5 najboljših rejcev pointer v državi Washington! (2022)

Rejci pointer v državi Washington

Če iščete vzreditelje Pointer v državi Washington za nakup odličnega in okretnega psa Pointer, ki vas lahko spremlja med lovskimi igrami, ste prišli na pravo mesto. Psi pointer so več kot le navadni hišni psi. Poleg tega, da imajo radi domače ljubljenčke, se odlično znajdejo tudi kot lovski psi na terenu in so odlični nastopajoči v razstavnih ringih.

Zaradi njihove vsestranske narave so priljubljeni med številnimi družinami po vsej državi Washington, zlasti tistimi, ki radi lovijo ptice. Strokovnjaki posebej trenirajo te pse, da pomagajo svojim lastnikom pri lovu z “kaže” pri pticah in majhni divjadi, kot so zajci.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Pointer v državi Washington, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci šnavcerjev v državi Washington in Najboljši rejci pomeranca v Washingtonu.

Pointer mladički za prodajo v državi Washington

Pointer mladički za prodajo v državi Washington

Ta članek omenja najboljše rejce Pointer, ki so specializirani za različne pse Pointer. Če želite izvedeti več o njih, pojdite skozi spodnji opis.

Priporočila za izdelke Pointer: Najboljši pasji pasji pasji Go Pro in Najboljše pregrade za pse Toyota 4Runner.

1. Psarna lisičarka

Psarna Foxglove, zvezna država Washington

Psarna Foxglove Kennel se je leta 1987 uveljavila kot vzreditelj nemških kratkodlakih pointer v Washingtonu. Z več kot 40-letnimi izkušnjami pri vzreji so uspeli izboljšati kakovost svojih psov, tako da prinašajo pravo veselje tako lovcem kot družinam. Svoje pse vzgajajo, kot da bi bili del lastne družine.

Mladički so dobro socializirani in odraščajo, da razvijejo čudovite temperamente. To jih spodbuja, da so izjemni lovski spremljevalci in odlični hišni psi. Na lov jih začnejo pripravljati tako, da jih zgodaj seznanijo s pticami.

Njihovo izobraževanje poteka in se nikoli ne ustavi. Njihovi psi so sodelovali na Field Trial tekmovanjih po vsej državi in ​​prejeli številne uvrstitve na državni ravni. Ta vzreditelj zahteva 200 $ kot depozit za vsakogar, ki si želi zagotoviti mladička zase.

Novi lastniki morajo podpisati prodajno pogodbo, ki jim omogoča, da izkoristijo zdravstveno garancijo. Mladičke imajo na voljo za prodajo le enkrat ali dvakrat na leto, vsi pa so običajno predprodani. Zato se morate dodati na njihov seznam mladičkov tako, da se obrnete nanje prek spodnjih informacij.

Podrobnosti o psarni Foxglove

2. Labradorci s srebrnim lokom

Labradorci s srebrnim lokom

Z več kot 30 letnimi izkušnjami pri vzreji so labradorci Silver Bow uspeli roditi pse z izjemnimi lovskimi veščinami. Za vzrejo uporabljajo samo pse, ki so OFA brez displazije kolkov in CERF brez očesnih napak.

Poleg tega zagotavljajo, da starševski psi nimajo nobenih genetskih bolezni in niti niso prenašalci motenj. To pomaga zagotoviti, da bo njihovo leglo genetsko zdravo. Labradorci Silver Bow trenirajo svoje pse, da so zelo inteligentni psi, ki rešujejo probleme.

Ne samo na lovišču se izkažejo za trdožive, ampak so lahko tudi doma prijazni in ljubeči psi. Ta vzreditelj se posebej trudi pomagati psom pri socializaciji in razvoju čudovitih temperamentov. Veliko časa porabijo za poučevanje o obnašanju vsakega mladička, da bi družinam zagotovili najbolj primerno ujemanje.

Vsak mladiček, kupljen pri tem rejcu hišnih ljubljenčkov, je registriran pri AKC. Vendar je registracija omejena, zato psa ne morete uporabljati za druge vzrejne namene, razen če ni navedeno drugače.

Njihovi psi so pokazali odlične rezultate pri lovu, pridobivanju rogovja, iskalnih in reševalnih operacijah, terapiji in servisnem delu. Vsak pes ima polno garancijo za boke in oči. Vsi so cepljeni, razglisteni in odstranjeni. Za rezervacijo mladička prek tega vzreditelja hišnih ljubljenčkov je potreben polog brez možnosti vračila denarja v višini 250 USD.

Podrobnosti o labradorjih s srebrnim lokom

3. Psarne Conway

Psarne Conway

Conway Kennels je najstarejši in največji objekt za vzrejo in usposabljanje v državi Washington. Z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju usposabljanja in vzreje so lahko izšolali več kot 6000 lovskih psov za ljudi na severozahodnem območju.

Njihov objekt za vzrejo je sestavljen iz 80 hektarjev valovitih pašnikov z ribniki in polji, posebej zasnovanimi za pomoč pri programih usposabljanja. To psom omogoča veliko prostora za igro, tek in vadbo. Vsi njihovi psi so zdravstveno preizkušeni in dobro socializirani.

Ne poskušajo samo trenirati psov za lovske namene, ampak tudi poskrbijo, da so ti psi odlični hišni ljubljenčki. Svojim strankam si prizadevajo zagotoviti enega najbolje usposobljenih lovskih psov v državi Washington. Če vas zanimajo njihova trenutna in prihajajoča legla, jih kontaktirajte na naslednje podatke.

Podrobnosti o psarni Conway

4. Psarne Inverness

Inverness Kennels

Rejci v Inverness Kennels so vložili veliko truda v vzrejo vsestranskih psov. Njihovi psi se izkažejo kot odlični lovski partnerji s pametnimi možgani, odlično konformacijo in odličnim smislom za humor. Inverness Kennels je svoje pse usposobil za sodelovanje in uspeh v vsestranski zvezi lovskih psov (VHDF), AKC Hunt Tests in Severnoameriško združenje vsestranskih lovskih psov (NAVHDA) ocene. Za usposabljanje svojih psov za lov uporabljajo različne gorske ptice in vodne ptice.

Njihovi psi pointer so osvojili različne naslove v preizkušnjah poslušnosti in konformacijskih tekmovanjih. Rejci v psarni Inverness Kennels poskrbijo, da bodo vse svoje pse pravilno testirali in jih prodajali samo na podlagi pogodbe o vzreji. Prav tako se trudijo zagotoviti, da so mladički dobro socializirani, da razvijejo stabilen in prijazen temperament. Tako se mladički tudi lažje prilagodijo novemu družinskemu okolju. Če želite izvedeti več o njih, obiščite njihovo spletno mesto na spodnji povezavi.

Podrobnosti o psarni Inverness

5. Psarna McOwen

Psarna McOwen

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Pointer v državi Washington je “Psarna McOwen.” McOwen Kennel je bil v zadnjih desetih letih znan kot eden najboljših rejcev Pointer v državi Washington in si prizadeva ohraniti svoje visoke standarde vzreje s sodelovanjem na razstavah z AKC, UKC in CanKC.

Celoten genetski pregled se izvede za težave s kolki, komolci, ščitnico in srcem, ko psi dopolnijo dve leti. Poleg tega imajo starše popolne zdravstvene teste, ki jih opravi Ortopedska fundacija za živali (OFA), da zagotovijo, da so njihovi mladički zdravi.

Vsak mladiček ima 30-mesečno zdravstveno garancijo in registracijo AKC. Rejci v McOwen Kennel svojim strankam nudijo doživljenjsko podporo mladičem. Psi so cepljeni, mikročipirani in vzgojeni po kurikulumu kulture mladičev.

Ob nakupu se zagotovi popoln zdravstveni karton mladiča. McOwen Kennel ima enega najboljših mladičkov Pointer za prodajo v zvezni državi Washington. Datume njihovih prihajajočih nastopov v letu 2022 najdete na spletni strani. Če želite kupiti mladička pri tem rejcu hišnih ljubljenčkov, stopite v stik z njim preko spodnjih kontaktnih podatkov.

Podrobnosti o psarni McOwen

Kako izbrati vzreditelja pointer v državi Washington

Kako izbrati vzreditelja pointer v državi Washington

Etičnemu vzreditelju je za svoje pse mar, ki presega njihovo vrednost dobička. Zato lahko pričakujete, da bi pes, kupljen pri takem vzreditelju, deležen največje skrbi in ljubezni do njegovega zdravja in razvoja. Če se želite prepričati, da kupujete pri pravem vzreditelju, obstaja več načinov za presojo njihove pristnosti in kakovosti storitve.

Ugleden vzreditelj bo imel čisto in dobro vzdrževano pesjak, ki bo psom zagotovil varno in udobno bivanje. Ker so psi pointer zelo energični in potrebujejo veliko prostora za vadbo, mora biti tudi veliko in odprto igrišče ali prostor za usposabljanje. zagotoviti.

Vedno obiščite psarno in vzrejni objekt, da se seznanite s programi vzreje in usposabljanja rejcev. Vzreditelju postavite vprašanja o določeni pasmi, za katero so specializirani. Odgovoren vzreditelj bo dobro obveščen o svoji pasmi in njenih potrebah. Takšni rejci so tudi zelo blizu psom, ki jih vzrejajo, in se dobro zavedajo posebnega temperamenta vsakega psa.

To je še en znak, ki pove, da je vzreditelj psom namenil čas in nego, ki jih potrebujejo. Zato lahko pričakujete, da bodo njihovi psi zdravi in ​​dobro usposobljeni. Drug način za preverjanje pristnosti rejca je, da zahtevate njihove registracijske dokumente in zdravstvene kartoteke.

Rejitelj, ki spoštuje standarde vzreje, ki jih je določil njihov lokalni svet, bo brez obotavljanja predložil dokazila o teh dokumentih. Prav tako bodo lahko predložili reference drugih rejcev, veterinarjev in prejšnjih strank, ki lahko jamčijo za kakovost njihovih storitev.

Zaključek za “najboljše rejce pointer v državi Washington”

Zaključek za najboljše vzreditelje pointer v državi Washington

Kazalec psi so zaradi svoje vsestranske narave priljubljeni med številnimi družinami. To tudi omogoča prevarantom, da nepošteno izkoristijo te pasme in jih izkoriščajo. Zato je nujno opraviti preverjanje preteklosti rejca, preden mu zaupate tako veliko naložbo.

Ta članek navaja pet najboljših rejcev v Washingtonu, da vam olajša iskanje zaupanja vrednih rejcev Pointer v državi Washington. Znano je, da se ti rejci ne osredotočajo le na vzdrževanje zdravja svojih psov, ampak tudi veliko truda vlagajo v usposabljanje in razvoj njihovih veščin.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Pointer v državi Washington, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Pointer od vzreditelja v državi Washington, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Pes pointer – 10 najboljših dejstev” spodaj: