5 najboljših rejcev mastifa v Severni Karolini! (2022)

Predloga najboljših rejcev mastifov v Severni Karolini

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce mastifov v Severni Karolini. Mastif je ena najstarejših pasem psov. So ljubeči in dobrodušni psi, ki so lahko odličen dodatek vaši družini.

Vendar pa je največja ovira lahko iskanje popolnega mesta, kjer lahko dobite svojega mastifa. Lahko se odločite za posvojitev iz organizacije za reševanje psov ali kupite mladička pri uglednem vzreditelju.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev mastifov v Severni Karolini, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci psov v Severni Karolini in Najboljši rejci Vizsla v Severni Karolini.

Mladički mastifa naprodaj v Severni Karolini

Mladički mastifa naprodaj v Severni Karolini

Če iščete najboljše gojitelje mastifov v Severni Karolini, ste prišli na pravo mesto. V državi je več rejcev, kjer lahko kupite kakovostnega kužka mastifa in ga dodate svoji družini. Večina teh rejcev je v industriji že vrsto let in jim lahko zaupate. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več.

Priporočila izdelkov za mastif: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najboljši pasji šamponi proti linjanju.

1. Kampbell Kennels Bullmastiffs

Kampbell Kennels Bullmastiffs

Prvi na našem seznamu najboljših rejcev mastifa v Severni Karolini je “Kampbell Kennels Bullmastiffs.” Ta rejec se nahaja v sosednji zvezni državi Tennessee. Vendar pa strežejo ljubiteljem psov v Severni Karolini. Nahaja se le nekaj minut od narodnega parka Great Smoky Mountain. Čudovite pokrajine na jugu obkrožajo njihove mladičke. Svoje pse običajno ustrezno vzgajajo za varne in udobne sprehode.

Psarna je bila ustanovljena leta 2008. Od takrat so vzgojili številne bulmastife in jih razprodali številnim ljudem, tudi tistim v Severni Karolini. Imajo usposobljene veterinarje, ki cepijo njihove mladičke in jim nudijo ustrezno zdravstveno oskrbo. Zato ste lahko prepričani, da boste pri njih dobili zdravega in močnega psa. Kampbell Kennels pozdravlja obiskovalce po vsej ZDA.

Običajno pošljejo mladičke v njihove nove domove s paketi, ki vključujejo izjemno velik zaboj, ovratnico iz volčjega boba, 40-kilogramsko vrečo kakovostne hrane za mladiče, igračo Kong po vaši izbiri in dvovratno igračo. Imajo spletno stran, kjer lahko obiščete in si ogledate razpoložljive pse. Če pri njih kupite mladička, vam bodo posredovali vse potrebne informacije. Poučili vas bodo tudi o tem, kako lahko vzgajate svojega kužka.

Kampbell Kennels Bullmastiffs Podrobnosti

2. Cedar Grove mastifi

Mastifi Cedar Grove

Cedar Grove Mastiffs je eden najboljših rejcev v Severni Karolini, kjer lahko kupite mladička mastifa. Je mali domači vzreditelj kakovostnih mastifov, ki svojim psom namenja ljubezen in pozornost. Na pasjerejski sceni so že skoraj desetletje. Zagotovili bodo, da se boste domov vrnili s svojim sanjskim mastifom. Šolajo svoje pse in jih družijo z drugimi hišnimi ljubljenčki na kmetiji.

Poleg tega cepijo vse svoje mladičke, preden jih odpustijo v nove domove. Njihova ljubezen do svojih psov mastifov vedno zagotavlja, da jih prodajo ljubečim družinam, kjer jim bo udobno. Imajo spletno stran, kjer nenehno posodabljajo svoje storitve in razpoložljive pse.

Cedar Grove mastif je prijazen in ugleden, ki vam bo zagotovil vse pomembne informacije o svojih mastifih, kot so njihovo ozadje in podrobnosti zdravljenja. Če ste zainteresirani za nakup psa pri njih, jih lahko obiščete ali kontaktirate preko telefonskega klica ali elektronske pošte. Vodili vas bodo, kako najbolje lahko vzgojite svojega mastifa, in celo spremljali, kako je vašemu kosmatemu prijatelju.

Podrobnosti o mastifih Cedar Grove

3. NC Foothills mastifi

NC Foothills mastifi

NC Foothills je ugleden gojitelj mastifa v Severni Karolini, ki ga ima v lasti in upravlja Janek Rink, ki goji mastife kot hobi. Vzrejati mastife je začela leta 2006. Od takrat je njena psarna prerasla v velikega rejca, ki prodaja mastife ljubiteljem psov v Severni Karolini. Danes je organizacija priznana s strani AKC. Janku pomagajo prostovoljci, ki so navdušeni nad psi.

Vsi njihovi mastifi so socializirani na njihovem domu, preden jih razprodajo. Če iščete vzreditelja, ki vam bo prodal dobro socializiranega mladiča mastifa, potem je NC Foothills ena najboljših možnosti. Z ljubeznijo in strastjo skrbijo tudi za svoje pse. Običajno cepijo vse svoje mladičke in poskrbijo, da boste domov odpeljali močnega in zdravega kužka.

Kot večina rejcev na našem seznamu bo tudi NC Foothills zagotovil pomembne informacije o svojih mladičkih, kot so podrobnosti o cepljenju. Radi se povežejo s svojimi strankami in vas bodo celo obrnili, da bi vedeli, kako je vašemu pasjemu prijatelju. Njihovi mladički se prodajajo z zdravstveno garancijo. Za vsa vprašanja o njihovih storitvah jih lahko kontaktirate po telefonu.

Podrobnosti o mastifih NC Foothills

4. TruGrit Bullmastiffs

TruGrit bulmastifi

TruGrit je eden najstarejših rejcev na našem seznamu. V industriji so že več kot 40 let. V preteklih letih so uspeli vzrediti na tisoče bulmastifov in jih prodati različnim družinam v Severni Karolini. Objekt je v lasti Al in Diane Batchelor, ki sta se zgledovala pri različnih rejcih v državi, da bi si prislužila svoj soliden ugled.

Imajo aktivno spletno stran, polno slik šampionskih psov. Te fotografije samo poudarjajo izkušnjo, ki so jo imeli s svojimi bulmastifi. So izkušeni rejci in vedo vse pomembne stvari s to pasmo. Če želite kupiti kakovostnega mladička pri izkušenem vzreditelju, ki se s tem poslom ukvarja že vrsto let, je lahko TruGrit dobra izbira za vas.

Ta ugledni vzreditelj bo poskrbel, da boste domov odšli z močnim in zdravim psom, o katerem ste sanjali. Vsi njihovi psi so socializirani in šolani. Zato ste lahko prepričani, da boste dobili vzgojenega psa, ki je že socializiran. Poleg tega vam bodo posredovali vse evidence in podatke o vašem kužku.

Obiščite njihovo spletno stran in si oglejte, kaj imajo v trgovini. Lahko jih kontaktirate tudi prek njihovega e-poštnega naslova in zastavite vprašanja o njihovih storitvah. TruDrit Bullmastiffs ne pošilja mladičkov. Zato boste morali obiskati njihov objekt, da izberete želenega bulmastifa. Poučili vas bodo o vzgoji vašega kosmatega prijatelja.

Podrobnosti o bulmastifih TruGrit

5. Looking Glass angleški mastifi

Looking Glass angleški mastifi

Zadnji na seznamu najboljših mastifov v Severni Karolini je “Looking Glass angleški mastifi.” Je zasebni vzreditelj, specializiran za vzrejo kakovostnih mastifov in njihovo prodajo različnim družinam po ZDA, vključno s Severno Karolino. Njihovi psi lahko prosto tečejo po velikem kosu zemlje s pobočji.

Njihovi psi so deležni tudi ljubezni, šolanja in druženja. Rejski program organizacije se osredotoča na konformacijo, zdravje in temperament. Njihovi mladički imajo neverjetne rodovnike in imajo zdravstvena jamstva. Če iščete odličnega rejca mastifa v Severni Karolini, potem je Looking Glass English mastiffs ena najboljših možnosti.

Poskrbeli bodo, da domov odnesete svojega sanjskega mastifa in mladička, ki bo všeč vaši družini. Za zdravega in kakovostnega mastifa si lahko ogledate njihovo spletno stran. Običajno pošiljajo svoje pse. Zato lahko zagotovite, da bo kuža dostavljen na vašo lokacijo. Ljubijo in skrbijo za svoje pse ter bodo poskrbeli, da bodo šli v varne in udobne domove. Lahko jih kontaktirate in zastavite kakršna koli vprašanja o njihovih storitvah.

Podrobnosti o angleških mastifih Looking Glass

Kako izbrati gojitelja mastifa v Severni Karolini

Kako izbrati gojitelja mastifa v Severni Karolini

Iskanje dobrega gojitelja mastifa morda ni lahka naloga. Nekateri rejci vam lahko ponudijo mladička, ki ne ustreza standardu pasme. Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati, ko iščete dobrega vzreditelja v Severni Karolini. Pomagalo bi, če bi pomislili na rejca, ki je v panogi že dolgo časa.

Takšni rejci so ugledni in jim je zlahka zaupati. Obiščete lahko tudi njihovo spletno mesto in si ogledate ocene njihovih strank. Razmislite o rejcih, ki imajo dobre ocene. Vzreditelj mora biti pošten do svojih psov in storitev.

Zagotoviti vam morajo vse potrebne informacije o mladičku, kot so njihove podrobnosti o cepljenju in zdravljenju. Najbolje bi bilo, da se ne odločite za rejce, ki se izogibajo konkretnim vprašanjem o svojih storitvah. Dober vzreditelj mora biti tudi registriran pri različnih klubih, kot je na primer America Kennel Club. Poleg tega morajo njihovi mladički imeti zdravstvene garancije.

Več informacij o mastifih iz Severne Karoline

Več informacij o mastifih iz Severne Karoline

Mastifi so čudoviti in močni psi, v katere se bo vsak zaljubil. V Severni Karolini je več rejcev, kjer lahko kupite mladička mastifa in ga dodate svoji družini. Uporabljajo se lahko kot psi čuvaji in kot družinski spremljevalci.

Priporočila: Najboljša udarna ovratnica za mastifa in Najboljša pasja hrana za mastife.

Zaključek za “najboljše rejce mastifov v Severni Karolini”

Zaključek za The "Najboljši rejci mastifov v Severni Karolini"

Če ste iskali najboljše mastif rejcev v Severni Karolini, imate na izbiro seznam. Vsi rejci na našem seznamu so ugledni in bodo zagotovili, da boste dobili svojega sanjskega mastifa. Obiščite enega od rejcev na našem seznamu, da izberete svojega mastifa.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev mastifa v Severni Karolini, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička mastifa od vzreditelja v Severni Karolini, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Prednosti in slabosti angleškega mastifa” spodaj: