5 najboljših rejcev pomeranca v Kansasu! (2022)

Rejci pomeranskih psov v Kansasu

Najti etično odgovorne rejce pomeranskega plemena v Kansasu je lahko zelo težko, še posebej pri divjih tovarnah mladičev. Pomeranski mladiči so pasma psov igrače tipa špic. Njihov kosmati plašč je videti zelo mehak, puhast in neustavljivo čudovit.

Poleg tega so tudi zelo inteligentni in ljubeči psi. So odlična izbira za tiste, ki so prvi lastniki psov. Zaradi nizke rasti in nežnega obnašanja je zanje dokaj enostavno skrbeti. Pomeranski mladiči so precej družabni in ljubeči.

Zato, če jih imate v bližini, lahko zagotovo dvignete vaše razpoloženje. Zato ne preseneča, da so mladički pomeranskega psov tako zelo povprašeni. To omogoča mlinom za mladiče, da jih izkorišča za denarne dobičke.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev pomeranskega plemena v Kansasu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci čivave v Kansasu in Najboljši rejci boksarjev v Kansasu.

Pomeranski mladiči za prodajo v Kansasu

Pomeranski mladiči za prodajo v Kansasu

Pomembno je, da se prepričate, da zaupate pravemu rejcu, da vas ne bi izkoristili napačni. Da bi vam pomagali pri iskanju pravega vzreditelja, smo našteli najboljše rejce pomeranskega plemena, na katere se lahko zanesete.

Priporočila za pomeranske izdelke: Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za majhne pse in Najboljše šok ovratnice za grizljivega kužka.

1. PuppySpot’s Pomeranians For Kansas

PuppySpot's Pomeranians za Kansas

Ker iščete mladičke ali vzreditelje pomeranskih psov v Kansasu, vam priporočamo, da si ogledate spletno stran PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete razpoložljive mladičke pomeranskega psa, kjer koli ste v Kansasu.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci pomeranskih psov, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš bodoči spremljevalec varno poslan k vam v Kansas. Preden nadaljujete z iskanjem pravega pomeranskega mladiča za prodajo v Kansasu, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpot.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarne Prairie Ridge

Psarne Prairie Ridge

Prairie Ridge Kennels je registrirana vzrediteljica pomeranskih psov v Kansasu. Imajo čisto in urejeno psarno, kjer mladičke vzgajajo z ljubeznijo in skrbjo. Vsak kuža ima registracijo AKC in registracijo z omejitvijo PET.

Omogočajo, da se na zahtevo podelijo pravice za polno vzrejo; vendar nekateri njihovi mladički morda niso primerni za to. Poleg tega so vsi njihovi psi certificirani OFA. Mladički prejmejo stimulacijo z Bio Senzorjem v zgodnjih dneh, da izboljšajo njihovo toleranco na stres.

Dobijo temeljit zdravniški pregled pri veterinarju, ki jim odstrani kremplje. To se naredi, ko so stari vsaj 6 do 7 tednov. Najnovejše cepljenje dobi vsak mladiček glede na njegovo starost. Za zagotovitev higiene in dobrega zdravja imajo tudi zdravljenje proti glistam in bolham.

Novi družini se zagotovi zdravstveno spričevalo, ki vsebuje popolno evidenco rezultatov zdravniškega pregleda mladiča in podrobnosti o cepljenju. Dobijo tudi registracijske dokumente AKC za mladička.

Ti pomeranski mladički v Kansasu imajo 1-letno garancijo za usodne genetske napake. Vzorec hrane in nekaj njenih igrač je vključen v paket za nego mladička, ki ga dobi kupec, saj mladičku pomaga pri začetnem prehodu. Za ogled mladičkov, ki jih trenutno prodajajo, kliknite na spodnjo spletno stran.

Podrobnosti o psarnah Prairie Ridge

3. Jahvejev pom

Jahveovi pomi

Yahweh’s Poms si prizadevajo vzrejati pomeranske pse, ki ne ustrezajo le visokim standardom pasme, ampak bodo tudi ljubeči spremljevalci svojim lastnikom. Mladički se vzgajajo skupaj z družino, kjer je vsak mladiček deležen individualne pozornosti vsakega člana gospodinjstva.

Vsi njihovi mladički so upravičeni do registracije pri American Kennel Club (AKC) in se prodajajo samo na podlagi pogodbe o vzreji. Vsak mladiček je dobro socializiran, cepljen, razglisten in pregledan s strani veterinarja, da zagotovi dobro zdravje. Za mladičke po ceni od 100 do 500 $ je minimalni depozit, potreben za držanje mladička, 100 $.

Za tiste, katerih cena je višja od 500 $, je pristojbina za rezervacijo 200 $. Pred prodajo mladička radi spoznajo osebo, ki jo prodajajo, da zagotovijo, da njihovi mladički ne padejo v roke posredniku, mlinu za mladiče ali velikemu vzreditelju. Za referenco vas bodo prosili vašega veterinarja, ki je pripravljen jamčiti za vas.

Zelo jim je mar za svoje hišne ljubljenčke in poskušajo narediti vse, da bodo mladički živeli zdravo in udobno življenje tudi po tem, ko zapustijo vzreditelja. Mladički, ki jih trenutno prodajajo, so navedeni na spletni strani. V primeru nadaljnjih vprašanj v zvezi s tem vzrediteljem hišnih ljubljenčkov se nanj obrnite na spodnje kontaktne podatke.

Podrobnosti o Yahweh’s Poms

4. Palm Pom Babies

Palm Pom Baby

Palm Pom Babies je domača psarna, ki vzreja in vzgaja pomeranske pse kot del svoje družine. Mladički so v hiši, kjer komunicirajo z drugimi psi in se igrajo z otroki. To spodbuja socializacijo in jim pomaga razviti ljubek, igriv značaj.

Vsi mladički pri Palm Pom Babies so registrirani v registru psov Amerike (DRA). Pooblaščeni veterinar mladičke temeljito pregleda. Priloženo je tudi zdravstveno spričevalo o pregledu, ki ga podpiše veterinar. Poleg tega je kupcu na voljo ažurna medicinska dokumentacija mladiča, vključno s podatki o cepljenju.

Mladički so po ceni 800 $, ne glede na njihov spol ali barvo. Pristojbina za rezervacijo za zavarovanje mladička prek tega rejca je 200 $. Mladiči lahko zapustijo mamo in se pridružijo novim domovom, ko so stari vsaj osem tednov. Palm Pom Babies se nahaja kratke 4 ure vožnje od Kansasa.

Vendar pa ljudje, ki ne morejo osebno prevzeti svojih psov, ponujajo tudi storitve pošiljanja z letalskim prevozom po Združenih državah. Pri tem zvesto spoštujejo predpise, ki jih je določilo USDA, da zagotovijo varnost mladiča. Če si želite ogledati mladičke, ki so trenutno na voljo za prodajo, ali njihovo prihajajoče leglo, obiščite njihovo spletno stran na spodnji povezavi.

Podrobnosti o dojenčkih s pom pomom

5. Coryjeve srčke

Coryjeve srčke

Cory’s Cuties je še ena, ki jo je vredno omeniti med pomembnimi rejci pomeranskega plemena v Kansasu. So žlahtnitelj z državno licenco in pregledan, za katerega je bilo ugotovljeno, da izpolnjuje vse državne zakone. So tudi slavni člani združenja rejcev hišnih ljubljenčkov v Missouriju.

Cory’s Cuties daje velik pomen ohranjanju in nenehnemu izboljševanju zdravja svojih mladičkov. Njihove mladičke in starše redno pregleduje veterinar, da se prepriča, da so v najboljšem zdravstvenem stanju. Ta vzreditelj hišnih ljubljenčkov hrani svoje mladiče z virom hrane in priporoča, da posvojijo družine, da storijo enako.

Ko so stari šest tednov, jih uvedejo na odprto dvorišče, kjer dobijo veliko časa in možnosti za spodbujanje igre in druženja. Vsak kuža prejme sodobno, starosti primerno cepljenje, več krogov razglistitve in zdravljenja proti bolham. Zdravstveno testiranje za odkrivanje in preprečevanje genetskih motenj se izvaja redno.

Vsi so registrirani pri American Kennel Club (CKC). Za vsakega mladiča je zagotovljena zdravstvena garancija pred dednimi boleznimi, ki velja eno leto od nakupa. Ta zdravstvena garancija zajema več prirojenih bolezni, kot so displazija kolkov, srčni šumi, luksirane pogačice in okvare komolcev. Če želite izvedeti več o tem rejcu hišnih ljubljenčkov, jih kontaktirajte prek spodnjih informacij.

Podrobnosti Cory’s Cuties

Kako izbrati vzreditelja pomeranca v Kansasu

Kako izbrati vzreditelja pomeranca v Kansasu

Pomembno je zagotoviti, da kupujete pri pravem vzreditelju, da zagotovite, da je mladiček, ki ga posvojite, srečen in zdrav. Obstaja več načinov za ugotavljanje pristnosti in zanesljivosti standardov določenega rejca. Vprašajte rejca, ali ljudem dovoli osebni obisk njihove vzrejne ustanove.

Če vzreditelj tega ne dovoli, ima vzreditelj kaj skrivati ​​in najverjetneje hrani mladičke na zelo nečistem mestu. Vzreditelj, ki je prepričan, da ne krši nobenih vzrejnih zakonov, in skrbi za dobro vzdrževanje svoje psarne, vas bo brez obotavljanja povabil na obisk.

Ko obiščete psarno, si vzemite nekaj časa, da se ozrete naokoli in si oglejte, kako so mladički vzgojeni in obravnavani. Preverite, ali je prostor čist in udoben, z dovolj prostora za igranje mladičkov. Vprašajte vzreditelja o vsakem mladičku. Najbolj jasen znak, da vzreditelj vlaga veliko truda in časa v skrb za mladičke, je, da se bodo dobro privadili na temperament vsakega mladička.

Lahko vas bodo vodili glede posebnih zahtev za vsakega mladiča glede na njegove posebne potrebe. Na primer, bolj ko je rejec obveščen o svoji pasmi, boljšo oskrbo lahko zagotovi zanje. Lahko pričakujete, da bodo mladički takega vzreditelja v najboljšem možnem zdravstvenem stanju.

Zaključek za “najboljše rejce pomeranskega plemena v Kansasu”

Zaključek za najboljše rejce pomeranca v Kansasu

V državi je več mlinov za mladiče kot je zanesljivih rejcev. Ti neetični rejci na dvorišču, katerih edina skrb je ustvarjanje dobička, je zelo enostavno prevarati. Sploh jim ni mar za zdravje svojih kužkov.

Zato še naprej množično proizvajajo in izkoriščajo pasmo za denarne dobičke. Torej, če kupujete pri takem vzreditelju, vas čaka zelo moteča finančna in čustvena vožnja s toboganom, ki se le še zniža. Zato je nakup pri pravem vzreditelju zelo pomemben.

Zgornji članek omenja najboljše pomeranski rejci, ki delujejo in zagotavljajo zanesljive storitve v Kansasu. Obrnite se nanje prek njihovih kontaktnih podatkov, da ugotovite, od katerega od njih boste dobili svojega novega spremljevalca za hišne ljubljenčke.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev pomeranskega plemena v Kansasu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete pomeranskega mladiča od vzreditelja v Kansasu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki pomeranskih psov” spodaj: