5 najboljših rejcev Pitbullov v Arizoni! (2022)

Rejci pitbulov v Arizoni

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce pitbullov v Arizoni. Zaščiten, zvest, ljubeč in zvest so vse lastnosti Pitbulla. Pitbull je bil sprva vzrejen za vabo bikov, kasneje pa se je razvil v kmečke pse in zdaj velja za družinske pse.

Pitbull je lahko pretirano zaščitniški do dojenčkov in otrok, kar zagotavlja njihovo varnost. Obstaja nekaj napačnih predstav o Pitbullu, saj prepovedi v nekaj državah spodbujajo stereotipe.

Ustrezno vzgojen Pitbull je ubogljiv, zabaven in zaščitniški pred nevarnostjo. Moč in okretnost Pitbulla sta popolni razstavni psi. Če želite posvojiti to pasmo, vam bo koristilo poznavanje najboljših rejcev Pitbullov v vaši bližini.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Pitbullov v Arizoni, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci dalmatinskih v Arizoni in Najboljši rejci maltežanov v Arizoni.

Mladički Pitbull za prodajo v Arizoni

Mladički Pitbull za prodajo v Arizoni

Pitbulls se uporabljajo na tekmovanjih v vlečenju uteži, ki prikazujejo inteligenco, moč, spomin in sposobnost treninga. Dober Pitbull je zaradi svojega zabavnega in zvestega značaja odličen človeški spremljevalec. Tukaj je seznam uglednih rejcev v Arizoni za ljubitelje Pitbulla.

Priporočila izdelkov Pitbull: Najboljše pregrade za pse Toyota 4Runner in Najboljši pasji pasji pasji Go Pro.

1. Kanjonske jame

Canyon Pits AZ

Canyon Pits je majhno jedro, ki se nahaja v Arizoni in ga vodita Alex in Kirk. Gre za družinsko usmerjen program vzreje psov, ki se osredotoča predvsem na vzrejo ameriških pitbull terierjev in mladičev American Bully. Psi so vzgojeni v socialnem okolju, kjer so nenehno izpostavljeni otrokom in odraslim.

Zaradi tega so mladički družinam prijazni in družabni. Vsi psi so ustrezno registrirani pri United Kennel Club (UKC) in American Bully Kennel Club (ABKC). Cilj Canyon Pits je izdelati najbolj kakovostne ameriške pitbull terierje in mladičke American Bully.

Njihova spletna stran vsebuje slike njihovih psov in vse njihove kontaktne podatke. Kužka lahko rezervirate za 500 $, ki se ne povrne, vendar ga je mogoče prenesti na drugo pasmo. Če iščete kakovosten Pitbull, si oglejte kanjonske jame. Lastnike lahko hitro kontaktirate tako, da jim pošljete e-pošto, jih pokličete ali pošljete sporočilo na družbena omrežja.

Podrobnosti o kanjonskih jamah

2. Kralj nasilnikov

Kralj Bullys AZ

Kralj Bullys” je dobro znan vrhunski program vzreje psov v Phoenixu v Arizoni. Njihov vzrejni program vključuje ameriški pitbull terier, francoski buldog in angleški buldog. King of Bullys je porabil leta skrbne in strokovne selektivne vzreje za proizvodnjo najboljših dobro vzgojenih pitbulov.

S popolno predanostjo raziskovanju, razvoju in izboljšanju svojih psov so uspeli biti eni najboljših. Njihove pitbule zlahka prepoznamo po velikih kosteh, bikovsko oblikovanih, širokih okvirjev blizu tal. Psi so zasnovani tako, da so tihi, v zaprtih prostorih, sedijo na kavču.

Ne tistih razdražljivih, ki bi vam lahko raztrgali dom, ker jih niste peljali na vsakdanji sprehod. Njihovi pitbuli imajo recesivni modri gen, ki ob pravilni vzreji proizvaja zelo zaželeni modri nos. Mladiček je do prodaje nenehno razglisten in cepljen proti okužbam.

Nobeden od mladičkov ni hranjen z dodatki za doseganje najboljšega naravnega videza. Mladički so pripravljeni za odpremo enkrat, stari vsaj šest tednov. Vsi njihovi psi so pravilno registrirani pri American Kennel Club (AKC), United Kennel Club (UKC) in American Bully Kennel Club (ABKC).

Cena njihovih mladičkov se giblje med 1.000 in 6.500 $, odvisno od različnih dejavnikov, kot so vzreja, plemenske pristojbine in pošiljanje. King of Bullys zahteva depozit v vrednosti 500 USD za rezervacijo mladička ali druge vzreje. Če pa želite kupiti druge pasme pitbulla, se še vedno lahko obrnete na kralja mladičev. King of pupses bi vam pomagal doseči druge rejce, ki vzrejajo pse različnih stilov.

Če želite kupiti najdebelejšega, najbolj nasilnega Pitbulla, je King of Bullies vaša najboljša izbira. King of Bullys prodaja mladičke po vseh Združenih državah Amerike in tudi pošilja v izbrane čezmorske države. Kliknite na njihovo spletno stran, če želite izvedeti vse o programu in si ogledati slike njihovih Pitbullov. Z njimi se lahko obrnete neposredno na njihov kontaktni telefon, e-pošto ali pišete na njihov poštni naslov.

Podrobnosti King of Bullys

3. Crump’s Bullies, LLC

Crump's Bullies, LLC

Crump’s Bullies, LLC se nahaja na ranču na obrobju mesta. Gre za organizacijo, ki je začela vzrejati kakovostne pitbule in ameriške nasilneže v letu 2012. Mladički, ki jih vzgaja Crump’s Bullies, so izpostavljeni različnim družbenim izkušnjam, od družinskih dogodkov do potovanj.

Njihovi mladički Pitbull imajo najbolj zaželene lastnosti, ki jih vsak ljubitelj psov išče ob nakupu psa. Psi so zdravi, lepi, veseli in imajo izjemne temperamente. Crump Bullies vam ponujajo videti ekstremne, XL ali XXL ameriške nasilneže. Rejci so izbrani med najboljšimi in najbolj iskanimi krvnimi linijami po vsem svetu.

Nekateri njihovi psi vključujejo visoko ocenjeno United Kennel Club (UKC) in American Bully Kennel Club (ABKC) prvaki. Popolnoma cepljeni mladički so pripravljeni za odpremo, ko bodo stari osem tednov. Če je mladiček mlajši od osmih tednov, je potreben polog v višini 500 $, ki ni vračljiv.

Cena njihovih mladičkov Pitbull je precej visoka, od 3.500 $ in več, odvisno od pasme, ki jo želi kupec. Crumpsovi nasilniki pošiljajo svoje mladičke v Arizono in različne dele države v popolnih zdravstvenih razmerah.

Če želite nekaj najbolj ekstremnih XL Pitbullov, potem so crump’s bully prava izbira. Kontaktirate jih lahko tako, da kliknete njihovo spletno stran in izpolnite spletni obrazec. Njihov redni delovni čas je vsak teden od 7.00 do 23.59. Lahko tudi pokličete ali pošljete sporočilo na njihov telefon v delovnem času. Za aktivno ali upokojeno vojaško osebje je popust 500 $.

Crump’s Bullies, LLC Podrobnosti

4. Psarne Gatorback

Psarne Gatorback

Gatorback Kennels je družinsko voden in voden program vzreje psov, ki se je začel leta 2003. Psi se vzrejajo v puščavi Arizone na puščavi velikosti 4 hektarje. V preteklih letih so se osredotočili na izdelavo nekaterih najboljših nasilnikov XL. So med najboljšimi, s popolno predanostjo strateški selektivni vzreji, raziskavam in aktivni v skupnosti.

Pitbulli so atletski in bistri, hkrati pa imajo najboljšo fizično strukturo. Pri Gatorback Kennels delajo z vsakim psom posebej in si prizadevajo poiskati, kaj motivira vsakega psa posebej. Rezultat raziskave z vsakim psom se analizira in deli z ustrezno skupnostjo, da se poveča zavest.

Psarne Gatorback poudarjajo nakup mladičev od najbolj uglednih in usposobljenih rejcev po vsej državi. Znani so po svojih redkih pasmah Kamo X Vida in Kamo X Halle XL Pitbull. Gatorback Kennel si je ustvaril odličen sloves, kar kaže njegova ocena uporabnikov na Googlu 4,7. Zagotavljajo tudi trgovino Pitbull, kjer je mogoče enostavno kupiti vse izdelke za hišne ljubljenčke, kot so ovratnice, povodci, hišni ljubljenčki in drugo.

Gatorade Kennels je enostavno najbolj priljubljen vzreditelj Pitbullov v Arizoni. Njihov Pitbull je lahko precej drag, saj ima XL Pitbull cenovni razpon od 5.000 do 7.000 dolarjev. Hitro se lahko obrnete na psarno Gatorade, tako da kliknete njihovo spletno mesto in poklepetate v živo z njihovo spletno podporo. Naročanje na njihove novice je odličen način, da ste na tekočem z najnovejšimi psi v njihovi zalogi.

Podrobnosti o psarnah Gatorback

5. Bully Pride of Arizona

Bully Pride of Arizona

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Pitbullov v Arizoni je “Bully Pride of Arizona.” Bully Pride of Arizona je center za vzrejo psov, zagovarjanje nasilnikov in izmenjavo virov. Leta 2015 jih je ustanovila Monique in so postali ena najvidnejših skupin za zagovorništvo psov. Vodijo kampanjo za prenehanje pasjih bojev in izboljšanje podobe buldogov.

Bully Pride of Arizona ponuja napotitve rejcev, izvaja tečaje usposabljanja za Pitbull in spodbuja posvojitev psov. Na spletu je malo informacij o njihovih dejavnostih, vendar imajo zadovoljne stranke pozitivne ocene. Z njimi se lahko obrnete tako, da kliknete njihovo spletno mesto in prek zavihka za stik poklepetate s spletno podporo. Njihova e-pošta je tudi odličen način, da stopite v stik z njimi.

Podrobnosti Bully Pride of Arizona

Zaključek za “najboljše rejce pitbullov v Arizoni”

Zaključek za The

Veliko jih je Pitbull prodajalci v Arizoni. Število lažnih spletnih strani se je v zadnjem desetletju močno povečalo, zato je težko najti uglednega rejca. Prepričajte se, da je vaš želeni vzreditelj registriran pri United Kennel Club (UKC) in American Bully Kennel Club (ABKC).

Pred nakupom pri vzreditelju si lahko ogledate tudi pričevanja preteklih strank. Zaupanja vreden vzreditelj je absolutna prednostna naloga. Nazadnje, opravite obsežno raziskavo o temperamentu psov in ugledu rejca. Dober Pitbull je izjemen dodatek vaši družini.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Pitbullov v Arizoni, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Pitbull od vzreditelja v Arizoni, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Nasveti za prve lastnike Pitbulla” spodaj: