5 najboljših rejcev pšeničnega terierja v Connecticutu! (2022)

Rejci pšeničnih terierjev v Connecticutu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce pšeničnih terierjev v Connecticutu. Mehkodlaki pšenični terierji so zelo ljubeči, prijazni, predani svojim lastnikom in dovolj trmasti, da vas spomnijo, da so terierji. Pšenični plašč se malo odlije, vendar zahteva skrbno nego, da se prepreči zmatanje.

Njihovi svilnati, nežno valoviti plašči jih izstopajo od drugih pasem terierjev. Ima bledo bež ton, ki zbledi v zlati sijaj, ki spominja na zorenje pšenice. Povprečna pšenica je visoka 19 palcev in tehta 40 funtov.

Wheaten ima gladko kozjo bradico in frizuro peek-a-boo. Po več opisih ima ta pasma trde mišice z mehko dlako ali železno pestjo znotraj žametne rokavice, kot jo pogosto opisujejo. Odločitev, da v svoj dom pripeljete mehkodlakega pšeničnega terierja, je odlična.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev pšeničnega terierja v Connecticutu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci francoskih buldogov v Connecticutu in Najboljši rejci maltežanov v Connecticutu.

Mladički pšeničnega terierja naprodaj v Connecticutu

Mladički pšeničnega terierja naprodaj v Connecticutu

Izbira uglednega rejca je še vedno pomembna. Zaupanja vredni rejci vam bodo zagotovili zdravega vseživljenjskega spremljevalca, ne le mladička. Spodaj navedeni so najboljši Mehkodlaki pšenični terier rejci v Connecticutu.

Priporočila izdelkov za pšenični terier: Najboljše pregrade za pse Toyota 4Runner in Najboljši komplet za nego psov.

1. PuppySpot’s mehkodlaki pšenični terierji za Connecticut

PuppySpot's mehkodlaki pšenični terierji za Connecticut

Ker iščete rejce mehkodlakih pšeničnih terierjev v Connecticutu, priporočamo, da si ogledate PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko najdete na voljo mehkodlake pšenične terierje iz udobja svojega doma v Connecticutu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci pšeničnega terierja opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš mladiček varno odpremljen na vaš dom v Connecticutu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička mehkodlakega pšeničnega terierja za prodajo v Connecticutu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Rosetta Fisher

Rosetta Fisher

Družina Rosetta Fisher je navdušena, da ima mladičke, ki jih lahko ljubijo! Navdušeni so, da spoznajo družine in za vedno namestijo mladičke v ljubeče domove. Njihov cilj je, da vam zagotovijo zdravega, srečnega kužka, ki vam bo zagotavljal leta užitka, druženja in sreče, od njene hiše do vaše.

Kot članica AKC je Rosetta Fisher vzrediteljica Merit. Vse svoje pse imajo registrirane pri AKC in se vzrejajo v skladu s smernicami za pasmo. Ekipa je tudi članica ameriškega kluba mehkodlakih pšeničnih terierjev in sledi njegovim smernicam za vzgojo svojih psov.

Njihov primarni cilj je vzgojiti Rosetto Fisher. Vzreja mehkodlakih pšeničnih terierjev je namenjena vzreji psov odličnih temperamentov. Poleg tega lastnikom, ki želijo imeti mehkodlakega pšeničnega terierja, ponujajo dobro socializirane, zdrave in konformacijske mladičke.

Če svojega kužka kupite pri pooblaščenih rejcih pšenice, kot je Rosetta Fisher, vam bo omogočilo pridobitev zdravstvenega zavarovanja za svojega mladička. Ponujeno je tudi dobro dokumentirano testiranje za vse pasme križanih staršev in poprodajni vir, če se pojavi kakršna koli težava. To je bistveno, še posebej, če kupite pšeničnega terierja kot dodatek hišnemu ljubljenčku.

Rosetta Fisher vzreja svoje pse s skrbnostjo, ljubeznijo in izkušnjami, da bi povečali dolgoživost in dober temperament ter jim pomagali pri integraciji v svojo novo družino. Mladičke testirajo na temperament, preden jih oddajo družini, ki se ji bodo pridružili. Vendar je postopek nakupa tukaj enostavnejši. Obiščete lahko psarno rejcev pšeničnega terierja in spoznate mladičke.

Podrobnosti o Rosetti Fisher

  • Pasme: Mehkodlaki pšenični terier
  • Ime psarne: Rosetta Fisher
  • Rejec Ime: Rosetta Fisher
  • Lokacija: Hampton, CT 06247
  • Telefon: (860) 336-8823

3. Ct Country Doodles

Ct Country Doodles

Country Wheaten in Golden Doodles vzrejajo pšenične in Zlate doodles. Njeni starši so vzgajali mladičke, ko je odraščala. Odločili so se, da bodo ohranili vzrejo mehkodlakih pšeničnih terierjev. Z veseljem oznanjajo prihod njihove družine Goldendoodlov v njihovo družino decembra. Vzreditelji svojih plemenskih psov niso namenjeni samo vzreji. Poleg tega, da so družinski člani, so tudi naši hišni ljubljenčki. So sestavni del njihovega vsakdanjega življenja in del njihovih domov. S svojimi otroki so dobro socializirani. Zato mladički uspevajo v okolju prijaznem posamezniku ali družini.
Country Wheaten in Golden Doodles Ponosni so na vrhunske plemenske mladičke. Mladički so rojeni v lastnem domu in jih negujejo z nenehno ljubeznijo in skrbjo. Njihove matere so testirali na DNK. Vzrejni psi njihovih mehkodlakih pšeničnih terierjev so bili testirani PLE/PLN in generacijski Penn HIP test. Nenehno si prizadevajo izboljšati svoje krvne linije in izboljšati pasmo za generacije. Pri pregledu in izbiri najboljše lokacije za vsakega mladička so natančni. Če se jim ne zdi, da vaš dom ni primerna lokacija zanje, vas bodo napotili k drugemu vzreditelju, ki bi mu lahko bil bolj primeren. Če želite rezervirati mladička, nas kontaktirajte.

Podrobnosti o Ct Country Doodles

4. The Puppy Place

Puppy Place Connecticut

Rejci za mladiče so certificirani s strani AKC, ACA, UABR, Blue Ribbon ali Canine Care University. Poleg tega jih spremljajo zvezne in državne vlade. Vaš kuža je opremljen z mikročipom Pet Key, ki vam bo dal obilico informacij o vzreditelju, mladičku ter podpori in usposabljanju, ki vam bodo pomagali pravilno skrbeti za vašega čisto novega kužka.

Vsi njihovi mehkodlaki pšenični terierji so veterinarsko pregledani, da zagotovijo, da imate zdravega psa. Njihove vrhunske ohišje za pšenični terier z mehko prevleko imajo sisteme kanalov, ki vključujejo linijske izpušne ventilatorje in izpušne izpušne pline. S tem odstranimo nečistoče iz zraka. Poleg tega gre zrak skozi filtrirni sistem, ki je posebej zasnovan za.

To pomaga odstraniti vse vonjave v zraku in bakterije v zraku. Ohišje Puppy Suite ima za vsak ogrado za kužke negativni zračni tlak, podoben kirurškemu zraku. To pomaga zaščititi pred širjenjem psarniškega kašlja in drugih bolezni. Vsaka soba ima ločen termostat, ki uravnava temperaturo vsakega mladička. Stanje našega kužka je izjemnega pomena.

Podrobnosti o Puppy Placeu

5. S’Wheaten Your Life’s

S'Wheaten Your Life's

Vzrediteljica in lastnica S’Wheaten Your Life, Holly Diffley, je domača mamica psov s polnim delovnim časom ter trenerka in negovalka. To ji omogoča stalno spremljanje rasti vašega kužka. S’Wheaten Your Life Soft Coated Wheaten, ustanovljen leta 2007, je odgovoren in izkušen rejec.

Njena strast do pšeničnega terierja se je pojavila na sončen dan leta 2005. S skupino znancev se je zabavala v njihovi hiši ob jezeru, med sprehodom pa je zagledala čudovito žival. Casey je mehkodlaki pšenični terier in se je obrnila na lastnika, da bi izvedela več o njegovi pasmi.

Zainteresirane lastnike psov je obvestila, da gre za pasmo, ki izvira iz Irske. Pšenica izvira iz Irske in je iskana zaradi hipoalergene dlake, ki se ne izgubi. Po nekaj tednih je kupila svojo prvo pšenico. Bila je čudovita ženska s stilom in gracioznostjo.

Primerno se je imenoval Britton. Vedno je bila ljubiteljica živali in je odraščala v družini z veliko mačkami in psi. Potem je menila, da je kariera, ki temelji na živalih, možnost. Potem ko je Britton sprejela domov, je ugotovila, da bo ta možnost kmalu postala realna. Ure je raziskovala najboljše knjige in spletna mesta.

Srečala se je z rejci in veterinarji o pravilih vzreje in o tem, kaj storiti. Končno se je odločila, da bo poiskala žrebca. Leto in pol pozneje, potem ko je dobila Britton, je kupila Guinnessa, impozantno, elegantno, mehko, očarljivo privlačnost za Britton, in rodila se je The S’Wheaten of Your Life Wheaten & Whoodles.

Danes reja ni le njena služba ali strast, ampak je pomemben sestavni del njihove družine in duše. Doodles in pudli, ki jih imajo, so resnično del njenega premoženja in veljajo za take. Odraščajo v ljubečem družinskem okolju s petimi fanti. Samoten večer je, če sta v mojem spalnem prostoru le dva ali trije.

Zadnjih 13 let si je prizadevala, da bi psi dosegli najvišje standarde zdravja, temperamenta in postave. Zdaj vzreja zlate doodles in Berne doodles. Vedno se trudijo izdelati najlepše družinske lutke in terapevtske pse, ki bodo ustrezali zahtevam vaše družine. John, njen mož, uvaja tudi njihov nov sistem povračil za terapije, ki so bile nedavno končane.

S’Wheaten Your Life’s Details

Zaključek za “najboljše rejce mehkodlakih pšeničnih terierjev v Connecticutu”

Zaključek za najboljše rejce pšeničnih terierjev v Connecticutu

Mehkodlaki pšenični terier je idealen hišni ljubljenček, ki si ga lahko predstavlja vsak, še posebej kot hišni ljubljenček za družino. Vendar pa je ključnega pomena izbira pravega hišnega ljubljenčka in zagotovitev, da je kupljen pri uglednem rejcu. Ti rejci so zaupanja vredni ljudje, ki jim lahko zaupate, da boste našli popolnega družinskega člana, o katerem razmišljate.

Uporabite ta seznam rejcev, da poiščete popolnega mladička za svoje ljubljene. Poskrbite, da boste opravili domačo nalogo, ko boste določili potrebe vaše družine in ali bi rejec morda lahko izpolnil vaše zahteve. Priporočamo, da zahtevate genetske in zdravstvene teste ter obiščete vzreditelja, preden opravite začetni depozit! Želimo vam vso srečo pri pridobivanju vašega novega pšeničnega terierja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev pšeničnega terierja v Connecticutu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička pšeničnega terierja od rejca v Connecticutu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Mehkodlaki pšenični terier – 10 najboljših dejstev” spodaj: