5 najboljših rejcev mini Bernedoodle v Ontariu! (2022)

Rejci Mini Bernedoodle v Ontariu

Če iščete najboljše rejce mini Bernedoodle v Ontariu, ste prišli na pravo mesto. Mini Bernedoodles so ponavadi zelo veseli in energični. Zato so med mnogimi gospodinjstvi v Ontariju med najbolj iskanimi hišnimi ljubljenčki.

Da bi lažje iskali najboljše vzreditelje Mini Bernedoodle v Ontariu, smo našteli ugledne rejce v državi. Skrb za Mini Bernedoodle je lahko delo za polni delovni čas. Ponavadi so zelo družabni in ljubeči hišni ljubljenčki, ti zelo aktivni psi pa so lahko za nekatere ljudi odlični hišni ljubljenčki.

Vendar se morate zavedati, da je še vedno težko uskladiti in uravnavati nivoje energije teh psov. Morali jih boste vključiti v redno vadbo, da boste to energijo nekoliko uporabili.

Bernedoodles potrebujejo tudi redno nego svojega krzna in nohtov. To jim pomaga ostati zdravi. Zato ne pozabite na dodatne stroške in čas, ki ga boste z leti potrebovali za nego teh psov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev mini Bernedoodle v Ontariu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci pudljev v Ontariu in Najboljši rejci Havapoo v Ontariu.

Mladički Bernedoodle za prodajo v Ontariu

Mladički Bernedoodle za prodajo v Ontariu

Večina rejcev se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti obsežno socializacijo teh mladičkov. Vendar pa se boste morali dodatno potruditi, da ohranite njihovo družabno in pozitivno vedenje tudi po tem, ko jih odpeljete domov. Oglejte si naš skrbno sestavljen seznam najboljših rejcev v Ontariu, ki so specializirani za visokokakovostne Mini Bernedoodles.

Bernedoodle vodniki: Najboljše generacije Bernedoodle in Bernedoodle prednosti in slabosti.

1. Silver Lining Bernedoodles

Srebrna podloga Bernedoodles

Strastni in pridni rejci, ki delajo pri Silver Lining Bernedoodles, si prizadevajo ustvariti pse, ki se izkažejo za najboljše spremljevalce ljudi. Zato veljajo za enega najboljših rejcev Mini Bernedoodle v Ontariu. Vsi mladički, ki so tukaj navedeni za prodajo, so v celoti cepljeni, mikročipirani in razglisteni.

Poleg tega te pse temeljito pregleda izkušen veterinar glede dodatnih zdravstvenih težav. Vzgojeni so na visokokakovostni hrani in redno urejeni s strani strokovnjakov. Usposobljeni so tudi za hojo na povodcu, usposabljanje za stelje in nadzor ugriza s krepitvijo pozitivnega vedenja.

Pristojbina za zadrževanje mladička pri Silver Lining Bernedoodles je 500 $. Ta pristojbina ni vračljiva in o njej ni mogoče pogajati. Če želite za določenega kužka zagotoviti svoje mesto na čakalni listi, morate predhodno oddati zadrževalnino. Na spletu se lahko prijavite za posvojitev mladička prek tega vzreditelja hišnih ljubljenčkov v Ontariu, tako da izpolnite priložen obrazec za prijavo.

Mini Bernedoodle, ki tehta od 20 do 45 lbs. je običajno 5000 $. Čakalna vrsta za te pse lahko traja tudi od šest do dvanajst mesecev. Ob nakupu mladička preko Silver Lining Bernedoodles boste prejeli 2-letno zdravstveno garancijo. To vključuje genetske motnje, skupaj z neokoljsko displazijo kolkov in komolcev. Pri Trupanionu dobite tudi brezplačno zavarovanje hišnih ljubljenčkov za 30 dni.

Silver Lining Bernedoodles Podrobnosti

2. SwissRidge Bernedoodles

SwissRidge Bernedoodles

SwissRidge Bernedoodles je rejec hišnih ljubljenčkov, katerega cilj je ljudem zagotoviti zdrave in čudovite mini Bernedoodles v zvezni državi Ontario. Zelo so ponosni, da so svoje mladičke uspešno vzgajali v čudovite pse s čudovitim temperamentom.

Za nakup mladička pri SwissRidge Bernedoodles se lahko prijavite na spletu, tako da izpolnite prijavni obrazec. Povezavo do tega lahko najdete na spletni strani. Ta obrazec morate napisati zelo previdno, tako da navedete vse svoje pravilne podatke, ker vam tako omogoča, da vas vzreditelj poveže s psom, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Vsak mladiček, kupljen pri SwissRidge Bernedoodles, se pošlje domov s 30-dnevnim brezplačnim zavarovanjem hišnih ljubljenčkov. Poleg tega zagotavljajo tudi dveletno zdravstveno garancijo pred displazijo kolkov in drugimi pogostimi dednimi boleznimi. Če želite mladička rezervirati zase, boste morali skupaj s prijavnico položiti 300 $.

Vsi mladički so sterilizirani ali kastrirani, cepljeni in mikročipirani, kar je vse mogoče preveriti z njihovimi zdravstvenimi spričevali. Če želite izvedeti več o njihovih psarnah, se lahko obrnete na ekipo rejcev, ki delajo pri SwissRidge Bernedoodles, s spodnjimi informacijami.

Podrobnosti SwissRidge Bernedoodles

3. Psarne Maple Breeze

Psarne Maple Breeze

Tim Wiebe je ponosni lastnik psarne Maple Breeze Kennels, ki se nahaja v južnem Ontariu. Je dokaj odgovoren vzreditelj, ki si prizadeva ustvariti zdrave in prijazne hišne ljubljenčke za ljubeče družine. Če želite začeti postopek posvojitve kužka preko Maple Breeze Kennels, boste morali najprej navesti svoje podatke, tako da izpolnite spletni obrazec za prijavo na spletni strani.

Vsi mladički so mikročipirani, cepljeni glede na starost in razglisteni pred odhodom domov. Ob nakupu mladička prejmete tudi 2-letno zdravstveno garancijo, ki zajema več genetskih bolezni. Maple Breeze Kennels prav tako zahteva, da podpišete pogodbo o zdravstvenem jamstvu, ki zahteva, da mladiča sterilizirate ali kastrirate, ko dopolni 11 mesecev.

V pogodbi tudi piše, da mladiča ne morete uporabiti za nadaljnjo vzrejo, razen če ni drugače navedeno. Za odobritev vaših vzrejnih pravic boste morali položiti pristojbino v višini 2000 $. Če želite kupiti mladička pri tem vzreditelju, se obrnite nanj s pomočjo spodaj navedenih podrobnosti.

Podrobnosti o psarni Maple Breeze

4. Psarne Karah

Psarne Karah

Karah Kennels je majhna družinsko vodena psarna pasma Bernedoodle v varnem in ljubečem okolju. Tu lahko komunicirajo z drugimi hišnimi ljubljenčki in otroki, kar jim pomaga pri druženju. Zato se ti psi izkažejo za zelo prijazne in dobre volje. Ta rejec je specializiran za oblikovalske logotipe, ki so popolni spremljevalci za družine.

Na spletu se lahko prijavite za nakup mladička prek pse Karah, tako da izpolnite spletni obrazec za prijavo, ki je na voljo na spletnem mestu. S to aplikacijo boste morali nakazati tudi nepovratni znesek v višini 500 $ za držanje mladička. Če želite izvedeti več o njihovi vzrejni politiki in si ogledati razpoložljiva legla, jih kontaktirajte prek njihovih kontaktnih podatkov, navedenih spodaj.

Podrobnosti o psarni Karah

5. Foxboro Doodles

Foxboro Doodles

Zadnji na seznamu najboljših rejcev mini Bernedoodle v Ontariu je “Foxboro Doodles.” Foxboro Doodles veljajo za enega najboljših rejcev Mini Bernedoodle v Ontariu, ker se osredotočajo na proizvodnjo visokokakovostnih, zdravih hišnih ljubljenčkov. Par, Emma in Tyler, delujeta kot dobro obveščena rejca, ki si namesto kvantitete prizadevata povečati kakovost svojih hišnih ljubljenčkov.

Mladički pri Foxboro Doodles so odlično usposobljeni in so dobro prilagojeni. Sodelujejo v različnih dejavnostih usposabljanja, kot so zaznavanje vonja, iskanje in reševanje, potapljanje v pristaniščih, potapljanje v pristaniščih, usposabljanje za trike in usposabljanje za poslušnost od osnovnega do strokovnjaka. Vse mladičke, kupljene pri tem rejcu hišnih ljubljenčkov v Ontariu, pošljemo domov z 2-letno garancijo za genetsko zdravje in 4-tedensko preizkušanje s Trupanion Pet Insurance.

Zagotavljajo tudi paket za odvzem kužka domov, ki vključuje knjižico z informacijami o pasmi in njeni vzgoji, 15 kilogramsko vrečo hrane za mladiče TLC, glavnik, nekaj igrač in odejo, ki nosi mamin vonj. Foxboro Doodles poskrbi, da vse svoje mladiče temeljito pregleda veterinar, ko dopolnijo šest tednov in prejmejo celoten sklop cepiv.

Vsak mladiček je redno urejen, ima odstranjene zadnje kremplje in čipiran, tako da nikoli ni brez identifikacije. Ta rejec sledi protokolu varnega razglistitve, ki ga je odobril izkušen veterinar. Če se želite obrniti na te rejce hišnih ljubljenčkov, uporabite spodnje povezave.

Foxboro Doodles Podrobnosti

Kako izbrati vzreditelja Mini Bernedoodle v Ontariu

Kako izbrati vzreditelja Mini Bernedoodle v Ontariu

Pred izbiro vzreditelja se morate prepričati, ali je odgovoren vzreditelj in ali upošteva zdravstvene standarde ali ne. Vprašajte vzreditelja za podrobnosti o mladičku in njegovih starših. Zaupanja vreden vzreditelj bi vam moral biti sposoben zagotoviti preverljiva zdravstvena dovoljenja za mladička in njegove starše.

Običajno vam pomagajo tudi kvalitetni rejci in vam nudijo veterinarske storitve tudi po tem, ko psa odpeljete domov. Ker jim ni mar za več kot samo ustvarjanje dobička s prodajo mladičkov, naredijo vse, kar je v njihovi moči, da zagotovijo zdravo življenje mladičkov tudi po posvojitvi.

Običajno vas ti rejci tudi prosijo, da podpišete pogodbo, s katero boste zagotovili, da boste ohranili zdravje hišnega ljubljenčka skozi vse življenje. Če kupite mladička, ki je premlad za sterilizacijo ali kastriranje, boste morali predložiti dokazilo o sterilizaciji ali sterilizaciji, ko mladiček doseže ustrezno starost. To jim pomaga zagotoviti, da mladička ne boste uporabljali za nadaljnjo vzrejo brez odobritve.

Ti rejci psov imajo visoke standarde in vam to lahko dokažejo tako, da zagotovijo reference svojih strank, drugih rejcev in veterinarjev, ki lahko jamčijo za njihovo integriteto in kakovostno storitev. Prav tako vam ne bi dovolili posvojiti psa, razen če jim dokažete, da ste dovolj dobro opremljeni in odgovorni, da pravilno skrbite za hišnega ljubljenčka.

Povezano: Ali so Bernedoodles hipoalergeni in Kaj je Teddy Bear Bernedoodle?

Zaključek za “najboljše rejce mini Bernedoodle v Ontariu”

Zaključek za najboljše rejce mini Bernedoodle v Ontariu

Mini Bernedoodles so zaradi svoje prijazne in energične osebnosti med najbolj iskanimi psi. Vendar pa je včasih težko najti zaupanja vrednega vzreditelja in se nato prepričati, ali upoštevajo standarde zdravja in varne vzreje ali ne.

V Ontariu je več rejcev mini Bernedoodle, vendar vsem ni mogoče zaupati. Nakup hišnega ljubljenčka ni odločitev, ki bi jo želeli sprejeti impulzivno. Pomagalo bi, če bi opravili raziskavo, da bi preverili kakovost psov, ki jih prodajajo vzreditelja.

Upajmo, da bi vam branje tega članka olajšalo iskanje pravega mini Bernedoodle in vam dalo dovolj informacij o tem, kaj morate vedeti, preden ga kupite.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev mini Bernedoodle v Ontariu, si oglejte te vodnike:

Preden domov prinesete mini Bernedoodle od vzreditelja v Ontariju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Bernedoodle” spodaj: