5 najboljših rejcev mopsov v Marylandu! (2022)

Rejci mopsov v Marylandu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce mopsov v Marylandu. Mopsi so očarljiva, ljubeča in nagajiva pasma v kategoriji igrač, znana po tem, da so ljubeči do svoje družine. Prav tako se neverjetno dobro znajdejo z majhnimi otroki in drugimi psi, zaradi česar so odlični hišni ljubljenčki.

Mopsi so na voljo v črni, srebrni in rjavi barvi in ​​imajo relativno dolgo življenjsko dobo. Korenine majhnega, a močnega mopsa segajo v starodavno Kitajsko, kjer so bili znani po tem, da so bili nagajivi spremljevalci kitajskih cesarjev. Podobno kot mnoge pasme z ravnim obrazom, ki so jih favorizirali kitajski kraljevi družini, so tudi mopsi veljali za tesen zaklad in so jih tujci lahko kupili le kot darilo.

Mopsi so v skladu s svojo kraljevsko vzgojo tudi maskota nizozemske kraljeve hiše Orange in jih obožujejo milijoni ljubiteljev psov po vsem svetu. Mopsi se počutijo kot doma v mestnem stanovanju ali na odprtih prostranstvih dežele, z otroki in odraslimi, samo kot hišni ljubljenčki ali kot del čopora.

Ta resnično vsestranska pasma je popoln hišni pes, njihove izrazite nagubane obrvi pa jim dajejo skoraj človeške izraze. Splošno mnenje je, da je njihov izrazit in naguban obraz pripeljal do izvora njihovih imen, pri čemer je ideja, da so obrazi mopsov podobni stisnjeni pesti ali “pugnus« v latinščini.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev mopsov v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci čivave v Marylandu in Najboljši rejci Corgijev v Marylandu.

Mladički mopsa naprodaj v Marylandu

Mladički mopsa naprodaj v Marylandu

Naša ekipa je sestavila ta seznam najboljših rejcev mopsov v Marylandu, da si ga lahko ogledate.

Priporočila izdelkov za mops: Najboljša nogometna žoga za mops in Najboljši šamponi proti bolham.

1. PuppySpot’s Pugs For Maryland

PuppySpotovi mopsi za Maryland

Ker iščete rejce mopsov v Marylandu, priporočamo, da si ogledate spletno mesto PuppySpot. PuppySpot je spletna tržnica za pse, kar pomeni, da lahko brskate po razpoložljivih mladičkih mopsov kar iz Marylanda.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci mopsov z navedenimi mladiči izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, zato ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno poslan k vam v Maryland. Preden nadaljujete na pot za mladička mopsa za prodajo v Marylandu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarna Pony Tails

Psarna Pony Tails

Pony Tails Kennel je psarna v družinski lasti in upravljanju, ki se ukvarja z vzrejo mopsov zadnjih 15 let. Njihov cilj je pokazati svojo strast do pasme in svoje mladičke namestiti v ljubeče družine.

Psi v psarni Pony Tails Kennel imajo dostop do bujnih, zelenih pašnikov, ljudje vseh starosti pa se družijo z vsakim mladičkom, preden gredo v svoje nove domove. Mnogi odrasli psi v tem objektu prihajajo iz šampionskih krvnih linij.

Poleg tega so mladički v psarni registrirani v številnih kinoloških klubih, vključno z American Kennel Club (AKC), Ameriško kinološko združenje (ACA), in United Kennel Club (UKC).

Prav tako lahko pričakujete, da bo vsak mladiček prišel domov s potrdilom o zdravstvenem stanju, ki ga je izdal pooblaščeni veterinar, z vsemi starosti primernimi cepljenja in razglistitvijo ter doživljenjskim druženjem. Za mladičke velja tudi 72-urna garancija vračila denarja v primeru nepričakovanih okoliščin.

Podrobnosti o psarni Pony Tails

3. Mopsi znamke T&N

Mopsi znamke T&N

Rejci pri Pugs by T&N so ponosni, da najdejo najboljše domove za svoje mladičke in so znani po razvajanju svojih psov. Pugs by T&N je certificiran s strani Ameriške kinološke zveze in rejci so natančni pri pregledu potencialnih posvojiteljev, da bi svoje mladičke uskladili s popolno družino.

Ker so mopsi vzgojeni v rejčevem domu, so prijazni, prijetni, lepo vzgojeni in nereaktivni. Preden vsak mladiček odide domov s svojo novo družino, bo prejel ustrezna cepljenja pri 4, 6 in 8 tednih. Pretresljiva cepljenja na ta način naj bi imela večjo korist za zdravje in omogočala še učinkovitejšo imunizacijo.

Vsaka dva tedna se mladičke razglistijo, opravijo zdravniški pregled in zdravstveno spričevalo, ki ga izda pooblaščeni veterinar. Vaš mladiček lahko prejme tudi popolno ali omejeno registracijo pri American Kennel Club, odvisno od vaših želja.

Mopsi proizvajalca T&N Details

4. Vaubel Country Pugs

Vaubel Country Pugs

Vaubel Country Pugs je rejec, ki se nahaja v Delrayu v Zahodni Virginiji, kratko vožnjo od območja Marylanda. Svojim psom dajejo prednost najboljšemu možnemu življenju in se ponašajo z zagotavljanjem zdravja svojih mladičkov.

Rejci so zelo selektivni glede legla in veliko časa namenjajo izbiri zdravih staršev z odličnim temperamentom in osebnostjo. Vsakemu svojemu kužku in posvojitelju se trudijo zagotoviti odlično izkušnjo in naredijo vse, da to zagotovijo.

Odrasli psi pri Vaubel Country Pugs so testirani na različna zdravstvena stanja, za katera je pasma še posebej dovzetna. Ti vključujejo teste za luksacijo pogačice, encefalitis mopsov (PDE), progresivno atrofijo mrežnice in Von Willebrandovo bolezen.

Luksacija pogačice je nesreča, ki lahko povzroči, da se pasja kolenska kapica premakne ali izpahne, kar lahko povzroči hude bolečine v sklepih. PDE pa je boleča bolezen, pogosta pri psih malih pasem, ki povzroča vnetje možganov.

Z vključitvijo teh genetskih, očesnih in krvnih preiskav lahko zagotovite, da je bil vaš kuža odgovorno vzrejen in da ima zmanjšano tveganje za pridobitev katerega koli od teh škodljivih zdravstvenih stanj. Vsi mladički so socializirani v družini in se vzgajajo v vrvežu vsakodnevnih gospodinjskih dejavnosti.

Izpostavljeni so tudi drugim psom, hišnim ljubljenčkom in ljudem vseh starosti. Mladiči pri Vaubel Country Pugs ponujajo tudi različne obogatitvene dejavnosti za krepitev njihovega samozavesti ter spodbujanje njihovega kritičnega mišljenja in kognitivnih veščin.

Učijo jih osnovnega vedenja, naučijo se prepoznati njihova imena, izpostavijo jih usposabljanju za zaboj in kahlico ter se vozijo z avtomobilom. Vsak mladiček vključuje ovratnico, mikročip in registracijsko dokumentacijo v pasemskem klubu.

Vsak mladiček dodatno dobi starostno primerno cepljenje, je popolnoma razglisten in odpeljan na pregled k pooblaščenemu veterinarju, preden gre domov z novimi družinami.

Vaubel Country Pugs Podrobnosti

5. Ksarne Howling Hill

Ksarne Howling Hill

Nazadnje na seznamu najboljših rejcev mopsov v Marylandu je Howling Hill Kennels, ki vzreja mopse od leta 1995. Kinovalnica Howling Hill Kennels se ponaša s tem, da je v dobrem stanju v Ameriškem kinološkem klubu in se zavzema za odgovorno in pošteno vzrejo.

Rejci so tako predani zagotavljanju zdravja in dobrega počutja svojih psov, da vam bodo osebno dostavili vašega mladička, namesto da bi uporabljali storitve prevoza mladičev. Vsi odrasli mopsi in mladiči so čistokrvni in registrirani pri American Kennel Club.

Vzrejajo se v domu rejcev in se družijo z različnimi ljudmi in živalmi. Edinstvenost tega rejca je, da poskrbijo, da so njihovi mladički skoraj v celoti naučeni na kahlico, preden se pridružijo novim družinam.

Ko so mladički pripravljeni na odhod domov, so že navajeni na uporabo kopalnice zunaj. To močno olajša proces treninga in vam prihrani veliko preglavic.

Prav tako lahko pričakujete, da bo vsak mladiček v celoti cepljen, mikročipiran, večkrat razglisten in da bo imel vso svojo evidenco in 12-mesečno zdravstveno garancijo. Mladički so pripravljeni za odhod domov pri osmih tednih starosti in po pregledu pooblaščenega veterinarja dobijo dodatno zdravstveno spričevalo.

Podrobnosti o psarni Howling Hill

Kako izbrati rejca mopsov v Marylandu

Kako izbrati rejca mopsov v Marylandu

Izbira pravega vzreditelja mopsov v Marylandu je lahko zastrašujoča naloga, toda vedeti, kaj iskati, lahko zelo olajša postopek. Dodajanje mopsa v svojo družino je pomembna odločitev in velika odgovornost, zato je bistveno, da opravite raziskavo, preden se posvetite rejcu.

Tukaj je nekaj nasvetov za iskanje in delo z odgovornim in etičnim rejcem:

  • Vzreditelj se nemudoma odzove na vsa vprašanja ali pomisleke
  • Vse živali rejca so deležne izjemne oskrbe
  • Vzreditelj je selektiven pri namestitvi svojih mladičkov v pravo družino
  • Rejec svoje živali nadomešča, ko so stare osem tednov
  • Rejec izvaja genetske in zdravstvene teste na svojih živalih
  • Vzreditelj ima na voljo dokazila o rodovnikih in zdravstvenih pregledih
  • Vzreditelj vam omogoča, da spoznate starše vašega mladička
  • Rejitelj je resnično navdušen nad svojim delom
  • Vzreditelj je na voljo za odgovore na vsa vprašanja, ko se vaš kuža vrne domov

Z upoštevanjem teh smernic lahko zagotovite, da bo vaš kuža zdrav, srečen in odličen spremljevalec. Če nameravate obiskati vzreditelja, je priporočljivo, da naredite seznam vprašanj, s katerimi se lahko premišljeno odločite o dodajanju novega člana vaši družini.

Več informacij o mopsih v Marylandu

Več informacij o mopsih v Marylandu

Veliko časa in truda smo porabili za samostojno iskanje in raziskovanje teh uglednih rejcev mopsov v Marylandu in okolici. Ta seznam zajamčeno izključuje neetične “rejci na dvorišču” in mlini za mladiče, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš Mops zdrav zdaj in več let, če se odločite za sodelovanje z enim od njih.

Zaključek za “najboljše rejce mopsov v Marylandu”

Zaključek za The

Če zagotovite, da vaš vzreditelj ljubi, spoštuje in skrbno obravnava svoje živali, ste lahko prepričani, da Mops bo ljubeč spremljevalec in ponazarja najboljše lastnosti pasme.

Iskanje uglednega vzreditelja je lahko izčrpno in dolgotrajno, vendar si boste prihranili veliko glavobolov, srčnih bolečin in veterinarskih računov, če temeljito pregledate katerega koli rejca, s katerim se odločite za sodelovanje.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev mopsov v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička mopsa od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o mopsih” spodaj: