo. Prav tako zagotavljajo, da nobeden od njihovih psov ni izpostavljen ničesar, kar bi lahko vplivalo nanje. Zagotavljajo, da strogo upoštevajo čas za igro, vadbo in bivanje v svoji psarni.

Weems Family Kennel prav tako ne jamči za nobenega mastifa, vzetega na dopust, preden se navadi na svoj novi dom. Weems Family ima več kot 25 let izkušenj z vzrejo mastifov, zaradi česar so eden najboljših rejcev. Zagotavljajo, da se genetika svojih psov zadrži zase, ne da bi po nesreči opravili vzrejo v liniji. Najpomembnejše pri tem rejcu je, da vzreja najbolj kakovostne mladičke, zato je pridobivanje enega od njih odlična izbira.

Podrobnosti o družinski psarni Weems

3. Sangue Regale Cane Corso

Sangue Regale Cane Corso

Sangue Regale se nahaja v Hobbsu v Novi Mehiki in je osredotočen na vzrejo mastifov. Njihovi mastifi so skrbno izbrani med najboljšimi evropskimi pasmami. Prav tako so registrirani pod AKC in zagotavljajo, da sledijo standardu AKC. Zagotavljajo, da gredo njihovi kupci domov z najboljšimi mastifi.

Imajo licenco mehiškega rejskega programa za vzrejo kakovostnih in zdravih mastifov; so rejski program z licenco države Nove Mehike. Specializirani so za evropske pse, kot so italijanski, Cane Corso in nemški ovčarji. Vse naše reje so neposrednega evropskega uvoza najvišje kakovosti.

Zadnjih 20 let smo vzreditelji hobijev in že od leta 2016 upravljamo Weibe’s Haus Kennels. Radi sodelujemo z našimi kupci in našimi kužki skozi vse življenje. Nudimo šolanje v zaboju, osnovno poslušnost, oceno temperamenta, zdravstveno testiranje, zdravstveno jamstvo, zgodnjo socializacijo vsakega mladička, veterinarske preglede in zdravstveno spričevalo našega veterinarja.

Nudimo doživljenjsko podporo za naše nove kupce. Nakup in lastništvo mladičkov poskrbijo za kar se da enostavno in brez stresa. Pozorno poslušajo potrebe strank in imajo sčasoma uspešen tesen odnos z več strankami. Sangue Regale je ugleden vzreditelj, ki mnogim ljudem nudi zanesljive storitve vzreje.

Sangue Regale Cane Corso Podrobnosti

4. Mesa Top Berners

Mesa Top Berners

Mesa Top Berners Kennel je vzrejni program, ki se nahaja v Santa Feju v Novi Mehiki v Združenih državah. Ta rejec je osredotočen na zagotavljanje kakovostnega in srečnega mastifa. Prav tako zagotavljajo, da so njihovi psi registrirani v AKC, da ohranijo standard AKC. Zagotavljajo, da so njihovi mastifi usposobljeni za ljubeče do otrok in družine.

Mesa Top Bernerji razumejo, da bodo njihovi mastifi kasneje prodani družini, zato poskrbijo, da so njihovi psi usposobljeni za druženje. Prav tako zagotavljajo, da imajo ljubeč in zdrav temperament. Vzreditelji svetujejo tudi, da njihova stranka svoje otroke obvesti, kdaj se morajo igrati z mastifi in kje se jih lahko dotaknejo.

Kim Swendson je lastnica tega vzrejnega programa v Novi Mehiki. Mesa Top Bernerji so dobro prilagojeni in imajo za svoje stranke dve leti garancije, potem ko so kupili mastife. Svoje kontaktne podatke objavijo tudi na svoji spletni strani, če koga zanimajo njihovi mastifi. Omogočajo tudi zastavljanje vprašanj, če vas pasma zanima in niste prepričani, ali so za vas najboljše.

Mesa Top Berners podrobnosti

5. Von Castle nemški ovčarji

Von Castle nemški ovčarji

Zadnji na seznamu najboljših rejcev mastifa v Novi Mehiki je “Von Castle nemški ovčarji.” Von Castle German Shepherd je program vzreje v Novi Mehiki, kjer se gojijo mastifi. Glavni poudarek nemškega ovčarja Von Castle je ponuditi kakovostnega mastifa za delo, družino, zaščito in družbo.

Zanimanje za ta vzrejni program se je začelo pred 50 leti, ko je lastnik Estevan dobil svojega prvega družinskega psa. Od takrat je Estevan rad vzrejal mastife in druge pse. Nemški ovčar Von Castle je akreditiran in registriran pri Ameriškem kinološkem klubu in zagotavlja, da sledi standardu vzreje mastifov, ki ga daje AKC.

Prav tako si strastno prizadevajo poučiti druge rejce o mastifih in o tem, kako lahko zagotovijo najboljšega psa. Neverjetna stvar pri nemškem ovčarskem mastifu Von Castle je, da boste radi dobili več, če ga boste dobili zaradi njihove občutljivosti, inteligence in pripravljenosti ugajati psom.

Von Castle nemški ovčarji so zelo selektivni pri vzgoji svojih psov. To se naredi za zagotovitev dobrega zdravja in ohranjanja standardov kakovosti. Vsi nemški ovčarji Von Castle so impresivni, ker imajo odlične strukture. Njihova ekipa rejcev zagotavlja, da so vsi mastifi dobro usposobljeni in jim nudijo pravo hrano in zdravljenje, da bodo živeli svoje najboljše življenje.

Ne prodajajo samo mastifov prebivalcem Nove Mehike, ampak vam lahko pomagajo tudi pri prevozu najboljših mastifov po vaši izbiri in jih odpeljejo na lokacije, kot so Kolorado, Teksas, Santa Fe in druge države daleč in blizu. Po prodaji ima nemški ovčar Von Castle tudi 2-letno zdravstveno garancijo za svoje mastife. Prav tako so pripravljeni slišati od vas in odgovoriti na vsa vaša vprašanja v zvezi z mastifi, ki jih nameravate kupiti.

Podrobnosti nemških ovčarjev v gradu Von

Zaključek za “najboljše rejce mastifov v Novi Mehiki”

Zaključek za najboljše rejce mastifov v Novi Mehiki

Mastifi so odlična izbira za vse, ki iščejo velikanskega psa, ki bo odličen spremljevalec družinam in otrokom. Mastifi niso le velikani, ampak nežni velikani s strastjo, ljubeznijo in potrpežljivostjo, da zaščitijo družino. Prav tako so enostavni za vzdrževanje in enostavni za nego zaradi nizke ravni energije. Našteli smo najboljše rejce mastifov v Novi Mehiki, vi pa jih kontaktirajte.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev mastifa v Novi Mehiki, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička mastifa od vzreditelja v Novi Mehiki, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Angleški mastif – 10 najboljših dejstev” spodaj: