5 najboljših rejcev nemških ovčarjev v Kansasu! (2022)

Rejci nemških ovčarjev v Kansasu

Iskanje pravih rejcev nemških ovčarjev v Kansasu je včasih lahko izziv. Rejcev je veliko, režejo pa le kakovostne ponudnike storitev. Zdaj pa vprašanje za milijon dolarjev; kako najdete najboljše rejce nemških ovčarjev? Brez skrbi. Raziskali smo vse rejce, ki so se izkazali za izjemne na svojem področju.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Kansasu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Cavapoo v Kansasu in Najboljši rejci Cockapoo v Kansasu.

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Kansasu

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Kansasu

Naš seznam temelji na dolgoletnih izkušnjah in njihovi sposobnosti, da upoštevajo smernice, ki jih določijo pristojni organi. Tukaj je nekaj rejcev nemških ovčarjev, ki bi jih želeli preizkusiti.

Vodniki nemškega ovčarja: Koliko stane nemški ovčar in Najboljša pasja hrana za nemškega ovčarja za pridobivanje teže.

1. Nemški ovčarji PuppySpot za Kansas

Nemški ovčarji PuppySpot za Kansas

Ker iščete rejce nemških ovčarjev v Kansasu, priporočamo, da si ogledate spletno stran PuppySpot. PuppySpot je ugledna in zaupanja vredna tržnica za mladiče, kjer lahko najdete kompatibilnega nemškega ovčarja kar iz udobja svojega doma v Kansasu.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci z naštetimi mladiči nemškega ovčarja opraviti postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec prispel v Kansas zdrav in zdrav. Preden nadaljujete z iskanjem mladička nemškega ovčarja za prodajo v Kansasu, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Nemški ovčarji Vertrauen

Nemški ovčarji Vertrauen

Vertrauen German Shepherds je rejec nemških ovčarjev razstavne kakovosti v Združenih državah. Predani so vzgoji zdravih, zdravih in inteligentnih psov, ki ustrezajo standardu pasme. Njihovi psi so vzrejeni zaradi temperamenta, konformacije in delovne sposobnosti. Vsa njihova plemenska živina je certificirana za boke in komolce.

Nudijo mladičke, pse začetnike in popolnoma šolane pse za prodajo kvalificiranim domovom. Rejci nemških ovčarjev Vertrauen verjamejo, da je pomembna kakovost in ne količina. Vzrejajo le nekaj legla na leto, vsi njihovi psi pa so vzgojeni doma kot del družine.

Ne verjamejo v psarno vzrejo svojih psov in vsi imajo brezplačen tek na svoji 5-akrski posesti. Navdušeni so nad pasmo nemški ovčar in njeno zgodovino ter si prizadevajo ustvariti pse, ki so zvesti prvotnemu namenu vrste.

Njihovi psi so vzrejeni zaradi zdravja, temperamenta in delovne sposobnosti. Rejci nemških ovčarjev Vertrauen so predani pridelavi nemških ovčarjev, ki so zdravi, zdravi in ​​inteligentni. Vsa njihova plemenska živina je certificirana za boke in komolce.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Vertrauen

3. Nemški ovčarji v kamnolomu

Nemški ovčarji Quarry Lane

V Združenih državah imajo odličen ugled. Mnogi njihovi psi se uporabljajo v organih pregona in vojaškem delu. Prav tako se dobro izkažejo v preizkušnjah agilityja in poslušnosti Ameriške kinološke zveze. Quarry Lane German Shepherds je družinsko podjetje, ki se ukvarja z vzrejo in usposabljanjem nemških ovčarjev že več kot 30 let.

Nahajajo se v New Jerseyju in imajo najsodobnejšo psarno. Vsi njihovi psi so registrirani v AKC in imajo certifikat OFA. Spletna stran nemških ovčarjev Quarry Lane vsebuje veliko informacij o rejcih, psih in psarni. Zagotavljajo tudi oddelek o usposabljanju poslušnosti in skrbi za mladiče.

Najdete lahko tudi številne fotografije in videoposnetke psov v akciji. Če iščete rejca nemškega ovčarja, je Quarry Lane odlična. Imajo pomembno zgodovino vzreje in šolanja visokokakovostnih psov. Njihova spletna stran je polna informacij, njihova psarna pa je vrhunska. Lahko ste prepričani, da boste našli zdravega, dobro vzgojenega kužka iz Quarry Lane.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Quarry Lane

4. Midwest Dog Center

Srednji zahodni pasji center

Ti so med vodilnimi rejci nemških ovčarjev v Združenih državah. Z vzrejo in prodajo nemških ovčarjev se ukvarjajo že več kot 20 let. Rejci Midwest Dog Center ponujajo široko paleto mladičkov nemškega ovčarja za prodajo, vključno z nemškimi ovčarji AKC, nemškimi ovčarji za prodajo v Ohiu in mladiči nemškega ovčarja v Michiganu.

Njihovi nemški ovčarji so vzrejeni iz najboljših krvnih linij na svetu. Imamo strog vzrejni program, ki vključuje le genetsko najbolj vrhunske pse. To zagotavlja, da so naši mladički najvišje kakovosti in imajo največ možnosti, da so zdravi in ​​srečni. Nemški ovčarji srednjega zahoda so vzrejeni zaradi odličnega temperamenta, pravilne strukture in izjemne delovne sposobnosti.

Vsi njihovi psi prihajajo iz vrhunskih evropskih linij in imajo OFA certifikat. Ponujajo široko paleto barv, vključno s črno in rdečo, sable in dvobarvno. Naši psi so odlični družinski ljubljenčki in so odlični z otroki. Prav tako so zelo primerni za usposabljanje in so čudoviti delovni psi. Če iščete zvestega, ljubečega in inteligentnega spremljevalca, potem je nemški ovčar iz centra za pse srednjega zahoda popoln.

Podrobnosti centra za pse Srednjega zahoda

5. Petland Wichita East

Petland Wichita East

Zadnji na seznamu najboljših rejcev nemških ovčarjev v Kansasu je “Petland Wichita East.” To je vaš vir številka ena za mladičke in pse nemškega ovčarja v Wichiti v Kansasu. Njihovi svetovalci za hišne ljubljenčke so predani usklajevanju pravega mladička z vašo družino glede na življenjski slog, stopnjo aktivnosti itd.

Nemški ovčarji so vodilni policijski, vojaški in psi čuvaji na svetu ter so doma zvesti, ljubeči in poslušni spremljevalci. To so med najbolj priljubljenimi pasmami v Ameriki, znane po svojem pogumu, usposobljenosti in vsestranskosti.

Rejci vzhodnonemškega ovčarja Petland Wichita imajo široko paleto pasemskih mladičkov nemškega ovčarja za prodajo v Wichiti v Kansasu in so prepričani, da imajo pravega mladička za vas. Ne glede na to, ali iščete najbolj tradicionalnega črnorjavega nemškega ovčarja ali edinstvenega jetrnega ali modrega nemškega ovčarja, imajo rejci Petland Wichita East popolnega mladička.

Vsi njihovi mladički nemškega ovčarja so od uglednih rejcev in imajo zdravstveno garancijo. Rejci Petland Wichita East so predani odličnosti v vzreji in prodaji samo najboljših nemških ovčarjev. Zagotavljajo, da je vsak nemški ovčar, ki ga prodajajo, najvišje možne kakovosti.

Rejci nemških ovčarjev pri Petland Wichita East so predani zagotavljanju najboljše možne skrbi za svoje mladičke. Naprodaj ponujajo pestro izbiro mladičkov nemškega ovčarja, ki so vedno na tekočem z najnovejšimi novicami in informacijami o pasmi. Če iščete novega kužka, je Petland Wichita East pravi kraj.

Petland Wichita East Podrobnosti

Kako izbrati nemškega ovčarja v Kansasu

Kako izbrati nemškega ovčarja v Kansasu

Pri izbiri nemškega ovčarja v Kansasu je treba upoštevati nekaj stvari. Prvi je, ali želite čistokrvnega ali mešanega psa. Čistopasemski so dražji, vendar so morda bolj zdravi in ​​imajo manj vedenjskih težav. Mešanke so cenejše, vendar so morda manj predvidljive glede zdravja in vedenja. Druga stvar, ki jo morate upoštevati, je velikost psa, ki ga želite.

Nemški ovčarji so različnih velikosti, zato se boste morali odločiti, ali želite velikega ali majhnega psa. Tretja stvar, ki jo morate upoštevati, je, ali želite psa moškega ali samico. Samci so običajno večji in močnejši od samic, vendar so lahko bolj agresivni. Samice so običajno manjše in bolj nežne, vendar so lahko bolj plašne.

Četrta stvar, ki jo morate upoštevati, je, kakšen tip plašča želite. Nemški ovčarji so dolgodlaki in kratkodlaki. Dolgodlaki psi se več izločajo, vendar je verjetnost, da bodo zboleli za kožnimi okužbami, manjša. Kratkodlaki psi se ne izgubijo toliko, vendar so morda bolj nagnjeni k pojavu vročih točk. Navsezadnje je najboljši način, da izberete nemškega ovčarja v Kansasu, da obiščete nekaj rejcev in vidite, s katerim psom se najbolj povezujete.

Povezano: Najboljše šok ovratnice za nemškega ovčarja.

Več o nemških ovčarjih v Kansasu

Več o nemških ovčarjih v Kansasu

Nemški ovčarji so med najboljšimi pasmami psov v Ameriki in so znani po svoji zvestobi, inteligenci in usposobljenosti. Sprva so jih vzrejali v Nemčiji v poznih 1800-ih kot delovne pse, še naprej pa se izkazujejo na delovnih mestih, kot so policijsko delo, iskanje in reševanje ter pomoč invalidnim osebam. Nemški ovčarji so priljubljeni tudi kot družinski hišni ljubljenčki in na splošno so dobri z otroki in drugimi živalmi.

Če razmišljate o tem, da bi svoji družini dodali nemškega ovčarja, opravite raziskavo in poiščite uglednega vzreditelja. Nemški ovčarji so aktivni psi in potrebujejo veliko vadbe, zato niso primerni za vsakogar. Če pa iščete ljubečega, zvestega spremljevalca, bi lahko bil nemški ovčar popoln pes.

Povezano: Najboljša pasja hrana za laboratorijsko mešanico nemškega ovčarja.

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Kansasu”

Zaključek za najboljše rejce nemških ovčarjev v Kansasu

Veliko je odličnih Nemški ovčar rejci tam zunaj. Če pa želite najboljše od najboljšega, morate iskati izkušenega vzreditelja, ki ima dober ugled in rodi zdrave mladičke. Dober vzreditelj je na voljo, da odgovori na vsa vaša vprašanja in vam bo z veseljem razkazal svoj objekt.

Prav tako bi morali imeti možnost, da vam zagotovijo reference drugih zadovoljnih strank. Ugleden vzreditelj vam bo brez težav zagotovil pogodbo, v kateri so navedeni prodajni pogoji, vključno s ceno, zdravstvenimi garancijami in politiko vračil. Najboljši rejci nemških ovčarjev bodo navdušeni nad svojimi psi in si prizadevali ustvariti najboljše možne mladičke za svoje družine.

Prav tako bodo redno spremljali pse in zagotovili, da so posodobljeni s cepivi in ​​drugimi zdravstvenimi pregledi. Odlični rejci bodo pazili, da ne bodo preveč vsiljivi glede tega, kako lastniki vzgajajo svoje pse. Ohranili se bodo na varni razdalji in se pojavili le, ko se boste z njimi morali posvetovati o resnih zadevah, povezanih z nemškimi ovčarji.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Kansasu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička nemškega ovčarja od vzreditelja v Kansasu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki nemških ovčarjev” spodaj: