5 najboljših rejcev pomeranca v Las Vegasu! (2022)

Rejci pomeranskih psov v Las Vegasu

Tukaj je malo zabavno dejstvo, če iščete rejce pomeranskih psov v Las Vegasu. Pomeranec, ki je dobil ime po Pomeraniji v severozahodni Poljski, je ljubek in aktiven mali pes, ki ga imajo ženske radi.

Imajo nekatere lastnosti, podobne njihovim prednikom, špicom. Inteligenten in prijazen, ne moreš zahtevati ničesar več. Veljajo za enega najboljših psov za prve lastnike. Zdaj je to dobra motivacija za dosego številk spodaj navedenih rejcev.

Ker so ljudje v Las Vegasu na elegantni strani življenja, imajo v naročju in v naročju Pomerance, da izžarevajo razkošje. Če se želite seznaniti s kulturo, si oglejte naša priporočila najboljših rejcev pomeranskega plemena v Las Vegasu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev pomeranskega plemena v Las Vegasu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši negovalci psov v Las Vegasu in Najboljši rejci Maltipoo v Las Vegasu.

Pomeranski mladiči naprodaj v Las Vegasu

Pomeranski mladiči naprodaj v Las Vegasu

Skrbno smo pregledali najboljše rejce pomeranskih psov v Las Vegasu, da vam ponudimo najboljše od najboljših. Če si želite prihraniti težave z urami raziskovanja, brez dvoma izberite enega od teh rejcev.

Priporočila za pomeranske izdelke: Najboljši zdravilni šamponi za pse in Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah.

1. Pomeranci PuppySpot za Las Vegas

Pomeranci PuppySpot za Las Vegas

Ker v Las Vegasu iščete rejce pomeranskih psov, predlagamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je izjemno ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete in poiščete primernega pomeranskega spremljevalca kar iz udobja svojega doma v Las Vegasu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci pomeranskih psov z navedenimi mladički opraviti postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Las Vegasu. Preden nadaljujete na pot za pomeranskega kužka za prodajo v Las Vegasu, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Puppy Boutique Las Vegas

Puppy Boutique Las Vegas

Ta vzrejni center je od leta 2006 postal pionirska trgovina v Las Vegasu. Prizadeva si zagotoviti zdrave in srečne mladičke pomeranskega psa po najboljši možni ceni. Vendar to ni vedno lahko. Ker so mladički pomeranskega psa ljubkovalni in družabni, se morajo igrati z drugimi kužki in ljudmi.

Vzreditelji poskrbijo, da imajo ti mladički 24/7 dostop do igrišč iz tega razloga. Tudi če ob delavnikih niste dosegljivi, je ta center odprt šest dni v tednu. Poleg tega ta center in njegovi rejci tesno sodelujejo z Ministrstvom za kmetijstvo Združenih držav, ki prav tako spremlja podjetje za prevoz hišnih ljubljenčkov.

Vsakič, ko podpišete pogodbo o posvojitvi, prejmete cepljene, razglistene, mikročipirane, poslušne in socialne Pomerance. Podjetja, ki pomagajo pri prevozu mladičkov centra, dodatno urejajo mesto Las Vegas, lokalni nadzor živali in Zvezna uprava za varnost motornih prevoznikov.

Podrobnosti o Puppy Boutique Las Vegasu

3. Puppy Heaven

Nebesa za mladiče

Dediščina Puppy Heaven je vedno izbirati pomeranske pse od čistopasemskih psov. Zato so vzreditelji, pri katerih center običajno izbira mladiče, vsi ustrezno registrirani in se ukvarjajo s poslom že leta. Ko že govorimo o letih, Puppy Heaven deluje tudi že več kot 17 let.

Dostava na dom je na voljo za nekaj srečnih staršev, ki živijo v San Diegu, San Joseju, Long Beachu v Kaliforniji, Arizoni, Sacramentu, Tucsonu, Los Angelesu in Fresnu. S poštnino v višini 300 $ bo center z veseljem poslal vašega mladička Pom na vaš prag. Za zdravje in dobro počutje mladičkov je z leti poskrbljeno z veliko ljubezni, pozornosti, igre in treninga.

Zato se bo vaš novi pom dojenček v nekaj dneh prilagodil vašemu novemu domu in družini. Poleg tega vam center podari potovalni zaboj, zdravstveno spričevalo, razpršilnik vode, letalski let in mladička. Potrdilo o zdravstveni garanciji za mladička zajema bolezni, povezane s prirojenimi in smrtnimi virusnimi simptomi.

Podrobnosti o Puppy Heaven

4. Petland Las Vegas

Petland Las Vegas

Petland Las Vegas je priljubljen med centri za posvojitev mladičev, zlasti v Las Vegasu. Ta center deluje že 21 let, zaradi česar je zelo izkušena in profesionalna ustanova za posvojitev pomeranskih mladičkov. Vse osebje v centru ima brezhibno usposabljanje in znanje o Pomerancih. Ko bo tekma izvedena, bodo nadaljevali s finančnimi zahtevami.

Tudi če ne morete plačati celotnega zneska vnaprej, vam bo center ponudil posebne možnosti financiranja s kreditno kartico Petland. Mladički so že od rojstva vzgojeni z največjo skrbnostjo. Torej so vsi dobro urejeni, vzgojeni in imajo dober temperament. Mladički Pom so razglisteni, cepljeni, mikročipirani in registrirani pri American Kennel Club.

Petland Las Vegas Podrobnosti

5. Kužji kotiček

Puppy Corner Pomeranian LV

Med najrazličnejšimi kužki, ki so na voljo v centru, so pomeranci eden izmed njih. Vsi so srečni, zdravi in ​​v celoti cepljeni. Ker gre za družinsko podjetje, je za mladičke skrbno poskrbljeno. Predana ekipa strokovnjakov centra skrbi, da so vsi mladički redno šolani in negovani. To počnejo zato, da se mladički čim hitreje prilagodijo in družijo z novopečenimi starši.

Poleg tega so vsi pom cuties v centru zakonito registrirani pri AKC, American Canine Association, International Canine Association ali American Pet Registry. Poleg tega so razglisteni, redno pregledovani pri veterinarju in predhodno mikročipirani. Dokaj preproste so tudi možnosti financiranja posvojitve. Vse kar morate storiti je, da se obrnete na center, kjer se bo o vsem podrobno pogovorilo.

Podrobnosti o kotičku za mladiče

Kako izbrati rejca pomeranca v Las Vegasu

Kako izbrati rejca pomeranca v Las Vegasu

Pomeranci so izjemno ljubke, ljubke in drobne pasme z agresivnimi osebnostmi. Čeprav bi moral vaš vzreditelj vedeti za to, morate vedno raziskati pristnost rejcev pomeranskega plemena v Las Vegasu, preden opravite kakršen koli nakup.

Čeprav ima večina tukaj navedenih vzrejnih centrov dolgoletne izkušnje na tem področju, ne škodi navzkrižno preveriti informacije, ki so jih navedli na svojih spletnih straneh. Tukaj je nekaj dejstev, ki jih morate preveriti pred dokončno posvojitvijo.

Ali so centri zakonito certificirani?

Različni vzrejni centri na svojih spletnih mestih objavljajo svoje certifikate pri Ameriškem kinološkem klubu, Ameriškem kinološkem združenju, Mednarodnem združenju psov, Ministrstvu za kmetijstvo Združenih držav Amerike ali Ameriškem registru hišnih ljubljenčkov. Njihovo številko licence lahko preverite pri pristojnih organih, da potrdite njihovo legitimnost.

Če na spletni strani ne najdete takšnih informacij, se sami odpravite na izlet v center. Običajno morajo rejci strankam pokazati svoje registracijske dokumente pred nakupom mladičkov. Bodite prepričani, da dobite te mladičke iz pravih virov.

Kako vzgajajo pomeranske mladičke?

Kako vzrejni centri vzgajajo mladiče, bo ponazorilo, za kaj gre v centru. Nekateri od njih bodo celo objavili svoje metode vzreje na svojih spletnih straneh. Na primer, kako jih negujejo, trenirajo, igrajo in hranijo.

Več informacij vam predstavijo, bolj so zanesljivi. Popolno razkritje podatkov o vzreji je nekaj, česar se morate zavedati. Poleg tega se lahko veliko naučite o tem, kako lahko skrbite za svoje mladičke Pom po posvojitvi, tako da opazujete metode vzreje centra.

Kako dolgo že delujejo?

Čeprav obstajajo vzrejni centri, ki poslujejo manj kot pet let, se je bolje zanesti na tiste, ki to delajo že več kot deset let. V vzreji psov se je treba veliko naučiti. Torej, več kot imajo izkušenj, bolj so usposobljeni za svoje delo.

Glede na vse to imajo rejci pomeranskih psov v Las Vegasu, ki so navedeni v tem članku, intenzivne izkušnje z vzrejo več kot deset let. Ko jih pokličete ali obiščete, se boste na lastne oči prepričali o kakovosti njihovega vodenja.

Povezano: Kaj morate vedeti, ko brijete pomeranca.

Vprašanja, ki jih morate zastaviti rejcu pomeranca iz Las Vegasa

Vprašanja, ki jih morate zastaviti rejcu pomeranca iz Las Vegasa

Ne glede na to, kako pristni, profesionalni in kakovostni so vzrejni centri, jim morate vedno zastaviti vrsto vprašanj o vašem kužku pomeranca in centru. Informacije so ključne in več ko veste, boljši bo proces posvojitve.

Kasneje podatki, prikazani na spletnih straneh, niso dovolj, da bi postali dober starš Pomeranca. Mladiček Pom, ki ste ga izbrali, ima morda posebne potrebe, ki niso navedene na spletnem mestu. Iz tega razloga je za začetek nekaj vprašanj:

  • Kje so starši mojega pomeranskega kužka?
  • Ali lahko pogledam njihova zdravniška spričevala?
  • Ali moram biti seznanjen s kakršnimi koli zdravstvenimi težavami pri svojem kužku?
  • Kako pogosto moram svojega kužka negovati in kidati?
  • Ali lahko zagotovite program prehrane in vadbe za njihovo dobro počutje?
  • Ali je moj življenjski prostor primeren za pohajkovanje Pomeranca?

Zaključek za “Najboljše rejce pomeranskih psov v Las Vegasu”

Zaključek za najboljše rejce pomeranca v Las Vegasu

Ne glede na to, koga pokličete z našega seznama, vam zagotavljamo, da boste prejeli najboljšo storitev. Vsi rejci tukaj so ustrezno certificirani, imajo veliko izkušenj z vzgojo Pomeranciin imajo izjemno koristne storitve za stranke.

Glede na to, naredite nekaj raziskav o pasmi Pom in preverite, ali je to vaš tip. Če ta srček preveri vse vaše škatle, hitro pokličite naše rejce pomeranskih psov v Las Vegasu za podrobnosti.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev pomeranskega plemena v Las Vegasu, si lahko ogledate:

Preden nadaljujete na pot za pomeranskega kužka za prodajo v Las Vegasu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki pomeranskih psov” spodaj: